Martin Kristensen hjælper med hundepasning i Haslev og omegn

Jeg er 26 år og håndværker, har mine hænderskruet rigtig på og fuldfør mit arbejde til kundernes tilfredsstillende. Er altid frisk på nye udfordringer

Emilie Børresen hjælper med hundepasning i Nysted og omegn

Som person er jeg godt til at samarbejde, jeg er smilende, imødekommende og tålmodig. Jeg ser mig selv som pligtopfyldende, ambitiøs og jeg er meget koncentreret om de ting jeg fortager mig.

Naja Mathilde Thune Jacobsen hjælper med hundepasning i Herfølge og omegn

Jeg elsker hunde og jeg samler op efter dem jeg ca. 15 til 20 min. Jeg har mange gange gået med min venindes hund og samlet op efter den

Sebastian Weise hjælper med hundepasning i Ringsted og omegn

Hjælper til derhjemme med diverse opgaver jeg selv søger herinde. jeg vil selvfølgelig spørger ind til forskellige opgaver for at være sikker på at jeg gør alt tilfredsstillende for arbejdsgiveren.

Claudia Bianchi hjælper med hundepasning i Køge og omegn

Jeg elsker at gøre rent og organisere. Jeg har masser af erfaring med børn, hund og rengøring, da jeg tit hjælper min familie, mine venner og mine naboer.

Lea Damgaard hjælper med hundepasning i Bjæverskov og omegn

Jeg er en pige på 17 år, der er helt tosset med dyr.

Har passet dyr og bondegårde i de sidste 5 år og har stor erfaring med at passe mange forskellige dyr, har selv hund

Ingen profilbeskrivelse...

Tuana goksen hjælper med hundepasning i Køge og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Malene scheel Larsen hjælper med hundepasning i Slagelse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jimmi k andersen hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

jeg er møde stabil og grundig i mit arbejde og hvis kunden ik er tilfras laver jeg det selvfølig om, jeg er posetiv over for alle opgaver og er glad og smilne har masser af humer.

Morten Husfeldt hjælper med hundepasning i Nakskov og omegn

Stor erfaring med undervisning og børn. Har undervist i 16 år. I gang med lærerstudiet - fokus på engelsk og matematik Programmerer hjemmesider Google adwords og analytics, Sociale medier mv

Katrine Lundberg hjælper med hundepasning i Slagelse og omegn

Jeg er meget målrettet, og når jeg sætter mig noget for gør jeg det 100% - uanset om det er i forhold til skole, sport eller arbejde. Derudover er jeg struktureret og en glad og smilende pige.

Jeg har 10 års erfaring med hunde, da jeg selv er hundeejer. Det vigtigste for mig er, at hunden er tilpas og tilfreds med mig, når vi omgås.

- Evnen til at rådgive og hjælpe andre -Evnen til både at arbejde selvstændigt samt bibeholde professionelt. - Evnen til at indsamle og bearbejde information gennem kvalitative og kvantitative metoder.

Annika Gadeberg Plambeck hjælper med hundepasning i Viby Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

André Røjkjær hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

alt til have, biler, cykler, derud over en del murre arbejde.. rent ud sagt er mine hænder skruet rigtig godt på og kan udføre de fleste opg. Der nu måtte være i hjemmet..

Lucas Jans hjælper med hundepasning i Lejre og omegn

Elektriker, men laver meget indenfor håndværk, tidligere renovering af huse og byggeplads arbejde , Spørg endelig, giver altid uforpligtende tilbud.

Rasmus Jersborg hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

IT-support, håndværk

Denne opgave kan udføres af Mathilde, da hun i forvejen er hundelufter hos en del hundeejere, og blot elsker at gå ture.

Servering / rengøring / transport / affaldshåndtering. Udlært tjener. Har også CVR nr. Hvis faktura skal bruges til evt. Virksomheds opgaver. ( eksempelvis tjener til virksomheds servering / arrangementer )

Morten Schultz hjælper med hundepasning i Greve og omegn

Jeg er pligtopfyldende, mødestabil og punktlig. Jeg har arbejdet med alt fra have dam anlæg, over vedligeholdelse af haver, til store projekter som hus byg fra fundament til tag, byg af båd osv osv.

Ziyad Elzahed hjælper med hundepasning i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...