Phillip

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med
Håndværker 5 år flyttemand 2 år Dyrepasser 3 år (ikke uddannelse) Coach i 8 år (frivilligt) Fitness 6 år Børnepasser 2 år Rengøring 3 år Have mand 3 år Bartender 2 år
Når jeg har ferie er det intet problem at komme alle dage, men ellers foretrækker jeg weekenderne. Måske hverdagene også, afhængig af arbejdstiderne.

Nick J

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.
Tømrerlærling samt 5 års personlig erfaring. 2,5 års selvstændig erfaring
08-22

Per

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde
Jeg er uddannet elektriker, men kan også en del indenfor de fleste håndværk, da jeg bla. selv har renoveret hele min lejlighed. Jeg er en ret glad person, der kan snakke med de fleste, har en bred almen viden, og en god teknisk forståelse
Lige PT går jeg ledig, så på de fleste tidspunkter ville jeg kunne, ellers skal der nok mest være sendt eftermiddag/aften, eller weekender

Bolette L

Ingen profilbeskrivelse...

Laura P

-rengøring -hundeluftning og pasning -børnepasning -indkøb
Jeg har de sidste 4 år arbejdet på et bosted for autist børn og unge - hvor jeg har fungeret som omsorgsmedhjælper og har haft ansvaret for at barnet eller den unge er kommet gennem dagen bedst. Derudover har jeg før gjort rent i en butik og er vokset op med hunde.
Formiddag og eftermiddag

Emilie R

Ingen profilbeskrivelse...

Zdenka

I am a young student at Lillebaelt Academy,willing to work and earn some extra money in my spare time.I am full of energy and appetite to work, resistant to stress,mostly in a good mood and always with a smile on my face :) I can walk with your dog, clean your apartment,look after your children,teach you cook,teach you english,manage your event and many more :)
I studied at Hotel Academy before, so I have got a lot of practice in cooking,waitressing and bartendering.I have got very well organisational and managerial skills.I own an accounting certificate and a vocational certificate of waitressing and cooking.
I can work anytime you need me, however, I prefer to work in the afternoon or evening :)

Nicolai

Ingen profilbeskrivelse...

Katrine

En anderledes "havehjælp" Drøft dine dilemmaer og spørgsmål til livet med en filosof med benene på jorden. Jeg har selv 14 års erfaring med at mestre udfordringer forbundet med en kronisk sygdom. Så jeg er vant til at tænke nyt, hvor jeg ser muligheder frem for begrænsninger.
Jeg er god til at lytte og inspirere dig til at være dit eget livs direktør. Således vil vores samtale tage udgangspunkt i din situation og de spørgsmål, der optager dig.
Jeg foreslår 2 timers samtale, hvor du fortæller mig om det, der driller dig. Jeg serverer en kop varm kaffe/the helt fra starten af for at støtte den følelse af afslappelse, der er gavnlig for åbenh

Rosalba Osorio

Jeg er lærer i spansk som er mit modersmål. Jeg kan lide at undervise mit sprog og har faglige kvalifikationer for at undervise på alle niveau. Hvis du mangler hjælp til at forberede din mundtlig eksamen eller mangler at tale spansk kontakt mig.
Jeg har undervist på aftenskoler, og gymnasier. Jeg har tolket, oversat og lavet korrektur af hjemmesider på spansk.¨Og har erfaring med privatundevisning i spansk.
Jeg har ikke foretrukne arbejdstider. Du kontakter mig og så vi aftaler hvornår passer det bedst for dig og for mig. MVH Rosalba

Mathias Bahn Petersen

Jeg er en glad og udadvent ung studerende på 20 år, der til daglig studerer historie og samfundsfag på Syddansk universitet i Odense. Jeg kan tilbyde lektiehjælp til folkeskole undervisning og gymnasiet i følgende fag; historie, samfundsfag, religion og oldtidkundskab.
Jeg har et godt gennemsnit fra gymnasiet af, samt gode karakter på universitetet.
Mandag - tirsdag - fredag efter kl 14 Torsdag - onsdag efter kl 16 Weekender efter aftale.

Nanna Clausen

Mit navn er Nanna, og jeg er 20 år. Jeg er i gang med mit sidste år på en kreativ HF i Odense. Jeg ser mig selv som en glad og åben person, og jeg elsker at møde nye mennesker. Derudover så er jeg ansvarlig og pligtopfyldende. Musik og litteratur er to af mine store interesser, og derudover så går jeg op i skolen med engagement.
Jeg har spillet klaver i 10 år efterhånden. Både rytmisk og klassisk, og så har jeg gået til hørelære (musikteori) i samlet 7 år. Derfor tilbyder jeg både klaverundervisning og teoretisk undervisning. Jeg har førhen arbejdet på et plejehjem, og derudover har jeg mindre søskende.
Jeg kan hjælpe alle dage med undtagelse af tirsdag er jeg ledig klokken 14. Sene arbejdstider generer mig ikke.

Aláa

Jeg er en super glad og positiv ung 20-årig pige, der lige pt mangler et studiejob. Jeg er studerende på syddanskuniversitet. Jeg kan har mulighed for at passe børn og hjælpe med lektierne. spørg gerne og jeg besvarer 100% :-).
Jeg har meget erfaring indenfor børnepasning og lektiehjælp. jeg har passet børn fra 0-13 år. Jeg har tidligere undervist børn på folkeskole og gymnasieniveau. kan undervise i: dansk, engelsk, arabisk, matematisk, fysik, kemi, biologi og andet.
Kan arbejde aften og weekend, da jeg er studerende.

