Mat C Dansk A Naturfagligt C Kulturfagligt C/ Historie B Musik B

Jeg er udadvendt, glad og smilende Jeg elsker at lære og min største drøm er at være uddannet lærer! I min fritid spiller jeg meget musik da jeg går meget op i det. Jeg går pt. På HF på Kolding Gymnasium

Stefan Gewecke hjælper med lektiehjælp i Hellerup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Natasja Ungstrup hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Yasmin Jensen hjælper med lektiehjælp i Sønderborg og omegn

Jeg har arbejdet med adskillige ting gennem livet, herunder rengøring, børnepasning, pasning af ældre, arbejdet i butik, madlavning, arbejdet i hjemmepleje, på psykiatrisk sygehus osv.

Har: Matematik A, Engelsk B, Dansk A, Historie B, Religion C, Samfundsfag C, Kemi B, Fysik C, Drama C, Retorik C, Biologi C, Geografi C.

Jysk vikar service hvor man prøver let af det hele, jeg har, Matematik A, Engelsk B, Kemi B, Fysik C snart B, Historie B, Dansk A, og jeg har bestået de tidligere niveauere.

Har bestået folkeskolen rigtig godt og går nu til daglig i gymnasiet i 2.G. Mine kompentencer er mest indenfor de naturvidenskabelige fag, dansk (folkeskole niveau), og matematik (folkeskole niveau).

Jeg har bestået folkeskolen rigtig godt. Jeg går nu i 2.G og har dermed erfaring med folkeskolens (nye og gamle) prøve/eksamens former især dansk, matematik og de naturvidenskabelige fag.

Jeg har færdiggjort Gymnasiet med topkarakterer og er mere end villig til at lære fra mig. Jeg har tidligere været lektiehjælp for yngre bekendte og været tutor i engelsk.

Jeg er en ung kvinde som lige er blevet student fra Kolding Gymnasium på linjen IB, international baccalaureate. Nu leder jeg efter nogle små jobs i sommerferien til mit sabbatår, hvor jeg gerne vil ud og rejse. Jeg kan tilbyde lektiehjælp og børnepassning, eller begge dele for den sags skyld. Jeg har massere erfaring med begge idet jeg har været tutor og au pair.

Diva Safi hjælper med lektiehjælp i Kolding og omegn

Jeg er meget ansvarsfuld og gør mit arbejde ordentligt. Jeg kan godt lide at bevæge mig og snakke med folk. - Jeg har førhen gået med aviser og har været opvasker/barista/ tjener i en cafe

Efter 25 år som spc.lærer vil jeg gerne hjælpe med lektier, eller at undervise i dansk. Ring 25117959 eller mail susannek51@msn.com for flere oplysninger. Bor i Aalborg.

Uddannet spc.lærer tilbyder lektiehjælp/undervisning. Hvis du har brug for kvalificeret undervisning eller hjælp til lektier eller at lære dansk, så bare ring 25117959; så taler vi om det! VH Susanne

Anne Sonnichsen hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Jeg har tidligere gjort rent i private hjem og har haft studiejob i tre år med at gøre rent i kantinen på designskolen Kolding. Jeg er grundig, mødestabil og fleksibel.

Katrine Vium hjælper med lektiehjælp i Espergærde og omegn

Jeg er tidligere au pair og har lavet diverse serverings opgaver, derudover har jeg i over 3 år arbejdet på diverse cafeer. Heriblandt på Museet for Søfart, M/S Cafe og Lagoni cafe.

Har både en stx og en bachelor i biologi - har altid været god til at hjælpe medsturende med mine stærke sider! Og har derudover hjulpet mindre søskende.

Ingen profilbeskrivelse...

Kasper Kristensen hjælper med lektiehjælp i Herlev og omegn

Uddannet med folkeskolelærer i fagene dansk, samfundsfag og idræt. Jeg kan hjælpe med eksamenstræning, lektierne eller til at give et fagligt løft. Jeg tilbyder ligeledes slåning af græs, hækklipning osv.

Signe Sørensen hjælper med lektiehjælp i Egå og omegn

Sprogundervisning: dansk, spansk, engelsk

Yuri Schuwendt hjælper med lektiehjælp i København N og omegn

Jeg er et meget roligt menneske, med en god tålmodighed. Jeg går op i at holde en god service, hvor begge parter er tilfredse. Åbenhed er vigtig for mig, at man giver klar besked, og får et klart svar.

Folkeskole Handelsskole Sjællands erhvervsakademi

Kvinde på 23 år, lokaliseret i kbh. Grundet COVID-19, mangler jeg noget arbejde og noget at foretage mig. Jeg studerer til hverdag serviceøkonom som jeg har valgt at tage på engelsk, for at udvikle mig.

Isabella Best hjælper med lektiehjælp i København Ø og omegn

Jeg er sød, venlig, og imødekommende. Er meget fleksibel og klar på opgaver. Vant til at arbejde selvstændigt. Har både være barnepige for spædbørn og op til 8 årsalderen. Har passet dyr også.