Anmeldelse:

Louise Andersen hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

Jeg vil gerne tilbyde min hjælp til servering, madlavning, oprydning, planlægning osv af festlige lejligheder.

Anmeldelse:

Har en STX og uddannet indenfor sportsvidenskab. Har en anerkendende tilgang til børn/unge og læring. Har højt niveau på engelsk, IT, naturvidenskabelige fag og idræt.

Min universitetsuddannelse i idrætsvidenskab kvalificerer mig nok kun som disciplineret og pligtopfyldelende. Har arbejdet med coaching i forbindelse med badminton i 15 år og er god med børn og unge. Har god erfaring indenfor IT og elektronik. Elsker dyr og vil også meget gerne sørge for din hund får en dejlig løbetur. Alle hjemlige opgaver nyder jeg også at udføre.

Praveenan Pathmanathan hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

udendørs arbejdsopgaver vinduespudsning lektiehjælp(Ingeniørstuderende på AU) madlavning indkøbsopgaver skrivearbejde/kontorarbejde oprydning Flyttehjælp

Nanna Mathiesen hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

jeg kan lidt af det hele 😊 jeg vil selv kalde mig for handy women. Har gjort rent i flere år og ellers kan jeg kørsel, madlavning, indkøb, have arbejde, børnepasning og maling

Peter Sørensen hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

Er unnaddenet vvs energi men kan lidt af vær

Til daglig studere jeg til socialrådgiver på VIA-University 2 år. Jeg er stærk fagligt kan hjælpe med alt ind og udskolingsopgaver.

Ingen profilbeskrivelse...

Jakob Sulby hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Devin Simonsen hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

Handyman med begge hænder (stadig) skruet rigtigt på som har repareret ting og sager i 2½ årti, udover dette har jeg tegnet og bygget vandingssystemer til altaner/haver og sat solceller op til små fritstående enheder.

Shila Shahpar hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

Hej. Jeg hedder Shila, og er 25 år gammel. Jeg læser til dagligt på pædagoguddannelsen, som er netbaseret. Hvilket betyder jeg selv administrere min tid.

Muhammad Asif hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

Jeg er datalog. har 10+ års erfaring i programmering, udvikling. jeg kan lære føglende C# beginner C# advance Asp.net core / framework programming in general.

Pernille Helsinghof hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

Naturvidenskablig studenterhue, interesse for planter og grundforløb som kok. Orden og detaljesans, kreativ anlagt. Opvokset delvist på landet, så vant til tage fat. God overblik og teamplayer

Kinga Valentini hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

Jeg har erfaring med pasning af børn, havearbejde samt privat rengøring :). Jeg har passet børn i weekender/aftener samt gået/hentet dem i børnehaven. I haven har jeg slået græs samt fjernet ukrudt.

Nathalie Thomsen hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

2004 - 2014 Folkeskole (Engdalskolen og Dragør skole). 2014 – 2015 Nordborg slot efterskole 2015 – 2018 AABC – Aarhus Business college 2018 - nu sabbatår

Jasmina Smajic hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

Jeg er pligtopfylde, stabil medarbejder og interessere mig for at få mulighed for at lære såvel som at blive en del af et solidt team og være med til at tage ansvaret i arbejdsopgaverne

Suzan Pokhrel hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

tI am energetic and enthusiastic person currently studying AP degree in Dania Academy. I have completed my school up to 10 +3 in Nepal in management.

Felix Fraai hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

Alt mulig mand. Har erfarring i Mange forskellige områder. Har været husejer i over 30 år hvor jeg har gjort næsten alt selv. Det er ikke noget som jeg ikke har prøvet bortset fra svejsning.

Juan Manuel Betti hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

I feel qualified to work in the assigned area. The goal is to meet the expectations of my superiors. I like to constantly learn and contribute my knowledge so that teamwork is as expected.

Daniel Lindstrøm hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

Jeg har arbejdet som Handyman i 4 år. Som maler i 3 år. Og børnepasser i 5 år. Jeg har stor liftbil, som kan bruges til Oprydning, flytning og lignende

Aria Nadri hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Martin Olesen hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

Er gør det selv mand til fingerspidserne og har prøvet de fleste opgaver. Laver mest tømre og havearbejde, men alt har interesse. Opkøber også dødsbo eller hjælper med vurdering og rydning.

Jacob Lichtenstein hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...