Mads Paxon hjælper med lektiehjælp i Næstved og omegn

Jeg har en bred vifte af kvalifikationer. Ring til mig på 93871802 og lad og snakke om, hvad du har brug for, så kan vi se, om mine evner rækker dertil.

Michelle Cortéza hjælper med lektiehjælp i Ringe og omegn

Jeg er en yngre kvinde på knap 30 år der til daglig bor i lejlighed sammen med min datter på 9 år i Ringe på midtfyn. Jeg er bachelor studerende på syddansk universitet, hvor jeg læser jura.

Casper Hadsbjerg hjælper med lektiehjælp i Svebølle og omegn

Alt indenfor havearbejde, samt andre opgaver. Mindre flytteopgaver kan os klares, da bil er til rådighed. Jeg har både bil og trailer, så store og små opgaver kan uden problem klares.

Maj-Britt Winther hjælper med lektiehjælp i Odense SV og omegn

Gennemført STX (Græsk/Latin) og ekstra fag på VUC (matematik, fysik, kemi) Grundforlæb på kok/tjæner uddannelsen Grundforløb på Webintegrator Freelance kunstner og grafisk designer

Victor Hernandez Kristensen hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Jeg er en frisk og arbejdssom ung mand på 27 år.Jeg tilbyder havearbejde, malerarbejde, og andre ting hvor der kunne være brug for en hjælpende hånd. :) Kontakt mig på: 28609105

Daniel Karstens hjælper med lektiehjælp i København NV og omegn

Jeg er bare en almindelig fyr med interesse for it. Jeg har mange børn i min familie og har passet dem gennem årene. Jeg har godt hoved for dansk og matematik.

Anders Baudtler hjælper med lektiehjælp i København S og omegn

Jeg er uddannet lærer og har bl.a. linjefag i håndværk og design (tidligere sløjd og håndarbejde). Hænderne er godt skruet på og iveren er stor så jeg er klar på at løse de fleste opgaver.

Josephine Mansing-Barfod hjælper med lektiehjælp i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Simone Brosø hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Jeg har et godt øje for rengøring og sans for detaljen som de fleste andre overser. Jeg kan godt lide at gøre et godt stykke arbejde og efterlader aldrig en bolig jeg ikke kan stå inde for. Til daglig læser jeg jura på AAU.

Tenna Mitzie Ronby hjælper med lektiehjælp i København K og omegn

Jeg er god med børn. Jeg er meget erfaren indenfor serveringsbranchen, hvor jeg både kan fungere som tjener og bartender. Jeg har selv haft to grand danois igennem hele min opvækst, så hunde i alle størrelser passer mig rigtig godt.

Mai Jacoby hjælper med lektiehjælp i Frederiksberg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Karoline Høj Jakobsen hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Jeg er meget mødestabil og er fleksibel i forhold til arbejdstider. Qua min arbejdserfaring kan jeg hjælpe dig med både børnepasning, lektiehjælp, rengøring og servering til diverse arrangementer.

Victoria Tøttrup hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

22 år, lærerstuderende. Jeg har arbejdet som tilkaldevikar i diverse vuggestuer, børnehaver og folkeskoler. Jeg underviser desuden i gymnastik og har gjort det i omkring 10 år.

Jasmina Smajic hjælper med lektiehjælp i Viborg og omegn

Jeg er pligtopfylde, stabil medarbejder og interessere mig for at få mulighed for at lære såvel som at blive en del af et solidt team og være med til at tage ansvaret i arbejdsopgaverne

Katrine Sørensen hjælper med lektiehjælp i Bindslev og omegn

Jeg har god erfaring inden for de områder jeg har valgt at tilbyde. Står til rådighed stort set alle ugens dage.

Amalie Pedersen hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Pligtopfyldende, ansvarsbevidst, smilende, udadvendt. Jeg er gennem mit nuværende arbejde vant til at have mange bolde i luften samtidig, hvorfor jeg også er god til at bevare overblikket.

Selina Jensen hjælper med lektiehjælp i København SV og omegn

Jeg er glad, smilende og positiv - og har let ved at holde overblikket i travle situationer! Jeg har erfaring med arbejde som både tjener og kok, og kan naturligvis også finde ud af at klare opvasken!

Aria Nadri hjælper med lektiehjælp i Vodskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Kasper Nielsen hjælper med lektiehjælp i Næstved og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anna Tsyhanenko hjælper med lektiehjælp i Karup J og omegn

have experience in cleaning. all homeand spring cleaning or moving .a summer house and much more have experience in caring animals graduated cooking courses

Mikkel Jensen hjælper med lektiehjælp i Odense C og omegn

Alle opgaver relateret til tømrer og snedker. Erfaring inden for totalentrepriser. Massere erfaring indenfor Ikea moduler.

Radek Nowak hjælper med lektiehjælp i Slagelse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Vil kunne hjælpe i dansk og engelsk

Ufaglært men med hænderne rigtigt skruet på. Er ved at uddanne mig som pladesmed og skruer meget i knallerter. Udover det har jeg hjulpet min far med diverse anlægsopgaver.

Super service. S hjælper med lektiehjælp i Helsingør og omegn

Jeg er møde stabil, udadvendt, altid glad og smilende. Jeg har gjord rent i private hjem i en del år. Har gjort rent og været tjener på hotel i 4 år.