Jojo M. Kele Kele hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Hej, tak fordi du er på besøg hos min profil. Jeg er JoJo på 27 år og bosat i Odense Kommune med kæresten Josefine. Jeg har en dagligdag, hvor jeg tager ud til møder med kunder fra handyhand.dk langt det fleste af gangen alene. Men nogle gang sammen med en til flere af mine hjælpere, og ansatte ud for at løse en til flere opgaver for kunder. Jeg tager 300kr i Time pr. Opgave Du betaler nul kronner i Kilometer jeg køre for at komme ud til dig, Så der er selvfølgelig også lidt penge at spar når du booker mig. Vi er meget glad for jobbet som handyman, og langt de fleste af os har kørekort B, og sommetider en mini bil vi låner at køre rundt i ud til kunderne. Vi er et nyt opstartet firma, så tage venligt i mod os. Vi er handyman så vi tager i mod alle mulige opgaver. Står du med noget husligt og andre udfordringer hvor du skal bruge en professionelle handyman - skal du være velkommen til at kontakte mig hvis der skulle være mod på det. Vi alle har mange års arfaring med at borde i vægge. Nedrive huse, løfte tunge ting og flytte for kunder, rengøring og indkøb, ordne elektronisk problemer, passe have, hunde, børn osv. Vi har nemlig prøvet det hele. Det ville være en fordel, hvis du selv har arbejdes udstyr når du booker os ud på en opgave, men det er absolut ikke nogle krav, da vi har alt hvad der skal bruges til at løse opgaven. Vi kan nemlig derfor altid når man kontakter os komme ud enkeltvis eller som flere mænd ud til kunden og har flere eksempler, hvor det er sket og vi får altid ordnet jobbet og besked på, at vi har gjort et godt stykke arbejde. Lige meget hvilke udfordringer der må være for os og for vores kunde. VORES Kontakt oplysninger: Vh JoJo M. Kele Kele Mobil nr. 60 17 51 08 Bosat i: Odense C Erhverv: Handyman

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Morten Husfeldt hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Stor erfaring med undervisning og børn. Har undervist i 16 år. I gang med lærerstudiet - fokus på engelsk og matematik Programmerer hjemmesider Google adwords og analytics, Sociale medier mv

Jimmi k andersen hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

jeg er møde stabil og grundig i mit arbejde og hvis kunden ik er tilfras laver jeg det selvfølig om, jeg er posetiv over for alle opgaver og er glad og smilne har masser af humer.

Mette Hansen hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

48 år single-kvinde, bor i Rødby. Uddannet SSA i 2001. Positiv og åben. Serviceminded - ansvarsbevidst - høj standard i kvaliteten af det arbejde, der udføres. Er meget alsidig og flexibel.

Emilie Børresen hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Som person er jeg godt til at samarbejde, jeg er smilende, imødekommende og tålmodig. Jeg ser mig selv som pligtopfyldende, ambitiøs og jeg er meget koncentreret om de ting jeg fortager mig.

Maja Holst hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Uddannet matros. Har gode erfaringer med dyr især heste og kvæg. Rengøring i huse, serving, madlavning, generelt vedligehold. Malerarbejde, og lakarbejde.

Jonas Jakobsen hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Er en sund og rask mand på 26 år der ikke er bange for at tage fat og lave lidt har lavet lidt af hvert de seneste 10 år så vil bestemt ikke mene nogen af de ting jeg har sat kryds ved af uden for mine kompetencer

Kasper Nielsen hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mads Paxon hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Jeg har en bred vifte af kvalifikationer. Ring til mig på 93871802 og lad og snakke om, hvad du har brug for, så kan vi se, om mine evner rækker dertil.

Katrine Lundberg hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Jeg er meget målrettet, og når jeg sætter mig noget for gør jeg det 100% - uanset om det er i forhold til skole, sport eller arbejde. Derudover er jeg struktureret og en glad og smilende pige.

Jeg har 10 års erfaring med hunde, da jeg selv er hundeejer. Det vigtigste for mig er, at hunden er tilpas og tilfreds med mig, når vi omgås.

- Evnen til at rådgive og hjælpe andre -Evnen til både at arbejde selvstændigt samt bibeholde professionelt. - Evnen til at indsamle og bearbejde information gennem kvalitative og kvantitative metoder.

Marie Jensen hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Uddannet guide og social og sundhedshjælper - arbejdet med både ældre og handicappede. Grundforløbet på dyrepasser uddannelsen - arbejdet som stald ansvarlig på heste pension.

Hoang Dinh hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tobias Rosenbæk hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Har arbejde med træfældning, beskæring af træer og anlæg af haver. Jyde opvokset på en gård. Studer til skov- og landskabsingeniør. Har det meste udstyr, har dog ikke nogen stor bil.

Brian merstrand hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

1 1/2 år som ejendomsservicetekniker 1/2 år som selvstændig havemand 1/2 år som lastbilchauffør ( kørekort B, C & CE) 9 mdr. som slagter med speciale i butik 1/2 år som håndmand 1/2 som nedbryder 1/2 år som tømre

Magnus Nielsen hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Er rigtig god til biler. Reparerer altid selv min egen bil og elsker arbejdet. Er god til computere, IT osv. Elsker dyr. Vil med glæde passe hvilket som helst dyr, om det så er en edderkop.

Michael Andersen hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Er uddannet industrioperatør og har arbejdet som maler og entreprenør. Arbejder nu som støttekontakt person for unge mennesker.

Elias Vilder hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Jeg har været fugemand og er god til at lære hurtigt, og så har jeg også erfaring indenfor havearbejde, og jeg er også meget god med børn og er meget udadvendt:)

Mehrdad Fathi hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Kia Pedersen hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Frode Henriksen hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Daniel Kniep hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mikkel Pedersen hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anne Schwartz hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Yazmin Arafa Villadsen hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...