Anne Katrine J

jeg er Spejder og det har jeg været i 3 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 17 år gammel, og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.
jeg har arbejdet hos en privat siden jeg var 12 år gammel, og har hjulpet damen med alle mulige forskellige ting, jeg har også arbejdet i kvivkly i 8 måneder, og på Svanholm som ukrudtsluger.
jeg kan arbejde på alle tider af dagen indtil august hvor det helst er efter klokken 16.

Mohammad

jeg har mange års erfaring med handyopgaver, små og store opgaver

Clara

Jeg er god til at holde styr på mange ting af gangen. Jeg har en god sans for orden og arbejder hele tiden så godt jeg kan. Jeg går i gymnasiet og kan hjælpe til med folkeskolelektier. Jeg går meget op i skolen og klarer mig godt der. Jeg er god med børn og dyr.
Kvickly - kasse og bager, trimme, rengøring Bogopsætter på bibliotek Tjener + rengøring på Værløse Bio & Café Passer to drenge på 6 og 8 år to gange ugentligt. Havearbejde i egen have. Rengøring og servering i eget hjem.
I hverdage: efter 16-17, afhængigt af, hvor henne det er. Lørdag: 15-24 Søndag: 12-18

Emilie W

Hej jeg hedder Emilie og er 18 år. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker og gøre deres arbejde lettere. Jeg er meget ansvarlig og sætter mig 110% ind i de ting jeg laver, og selvfølgelig gør jeg det altid så godt jeg kan. Hvis der er brug for flere hænder, har jeg et par veninder som jeg altid har arbejdet godt sammen med, og de er lige så seriøse og ansvarlige som jeg.
Da jeg har været spejder, har camperet en masse og hjulpet på en hotel restaurant, ved jeg hvordan det er at vaske store mængder service op. Derudover har jeg hjulpet et par gange til større arrangementer i fx børnehaver, klubber og lignende med oprydning og let rengøring. I forhold til hundepasning, har jeg været hundelufter/passer siden jeg var 11 år. Jeg har luftet mange forskellige hunde, og tilbyder også træning på gåturene, da jeg har en del erfaringen indenfor basal lydighed, jagthundetræning og agility. Jeg har selv to yngre søskende og min mor har altid arbejdet med børn (vuggestue, børnehave og nu dagplejer).Så gennem hende har jeg lært en del, de gange jeg har været med. Jeg går på tredje år på Teknisk Gymnasie og hjælper derfor gerne med lektierne på folkeskole niveau.
I hverdage: efter skole(efter kl 16). I weekender eller ferier: når det passer.

Michelle

Kan undervise i de fleste fag på folkeskoleniveau. Uddannet dansklærer og billedkunstlærer.
Har undervist i 20 år. Uddannet lærer. Underviser i dansk, matematik, engelsk, specialundervisning og meget mere. Stor viden og erfaring indenfor ordblinde-problematikker. Har dit barn svært ved at læse og/eller stave kan jeg også hjælpe med det m
Weekender fredag-søndag i ulige uger. Spørg så finder vi ud af det.

Eric Lauritzen

Lektiehjælp
lektiehjælp
lektiehjælp

Peter

Jeg laver intensive engelskkurser til erhvervs- eller skolebrug. Jeg vejleder ved skriftlige opgaver både på dansk og engelsk op til gymnasieniveau i flere fag, literatur, historie, samfundsfag. Jeg er fuldkommen tosproget. Jeg har studeret på U. of Houston og N.Y. University, og på Kunstakademiet. Jeg har taget Voksenunderviser udd. på seminarium. Jeg laver oversættelser og reklametekster.
Jeg har mange års erfaring med undervisning af voksne i engelsk, både fra erhvervskurser og aftenskoler. Jeg har været Ungdomsskolelærer i en årrække.
Jeg kan tage elever fra kl. 14 til 21.

Amir Meskovic

Hej Jeg tilbyder lektie hjælp til matematik. Niveauet er folkeskole elever og helst 7., 8. eller 9. klasse, men andre niveauer kan også. Jeg ønsker at hjælpe dem som ønsker at højne niveauet og få bedre forståelse af matematikken. Undervisningen foretrækkes at foregå hjemme hos dig men der er også åben option hjemme hos mig.
Har allerede erfaringer med folkeskoleelever. Jeg har selv gået på universitet, hvor jeg skulle have matematik på et meget høj niveau.
I weekendene og om eftermiddag (tir., onsd. og fre.) Aftale efter behov og hvor det passer i kalendere

Nicole .

Studerer til pædagog på seminaret. Har afsluttet hhx.
Jeg har været børnepasser fra da jeg var 13 år. Har haft faste rengøringsjob fra da jeg var 15 år.
Jeg er meget fleksibel omkring arbejdstider, så kontakt mig endelig og vi kan aftale nærmere indbyrdes.

Anna Hansen

Ingen profilbeskrivelse...

