Anmeldelse:

38 år og har masser af erfaring med havearbejde. Jeg bor i Vestbjerg og arbejder i Aalborg, så jeg kan hjælpe flere steder. Er uddannet skolelærer og kan undervise i matematik, naturfag (fysik, kemi, biologi og geografi) IT og historie.

Har du brug for hjælp i forbindelse med afklaring eller forberedende screening og udredning ved diagnosticering af ADHD? Hjælp til strukturering af dagligdagen eller coaching i familien?

Jeg er en frisk pige på 24 år som søger til ekstra arbejde til at supplere SU'en. Jeg vil kunne forskellige dage, hvilket vil komme an på mit skema som ændre sig fra uge til uge, men jeg er ellers meget fleksibel og møder altid til aftalte tider.

Selvlært Handyman og uddannet maskiningeniør. Kan tilbyde min hjælp ved diverse småting, så som opsætning af lamper, billeder, hylder mm, Samling af møbler, Skiftning af vandlåse mm. Erfaren inden spartling/udfyldning af huller og malerarbejde, ved evt. fraflytning. Erfaren inden for elektronik, el og ledningsarbejde (ikke elektriker), Har selv det meste værktøj

Mor til datter på 5 år. Læser til sygeplejerske.

Jeg er 33år gammel og tilbyder hjælp af enhver slags. Snedker, tømrer, maler, handymand og småopgaver. Jeg er flink og imødekommende og altid til at snakke med. Drikker kaffen sort, så du behøver ikke købe mælk! Jeg har egen bil (stationcar med anhængertræk) som kan stilles til rådighed også hvis det bliver nødvendigt.

Uddannet elektronikmekaniker 2002. Fotografering gennem 12 år Alt-mulig mand gennem 5-6 år Hus og have Træ og metal Pc og teknologi Teknisk mindet og logisk Menneskelig, opmærksom imødekommende Far til to - dreng 14/pige 11år Udvikling samtale og indsigt Natur(lig) Iderig og kvalitetsbevidst

Jeg er 19 år og vil rigtig gerne hjælpe dig med noget fysisk arbejde.

Jeg er kvinde på 59 år - er uddannet revisor. Mine interesser er hunde, som jeg gerne passer i ferier mv.. Jeg har været frivillig i Huset (Herning), hvor jeg flere gange om ugen har lavet mad til 12-20 personer. Jeg har kørekort og bil. Jeg kan passe børn og evt. være reserve bedste.

jeg er fisk,stark og kan lidt af være

Pensionist, Cand.jur. & merc.aud., dimittent fra Cambridge Institute i engelsk (level 6) Tilbyder lektiehjælp til elever/studerende i folkeskole og gymnasier o.lign.

Ingen profilbeskrivelse...

- Jeg arbejder primært indenfor Byggebranchen. Skal der laves tilbygning, renovering, tømrer arbejde, projekteringstegninger eller andet. Så kan jeg hjælpe. Her er snakke om større opgaver. - Læktiehjælp, jeg er god til at lærer fra mig og har samtidigt erfaring fra en tidligere stilling som lærer/underviser. Der hjælpes gerne inden Matematik, på 7-10 klasses-niveau, Foreberedelse til Gymnasiet samt Matematik C og B.

Jeg er en glad ung kvinde der leder efter et deltidsjob. Jeg læser på Aalborg universitet. Jeg vil derfor gerne havde et deltidsjob. For mig er det at stille til aftalte tidspunkter er en selvfølge. Jeg er altid glad og oplagt og giver gerne en hånd med.

My name is Magda, I am a student at VIA University College. I love meeting new people and I am very good with kids. I have been a babysitter for over 3 years, additionally I used to take care of my baby niece since she was born. I would prefer to work during evenings and on weekends. I hope to find a job and I look forward to hear from you. Magda

I am a 25 year old man from Tanzania who have been here in Denmark for 9 months. I live with my son and my girlfriend. Since I have not started school yet I want to help my girlfriend just to try us economy since she did not earn enough for family of 3, which I am seeking work right now, and it can be anything, cleaning or caring for children / dogs because I am strong, I can also help with heavy stuff and it could be moving furniture or boxes ... sincerely hope you can use me.

Hej jeg hedder Emilie og er 18 år. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker og gøre deres arbejde lettere. Jeg er meget ansvarlig og sætter mig 110% ind i de ting jeg laver, og selvfølgelig gør jeg det altid så godt jeg kan. Hvis der er brug for flere hænder, har jeg et par veninder som jeg altid har arbejdet godt sammen med, og de er lige så seriøse og ansvarlige som jeg.

Hej there! My name is Mónica, 25 years old and a Master's degree student in Roskilde university. I am offering private lessons in Spanish. I can adapt to your learning needs. We can discuse in advance if you would prefer to focus in speaking, grammar, both or if you would like to learn any specific vocabulary.

Jeg er en ung pige på 21 år, som lige er blevet student og bor i Vordingborg. Jeg har kørekort og bil. Jeg skal studere videre til sygeplejerske om et år. Jeg kan hjælpe med alt fra rengøring til havearbejde og pasning af børn.

Jeg er en kvinde på 27 år med masser af erfaring inden for børnepasning. Jeg har arbejdet i institution i over 4 år, arbejdet som handikaphjælper for en 3 årig pige og derudover passet børn i min fritid. Jeg har også før arbejdet med privat rengøring, serveret til selskaber og hjulpet med lektier. Jeg er pålidelig, møde stabil og ellers ganske sød og rar.

Jeg er 24år og pædagogstuderende på 3.semester.

Er gør det selv mand til fingerspidserne og har prøvet de fleste opgaver.

Jeg er uddannet lærer i historik fra Ungarn. I øjeblikket går jeg på seminarium (UCSyd - Haderslev), jeg læser til pædagog. Jeg studerer engelsk og dansk, og jeg taler også tysk. Jeg søger en job, jeg vil gerne arbejde, fordi jeg kan ikke få SU (for. eks. rengøring, vaske tøj, vaske op, arbejde i haven... :).

Jeg er en 57 årige kvinde som har en masse forskelligt af både evner og livserfaringer Jeg taler en del af de europæiske sprog, så hvis du har udenlandsk familie på besøg kan jeg vise jer dele af byen på en introducerende måde på engelsk tysk og fransk og spansk. Er dit køkken og toilet cindret til i snavs og ikke blevet passet længe, kan jeg hjælpe dig få renset ud, så det fungerer igen (bare du IKKE er ryger) og vil du lidt i bund med din rengøring - måske med jævne mellemrum, hjælper jeg dig gerne - måske som besøgsven hvor vi også har noget at tale om.

Spansk undervisning på alle niveauer.

Rengoring

Altmulig mand. Ord som jeg kan genkende mig selv ved

Handymanden der kan alt i top kvalitet og en fornuftig pris så jeg den rette til din opgave Udannelse baggrund er tømre

Jeg er en ung mand på 36 år og har brug for at tjene lidt penge til at forsøde tilværelsen med. Jeg er god til havearbejde-maling-madlavning-rengøring-reparer pc,er- mm.

Uddannet folkeskolelærer med 15 års undervisningserfaring tilbyder lektiehjælp, portugisisk undervisning, klaverundervisning. Jeg tilbyder desuden at hjælpe med rengøring, Handicaphjælper m.m.

At Hjælpe med spansk.

Jeg kan undervise i kemi og biologi på folkeskoleniveau og gymnasieniveau C, B og A. Du kan læse mere om undervisning på Facebook side @Pharmahelp.

Matematik A og fysik A

Uddannet elektriker

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...