Amaliefr

Jeg er 22 år og studerer journalistik på Syddansk universitet. Jeg har passet børn i mange år, og har altid syntes at det har været et af de mere interessante og hyggelige fritidsjobs jeg har haft. Børns umiddelbarhed og deres livsglæde er noget af det jeg synes allerbedst om ved at arbejde med børn, og jeg gør en dyd ud af både at lave hyggelige ting og arbejde med deres udvikling.
Jeg har passet børn siden jeg var 13, og fik da jeg var 17 fast arbejde som barnepige for to forskellige familier. Derudover har jeg arbejdet som au pair i USA og som pædagogmedhjælper i en vuggestue. Jeg er altså både vant til at skifte bleer og til at spille fodbold.
Hvis I/du har brug for at jeres børn bliver hentet i institution og derefter passet indtil i kommer hjem fra arbejde, har jeg helt sikkert tid til det en dag om ugen. Pasning i weekenden kan jeg også.

Guadalupe Goldmann

Jeg hedder Guadalupe Goldmann og er gift. Jeg er 26 år gammel, jeg bor i Odense C. Jeg taler dansk og engelsk.
Jeg har erfaring som rengøringsassistent på et resort i Filippinerne. Jeg har også uddannelse i hotel og restaurant management. Jeg har også erfaring som au pair.
Jeg kan arbejde hverdage til enhver tid, og weekender. Jeg glæder mig til at give en hjælpende hånd.

CamillaLarsen

Jeg er en frisk ung pige på 19 år som søger job, inden for mange områder da jeg mangler et job til min fritid. Jeg bor i Odense C sammen med min kæreste, og studerer til dagligt på TietgenSkolen nede ved havnen i 5000 Odense C. Jeg er en stabil, smilende og udadvendt pige, meget glad for børn, servering, rengøring og hjælp til mange andre ting. Timelønnen er ikke fast.
Jeg har taget frisør skolens grundforløb. Jeg har været barnepige og hjulpet med lektier i 4 år. Gået på Produktionsskole og været i køkkenet i 1½ år.
Jeg kan arbejde hverdage efter kl 15.30. Weekend alle tidspunkter.

Anja Nydam

Jeg er en frisk pige på 24 år som søger til ekstra arbejde til at supplere SU'en. Jeg vil kunne forskellige dage, hvilket vil komme an på mit skema som ændre sig fra uge til uge, men jeg er ellers meget fleksibel og møder altid til aftalte tider.
Jeg har tidligere arbejdet med lidt af hvert, har passet børn i flere år, fra ble alderen og op. Har gjort rent i mange år lige så. Har arbejdet i Canada med at lave mad, holde hus ordne have m.m. og gør gerne alt dette. Arbejder pt. med at sælge fliser og badeværelses møbler men dette giver ikke helt nok timer, derfor ønsker jeg noget suplerende.
Jeg har ingen foretrukne tider, da det hele kommer an på skolen, dog kan lørdag og første søndag i mdr. før kl. 15 være et problem.

Dennis Hjuler

Mit navn er Dennis Hjuler. Jeg er 23 år og er bosat i Middelfart. Til dagligt læser jeg til Pædagog i Odense. Jeg kan tilbyde rengøring + diverse. Havearbejde. Servering + oprydning. Passe børn + hjælpe med lektier i dansk, engelsk m.m.
Jeg er uddannet social- og sundhedshjælper, så har en masse erfaring for rengøring. Har haft nogle små jobs i ny og næ med servering og havearbejde. Jeg arbejder i en børnehave / vuggestue, så er god med børn. Og jeg læser til pædagog.
Arbejde i hverdagen bedst efter 15:00. Arbejde i weekenden ulige / lige uger passer alt tid på døgnet.

Charlotte Philipsen

Jeg er en frisk og glad ung pige på 22 år som bor i lejlighed i Odense C (oprindeligt fra Sydvestjylland). Jeg studerer international virksomhedskommunikation med engelsk og tysk på SDU på snart 6. semester, og derfor er jeg interesseret i - og kvalificeret til - at hjælpe med lettere sprogundervisning og også meget gerne oversættelsesarbejde. Timelønnen kan altid diskuteres.
Jeg har gode tysk- og engelskkundskaber grundet min uddannelse. Jeg har masser af erfaring som barnepige, både med blebørn og de lidt ældre børn. Desuden har jeg arbejdet en del inden for handicap- og ældreområdet også, så handicap er ingen hindring, og jeg er ikke sart.
Eftersom jeg er studerende, er jeg fleksibel - jeg har få undervisningstimer, så resten er op til mig selv at planlægge. Kontakt mig meget gerne, hvis du/I har nogle spørgsmål.

Marip

Specialestuderende tilbyder privatundervisning/lektiehjælp/oversættelse/korrekturlæsning i engelsk.
Flere års erfaring fra privatskole. Har privatundervist elever fra 5. klasse til universitetsniveau.
Jeg er meget fleksibel mht. arbejdstider, dog ikke i weekenderne.