Student fra Handelsskolen. Kernekompentence i Engelsk og Dansk

Ingen profilbeskrivelse...

Solid, faglig ballast som underviser på både erhversskoler, gymnasieskoler og folkeskoler. Har desuden virket som privat og individuel mentor. Desuden erfaring med lektiehjælp i grupper. Dækker specielt fagene engelsk og samfundsfag på alle niveauer - helt op til A-niveau

Servicemindet og fleksibel arbejdskraft stilles til rådighed. Opgaver løses til fuld tilfredshed efter kundens ønske. Opgaveportefolio dækker over vinduespudsning, græsslåning, hækkeklipning, rengøringshjælp og lektiehjælp.

Katrine Sørensen hjælper med lektiehjælp i Bindslev og omegn

Jeg har god erfaring inden for de områder jeg har valgt at tilbyde. Står til rådighed stort set alle ugens dage.

Ignacio morales hjælper med lektiehjælp i Aarhus N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tenna Mitzie Ronby hjælper med lektiehjælp i København K og omegn

Jeg er god med børn. Jeg er meget erfaren indenfor serveringsbranchen, hvor jeg både kan fungere som tjener og bartender. Jeg har selv haft to grand danois igennem hele min opvækst, så hunde i alle størrelser passer mig rigtig godt.

Sasja Andersen hjælper med lektiehjælp i København Ø og omegn

jeg er en ung kvinde på 25, som har været i service branchen i 5 år, 3 af de år som stewardesse. Jeg er super handy og er klar på at hjælpe til under disse tider hvor verden er lidt underlig.

Lonnie Rasmussen hjælper med lektiehjælp i Vester Skerninge og omegn

Beklædningsformgivere og multimedie designer Positiv, udadvendt, omsogsfuld, pligtopfyldende, grundig, perfektionist, gode samarbejdsevner, struktureret, innovativ, godt overblik og fleksibel

Jeg har altid været god i skolen, jeg kan godt lide at lære fra mig og jeg har altid fået 10/12 i alle fag.

Jeg er ansvarsfuld og pligtopfyldende. Jeg er imødekommende, troværdig og flink. Jeg udfører altid opgaven til et punkt hvor både du og jeg er tilfredse og jeg er altid 100% på når jeg er på arbejde. Jeg kan tilpasse mig de fleste situationer og er derfor klar på lidt af hvert.

Jeg har matematik på B-niveau (Gymnasielt), så jeg kan godt hjælpe børn eller unge.

Jeg er meget aktiv og jeg har lavet mange forskellige opgaver for venner og familie igennem årene. Jeg er lærenem, effektiv og nyder hårdt arbejde. Jeg er en ung fyr på 22 år, som står og leder efter nogle ekstra opgaver ved siden af mit studie.

Christian lindegaard Petersen hjælper med lektiehjælp i Varde og omegn

Jeg er en 22 årig ung mand fra Esbjerg, som til daglig studere til Teknisk Manager og dermed har en bred indgangsvinkel til mange ting.

P.t er jeg lektierhjælper for en pige i 7. Klasse i fagene matematik, engelsk, tysk og dansk. Har derfor massere ideer til hvordan jeg kan give viden videre til dit barn gennem lege og alternative måde. Har dit barn derimod brug for ekstra udfordring, kan jeg også klare det uden problemer.

Jeg er en pige på 20 år, som lige er blevet færdig med gymnasiet, hvor jeg havde en naturfaglig linje. Lige nu har jeg sabbatår og søger diverse arbejdsopgaver hvor der er brug for det. Jeg er et super smilende og en udadvendt person, hvilket kan ses i det arbejde jeg fortager mig. Desuden går jeg meget op i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Så hvis det lever op til dine kriterier, så håber jeg vi kan arbejde sammen i fremtiden.

Charlotte hansen hjælper med lektiehjælp i København N og omegn

Tidligere erfaring som tjener, bartender, lektiehjælp og babysitter. Studerer til dagligt og arbejder som teambuilding instruktør og har derfor erfaring med samarbejde, lederskab og overblik.

Rikke hjælper med lektiehjælp i Søborg og omegn

Jeg kan tilbyde hundeluftning, babypasning da jeg bor tæt ved en børnehave elle undervisning.

Har vært mentor og støtte person for børn og unge i alderen 7-19

Jeg er under uddannelse som elektriker og har arbejdet inden for de fleste håndværksfag lige fra murer til slagter samt støttepædagog. så har en brede vifte af erfaring

Studerer idræt og sundhed på SDU. Har derfor udover faglighed også meget i bagagen omkring målsætning, coaching osv. Som kan hjælpe til en bedre skolegang

Ingen profilbeskrivelse...

Selina Carlsen hjælper med lektiehjælp i Hvidovre og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Er gået ud af 3.g og har haft matematik, samfundsfag og engelsk på A-niveau. Derudover har jeg også haft fysik, kemi og selvfølgelig dansk.

Jeg er lige gået ud af 3.g og arbejder i fætter BR. Jeg har erfaring fra rengøringsjobs, avisbud og arbejde i Rema1000. Jeg er smilende og udadvendt og vil gerne have at arbejdet bliver gjort ordenligt.

har gået i skole fra 0-9 klasse efterfulgt af en efterskole, hvor jeg nu går på hhx i Ikast 3 g

Jeg er en pige der går op i det jeg laver, er meget ambitiøs, glad og smilende jeg er aktiv og god til at hjælpe andre og give gerne en hjælpende hånd.

Kan hjælpe med biologi b niveau (gymnasiet), dansk, biologi, fysik og kemi på folkeskole niveau

Ingen profilbeskrivelse...

Sofia Lever hjælper med lektiehjælp i København Ø og omegn

Personlige kvalifikationer: Udadvendt og imødekommende Energisk og positiv Servicemindet og effektiv Mødestabil God til at bevare overblikket Gåpåmod

Josephine Mansing-Barfod hjælper med lektiehjælp i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

er god til dansk idræt matematik har gået på Tietgen business

Jeg er 18 år. Jeg har gået på Tietgen Business jeg er en meget glad og smilende pige er åben for alle muligheder jeg er meget imødekommende glad for børn og dyr

Antonella Villanova hjælper med lektiehjælp i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Thea Mikaelsen hjælper med lektiehjælp i Nørresundby og omegn

Tilbyder rengøring Og tilbyder servering til de diverse fester( har erfaring fra cafe) Og har prøvet at gøre begge ting før så har erfaring derogså Har også før passet hund og børn

Anmeldelse:

Andreas Andersen hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Kan lidt af hvert. Har mange erfaringer igennem mine arbejdspladser. Er meget arbejdsom og holder mine aftaler til punkt og prikke.. Skriv endelig hvis du tror du kaaan bruge min hjælp

Andreas Jørgensen hjælper med lektiehjælp i Odense C og omegn

Jeg har massere erfaring med dyr, børn, havearbejde, rengøring. Jeg har arbejdet siden jeg var 14, og har derved intet problem med punktlighed, overholdning af aftaler og hårdt arbejde.

I am willing to help with all the necessary tasks and I will do my best, I am a very responsible and honest person.

Ingen profilbeskrivelse...

Martine Nebel Sohn hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Jeg er stærk pige på 23 og kan arbejde selvstændigt, såvel som med andre. Jeg er nem at kommunikere med og generelt meget glad. Jeg snakker og forstår engelsk og dansk og synes det kunne være spændende med en alsidig arbejdsdag.