Anmeldelse:

Olivia Lyster hjælper med lektiehjælp i København S og omegn

Jeg er udadvendt, serviceminded og altid klar til nye udfordringer og mennesker. Jeg er ikke bange for at tage fat, og er god til at bevare overblikket i travle situationer.

Anmeldelse:

Bjarne Hinsch hjælper med lektiehjælp i Brøndby og omegn

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med lektiehjælp i Hellerup og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Anmeldelse:

Mads Jespersen hjælper med lektiehjælp i Frederiksberg C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jeg har afsluttet en gymnasial uddannelse med et godt gennemsnit. Så hvis dine børn har brug for hjælp i psykologi, samfundsfag eller dansk hjælper jeg meget gerne.

Jeg har arbejdet i lufthavn i 3 år og har meget erfaring indenfor forskellige arbejdsgrupper. Jeg kan godt lide og arbejde med mennesker og er også god selvstændig. Kontakt mig for mere info.

Karoline Mathilde Olesen hjælper med lektiehjælp i Brøndby og omegn

Jeg er en ung pige, som er frisk på at hjælpe til, der hvor der skal hjælpes. Jeg kan både lave noget rengøring, hjælpe med børnepasning, lektiehjælp og meget mere.

Natasja Ungstrup hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mat C Dansk A Naturfagligt C Kulturfagligt C/ Historie B Musik B

Jeg er udadvendt, glad og smilende Jeg elsker at lære og min største drøm er at være uddannet lærer! I min fritid spiller jeg meget musik da jeg går meget op i det. Jeg går pt. På HF på Kolding Gymnasium

Stefan Gewecke hjælper med lektiehjælp i Hellerup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lektiehjælp tilbydes i matematik på alle niveauer i gymnasiet. Mange års erfaring med lektiehjælp til gymnasieelever.

Civilingeniør (cand.polyt) . Jeg er dygtig til at skabe motivation og selvtillid i faget matematik. Ud over matematik kan jeg evt. også tilbyde lektiehjælp i kemi.

Yasmin Jensen hjælper med lektiehjælp i Sønderborg og omegn

Jeg har arbejdet med adskillige ting gennem livet, herunder rengøring, børnepasning, pasning af ældre, arbejdet i butik, madlavning, arbejdet i hjemmepleje, på psykiatrisk sygehus osv.

Har: Matematik A, Engelsk B, Dansk A, Historie B, Religion C, Samfundsfag C, Kemi B, Fysik C, Drama C, Retorik C, Biologi C, Geografi C.

Jysk vikar service hvor man prøver let af det hele, jeg har, Matematik A, Engelsk B, Kemi B, Fysik C snart B, Historie B, Dansk A, og jeg har bestået de tidligere niveauere.

Har bestået folkeskolen rigtig godt og går nu til daglig i gymnasiet i 2.G. Mine kompentencer er mest indenfor de naturvidenskabelige fag, dansk (folkeskole niveau), og matematik (folkeskole niveau).

Jeg har bestået folkeskolen rigtig godt. Jeg går nu i 2.G og har dermed erfaring med folkeskolens (nye og gamle) prøve/eksamens former især dansk, matematik og de naturvidenskabelige fag.

Jeg har færdiggjort Gymnasiet med topkarakterer og er mere end villig til at lære fra mig. Jeg har tidligere været lektiehjælp for yngre bekendte og været tutor i engelsk.

Jeg er en ung kvinde som lige er blevet student fra Kolding Gymnasium på linjen IB, international baccalaureate. Nu leder jeg efter nogle små jobs i sommerferien til mit sabbatår, hvor jeg gerne vil ud og rejse. Jeg kan tilbyde lektiehjælp og børnepassning, eller begge dele for den sags skyld. Jeg har massere erfaring med begge idet jeg har været tutor og au pair.

3.g niveau, stærk fagligt i mange fag

Jeg har arbejdet med rengøring og har arbejdet som bartender godt 2 år. Udover det har jeg arbejdet på restaurant, og serveret en del til diverse arrangementer

Efter 25 år som spc.lærer vil jeg gerne hjælpe med lektier, eller at undervise i dansk. Ring 25117959 eller mail susannek51@msn.com for flere oplysninger. Bor i Aalborg.

Uddannet spc.lærer tilbyder lektiehjælp/undervisning. Hvis du har brug for kvalificeret undervisning eller hjælp til lektier eller at lære dansk, så bare ring 25117959; så taler vi om det! VH Susanne

Diva Safi hjælper med lektiehjælp i Kolding og omegn

Jeg er meget ansvarsfuld og gør mit arbejde ordentligt. Jeg kan godt lide at bevæge mig og snakke med folk. - Jeg har førhen gået med aviser og har været opvasker/barista/ tjener i en cafe

Anne Sonnichsen hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Jeg har tidligere gjort rent i private hjem og har haft studiejob i tre år med at gøre rent i kantinen på designskolen Kolding. Jeg er grundig, mødestabil og fleksibel.

Katrine Vium hjælper med lektiehjælp i Espergærde og omegn

Jeg er tidligere au pair og har lavet diverse serverings opgaver, derudover har jeg i over 3 år arbejdet på diverse cafeer. Heriblandt på Museet for Søfart, M/S Cafe og Lagoni cafe.