Jeg er en frisk fyr på 18, der elsker at hjælpe mennesker. Jeg studere pt matematik A, efter at jeg i sommers har afsluttet min HHX. Jeg har et par velfungerende hænder, som er god til diverse dagligdags ting. Jeg kan rigtig godt lide at passe børn, og være med til at de for en god dag, samt give dem en god start på livet. Jeg har en lillesøster på 8 år, som jeg ofte har passet.

Jeg er 20 år, bor på Frederiksberg med min kæreste og er snart uddannet finansøkonom. Jeg har en del erfaring med mindre håndværksmæssige opgaver, da jeg sommetider hjælper min far som er tømrer. Derudover er det mig, der laver de "handy" ting derhjemme. Jeg kan også tilbyde lektiehjælp på både folkeskole- og gymnasieniveau (ikke natur- og/eller tekniske fag).

Siden jeg er af udenlandsk herkomst, kan jeg snakke flere sprog flydende. Jeg tilbyder derfor at lære fremmedsproget arabisk (både skrivning, læsning og tale). Jeg kan hjælpe med engelsk, tysk, dansk, matematik. Alt sammen folkeskoleniveau 0.- 9.klasse.

Salut! Jeg er cand.mag. i Fransk. Har boet 4 år i Frankrig. Er francophile. Erfaring med 24-timersprøven. Både korte/intense forløb samt længerevarende forløb - begge dele individuelt tilrettelagt. Min tilgang: faglig, pædagogisk og psykologisk - i forhold til bl.a. eksamens- og præstationsangst.

Jeg hedder Mikkel og er 18 år gammel. Jeg er musisk 3. års studerende på Vejen Gymnasium. Derfor, eftersom jeg har musik og engelsk på A-niveau, tilbyder jeg undervisning/lektiehjælp/instrumental undervisning til alle under 15 år, som har brug for det.

Mit navn er Camilla Elkjær og jeg er 18 år. Jeg går på gymnasiet hvor mine hoved fag er Matematik, biotaknologi og Fysik. Jeg er en person med meget overskud, og kan godt lide at holde mig i gang og omgåes andre mennesker. Jeg har været med til at lave en hel del frivilligt arbejde indenfor Randers ungdomskole. Jeg håber i kan bruge mig, og vil kontakte mig.

Mit navn er Elena og jeg går i 3.g på Sankt Annæ Gymnasium. Jeg er halv-amerikaner og halv-dansker, så jeg kan flydende engelsk. Derudover går jeg på en naturvidenskabelig linje, som betyder jeg har matematik, biologi, kemi og fysik på et højt niveau. Jeg nyder virkelig at undervise andre og tror på en god pædagogisk vinkel, så jeg vil meget gerne tilbyde min hjælp inde for alle de fag.

Frisk multisproglig kvinde det kan tilbyder et professionelt hjemme service, og privat personlig pleje, til dig eller din kære familie. Jeg er undanede S.S. hjælper og S. S.S. Assistent, samt undanede i Schweiz indfør hotel restauration Branchen. Som person har jeg overskud og en god situationsfornemmelse, fleksible udadvendt ,loyal og god til at kommunikere positivt og konstruktive.

Er næsten færdig uddannet Fysioterapeut, skal læse medicin når jeg er færdig. Elsker at undervise og mangler lidt penge, til rejser.

Mit navn er Sara. Jeg er 28 år og bor i København NV. Jeg er Cand.mag. i dansk og historie. Jeg kan hjælpe med rengøring, børnepasning og lektiehjælp.

Hej jeg hedder Helena Jeg er en ung frisk pige på 20 år jeg er lige blevet færdig med 3.g på Gladsaxe gymnasium hvor jeg har studeret spansk og engelsk. Dog er skolen ikke min eneste erfaring med det spanske sprog. Jeg har boet et år i Argentina hvor jeg lærte at tale flydende spansk. Jeg ekstremt godt rustet i grammatik. Og kan gymnasiets stx pensum.

