Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Claudia Bianchi hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Jeg elsker at gøre rent og organisere. Jeg har masser af erfaring med børn, hund og rengøring, da jeg tit hjælper min familie, mine venner og mine naboer.

Naja Mathilde Thune Jacobsen hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Jeg elsker hunde og jeg samler op efter dem jeg ca. 15 til 20 min. Jeg har mange gange gået med min venindes hund og samlet op efter den

Kamala Hansen hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Rengøring/hygiejnebevis/som køkkenmedhjælper/jeg har gjort rent i 12 år .lige nu arbejder jeg for partnerservice på deltid derfor mangler jeg nogle flere timer

André Røjkjær hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

alt til have, biler, cykler, derud over en del murre arbejde.. rent ud sagt er mine hænder skruet rigtig godt på og kan udføre de fleste opg. Der nu måtte være i hjemmet..

Rasmus Jersborg hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

IT-support, håndværk

Celine Brodersen hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Jeg kan lave let rengøring som tørre overflader af. Sætte vasketøj over, hænge vasketøj op, ligge vasketøj sammen og stryge tøj. Jeg er dog personligt en rigtig glad, sød, venlig pige som gerne vil tage en ekstra udfordring op.

Lea Damgaard hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Jeg er en pige på 17 år, der er helt tosset med dyr.

Denne opgave kan udføres af Mathilde, da hun i forvejen er hundelufter hos en del hundeejere, og blot elsker at gå ture.

Servering / rengøring / transport / affaldshåndtering. Udlært tjener. Har også CVR nr. Hvis faktura skal bruges til evt. Virksomheds opgaver. ( eksempelvis tjener til virksomheds servering / arrangementer )

Morten Schultz hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Jeg er pligtopfyldende, mødestabil og punktlig. Jeg har arbejdet med alt fra have dam anlæg, over vedligeholdelse af haver, til store projekter som hus byg fra fundament til tag, byg af båd osv osv.

Annika Gadeberg Plambeck hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Zanna Schmidt hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Sygehjælper Smørrebrødsjomfru Jeg er omhyggelig, serviceminded, og let omgængelig. Jeg kan lidt af hvert. .............................

Lucas Jans hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Elektriker, men laver meget indenfor håndværk, tidligere renovering af huse og byggeplads arbejde , Spørg endelig, giver altid uforpligtende tilbud.

Marie Jensen hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Uddannet guide og social og sundhedshjælper - arbejdet med både ældre og handicappede. Grundforløbet på dyrepasser uddannelsen - arbejdet som stald ansvarlig på heste pension.

Steffen Eriksen hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Tilbyder god arbejdskraft. Og går op i kunderne er tilfredse når mit arbejde er udført. Har intet imod at tage fat og kan lidt af hvert. Har et smil på læben i min dagligdag.

Har egen sød og omgængelig hanhund, en dansk svensk gårdhund som trives fint med andre hunde. Tilbyder kærlig og tryg pasning med masser af gåture under eks. Ferier og lign.

Udd. Pædagog og arbejder på en skole. Har stor erfaring med børn med autisme og ADHD. Derudover en masse praktisk erfaring med madlavning, servering, oprydning, opvask mv.

Ajang Elvis Ngwesse hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Our employees are trained to handle all sorts of tasks and are always effective and thorough.We always take pride in helping others, and our employees are disallowed from discussing clients outside of work. You can trust us with your job.

Daniel Zacchi hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Ziyad Elzahed hjælper med hundepasning i Strøby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...