Malou hjælper med lektiehjælp i Herning og omegn

Jeg er 25 år, og læser kommunikation på Århus universitet..

Lotte Jakobsen hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Hoang Dinh hjælper med lektiehjælp i Odense NØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har afsluttet 9 klasse og kan hjælpe med lektiehjælp i de mindre klasser.

Ingen profilbeskrivelse...

Trine Olesen hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Felix Lindberg hjælper med lektiehjælp i Roskilde og omegn

Positiv, udadvendt, service-mindet, hjælpsom, perfektionistisk og hårdt arbejdende dreng, som for nyligt er flyttet til Frederiksberg og prøver at tjene til dagen og vejen.

Jeg kan hjælpe med stort set de fleste fag da jeg lige har afsluttet stx med science retning. Jeg har boet i new zealand så er ret god til engelsk. Udover det er jeg også god til kemi, biologi, old, dansk, religion, historie osv. Jeg kan tilbyde hjælp til opgave skrivning og har mange noter som de fleste ville have gave af.

Jeg kan personligt oplyse at jeg som person er en målrettet, moden og seriøs ung kvinde på 18 år. Jeg kan tale flydende dansk, engelsk, hindi, urdu, punjabi og er ved at lære fransk. Jeg er vokset op i både Indien og New Zealand og har nu været i Danmark i de sidste 8 år. Jeg arbejder effektivt og grundigt og kan godt lide at have orden og styr på tingene. Jeg kan samarbejde, men kan dog også arbejde selvstændigt. I vil hurtigt finde ud af, at jeg er en der besidder overblik, er seriøs, men med humor, er venlig og dette kan jeg også holde under stressede situationer. Jeg er meget effektiv og går ekstremt meget op i mit job og det jeg laver. Som person er jeg hjælpsom, samarbejdsvillig, mødestabil og flittig. Jeg gør hvad der bliver bedt om, respektere de folk jeg omgås med og har altid et smil på læben. Jeg er service-minded og ønsker altid personer er tilfredse med min hjælp. Jeg har mod på hårdt fysisk arbejde, og sørger altid for at arbejde professionelt – også̊ i travle og pressede situationer. Jeg har nemt ved at lære nye ting og er altid klar på nye udfordringer. I vil have gavn af mig, da jeg er en person med stor atbejdsvilje. Jeg er ansvarsbevidst, punktlig og god til at organisere. Jeg er også udadvendt, positiv og god til at skabe kontakt med andre mennesker.

Andrea Skriver hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har fuldendt en gymnasial uddannelse på Aalborg tekniske gymnasium, og har haft gode stabile karakterer indenfor fag som matematik, fysik, kemi, biologi/bioteknologi og historie/idéhistorie.

Servering på restaurant, hvori jeg kan håndtere at servere både børn og voksne Opvask Rengøring af tæpper, tøj, trægulv, toiletter og køkken Håndtering af stresset situationer

Jeg har i min tid på SDU været instruktor i matematik og regulerings teknik, så jeg har god erfaring med at hjælpe elevere igennem deres pensum. Jeg kan tilbyde lektiehjælp i matematik på C, B og A niveau i forhold til en gymnasial uddannelse, men også på højere niveau, hvis det kræves. Til dette kan jeg sige, at jeg afsluttede HF med et gennemsnit på 11.2.

Jeg har bestået HF med et gennemsnit på 11.2. I øjeblikket læser jeg til civilingeniør i robot teknologi på SDU i Odense, hvorpå matematik er en stor del hverdagen.

Jeg er cand.mag. og kan hjælpe på højere niveau i fortolkningsarbejde/stile/tekster osv. og lidt lavere niveau i matematiske/videnskabelige opgaver

Jeg er uddannet cand.mag. og passer til daglig et kontorarbejde. Jeg tager og leder efter opgaver, som jeg har erfaring med: Div. hus og have. Let servicering og opvartning. Flytninger. Andet forefaldende arbejde.

Nathalie Thomsen hjælper med lektiehjælp i Brabrand og omegn

2004 - 2014 Folkeskole (Engdalskolen og Dragør skole). 2014 – 2015 Nordborg slot efterskole 2015 – 2018 AABC – Aarhus Business college 2018 - nu sabbatår

Samuel Andersen hjælper med lektiehjælp i Odense C og omegn

Jeg er udlært tømrer og kan derfor klare de fleste ting inden for tømrerfaget - i hvert fald de opgaver, som man kan klare alene. Jeg kan også hjælpe med andre praktiske opgaver.

Lasse Kristensen hjælper med lektiehjælp i Aalborg Øst og omegn

Kan ordne al slags havearbejde samt vinduespudsning og rengøring. Jeg arbejder effektivt og grundigt, og har en god forståelse for at gøre al forfaldende arbejde på korrekt vis.

Ilija Sekulovic hjælper med lektiehjælp i Vanløse og omegn

- Jeg arbejder primært indenfor Byggebranchen. Skal der laves tilbygning, renovering, tømrer arbejde, projekteringstegninger eller andet. Så kan jeg hjælpe. Her er snakke om større opgaver.

Sebastian Rasmussen hjælper med lektiehjælp

Ingen profilbeskrivelse...

Lektiehjælper I primært engelsk og matematik. Lektiehjælp til andre fag kan aftales med eleven

Ingen profilbeskrivelse...

Freja Vinde hjælper med lektiehjælp i Odense C og omegn

Rengøring, børnepasning, hundepasning osv. Jeg er imødekommende og smilende af natur. Jeg dedikere mig altid til det arbejde jeg bliver stillet, og udføre det med præcision.

Er uddannet økonom og har arbejdet som underviser på et handelsgymnasium i over 10 år. Kan hjælp med fag som virksomhed-erhvervsøkonomi, afsætning, organisation, innovation, markedskommunikation, erhvervscase, SOP/SRP opgaver og andre større opgaver

Uddannet økonom - cand merc, med over 10 års undervisnings- og vejledningserfaring Har arbejdet med software og hardware på hobbybasis i mere end 20 år

Kenneth Ewers hjælper med lektiehjælp i København S og omegn

- Matematisk student. - Ungdomsskoleunderviser (tidligere) - Håndboldtræner (tidligere) - Grundmodulet på tømreruddannelsen. - Regnskabsassistent - Økonom. - Eventkoordinator - Overtjener på forskellige større arrangementer.

Rasmus Jørgensen hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har studeret programmering så matematik er jeg god til. Er bilingual Dansk Engelsk, dog bedst til engelsk. Har undervist børn 3-6 6-12 15-18 i gymnastik og andre sports i den alder så er ret god til børn

Læser Data Teknikker Spec. Programmering, Og underviser Professionelt Gymnastik, Parkour Og Dans Kan være sjov og aktiv, Intiligent Med snilde og Fin og Professionel Skriv på 42167224 svarer ikke altid hurtigt herover da jeg ikke får notificationer her

Simone Hansen hjælper med lektiehjælp i Odense SØ og omegn

Jeg er smilende, imødekommende, arbejdsom, fleksibel, selvstændig og udadvendt. Til daglig studerer jeg på Syddansk Universitet, bor i Odense SØ med min kæreste.