Steffen Eriksen hjælper med hundepasning i Taastrup og omegn

Tilbyder god arbejdskraft. Og går op i kunderne er tilfredse når mit arbejde er udført. Har intet imod at tage fat og kan lidt af hvert. Har et smil på læben i min dagligdag.

Har egen sød og omgængelig hanhund, en dansk svensk gårdhund som trives fint med andre hunde. Tilbyder kærlig og tryg pasning med masser af gåture under eks. Ferier og lign.

Udd. Pædagog og arbejder på en skole. Har stor erfaring med børn med autisme og ADHD. Derudover en masse praktisk erfaring med madlavning, servering, oprydning, opvask mv.

Zanna Schmidt hjælper med hundepasning i Valby og omegn

Sygehjælper Smørrebrødsjomfru Jeg er omhyggelig, serviceminded, og let omgængelig. Jeg kan lidt af hvert. .............................

Pernille Jensen hjælper med hundepasning i Mørkøv og omegn

Jeg er grundig, effektiv og yder mit bedste i forhold til alle opgaver jeg kommer på. Jeg vil altid gøre mit arbejde hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Caroline Sørensen hjælper med hundepasning i Regstrup og omegn

Jeg er meget udadvendt og energisk, samtidig også seriøs og ejer et godt gå-på-mod. Jeg har god erfaring inden for service, da jeg har stået i butik siden jeg var 13 år og har altid opfyldt mine opgaver til punkt og prikke.

Daniel Zacchi hjælper med hundepasning i Taastrup og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Steffen Briis hjælper med hundepasning i Mørkøv og omegn

Jeg tilbyder mindre stillads arbejde Såsom skorstensstillads Eller ved renovering i højder du ikke kan nå fra jorden...................................................

Kenn Lynge hjælper med hundepasning i Valby og omegn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Mia Madeleine Aagaard Rasmussen hjælper med hundepasning i København og omegn

En rigtigt grundig pige

Selina Jensen hjælper med hundepasning i København SV og omegn

Jeg er glad, smilende og positiv - og har let ved at holde overblikket i travle situationer! Jeg har erfaring med arbejde som både tjener og kok, og kan naturligvis også finde ud af at klare opvasken!

I get along with animals, I love dogs

Ingen profilbeskrivelse...

Christinna Nielsen hjælper med hundepasning i Vanløse og omegn

Uddannet pædagog. Har både arbejdet med børn og psykisk syge. Har også arbejdet i et køkken, et rengøringsfirma samt som tjener og en masse andet. Har desuden en hund.

Maja Holst hjælper med hundepasning i Svendborg og omegn

Uddannet matros. Har gode erfaringer med dyr især heste og kvæg. Rengøring i huse, serving, madlavning, generelt vedligehold. Malerarbejde, og lakarbejde.

Luna Olorenshaw hjælper med hundepasning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ida Marie Lyngstrøm hjælper med hundepasning i Jyllinge og omegn

Har lavet meget rengøring og børnepasning for private, står i lære pt spm kleinsmed for 3 år. Har egen bil og er meget fleksibel. Er god til mennesker og børn

Emilie damgaard Wennergren hjælper med hundepasning i Skovlunde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Kim Pedersen hjælper med hundepasning i København S og omegn

Udfører det meste inden for handymand delen. Er uddannet VVS montør men har efterhånden en del års erfaring med diverse fag. Så kontakt mig for at hører nærmere

Julie Nystrup hjælper med hundepasning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Magnus Nielsen hjælper med hundepasning i Eskebjerg og omegn

Er rigtig god til biler. Reparerer altid selv min egen bil og elsker arbejdet. Er god til computere, IT osv. Elsker dyr. Vil med glæde passe hvilket som helst dyr, om det så er en edderkop.

Henrik Hertz hjælper med hundepasning i brønshøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...