Lone Ulrich Madsen hjælper med lektiehjælp i Risskov og omegn

Alm husmor til dagligt med alt erfaring indenfor rengøring. Jeg er lidt af en perfektionist og jeg vil til enhver tid efterlade mine opgave til fuld tilfredsstillelse for kunden.

Har en STX bag mig og læser pt. En professionsbachelor.

• Smilende, udadvendt og en positivt tilgang. • Jeg har gåpåmod, og er vant til både omsorgsarbejde og fysisk hårdt arbejde. • Jeg er mødestabil og ansvarsfuld

Thomas Faurby hjælper med lektiehjælp i København S og omegn

Jeg er arbejdsom og har et højt serviceniveau. Jeg har stor ordenssans og er iøvrigt sød og imødekommende. Jeg er god til servering, oprydning/afrydning, rengøring og systematisering.

Nanna Kirkegaard hjælper med lektiehjælp i Randers SØ og omegn

jeg kan lidt af det hele 😊 jeg vil selv kalde mig for handy women. Har gjort rent i flere år og ellers kan jeg kørsel, madlavning, indkøb, have arbejde, børnepasning og maling

Daniel Zacchi hjælper med lektiehjælp i Taastrup og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Ilija Sekulovic hjælper med lektiehjælp i Vanløse og omegn

- Jeg arbejder primært indenfor Byggebranchen. Skal der laves tilbygning, renovering, tømrer arbejde, projekteringstegninger eller andet. Så kan jeg hjælpe. Her er snakke om større opgaver.

Willi Schulze hjælper med lektiehjælp i Tønder og omegn

Jeg er en frisk fyr som bor i privat andelsbolig i Tønder. Mangler et job til at tjene lidt ekstra. Kan tilbyde hjælp til forskellige ting.

Lars Pilegård hjælper med lektiehjælp i Kongens Lyngby og omegn

Erfaren handyman, især med havearbejde.

Christian Christiansen hjælper med lektiehjælp i København S og omegn

Smilende og serviceminded (tidligere) tjener. Teknisk savy. Kan klare de fleste håndværksmæssige opgaver og har erfaring indenfor pædagogik og didaktik.

Simona Nedu hjælper med lektiehjælp i Kjellerup og omegn

Driver,taxi driver,cleaner,worker in alimentation

Tenna Skovby hjælper med lektiehjælp i arnum og omegn

- Jeg er meget åben og smilende - Jeg er udadvent og meget social

Kristine Hagedorn hjælper med lektiehjælp i Værløse og omegn

Jeg arbejdet som børnepasser, hundelufter, og har også haft rengøringjobs samt arbejdet til konfirmationer, fødselsdage, bryllupper og barnedåbe de seneste par år.

Lærke becker hjælper med lektiehjælp i Bagsværd og omegn

Uddannet skov og landskabsingeniør: - Rådgivning om vilde haver og haver med mere liv. - Praktisk udførelse af haveopgaver og anlæggelse. Afholdelse af privat- og firmaarrangementer: - planlægning, koordinering, udførsel

Christinna Nielsen hjælper med lektiehjælp i Vanløse og omegn

Uddannet pædagog. Har både arbejdet med børn og psykisk syge. Har også arbejdet i et køkken, et rengøringsfirma samt som tjener og en masse andet. Har desuden en hund.

Signe Jørgensen hjælper med lektiehjælp i Støvring og omegn

Jeg er meget stabil og samarbejdsvillig. Derudover holder jeg mine aftaler og gør tingene til punkt og prikke. Jeg er en pige med ben i næsen, som tager pligten med højt humør og gå på mod.

Magnus Munk hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Universitetsstuderende, med egen hund og bil.

Emilie Almstrup hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Jeg har gå-på-mod, ikke bange for at tage fat og ellers bare en stille og rolig person med begge ben solidt plantet på jordet. Derudover er jeg kvik og elsker en god udfordring.

Leander Hessner hjælper med lektiehjælp i Risskov og omegn

Jeg er opvokset på en lille gård på Sydsjælland, og er vant til fysisk arbejde. Jeg kan tage ved, er i god fysisk form, og har fokus på at et stykke arbejde skal udføres ordenligt.

Julius Overgaard hjælper med lektiehjælp i Aarhus N og omegn

Jeg er 21 år gammel og i gang med mit 2. sabbatår. Lige pt. står jeg uden arbejde og er derfor klar til, at give en hjælpende hånd. Har desuden også bil og trailer, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Emma Mørch hjælper med lektiehjælp i Fjerritslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Khalil Abou Hichme hjælper med lektiehjælp i Brønshøj og omegn

jeg er rigtig handy og derfor passer jeg perfekt til de fleste opgaver på denne side fordi jeg gennem mit liv har stået overfor mange opgaver, de fleste har været fordi jeg har været manden derhjemme.

Catharina Elizabeth Gjerde hjælper med lektiehjælp i Vedbæk og omegn

Jeg er en 18 år gammel tysk og norsk pike, som snakker norsk, tysk og engelsk flytende. Jeg har hjulpet andre elever med tysk i min fri tid. Jeg ble nå I Mai ferdig med gymnasiet på Copenhagen International School.

Laura Andreasen hjælper med lektiehjælp i Skive og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Shila Shahpar hjælper med lektiehjælp i Sabro og omegn

Hej. Jeg hedder Shila, og er 25 år gammel. Jeg læser til dagligt på pædagoguddannelsen, som er netbaseret. Hvilket betyder jeg selv administrere min tid.