Stine S. hjælper med lektiehjælp i Odense V og omegn

Ansvarlig, punktlig og professionel. Jeg går i dybden med tingene og sørger for, mit arbejde bliver udført grundigt. Venlig og fleksibel. God ordenssans og struktureret arbejdsform.

Kasper Kristensen hjælper med lektiehjælp i Herlev og omegn

Uddannet med folkeskolelærer i fagene dansk, samfundsfag og idræt. Jeg kan hjælpe med eksamenstræning, lektierne eller til at give et fagligt løft. Jeg tilbyder ligeledes slåning af græs, hækklipning osv.

Har både en stx og en bachelor i biologi - har altid været god til at hjælpe medsturende med mine stærke sider! Og har derudover hjulpet mindre søskende.

Ingen profilbeskrivelse...

Signe Sørensen hjælper med lektiehjælp i Egå og omegn

Sprogundervisning: dansk, spansk, engelsk

Har færdiggjort HF mad dansk A, matematik og engelsk B

Jeg er arbejdsom og målrettet og får gjort mit arbejde så godt som overhovedet muligt. Udover det er jeg stille og rolige som menneske og meget nem at snakke med.

Stephanie Drewes hjælper med lektiehjælp i Greve og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nelson Nelson hjælper med lektiehjælp i København S og omegn

Har færdig gjort mange opgaver i sidste et par år

Sofie Hansen hjælper med lektiehjælp i København S og omegn

Jeg heder Sofie og er 14,5 år. Jeg er ansvarsfuld og arbejds-villig. Jeg er klar på opgaver der drejer sig om hundespasning og dyrepasning, børnepasning eller lektiehjælp.

Amalie Jensen hjælper med lektiehjælp i Rødovre og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med lektiehjælp i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emil christensen hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Ung fyr på 26, studere biologi på kandidaten på Aarhus universitet. Er god til lektiehjælp, fysisk arbejde og hundepasning og er generelt en behagelig person.

Kan hjælpe med lektier til og med 10 klasse. Primært dansk, matematik og engelsk

Har mange kompetencer, da jeg har arbejdet siden jeg var 13 år. “Kunde” kontakt Servicearbejde - salg af diverse ting Servering og festhjælp Lektiehjælp til Max 10 klasse Har en hhx Læser pædagog Mor til 2 piger

Jeg studerer til dagligt til folkeskolelærer i dansk, engelsk og senere religion/kristendom, hvorfor lektiehjælp vil være meget relevant at hjælpe med. Derudover kan jeg sagtens hjælpe tili andre fag!

Jeg er en meget imødekommende, omsorgsfuld og smilende kvinde på 23 år, som til dagligt læser til folkeskolelærer og bruger meget fritid på bagning eller længere gåture i den skønne, danske skov. Jeg har gennen hele mit ungdomsliv arbejdet som bl.a. servicemedarbejder hos McDonalds, tjener hos Lübker (både brasserie og restaurant), kantinemedhjælper hos IDdesign i Sabro, kioskmedarbejder hos Glesborg Hallen samt andre mindre jobs. Derudover har jeg stor erfaring fra servering bl.a. serveret til oktoberfester/julefrokoster i DMP, ølsmagninger, guldbryllup, 50 års fødselsdage, konfirmation - og måske din kommende fest? Jeg er af natur meget hjælpsom, hvorfor rengøring, opvask, afrydning, en indbydende anretning, et smil ved servering og meget andet, oftest ligger naturligt til mig. Jeg håber at kunne få lov til at vise det til en kommende servering til jeres/din fest! Udover servering og hjælp til fest, så studerer jeg pt. til folkeskolelærer, hvorfor lektiehjælp vil være oplagt for mig at hjælpe til med. Mit fagområde er dansk, engelsk og religion/kristendom, men jeg har derudover en stor interesse i naturfag og matematik. Hvis der er behov for ekstra støtte til det faglige såvel som det personlige i skolen (altså få følelsen af at være tilstrækkelig i et fag), vil jeg gøre alt hvad jeg kan, for at hjælpe lidt på vej. Samtidig har jeg stor erfaring med pasning af blebørn og op til den alder, hvor børnene typisk er klar til skolestart. Derudover har jeg været barnepigen i eget hjem for mine mindre søskende.

Sofie Seheim hjælper med lektiehjælp i Ølstykke og omegn

Jeg er 20 år, elitesvømmer gennem 13 år. Jeg tilbyder meget aktiv, initiativrig og engageret arbejdskraft.

Celine Uth hjælper med lektiehjælp i Vejle og omegn

- Pålidelig - Smilende - pligtopfyldende - Ansvarlig