LÆR AT TALE ENGELSK MED ENGELSK ACCENT. Moden, indfødt englænder (med mange års arbejdserfaringer) uddannet engelsk lærer tilbyder lektiehjælp, korrekturlæsning, grammatik, one-to-one tutoring, business engelsk, engelsk til rejsebehov, conversation engelsk mm. Jeg underviser individuelt eller i grupper på alle niveauer inkl folkeskolen 1-10 klasse, gymnasium og universitet. Ingen opgave er for små

i am a 32 years old teacher from Barcelona living in Copenhage since 2012. I have completed the degrees in History (Universitat de Barcelona) and Anthropology (Universidad de Granada), and the diploma in Spanish teacher for foreigners (International House Barcelona). I like to do my lessons in a participatory way but without forgetting the grammar, which is a essential part of spanish language.

Ung, høj, stærk, arbejdsmotiveret og særdeles flexibel mand tilbyder hjælp til en lang række opgaver.

As a 23-year-old girl from China, I'm here as a second-year Master student in Service Management in CBS now. I'm open and conscious. I enjoy meeting new people and experiencing different cultures here in DK. Especially, I like to help others. Through making others happy or improving in a way, I get my own sense of achievement. I ensure that once I'm hired, I'll be 100% dedicated to the job.

- Jeg er en Engelsk Universitets studerende - Jeg er Indie Forfatter og har udgivet en snart to bøger på engelsk - Jeg er utrolig striks med at mit engelsk og andres skal være korrekt grammatisk både skriftlig og sprogligt

Bb

Jeg er 25 år, og læser kommunikation på Århus universitet..

Jeg kan være behjælpelig med lidt af hvert. Jeg tager ud og gør rent, hvad jeg tager 100 kr i timen for Serverer gerne til fest hvad jeg tager 150 kr i timen for (og kan skaffe flere folk til samme, vi er en gruppe der går ud sammen). Jeg er lige nu i gang med min bachelor i Historie på syddansk universitet, og har også mulighed for at hjælpe med lektier på folkeskole niveau

Anmeldelse:

Jeg er 20 år gammel. Frisk og glad, og elsker at gøre rent. Har en HF, og vil gerne læse videre. Derfor har jeg brug for lidt ekstra penge. Jeg er grundig og omhyggelig med rengøring, og til at stole på. Jeg er også god til at hjælpe i haven, servere, passe børn og skrive korrespondance til offentlige myndigheder, hvis du har brug for det! Kontakt mig hvis jeg skal hjælpe dig.

Jeg er en ung dreng på snart 20 år. Jeg går på Nordfyns gymnasium 2.g, jeg arbejder på macd. Ca. 2-3 gang om ugen, mest weekenderne, og det har jeg gjort i ca 2 år nu. Da jeg snart har ferie, og skal på ferie i udlandet, så vil jeg gerne tjene lidt mere end jeg gør på mit andet arbejde. Jeg kan lidt af hvert, give en hånd til flytning eller opsætning af fest lokal, have arbejde eller and praktisk i hjemmet. Jeg har mulighed for at låne fars bil, så transport ville ikke være det stor problem.

Jeg er 21 år gammel, bor til dagligt i aalborg, hvor jeg studere Finans bachelor på 23. semester. Jeg har passet børn i ca. 6 år hos forskellige familier med både 2,3 og 4 børn. Jeg er selv et stor legebarn, elsker at omgås børn. Jeg er uddannet livredder og svømmertræner, har stor it erfaring, kan undervise i fag på gymanise niveau, dog ikke i Fysik, biologi og kemi

Anmeldelse:

Jeg er en ung frisk pige på 21, som kan hjælpe dig med mange forskellige ting! Jeg bor i lejlighed i Vejle, men flytter til Kolding om ca 1 måned, for at spare penge på transport. Jeg har kørekort og bil, så det er intet problem at komme rundt! Jeg er elev i en butik i Kolding Storcenter, og har et år tilbage at læretiden.

