Daniel Lindstrøm hjælper med lektiehjælp i Jerslev J og omegn

Jeg har arbejdet som Handyman i 4 år. Som maler i 3 år. Og børnepasser i 5 år. Har forskellige køretøjer til de forskellige opgaver. Så alt kan klares 😊

Anmeldelse:

Yaroslav Pisnyi hjælper med lektiehjælp i Nykøbing M og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Louise Andersen hjælper med lektiehjælp i Randers NV og omegn

Jeg vil gerne tilbyde min hjælp til servering, madlavning, oprydning, planlægning osv af festlige lejligheder.

Anmeldelse:

Matematik op til C niveau med erfaring. (Underviser pilotelever)

Uddannet elektriker med flere års erfaring. Egen bil med anhængertræk. Eget værktøj og værnemidler.

Anmeldelse:

Nash Fox hjælper med lektiehjælp i Egå og omegn

10 års erfaring som flyttemand, jeg har arbejdet for sk transport igennem de sidste mange år. jeg er i øjeblikket i gang med en uddannelse som socialrådgiver , så jeg søger derfor lidt ekstra arbejde.

Går i 2. g på gymnasie og mine hovedfag er samfundsfag og matematik

Ingen profilbeskrivelse...

Simone Rasmussen hjælper med lektiehjælp i Nibe og omegn

4 års erfaring med rengøring både hotel og privat Børnepasning 4 års erfaring Græs slåning kan jeg også Hus pasning kan jeg også sagtens Samt passe dyr

Gustav Lasthein hjælper med lektiehjælp i Nibe og omegn

Jeg kan lide at hjælpe andre, så det gør dem gladere, og de føler de ikke skal lave for meget. Jeg slår rigtig gerne græs, gøre rent eller passer børn eller som lektiehjælper.

Jeg har fuldendt en gymnasial uddannelse på Aalborg tekniske gymnasium, og har haft gode stabile karakterer indenfor fag som matematik, fysik, kemi, biologi/bioteknologi og historie/idéhistorie.

Servering på restaurant, hvori jeg kan håndtere at servere både børn og voksne Opvask Rengøring af tæpper, tøj, trægulv, toiletter og køkken Håndtering af stresset situationer

er meget god i skolen

- Jeg 17 år, men det har ikke stoppet mig fra at opleve en masse ting. har arbejdet en del med mange forskellige ting. hvilket gøre mig meget lærenem.

Jeg er uddannet coach, og kan hjælpe dig med at eksamenstræne, så du gøres tryg og sikker i dit oplæg.

Jeg er uddannet socialpædagog, coach og hypnoterapeut. Jeg har 17 års erfaring i at arbejde i andres hjem, som "bostøtte/hjemmevejleder". Jeg er pårørende, har været værge, og kender alt til det praktiske (og følelsesmæssige) tunge opgaver, som følger med.

Har studeret på HHX Saxogade Aalborg og kan derfor tilbyde Lektiehjælp på folkeskole og gymnasie niveau.

Har arbejdet med en bred vifte af opgaver indenfor alt fra service på restaurant, Føtex og servicering til arrangement til opgaver på en gård som indebære bl.a. havearbejde, logistik og slibning af forskellige metal objekter og maskiner. Jeg kan derfor hjælpe til med et stort omfang af arbejdsopgaver

Signe Jørgensen hjælper med lektiehjælp i Støvring og omegn

Jeg er meget stabil og samarbejdsvillig. Derudover holder jeg mine aftaler og gør tingene til punkt og prikke. Jeg er en pige med ben i næsen, som tager pligten med højt humør og gå på mod.

Mia Vesterager hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Jeg har været babysitter i 4 år og har erfaring med rengøring i 3 år fra tidligere arbejde. Derudover har jeg stor interesse i hus og have og hjælper gerne til med huslige pligter.

12 i alle afsluttende eksaminer på HTX - Aalborg tekniske gymnasium med et snit på 10,6. 4,5 år i salgsbranchen har bidraget til øgede kommunikationsbranchen

Efter 4,5 år ansat i Elgiganten har jeg udviklet mange kompetencer for div. IT-udstyr. Uddannet på TECHCOLLEGE Aalborg hvor jeg blandt andet har harbejdet med fysisk fremstilling og omgået mig i et professionelt "bygge-miljø".

Moses Lametsch hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Stærk ung mand på 22 år, som til daglig læser på universitetet. Jeg er en alsidig person, som både kan tage fat og løfte tungt, men samtidig også har erfaring med at passe børn.

Alex Escudero hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Bachelor i labor relations på la coruña universitet

Efter 25 år som spc.lærer vil jeg gerne hjælpe med lektier, eller at undervise i dansk. Ring 25117959 eller mail susannek51@msn.com for flere oplysninger. Bor i Aalborg.

Uddannet spc.lærer tilbyder lektiehjælp/undervisning. Hvis du har brug for kvalificeret undervisning eller hjælp til lektier eller at lære dansk, så bare ring 25117959; så taler vi om det! VH Susanne

Jeg har en stor interesse og passion for Dansk, og har studeret Dansk ved Aalborg universitet i 2 år. Herudover har jeg også hjulpet børn i private hjem med matematik, dansk, religions og samfundsfags-lektier på folkeskoleniveau.

Mit navn er Dyveke Brandenburg. Jeg er en ung kvinde på 21 år, der begynder på pædagoguddannelsen til februar 2022. De seneste to år har jeg læst Dansk ved Aalborg Universitet, men er netop droppet ud for at forfølge drømmen om at arbejde med børn. I skal vælge mig til jeres opgaver, fordi jeg er et besindigt menneske med hjertet på det rette sted. Jeg nyder at udvikle mig som menneske og lære nye ting om mig selv, om andre og om livet. Jeg elsker menneskers forskellighed og vægter højt, at vi alle skal have lov til at være, som vi er. For mig er børnenes trivsel vægtet højt, da jeg tror på, at børn der trives godt, udvikler sig bedst. I min dagligdag bruger jeg tid på at udfolde mig kreativt, hvor jeg både syer, strikker og maler. Den kreative udfoldelse er for mig et vigtigt frirum, hvor alt kan lade sig gøre. Jeg nyder derfor også at lave kreative ting med børn, da jeg mener, at det er af vital betydning for barnets udvikling, læring og trivsel. Jeg er et troligt menneske, og for mig er det en dyd altid at møde til tiden og træde til, hvis der er brug for hjælp. Jeg arbejder godt både selvstændigt og i fællesskab med andre. Jeg ser frem til at høre fra jer!