Phillip Hom

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med

Nick Jakobsen

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.

Per Outzen

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde

Bolette Lühr

Ingen profilbeskrivelse...

Michael S.

Ufaglært handymand. Alt jeg kan tilbyde er min indsigt i forskellige emner. Børnepasning har jeg gode forkundskaber i. Lektiehjælp er jeg ikke superøvet i, men vi kan altid give det et forsøg.

Laura Parr

-rengøring -hundeluftning og pasning -børnepasning -indkøb

Emilie Rasmussen

Ingen profilbeskrivelse...

Zdenka

I am a young student at Lillebaelt Academy,willing to work and earn some extra money in my spare time.I am full of energy and appetite to work, resistant to stress,mostly in a good mood and always with a smile on my face :) I can walk with your dog, clean your apartment,look after your children,teach you cook,teach you english,manage your event and many more :)

Nicolai Jacobsen

Ingen profilbeskrivelse...

Katrine karberg

En anderledes "havehjælp" Drøft dine dilemmaer og spørgsmål til livet med en filosof med benene på jorden. Jeg har selv 14 års erfaring med at mestre udfordringer forbundet med en kronisk sygdom. Så jeg er vant til at tænke nyt, hvor jeg ser muligheder frem for begrænsninger.

Rosalba Osorio

Jeg er lærer i spansk som er mit modersmål. Jeg kan lide at undervise mit sprog og har faglige kvalifikationer for at undervise på alle niveau. Hvis du mangler hjælp til at forberede din mundtlig eksamen eller mangler at tale spansk kontakt mig.

Mathias Bahn Petersen

Jeg er en glad og udadvent ung studerende på 20 år, der til daglig studerer historie og samfundsfag på Syddansk universitet i Odense. Jeg kan tilbyde lektiehjælp til folkeskole undervisning og gymnasiet i følgende fag; historie, samfundsfag, religion og oldtidkundskab.

Nanna Clausen

Mit navn er Nanna, og jeg er 20 år. Jeg er i gang med mit sidste år på en kreativ HF i Odense. Jeg ser mig selv som en glad og åben person, og jeg elsker at møde nye mennesker. Derudover så er jeg ansvarlig og pligtopfyldende. Musik og litteratur er to af mine store interesser, og derudover så går jeg op i skolen med engagement.

Aláa

Jeg er en super glad og positiv ung 20-årig pige, der lige pt mangler et studiejob. Jeg er studerende på syddanskuniversitet. Jeg kan har mulighed for at passe børn og hjælpe med lektierne. spørg gerne og jeg besvarer 100% :-).

Amaliefr

Jeg er 22 år og studerer journalistik på Syddansk universitet. Jeg har passet børn i mange år, og har altid syntes at det har været et af de mere interessante og hyggelige fritidsjobs jeg har haft. Børns umiddelbarhed og deres livsglæde er noget af det jeg synes allerbedst om ved at arbejde med børn, og jeg gør en dyd ud af både at lave hyggelige ting og arbejde med deres udvikling.

Guadalupe Goldmann

Jeg hedder Guadalupe Goldmann og er gift. Jeg er 26 år gammel, jeg bor i Odense C. Jeg taler dansk og engelsk.

CamillaLarsen

Jeg er en frisk ung pige på 19 år som søger job, inden for mange områder da jeg mangler et job til min fritid. Jeg bor i Odense C sammen med min kæreste, og studerer til dagligt på TietgenSkolen nede ved havnen i 5000 Odense C. Jeg er en stabil, smilende og udadvendt pige, meget glad for børn, servering, rengøring og hjælp til mange andre ting. Timelønnen er ikke fast.

Anja Nydam

Jeg er en frisk pige på 24 år som søger til ekstra arbejde til at supplere SU'en. Jeg vil kunne forskellige dage, hvilket vil komme an på mit skema som ændre sig fra uge til uge, men jeg er ellers meget fleksibel og møder altid til aftalte tider.

Dennis Hjuler

Mit navn er Dennis Hjuler. Jeg er 23 år og er bosat i Middelfart. Til dagligt læser jeg til Pædagog i Odense. Jeg kan tilbyde rengøring + diverse. Havearbejde. Servering + oprydning. Passe børn + hjælpe med lektier i dansk, engelsk m.m.

Charlotte Philipsen

Jeg er en frisk og glad ung pige på 22 år som bor i lejlighed i Odense C (oprindeligt fra Sydvestjylland). Jeg studerer international virksomhedskommunikation med engelsk og tysk på SDU på snart 6. semester, og derfor er jeg interesseret i - og kvalificeret til - at hjælpe med lettere sprogundervisning og også meget gerne oversættelsesarbejde. Timelønnen kan altid diskuteres.

Marip

Specialestuderende tilbyder privatundervisning/lektiehjælp/oversættelse/korrekturlæsning i engelsk.

Alexander Julstrøm

Jeg tilbyder Kvalitetsarbejde med 100% god samvittighed. Jeg leverer altid. Jeg er en åben, ansvarsbevidst ung fyr på 19 år. tømrer og div. Har arbejdet i tømrerbranchen i snart 2 år. Arbejdet på restaurant i ca 1 år & 2 mdr. - endvidere har jeg arbejdet som telefonsælger hos berlingskeMedia i godt 1,5 år og som servicemedarbejder i JYSK i godt et år. De 2 sidste job gør jeg er utroligt serviceminded. Kan arbejde fra 17-xx

Jeanette Eggers

En hjælpende hånd her i Odense. Jeg kan tilbyde en palet af muligheder for en hjælpende hånd da jeg er studerende indenfor administration. Jeg er en frisk, pålidelig kvinde på 43 år men mange erfaringer på sit CV. Ligefra håndværker udd, køkken uddannelse og erfaringer indenfor servicesektoren. Mor til 2 skønne teenager på henholdsvis 13 og 18 år. Da jeg læser og har min lektier skal vi kunne være fleksible for at finde den løsning du har brug for. Stik mig en mail og lad os se om vi kan finde en vej til ro og balance i hverdagen.

Sabrine

Jeg er en frisk, smilende ung pige. Jeg er imødekommende og tager alle udfordringer med et smil på læben og en god indstilling. Jeg læser til finansbachelor på 5. semester og er lige nu i praktik i Home. Jeg har arbejdet stort set inden for alle brancher, så har erfaring indenfor næsten alt. Jeg er utroligt lærenem, så er der noget jeg ikke har prøvet før lærer jeg det hurtigt. Jeg kan arbejde om eftermiddagen, aftenen og weekenderne og indimellem om dagen.

Uffe Vind

Jeg er en ung fyr på 22, som læser idræt og sundhed. Jeg kommer oprindeligt fra landet, så er vandt til at knokle i haven og hjælpe til med dette. Med baggrund i min uddannelse ved jeg en masse om sundhed og kost. Jeg har arbejdet som pædagog og kan godt lide arbejdet med børn og unge.

Den lille hjælper

Jeg har tid og lyst til at hjælpe dig! Jeg har studentereksamen fra HHX, og afsluttet HD1 del, HD2 del efter efteråret 2010. God til at kommunikere i et let forståeligt sprog, så alle kan forstå det!

Gubbi

Jeg kan være behjælpelig med lidt af hvert. Jeg tager ud og gør rent, hvad jeg tager 100 kr i timen for Serverer gerne til fest hvad jeg tager 150 kr i timen for (og kan skaffe flere folk til samme, vi er en gruppe der går ud sammen). Jeg er lige nu i gang med min bachelor i Historie på syddansk universitet, og har også mulighed for at hjælpe med lektier på folkeskole niveau