Ane Boa hjælper med lektiehjælp i Kongens Lyngby og omegn

Uddannet arkitekt fra kunstakademiets arkitektskole i 2007 Uddannet social- og sundhedsassistent i Købehavn i 1994 Født 1971 Selvstændig arkitekt siden 2007

Camilla Tetsche hjælper med lektiehjælp i København SV og omegn

Jeg har et relativt stort netværk både i Århus & København - Der igennem har jeg mulighed for at henvise til den rette håndværker, og være behjælpelig med at indhente gode priser.

Laura Andreasen hjælper med lektiehjælp i Skive og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Shila Shahpar hjælper med lektiehjælp i Sabro og omegn

Hej. Jeg hedder Shila, og er 25 år gammel. Jeg læser til dagligt på pædagoguddannelsen, som er netbaseret. Hvilket betyder jeg selv administrere min tid.

Mark Shephard hjælper med lektiehjælp i Frederiksberg C og omegn

Qualified Structural Engineer in Australia. Received a bachelor of Civil Engineering with Architecture with Honours from the University of New South Wales.

12b26 Ella hjælper med lektiehjælp i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Cathrine Kiel hjælper med lektiehjælp

Jeg er en smilende og imødekommende pige, som har styr på sine ting. Jeg elsker at have noget at arbejde med, og går meget op i at gøre tingene ordentligt.

Emil Højriis Sørensen hjælper med lektiehjælp i Skive og omegn

jeg er ung 17 årig dreng der elsker at lave fysisk arbejde, og er i stand til at bevare roen i stressede situationer. Jeg giver ikke op og er god til at overholde aftaler

Vithusanne Selvanathan hjælper med lektiehjælp i Horsens og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Amalie Riise hjælper med lektiehjælp i Odense SØ og omegn

Jeg går i øjeblikket på gymnasiet i 2.G og kan derfor hjælpe yngre folkeskoleelever med lektiehjælp Jeg har selv 2 yngre søstre og kan derfor også tilbyde børnepasning samt rengøring

Rasmus Jersborg hjælper med lektiehjælp i Solrød Strand og omegn

IT-support, håndværk

Natasha K. hjælper med lektiehjælp i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har efterhånde gået i skole en del år, men min force er dog jeg er tålmodig, god til at lytte og finde en ny løsning. Jeg har effaring fra mindre søskende, men er god til at lære fra mig.

-Service mindet -åben og loyal -tålmodighed -Have arbejde (har arbejdet på en planteskole) -rengøring -lektiehjælp -børnepasning det er meget blandet arbejde jeg har lavet, men det har kun klædt mig bedre på til at modtage nye udfordringer eller teste mine egne kompetencer. Kan godt lide at prøve nye ting, opdage sider af mig selv jeg ikke vidste jeg havde. Dog er jeg også meget bevidst om ha´vad jeg er god og dårlig til.

Gizem Evcil hjælper med lektiehjælp i København Ø og omegn

Jeg er uddannet pædagog og er derfor vant til at arbejde med mennesker. Derudover laver jeg kunst og musik, jeg elsker at fordybe mig og være i flow.

Har arbejdet som lærervikar i 6 måneder med alle klassetrin i folkeskolen, har studentereksamen.

Jeg har en bred række af kompetencer, jeg har arbejdet frivillig på småskala landbrug, været tjener, lærervikar og fritidshjemspædagog. Derudover er jeg frisk lærenem og i god form.