Anne Katrine Jensen

jeg er Spejder og det har jeg været i 3 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 17 år gammel, og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.

Mohammad Saleh

jeg har mange års erfaring med handyopgaver, små og store opgaver

Caroline Reib

jeg elsker dyr, børn og matematik, jeg har prøvet at vaske og pudse vinduer mange gange, og jeg vil gerne hjælpe andre med opgaver som fx lektiehjælp eller hunde pasning. jeg har et godt øje for sammensætning af farver og planter

Clara Schou

Jeg er god til at holde styr på mange ting af gangen. Jeg har en god sans for orden og arbejder hele tiden så godt jeg kan. Jeg går i gymnasiet og kan hjælpe til med folkeskolelektier. Jeg går meget op i skolen og klarer mig godt der. Jeg er god med børn og dyr.

Advokat Kristensen

Har du brug for en advokat? Få 3 tilbud fra <a href="http://www.3advokattilbud.dk/advokat-nordsj%C3%A6lland.php">advokater i Nordsjælland</a>, som gerne vil hjælpe dig med din sag. Beskriv sagen i formularen online på mindre end 5 minutter og få 3 gode tilbud i løbet af et par dage. Det er gratis og uforpligtende, og du kan spare op til 30% på advokatsalæret ved at benytte denne service. Du får kun tilbud fra godkendte advokater. Besøg 3advokattilbud.dk allerede i dag!

Emilie Walther

Hej jeg hedder Emilie og er 18 år. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker og gøre deres arbejde lettere. Jeg er meget ansvarlig og sætter mig 110% ind i de ting jeg laver, og selvfølgelig gør jeg det altid så godt jeg kan. Hvis der er brug for flere hænder, har jeg et par veninder som jeg altid har arbejdet godt sammen med, og de er lige så seriøse og ansvarlige som jeg.

Michelle Profit

Kan undervise i de fleste fag på folkeskoleniveau. Uddannet dansklærer og billedkunstlærer.

Eric Lauritzen

Lektiehjælp

Peter Klok

Jeg laver intensive engelskkurser til erhvervs- eller skolebrug. Jeg vejleder ved skriftlige opgaver både på dansk og engelsk op til gymnasieniveau i flere fag, literatur, historie, samfundsfag. Jeg er fuldkommen tosproget. Jeg har studeret på U. of Houston og N.Y. University, og på Kunstakademiet. Jeg har taget Voksenunderviser udd. på seminarium. Jeg laver oversættelser og reklametekster.

Amir Meskovic

Hej Jeg tilbyder lektie hjælp til matematik. Niveauet er folkeskole elever og helst 7., 8. eller 9. klasse, men andre niveauer kan også. Jeg ønsker at hjælpe dem som ønsker at højne niveauet og få bedre forståelse af matematikken. Undervisningen foretrækkes at foregå hjemme hos dig men der er også åben option hjemme hos mig.

Nicole .

Studerer til pædagog på seminaret. Har afsluttet hhx.

Anna Hansen

Ingen profilbeskrivelse...

Niels Hansen

Pensionist, Cand.jur. & merc.aud., dimittent fra Cambridge Institute i engelsk (level 6) Tilbyder lektiehjælp til elever/studerende i folkeskole og gymnasier o.lign.

Tanya

Jeg er 18 år gammel og skal til at starte i 3.g efter sommerferien. Jeg er frisk på lidt af hvert og giver gerne en hjælpene hånd med til hvad det nu skulle være.

Kenneth

IT-hjælp, hjemmesider, grammatik på dansk og engelsk.

Christoffer

Jeg er en ung mand på 19 år der tilbyder ydelser af mange forskellige arter: Alt fra transport, flytning, lettere vvs-arbejde, hus- og haveservice til undervisning i engelsk og musik (guitar, bas) og naturligvis alt hvad der falder imellem. Kort sagt så sætter kun fantasien grænser.

Claudia

Jeg er en kvinde på 57 år, som kommer fra Syd Amerika og har undervist privat i spansk i flere år.

EmmaM

Jeg er en ung kvinde, der har massere af overskud og derfor gerne vil dele lidt ud af det, i form af hjælp. Min baggrund er gymnasial men har også brugt tid på at sejlet med skoleskib, rejse, spille musik, passe børn og taget grundforløb som bådbygger.

Frida Sigurth

Jeg er en 17årig pige, som er glad og udadvendt. Jeg går på gymnasiet i 2.g, på en musik-sproglig linje. I min fritid spiller jeg klaver, guitar og synger i kor. Jeg spiller meget teater. Jeg er et tålmodigt menneske med overskud.

Thereseselchau

Jeg er en 18 årig pige fra Hørsholm. Jeg går i 3.g på Nærum Gymnasium. Jeg har matematik, engelsk, samfundsfag, dansk og historie på højniveau. Jeg kan derfor tilbyde hjælp i disse fag.

Sebastian Ring

Hej. Jeg er en meget glad og venlig ung fyr (16), som bor i Espergærde og altid er klar på en udfordring. Til hverdag går jeg på Helsingør Gymnasium (1.G) på musiklinjen Jeg tilbyder undervisning i guitar og klaver. Jeg har spillet guitar i 7 år, og klaver i 13 år.

