Roberto Galeano hjælper med lektiehjælp i Aarhus V og omegn

I can perform any type of home maintenance. I know how to use garden tools and construction. I am a very responsible and respectful young man from Argentina. I try to finish the work quickly and provide quality services.

Elisabeth Slot-Henriksen hjælper med lektiehjælp i Ølgod og omegn

Jeg er lærer og har arbejdet som lærer siden 2001. Pt. har jeg ikke et lærer job, men arbejder som afløser på et plejehjem. Jeg har selv 4 børn og jeg kan lidt af hvert.

Peter Sørensen hjælper med lektiehjælp i Randers og omegn

Er unnaddenet vvs energi men kan lidt af vær

Har gået på HTX og kan pensum hertil, men er mest sikker i lidt lavere niveau, og er bedst til børn. Altså hjælper jeg rigtig gerne med alle fag i folkeskolen.

Jeg er en ung pige på 22 der gerne vil læse dyrlæge, og er derfor meget glad for dyr, men altså ufaglært. Jeg er smilende og aktiv, og gør altid mit bedste for at ramme netop jeres behov. Jeg har øje for detaljer, er grundig i mit arbejde og ret perfektionistisk.

Keila Sif Johnstrøm hjælper med lektiehjælp i Albertslund og omegn

Jeg er glad, udadvendt og arbejdsom. Jeg lægger stor vægt på, at de samarbejder jeg indgår i altid skal være en god oplevelse. Jeg er vellidt blandt kolleger, og har erfaringer indenfor mange forskellige arbejdsområder.

Annica Ortvald hjælper med lektiehjælp i Værløse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Simone Nielsen hjælper med lektiehjælp i Fredericia og omegn

Jeg er: smilende, glad, arbejdsom, god til at bevare overblikket, har god ordenssans og meget andet Jeg har arbejdet siden jeg var 13, hvilket har gjort mig mødestabil og arbejdsom.

Det kan være rengøring, forberede et måltid, hjælpe med, hvad jeg skal gøre. Jeg vil også hjælpe dig med at foretage indkøb, jeg har et kørekort.

Kvalifikationer : alt hvad jeg gør, er med mit hjerte ... Jeg er en selvtænkende person. Professionelt har jeg ingen erfaring på papir. Hvis nogen giver mig en chance for at vise, hvad jeg kan Jeg tror ikke, han bliver skuffet.

Jeg har altid hjulpet min lillebror og mine yngre fætre og kusiner med lektierne. I 2015 var jeg lektiehjælper for en ung pige i gymnasiet. Hun fik hjælp til diverse opgaver, men særligt i engelsk og dansk.

Ingen profilbeskrivelse...

Malou hjælper med lektiehjælp i Herning og omegn

Jeg er 25 år, og læser kommunikation på Århus universitet..

Hoang Dinh hjælper med lektiehjælp i Odense NØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Trine Olesen hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Felix Lindberg hjælper med lektiehjælp i Roskilde og omegn

Positiv, udadvendt, service-mindet, hjælpsom, perfektionistisk og hårdt arbejdende dreng, som for nyligt er flyttet til Frederiksberg og prøver at tjene til dagen og vejen.

Jeg kan hjælpe med stort set de fleste fag da jeg lige har afsluttet stx med science retning. Jeg har boet i new zealand så er ret god til engelsk. Udover det er jeg også god til kemi, biologi, old, dansk, religion, historie osv. Jeg kan tilbyde hjælp til opgave skrivning og har mange noter som de fleste ville have gave af.

Jeg kan personligt oplyse at jeg som person er en målrettet, moden og seriøs ung kvinde på 18 år. Jeg kan tale flydende dansk, engelsk, hindi, urdu, punjabi og er ved at lære fransk. Jeg er vokset op i både Indien og New Zealand og har nu været i Danmark i de sidste 8 år. Jeg arbejder effektivt og grundigt og kan godt lide at have orden og styr på tingene. Jeg kan samarbejde, men kan dog også arbejde selvstændigt. I vil hurtigt finde ud af, at jeg er en der besidder overblik, er seriøs, men med humor, er venlig og dette kan jeg også holde under stressede situationer. Jeg er meget effektiv og går ekstremt meget op i mit job og det jeg laver. Som person er jeg hjælpsom, samarbejdsvillig, mødestabil og flittig. Jeg gør hvad der bliver bedt om, respektere de folk jeg omgås med og har altid et smil på læben. Jeg er service-minded og ønsker altid personer er tilfredse med min hjælp. Jeg har mod på hårdt fysisk arbejde, og sørger altid for at arbejde professionelt – også̊ i travle og pressede situationer. Jeg har nemt ved at lære nye ting og er altid klar på nye udfordringer. I vil have gavn af mig, da jeg er en person med stor atbejdsvilje. Jeg er ansvarsbevidst, punktlig og god til at organisere. Jeg er også udadvendt, positiv og god til at skabe kontakt med andre mennesker.

Jeg har fuldendt en gymnasial uddannelse på Aalborg tekniske gymnasium, og har haft gode stabile karakterer indenfor fag som matematik, fysik, kemi, biologi/bioteknologi og historie/idéhistorie.

Servering på restaurant, hvori jeg kan håndtere at servere både børn og voksne Opvask Rengøring af tæpper, tøj, trægulv, toiletter og køkken Håndtering af stresset situationer

Nathalie Thomsen hjælper med lektiehjælp i Brabrand og omegn

2004 - 2014 Folkeskole (Engdalskolen og Dragør skole). 2014 – 2015 Nordborg slot efterskole 2015 – 2018 AABC – Aarhus Business college 2018 - nu sabbatår

Samuel Andersen hjælper med lektiehjælp i Odense C og omegn

Jeg er udlært tømrer og kan derfor klare de fleste ting inden for tømrerfaget - i hvert fald de opgaver, som man kan klare alene. Jeg kan også hjælpe med andre praktiske opgaver.

Lasse Kristensen hjælper med lektiehjælp i Aalborg Øst og omegn

Kan ordne al slags havearbejde samt vinduespudsning og rengøring. Jeg arbejder effektivt og grundigt, og har en god forståelse for at gøre al forfaldende arbejde på korrekt vis.

Flix Weber hjælper med lektiehjælp i Hasselager og omegn

I have two Master of Science degrees in Sustainable Development and Sport Management and one Bachelor of Art in Global Management. Currently I am studying Global Nutrition and Health at VIA University College Aarhus

Sebastian Rasmussen hjælper med lektiehjælp

Ingen profilbeskrivelse...

Anna T hjælper med lektiehjælp i Odense SØ og omegn

Jeg har fra jeg var lille godt kunne lide at være aktiv. Jeg er opvokset på en gård, hvor alle hjalp til, så tommelfingerne er skruet rigtig på😉 Jeg søger lidt til at supplere den daglige indtægt, og er altid frisk på en ny udfordring.