Niels

Pensionist, Cand.jur. & merc.aud., dimittent fra Cambridge Institute i engelsk (level 6) Tilbyder lektiehjælp til elever/studerende i folkeskole og gymnasier o.lign.
Ingen erfaring i undervisning, men har rejst og opholdt mig en del i engelsk-og tysktalende lande som USA, Canada, Australien, England og Tyskland, hvor jeg også har familie og venner. Gennem udlejningsvirksomhed har jeg betjent både tyske og engelske kunder.
Tid efter nærmere aftale!

Tanya

Jeg er 18 år gammel og skal til at starte i 3.g efter sommerferien. Jeg er frisk på lidt af hvert og giver gerne en hjælpene hånd med til hvad det nu skulle være.
Jeg har haft småjobs før, men det har ikke været nogen, hvor jeg har haft mulighed for at være i lang tid
ferier og weekender, mellem 12-20

Kenneth

IT-hjælp, hjemmesider, grammatik på dansk og engelsk.
Har lavet lidt af hvert indenfor ovenstående områder.
17-21 i hverdage.

Christoffer

Jeg er en ung mand på 19 år der tilbyder ydelser af mange forskellige arter: Alt fra transport, flytning, lettere vvs-arbejde, hus- og haveservice til undervisning i engelsk og musik (guitar, bas) og naturligvis alt hvad der falder imellem. Kort sagt så sætter kun fantasien grænser.
Jeg har haft kørekort siden december 2012 og har kørt bil dagligt siden da, plus lavet en smule chauffør arbejde hvor venner og bekendte. Desuden har jeg erfaring inden for både VVS, havearbejde, restaurant, detail, sprog og musik.
Sommerferieperioden efter kl.12.00 fra august. efter kl 14.30. jeg er naturligvis meget fleksibel så hvis du vil vide mere skal du ikke tøve med at ringe.

Claudia

Jeg er en kvinde på 57 år, som kommer fra Syd Amerika og har undervist privat i spansk i flere år.
Har undervist privat i spansk i flere år, da jeg kommer fra Syd Amerika og derfor har spansk som mit modersprog.
Alle tidspunkter

EmmaM

Jeg er en ung kvinde, der har massere af overskud og derfor gerne vil dele lidt ud af det, i form af hjælp. Min baggrund er gymnasial men har også brugt tid på at sejlet med skoleskib, rejse, spille musik, passe børn og taget grundforløb som bådbygger.
Jeg har tidligere arbejdet i SFO og som lærevikar, samt arbejdet restaurations branchen. Der udover har jeg altid hjulpet meget til med praktisk hushjælp, både som teenager hjemme, og som voksen i forskellige værtsfamilier under mine rejser
Jeg er meget flexible med mine arbejdstider, det er efter hvad der er brug for

Frida Sigurth

Jeg er en 17årig pige, som er glad og udadvendt. Jeg går på gymnasiet i 2.g, på en musik-sproglig linje. I min fritid spiller jeg klaver, guitar og synger i kor. Jeg spiller meget teater. Jeg er et tålmodigt menneske med overskud.
De fag jeg klarer mig bedst i er musik, fransk, dansk, engelsk, samfundsfag og historie. Jeg hjælper selv min 13årige lillebror ofte med hans lektier. Jeg har passet børn mange gange. Jeg har undervist på et dramahold for børn i alderen 10-13, så jeg har meget erfaring med børn.
I mellem 16 og 22 på hverdage.

Thereseselchau

Jeg er en 18 årig pige fra Hørsholm. Jeg går i 3.g på Nærum Gymnasium. Jeg har matematik, engelsk, samfundsfag, dansk og historie på højniveau. Jeg kan derfor tilbyde hjælp i disse fag.
Jeg har tidligere været lektiehjælp i matematik for en pige der gik i folkeskole. Jeg har derudover hjulpet en pige fra min skole i både matematik og engelsk.
Jeg ville foretrække at det blev efter kl. 16:00 da jeg oftest er i skole indtil kl. 15:35.

Sebastian Ring

Hej. Jeg er en meget glad og venlig ung fyr (16), som bor i Espergærde og altid er klar på en udfordring. Til hverdag går jeg på Helsingør Gymnasium (1.G) på musiklinjen Jeg tilbyder undervisning i guitar og klaver. Jeg har spillet guitar i 7 år, og klaver i 13 år.
Jeg har været musiker i 13 år, med hovedinstrumenter i guitar og klaver. Jeg spiller også bas og trommer, dog ikke på samme niveau som med guitar og klaver.
Hen på eftermiddagen og i weekenderne passer bedst med mig.

Vilstrup

Mit navn er Marcus. Jeg har spillet musik størstedelen af mit liv og nyder at lære fra mig. Jeg er 16 år og har fødselsdag den 10 Januar. Jeg kan tilbyde en god times undervisning til jer der gerne vil starte på et instrument. Jeg punker ikke hvis der fejles, men jeg holder heller ikke igen med at sige hvad man skal arbejde på og hvad der skal til. Håber jeg kan hjælpe! :)
Mine erfaringer indefor musik: Klaver - Kan ikke lære noder, da jeg spiller efter Gehør. Men kan lære små basic og at spille nogle smukke stykker musik. Jeg kan sagtens lærer guitar og trommer fra mig, det samme med bas. Men er ikke fantastisk til bas :)
I weekenderne fra den 1. Marts af! :)