Solid, faglig ballast som underviser på både erhversskoler, gymnasieskoler og folkeskoler. Har desuden virket som privat og individuel mentor. Desuden erfaring med lektiehjælp i grupper. Dækker specielt fagene engelsk og samfundsfag på alle niveauer - helt op til A-niveau

Servicemindet og fleksibel arbejdskraft stilles til rådighed. Opgaver løses til fuld tilfredshed efter kundens ønske. Opgaveportefolio dækker over vinduespudsning, græsslåning, hækkeklipning, rengøringshjælp og lektiehjælp.

Katrine Sørensen hjælper med lektiehjælp i Bindslev og omegn

Jeg har god erfaring inden for de områder jeg har valgt at tilbyde. Står til rådighed stort set alle ugens dage.

Sofie Gyrd-Hansen hjælper med lektiehjælp i København N og omegn

Jeg er enormt engageret og sørger for at mit arbejde bliver gjort omhyggeligt og færdigt. Jeg har et godt øje på detaljer og er ikke bange for at tage fat.

Mads Paxon hjælper med lektiehjælp i Næstved og omegn

Jeg har en bred vifte af kvalifikationer. Ring til mig på 93871802 og lad og snakke om, hvad du har brug for, så kan vi se, om mine evner rækker dertil.

Ignacio morales hjælper med lektiehjælp i Aarhus N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tenna Mitzie Ronby hjælper med lektiehjælp i København K og omegn

Jeg er god med børn. Jeg er meget erfaren indenfor serveringsbranchen, hvor jeg både kan fungere som tjener og bartender. Jeg har selv haft to grand danois igennem hele min opvækst, så hunde i alle størrelser passer mig rigtig godt.

Anna Tsyhanenko hjælper med lektiehjælp i Galten og omegn

have experience in cleaning. all homeand spring cleaning or moving .a summer house and much more have experience in caring animals graduated cooking courses

Thea Mikaelsen hjælper med lektiehjælp i Nørresundby og omegn

Tilbyder rengøring Og tilbyder servering til de diverse fester( har erfaring fra cafe) Og har prøvet at gøre begge ting før så har erfaring derogså Har også før passet hund og børn

Charlotte Christiansen hjælper med lektiehjælp i Aalborg SØ og omegn

Jeg er uddannet lærer med med bred faglig erfaring. Jeg tilbyder derfor min hjælp og ekspertise til børn og unge som har ekstra brug for hjælp med lektierne.

Lonnie Rasmussen hjælper med lektiehjælp i Vester Skerninge og omegn

Beklædningsformgivere og multimedie designer Positiv, udadvendt, omsogsfuld, pligtopfyldende, grundig, perfektionist, gode samarbejdsevner, struktureret, innovativ, godt overblik og fleksibel

Selina Jensen hjælper med lektiehjælp i København SV og omegn

Jeg er glad, smilende og positiv - og har let ved at holde overblikket i travle situationer! Jeg har erfaring med arbejde som både tjener og kok, og kan naturligvis også finde ud af at klare opvasken!

Jeg har altid været god i skolen, jeg kan godt lide at lære fra mig og jeg har altid fået 10/12 i alle fag.

Jeg er ansvarsfuld og pligtopfyldende. Jeg er imødekommende, troværdig og flink. Jeg udfører altid opgaven til et punkt hvor både du og jeg er tilfredse og jeg er altid 100% på når jeg er på arbejde. Jeg kan tilpasse mig de fleste situationer og er derfor klar på lidt af hvert.

Rikke Petersen hjælper med lektiehjælp i Aabenraa og omegn

Jeg er en pige på 19 som elsker at prøve nye ting, jeg er omsorgsfuld, flittig, ansvarlig og imødekommende. Jeg bor med min familie i Aabenraa hvor jeg nu har afsluttet min hhx og har sabbatår

Er gået ud af 3.g og har haft matematik, samfundsfag og engelsk på A-niveau. Derudover har jeg også haft fysik, kemi og selvfølgelig dansk.

Jeg er lige gået ud af 3.g og arbejder i fætter BR. Jeg har erfaring fra rengøringsjobs, avisbud og arbejde i Rema1000. Jeg er smilende og udadvendt og vil gerne have at arbejdet bliver gjort ordenligt.

Studerer idræt og sundhed på SDU. Har derfor udover faglighed også meget i bagagen omkring målsætning, coaching osv. Som kan hjælpe til en bedre skolegang

Ingen profilbeskrivelse...

Aria Nadri hjælper med lektiehjælp i Vodskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jasmina Smajic hjælper med lektiehjælp i Viborg og omegn

Jeg er pligtopfylde, stabil medarbejder og interessere mig for at få mulighed for at lære såvel som at blive en del af et solidt team og være med til at tage ansvaret i arbejdsopgaverne

Super service. S hjælper med lektiehjælp i Helsingør og omegn

Jeg er møde stabil, udadvendt, altid glad og smilende. Jeg har gjord rent i private hjem i en del år. Har gjort rent og været tjener på hotel i 4 år.

Peter Dreyer hjælper med lektiehjælp i Ballerup og omegn

Klipning af hæk, græsslåning, hjælp til husarbejde, rengøring, lampeopsætning, madlavning, børnepasning...

Maria Jensen hjælper med lektiehjælp i Rødovre og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Marius Lyngesen hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Malgorzata Labentowicz hjælper med lektiehjælp i Hedehusene og omegn

Min mand og jeg er involveret i husrensning, renovering og assistance i renovering og mindre husarbejde. Jeg har erfaring med at rengøre hjem og arbejde på et hotel.