Lad kokken komme til dig:) Jeg er behjælpelig med at sammensætte menuen, står også gerne for indkøb af de rigtige råvarer, og selvfølgelig at kreére velsmagende retter i bedste kvalitet, og afpasset nøje efter målgruppen. All-round i gastronomiens verden. Jeg er uddannet gastronom (kok), og tilbyder også RÅDGIVNING og UNDERVISNING i alt, lige fra kost og sundhed, til menúsammensætning, kalkulation, råvarekendskab og selvfølgelig MADLAVNINGEN, herunder tilberedelsesmetoder og råvarenes egenskaber (de kemiske mv reaktioner der sker under tidberedningen). Jeg bor i Skærbæk og har fast arbejde i det daglige. Mine arbejdstider er skiftende, men jeg har alligevel god mulighed for arbejdet som freelance selskabskok ved siden af.

Jeg er 15 år gammel. Jeg har en stor familie og alle pligter skal opdeles - derfor har jeg skulle klare både børnepasning og oprydning. Jeg er god til børn og god til gøre rent.

I am Hossain staying in Denmark with residence permit (green card) and looking for job. I have a education level of Master degree in engineering faculty.

Jeg hedder Kristina Sørup Holm. Jeg er fra d. 9/8-92 (18 år). Jeg går på Aalborg Studenterkursus i 1.d og bor i egen lejlighed i Vejgaard. Jeg kan arbejde fra kl. 15 i hverdagene og alle tidspunkter i weekenderne. Så har i brug for en ekstra hånd i hjemme så er jeg klar til at tage fat! :-) Vi tales ved!

Jeg kan passe børn og ældre mennesker, jeg kan hjælpe med lektiehjælp i folkeskolen. Jeg kan gøre rent, og pudse vinduer, slå græs, lave mad, rydde op, servere til fester og arbejde på bare. Jeg hedder Marianne Thomsen og er 19 år gammel. Jeg har søgt ind på Social og sundhedsskolen og håber meget jeg kommer ind da jeg gerne vil være social pædagog. Jeg har passet børn og holdt hus ved 3 familier, i både hverdage og weekender. og været i praktik i 2 børnehaver. Jeg har arbejdet ved sol og strand med at gøre rent. Jeg kan arbejde hver dag og i weekenderne. Jeg vil gerne arbejde ved private folk.

Rengøring, vinduespudsning. Male væge/loft. Pakning af flyttekasser. Vask og strygning. Oprydning og opvask efter fest. Undervisning i engelsk og hverdagsmad. Børnepasning, hente/bringe. lektiehjælp til folkeskole elever (dog kun til og med 6 klasse). Aktivitetsven i ikke sportslige ting :). Og så at lufte hunde. Mit navn er Sarah Hansen og jeg er 17 år gammel. Har brug for lidt små arbejde inden jeg starter op på min uddannelse til August. Min erfaring er at jeg selv har flyttet/malet og m.m selv (vi snakker mange flytninger). Jeg har en lillebror på 3 og ham passer jeg selv med mellemrum. Jeg er lidt af et legebarn selv. Jeg har haft hund siden jeg var 3 så jeg kan sagtens lufte andres hunde.

Alt fra børnepasning til rengøringshjælp Jeg er 21 år og studerer uddannelsesvidenskab ved Danmarks Pædagogiske Universitetsskole. Jeg har meget erfaring med børnepasning og lektiehjælp. Desuden har jeg haft mange rengøring - og serveringjobs. Kan bedst arbejde hverdagsaftener og i weekenden.

