Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Jojo M. Kele Kele hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Hej, tak fordi du er på besøg hos min profil. Jeg er JoJo på 27 år og bosat i Odense Kommune med kæresten Josefine. Jeg har en dagligdag, hvor jeg tager ud til møder med kunder fra handyhand.dk langt det fleste af gangen alene. Men nogle gang sammen med en til flere af mine hjælpere, og ansatte ud for at løse en til flere opgaver for kunder. Jeg tager 300kr i Time pr. Opgave Du betaler nul kronner i Kilometer jeg køre for at komme ud til dig, Så der er selvfølgelig også lidt penge at spar når du booker mig. Vi er meget glad for jobbet som handyman, og langt de fleste af os har kørekort B, og sommetider en mini bil vi låner at køre rundt i ud til kunderne. Vi er et nyt opstartet firma, så tage venligt i mod os. Vi er handyman så vi tager i mod alle mulige opgaver. Står du med noget husligt og andre udfordringer hvor du skal bruge en professionelle handyman - skal du være velkommen til at kontakte mig hvis der skulle være mod på det. Vi alle har mange års arfaring med at borde i vægge. Nedrive huse, løfte tunge ting og flytte for kunder, rengøring og indkøb, ordne elektronisk problemer, passe have, hunde, børn osv. Vi har nemlig prøvet det hele. Det ville være en fordel, hvis du selv har arbejdes udstyr når du booker os ud på en opgave, men det er absolut ikke nogle krav, da vi har alt hvad der skal bruges til at løse opgaven. Vi kan nemlig derfor altid når man kontakter os komme ud enkeltvis eller som flere mænd ud til kunden og har flere eksempler, hvor det er sket og vi får altid ordnet jobbet og besked på, at vi har gjort et godt stykke arbejde. Lige meget hvilke udfordringer der må være for os og for vores kunde. VORES Kontakt oplysninger: Vh JoJo M. Kele Kele Mobil nr. 60 17 51 08 Bosat i: Odense C Erhverv: Handyman

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Caroline Andersen hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Jeg er en udadvendt og smilende pige. Jeg overholder altid mine aftaler og kommer til tiden. Er selvstændig og har en positiv indstilling til tingene.

Naninna Hansen hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Pålidelig - Målrettet - venlig jeg er en pålidelig person både på arbejde og privat, derudover vil det falde mig let at give en hånd med enten om der skal tages fat i haven eller med lektier eller anden hjælp i hjemmet

Kasper Nielsen hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mads Paxon hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Jeg har en bred vifte af kvalifikationer. Ring til mig på 93871802 og lad og snakke om, hvad du har brug for, så kan vi se, om mine evner rækker dertil.

Malthe Hansen hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Jeg er en ung mand på snart 21 år. Jeg har studeret Økonomi Classic på HHX handelsskolen. Jeg er meget pligtopfyldende. Jeg har et øje for detaljer, renhed og lækker stor ære i mit arbejde for andre. Er en handyman, og kan mange ting.

Marie Jensen hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Uddannet guide og social og sundhedshjælper - arbejdet med både ældre og handicappede. Grundforløbet på dyrepasser uddannelsen - arbejdet som stald ansvarlig på heste pension.

Christina Them hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Jeg arbejder med rengøring til daglig. Kontorer, bilforhandlere, private mm. Jeg er ved at uddanne mig som service assistent. Baggrund indenfor handel, faglært, B2B, montør, vagt og transport branchen. En rigtig alt mulig kvinde :)

Jelena Niksic hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Jeg er uddannet Gymnasium lærer i Kroatisk, og flyttede til Danmark med min lille familie min mand vores søn som er 21 måneder gammel. Nu er jeg ansat i et rengørings firma på Sjælland hvor jeg gør rent i private hjem, men desværre er det kun på deltid.

Malene scheel Larsen hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sebastian Weise hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Hjælper til derhjemme med diverse opgaver jeg selv søger herinde. jeg vil selvfølgelig spørger ind til forskellige opgaver for at være sikker på at jeg gør alt tilfredsstillende for arbejdsgiveren.

Tjek

Mangler beskæftigelse i min fritid, weekender og fridage/ferier. min kæreste kan være med som hjælper på opgaver. Vi er super venlige og erfarne indenfor det meste

Katrine Lundberg hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Jeg er meget målrettet, og når jeg sætter mig noget for gør jeg det 100% - uanset om det er i forhold til skole, sport eller arbejde. Derudover er jeg struktureret og en glad og smilende pige.

Jeg har 10 års erfaring med hunde, da jeg selv er hundeejer. Det vigtigste for mig er, at hunden er tilpas og tilfreds med mig, når vi omgås.

- Evnen til at rådgive og hjælpe andre -Evnen til både at arbejde selvstændigt samt bibeholde professionelt. - Evnen til at indsamle og bearbejde information gennem kvalitative og kvantitative metoder.

Jesper Sørensen hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Hej, jeg studerer til Finansøkonom til daglig, dog har jeg en masse fritid, da jeg kun har undervisning 2-3 dage om ugen. Derfor tilbyder jeg mig selv til diverse opgaver, f.eks. rengøring, børnepasning osv. Jeg er en stille og rolig ung gut på snart 21, som er nem at omgås.

Christina Lind hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Jeg er praktisk. Jeg har mange års erfaring med rengøring fra hoteller, skole, marinaer osv. jeg har også undervist i mange år både i min egenskab af lærervikar og dramapædagog.

Lucas Jans hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Elektriker, men laver meget indenfor håndværk, tidligere renovering af huse og byggeplads arbejde , Spørg endelig, giver altid uforpligtende tilbud.

Kamala Hansen hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Rengøring/hygiejnebevis/som køkkenmedhjælper/jeg har gjort rent i 12 år .lige nu arbejder jeg for partnerservice på deltid derfor mangler jeg nogle flere timer

Mathias Roslyng hjælper med hundepasning i Karrebæksminde og omegn

Jeg arbejder normalt til dagligt i et køkken og laver mad til 40-50 personer hver dag og klar rengøringen og opvask også efter spisningen så har jeg hjulpet en havemand med foreskellige have opgaver.