Mat C Dansk A Naturfagligt C Kulturfagligt C/ Historie B Musik B

Jeg er udadvendt, glad og smilende Jeg elsker at lære og min største drøm er at være uddannet lærer! I min fritid spiller jeg meget musik da jeg går meget op i det. Jeg går pt. På HF på Kolding Gymnasium

Yasmin Jensen hjælper med lektiehjælp i Sønderborg og omegn

Jeg har arbejdet med adskillige ting gennem livet, herunder rengøring, børnepasning, pasning af ældre, arbejdet i butik, madlavning, arbejdet i hjemmepleje, på psykiatrisk sygehus osv.

Har: Matematik A, Engelsk B, Dansk A, Historie B, Religion C, Samfundsfag C, Kemi B, Fysik C, Drama C, Retorik C, Biologi C, Geografi C.

Jysk vikar service hvor man prøver let af det hele, jeg har, Matematik A, Engelsk B, Kemi B, Fysik C snart B, Historie B, Dansk A, og jeg har bestået de tidligere niveauere.

Jeg vil gerne hjælpe elever med at opnå deres fulde potentiale. Det vil jeg sørge for ved at planlægge mine timer grundigt. Så kan eleverne lærer mest muligt og dermed boost deres selvtillid.

Jeg har studeret International Baccalaureate (IB) på Nørre Gymnasium. Det var meningen at jeg skulle have været til eksamen i maj 2020, men grundet Corona, er de internationale eksamener blevet aflyst. Derfor har jeg rigtig meget tid fra nu indtil jeg starter på universitetet for at læse jura.

Jeg har færdiggjort Gymnasiet med topkarakterer og er mere end villig til at lære fra mig. Jeg har tidligere været lektiehjælp for yngre bekendte og været tutor i engelsk.

Jeg er en ung kvinde som lige er blevet student fra Kolding Gymnasium på linjen IB, international baccalaureate. Nu leder jeg efter nogle små jobs i sommerferien til mit sabbatår, hvor jeg gerne vil ud og rejse. Jeg kan tilbyde lektiehjælp og børnepassning, eller begge dele for den sags skyld. Jeg har massere erfaring med begge idet jeg har været tutor og au pair.

3.g niveau, stærk fagligt i mange fag

Jeg har arbejdet med rengøring og har arbejdet som bartender godt 2 år. Udover det har jeg arbejdet på restaurant, og serveret en del til diverse arrangementer

Diva Safi hjælper med lektiehjælp i Kolding og omegn

Jeg er meget ansvarsfuld og gør mit arbejde ordentligt. Jeg kan godt lide at bevæge mig og snakke med folk. - Jeg har førhen gået med aviser og har været opvasker/barista/ tjener i en cafe

Anne Sonnichsen hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Jeg har tidligere gjort rent i private hjem og har haft studiejob i tre år med at gøre rent i kantinen på designskolen Kolding. Jeg er grundig, mødestabil og fleksibel.

Katrine Vium hjælper med lektiehjælp i Espergærde og omegn

Jeg er tidligere au pair og har lavet diverse serverings opgaver, derudover har jeg i over 3 år arbejdet på diverse cafeer. Heriblandt på Museet for Søfart, M/S Cafe og Lagoni cafe.

Har både en stx og en bachelor i biologi - har altid været god til at hjælpe medsturende med mine stærke sider! Og har derudover hjulpet mindre søskende.

Ingen profilbeskrivelse...

Kasper Kristensen hjælper med lektiehjælp i Herlev og omegn

Uddannet med folkeskolelærer i fagene dansk, samfundsfag og idræt. Jeg kan hjælpe med eksamenstræning, lektierne eller til at give et fagligt løft. Jeg tilbyder ligeledes slåning af græs, hækklipning osv.

Signe Sørensen hjælper med lektiehjælp i Egå og omegn

Sprogundervisning: dansk, spansk, engelsk

Camilla Schutte hjælper med lektiehjælp i Nærum og omegn

Studerer lager og logistik 10 års tjener erfaring God til børn og har læst skolelærer i dansk engelsk og religion og er meget lærernem Er tekniker hos quooker i min fritid på værksted

Isabella Best hjælper med lektiehjælp i København Ø og omegn

Jeg er sød, venlig, og imødekommende. Er meget fleksibel og klar på opgaver. Vant til at arbejde selvstændigt. Har både være barnepige for spædbørn og op til 8 årsalderen. Har passet dyr også.

Har færdiggjort HF mad dansk A, matematik og engelsk B

Jeg er arbejdsom og målrettet og får gjort mit arbejde så godt som overhovedet muligt. Udover det er jeg stille og rolige som menneske og meget nem at snakke med.

Stephanie Drewes hjælper med lektiehjælp i Greve og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nelson Nelson hjælper med lektiehjælp i København S og omegn

Har færdig gjort mange opgaver i sidste et par år

Patrick Metz hjælper med lektiehjælp i Gislinge og omegn

Jeg har i sommers afsluttet STX på Stenhus Gymnasium. Jeg har været træner i en idrætsforening. Arbejdet på Danish Crown, og er i øjeblikket ansat som konsulent hos MentorDanmark.