Velkommen her, til min beskedne side. Mit navn er Tine og jeg er 17 år. Til dagligt går jeg i 2.g I min fritid er jeg bestyrelsesmedlem, går til roning, er sammen med venner og kæreste, når jeg da ikke lige laver lektier. Jeg tilbyder hundeluftning, pasning af børn og/eller hus, vindues-pudsning, rengøring i huset og lektiehjælp til folkeskoleelever. (helst i dansk, engelsk, samfundsfag og historie. Dog kan jeg også hjælpe med matematik, geografi, biologi, fysik og andet, hvis det skulle være nødvendigt. Desuden kan jeg bidrage med godt humør og en glad og åben personlighed.

Jeg er en ung og frisk pige på 16 år, lige nu går jeg på efterskole, og kan derfor kun være til rådighed de fleste weekender. Jeg har selv en dejlig familie, en kat og en skøn kæreste, så hvis du har brug for mig, så har jeg brug for dig :-) Jeg har været i praktik i en børnehave. Kan arbejde i weekenden, når som helst der er brug for mig, dog helst ikke inden kl. 08:00! Så skriv gerne til mig, og vi finder sammen ud af noget :-) Venlig Hilsen Line!

Jeg tilbyder rengøring og hjælp i haven. Jeg hedder Nadeem Raza Kazmi. Jeg er ny i Danmark på 6 måned. Jeg har erfaring med rengøring og kan helt sikkert også hjælp dig i haven. Madlavning er jeg god til og har en del erfaring. Har dansk kørekort. Jeg kan arbejde hvornår det skal være.

Jeg er en pige på snart 19 år, der snart bliver student fra Bornholms Gymnasium. Jeg har i forvejen to børnepasningsjobs, men kunne godt bruge lidt ekstra arbejde i ferien inden jeg flytter til København for at studere fransk på universitetet. Jeg er meget dygtig til at passe børn i alle aldre, og har også erfaring med rengørings- og opvasker jobs. I skolen har jeg altid fået gode karakterer, især i de sproglige fag, og vil derfor være en god hjælp til børnenes lektier. Derudover er jeg altid klar på at hjælpe til med at rydde op, servere til en fest, eller noget helt tredje.

Jeg hedder Louise og er 20 år gammel. Jeg tilbyder hjælp til husholdning, fest & middage, undervisning, børn & unge, personlig hjælp og dyrepasning.

Jeg er en frisk, ung og smilende pige på 18 år, jeg går på Risskov Gymnasium og arbejder i en bager som fritidsjob. Selvom jeg har arbejde, så kunne jeg godt tænke mig at spare nogle ekstra penge op. Jeg elsker små børn og elsker at underholde dem, sørge for dem og alt det man skal indenfor børnepasning. Derudover kan jeg godt hjælpe med at gøre rent eller undervise i de naturvidenskabelige fag.

Jeg er en ung kvinde på 19 år, der er udd. Social og sundhedshjælper. Jeg er en meget glad og udadvendt kvinde der lige er flyttet fra Kbh til Nakskov med min mand. Jeg er ikke bange for at tage fat og glæder mig til at høre fra jer.

Hej :-) Jeg er frisk ung pige på 19 år, der elsker at være aktiv. Jeg søger noget arbejde, da jeg slutter på gymnasiet her til sommer, og derfor skal bruge et job, indtil jeg skal ind til militæret, til februar 2012.

Jeg er en frisk ung pige på 19 år som søger job, inden for mange områder da jeg mangler et job til min fritid. Jeg bor i Odense C sammen med min kæreste, og studerer til dagligt på TietgenSkolen nede ved havnen i 5000 Odense C. Jeg er en stabil, smilende og udadvendt pige, meget glad for børn, servering, rengøring og hjælp til mange andre ting. Timelønnen er ikke fast.

Morten, er 26 år og bor i Haderslev. Jeg har arbejdet med mad i både et dansk og spansk køkken i en del år. erfaringer med større arrangementer - såsom bryllupper, svendegilder tilmed konfirmationer. Tilmed har jeg arbejdet som murer i nogle år - og derfor stor erfaring inden for belægningsarbejde, facadebehandlinger, støbearbejde, samt reparationer af murværk. Har bestået HF, HHX.