Vilstrup

Mit navn er Marcus. Jeg har spillet musik størstedelen af mit liv og nyder at lære fra mig. Jeg er 16 år og har fødselsdag den 10 Januar. Jeg kan tilbyde en god times undervisning til jer der gerne vil starte på et instrument. Jeg punker ikke hvis der fejles, men jeg holder heller ikke igen med at sige hvad man skal arbejde på og hvad der skal til. Håber jeg kan hjælpe! :)

Kirsten

Få en professionel sparringspartner, der er med dig hele vejen! Gør din ansøgning til den appetitvækker, der skaffer dig samtalen til det nye job! Tilbyder.. • Hjælp/sparring i styrkelse af din ansøgning og CV • Sparring, coaching og forberedelse frem til jobsamtalen • Efterfølgende sparring og vurdering • Kvalificeret hjælp til de indre personlige forhold, som stress og udbrændthed.

Luca

Jeg er en ung fyr på 19 år, der afsluttede min IB i sommers … Sabbat-år til at tænke over hvad jeg vil i fremtiden .. Tror mit fremtidige job er som pilot, da det er min passion og vækker en indre ild i mig… Eftersom jeg kommer fra en meget internationaliseret familie, har jeg boet i både Oman og Dubai. Jeg taler og skriver fremragende engelsk Kan hjælpe med en del ting.

Ulla Hyldgård

Jeg er 39 år og musikpædagog og -terapeut. Jeg arbejder med musik med mange forskellige slags mennesker i alle aldre.

Carina

Jeg er en ung kvinde på 23.Jeg er pt på barsel og har en datter fra Juni. Jeg er glad og udadvendt og er ikke bange for at tage fat.

Mads Christian Frandsen

Jeg er en frisk ung fyr på 15 år, der gerne vil have et fritidsjob. Enten kan jeg passe børn, ordne have, hente børn, hjælpe de lidt "ældre" med i-t/ mobil. Jeg bor på Møllevænget i Hørsholm, men cykler gerne, dog maks 4-5 km. Jeg styrketræner og bokser i min fritid, og så ser jeg selvfølgelig mine venner familie.

Razvan Nicolae Szabo

I am a 24 year old student studying at Copenhagen University. I am currently looking for any job to support myself. I am a hard-worker and take my duties very seriously, I offer all kinds of help with household and other tasks.

Thies

Jeg er 18 år gammel og meget engageret indenfor Apple produkter. Til hverdag er Jeg sælger og jeg er en meget pædagogisk person. Jeg kan få selv folk uden nogen som helst kendskab til div. produkter, løsninger eller teknisk hjælp til at forstå logiken i det.

Jessica Marie Smith

Jeg hedder Jessica Smith, og jeg er 19 år. Jeg er lige blevet student og derfor søger jeg arbejde i ferien

Louise Lund

Jeg kan tilbyde lidt af hvert men jeg har mest erfaring med Mennesker og dyr. Jeg kan godt tilbyde hjælp i haven men jeg har en skade i venstre knæ så jeg kan i bukke mig og rejse mig særlig god. (jeg er under genoptræning).

Sofie Seheim

Jeg er 20 år, elitesvømmer gennem 13 år. Jeg tilbyder meget aktiv, initiativrig og engageret arbejdskraft.

Alexander

Mit navn er Alexander og er 18 år. Jeg bor i Frederiksværk. Skal der luftes hunde, passes børn, eller noget med havearbejde. evt. elektronik som fx. mobil, opsætning af ting. Så klik på kontakt og jeg er der.

Alberte

Mit navn er Alberte - jeg har en del fritid, så kunne godt tænke mig et lille job. Jeg tilbyder hjælp til lidt af hvert da jeg er dygtig til mange ting og ikke er bange for at give en hjælpende hånd og tage godt fat.

Zarah

Jeg er en ung og frisk pige på 20 år, der skal flytte til Østerbro om 2 måneder. Og har brug for lidt ekstra penge til nogle møbler. Jeg arbejder som canvas sælger. Jeg har arbejdet i børnehaver, vuggestuer og forskellige slags butikker. Og udover det har jeg taget nogle forskellige kurser, i fx børnepasning, madlavning, servering.

Keven Nielsen

Jeg har en gennemgående erfaring med gulve, både træ og linolium i forhold til rengøring og giver tilbud på både store og små områder. Det skal siges jeg ikke på noget tidspunkt bruger giftige opløsningsmidler. Prisen er i afhængig af størrelse og slid, men jeg kan lave det værste bedre så lad mig nu se på det inden du skifter.

Christina Rasmussen

Jeg er en frisk pige på 17 år, som går i gymniasiet. Jeg er dygtig i skolen, og god til at passe børn.

Ida

Jeg er en pige på 17 år, der skal op i 2.g efter sommerferien 2012.. Jeg har haft arbejde siden jeg var 12-13 år og jeg har redet i 5-6 år, hvilket har gjort mig pligtopfyldende og ansvarlig. Jeg ønsker et fritidsjob efter skole 1-2 gange om ugen. Jeg søger et nyt job fordi mit nuværende ikke passer ind med skoletider.

Mai

Mit navn er Mai Hansen, Jeg er 19 år og en meget udadvendt og engageret pige. Jeg tilbyder meget forskelligt hjælp, og er der noget du vil have hjælp til, så spørg, så finder vi ud af det. Jeg er gymnasiestuderende, og jeg er ved at samle penge til at kunne besøge min værtsfamilie i USA denne sommer. Jeg vil naturligvis også være en aktiv hjælpende hånd bagefter :)

Peter

Jeg er en ung gut på næsten 20. Jeg arbejder hver dag i et køkken og vil gerne tjene ekstra.