er god til dansk idræt matematik har gået på Tietgen business

Jeg er 18 år. Jeg har gået på Tietgen Business jeg er en meget glad og smilende pige er åben for alle muligheder jeg er meget imødekommende glad for børn og dyr

Antonella Villanova hjælper med lektiehjælp i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Asta Birkedal hjælper med lektiehjælp i Holte og omegn

Jeg er 14 år gammel, men trods min unge alder meget ansvarsfuld og pligtopfyldende. Jeg kan lave mad og hjælpe med lektier, og jeg er også god til hurtigt at få ordnet køkkenet.

Thea Mikaelsen hjælper med lektiehjælp i Nørresundby og omegn

Tilbyder rengøring Og tilbyder servering til de diverse fester( har erfaring fra cafe) Og har prøvet at gøre begge ting før så har erfaring derogså Har også før passet hund og børn

Har en STX studentereksamen, så jeg kan hjælpe med det meste. Specielt stærk i engelsk og dansk, men kan sagtens hjælpe med de fleste andre fag:)

Jeg kan hjælpe til med rengøring, børnepasning, madlavning, servering, lektiehjælp, hundepasning/dyrepasning mm. Jeg snakker flydende dansk, engelsk og færøsk. Har færdiggjort gymnasiet her i sommers, så jeg har massere af tid til at give en hjælpende hånd:)

Anmeldelse:

Andreas Andersen hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Kan lidt af hvert. Har mange erfaringer igennem mine arbejdspladser. Er meget arbejdsom og holder mine aftaler til punkt og prikke.. Skriv endelig hvis du tror du kaaan bruge min hjælp

Andreas Jørgensen hjælper med lektiehjælp i Odense C og omegn

Jeg har massere erfaring med dyr, børn, havearbejde, rengøring. Jeg har arbejdet siden jeg var 14, og har derved intet problem med punktlighed, overholdning af aftaler og hårdt arbejde.

Sofie Gyrd-Hansen hjælper med lektiehjælp i København N og omegn

Jeg er enormt engageret og sørger for at mit arbejde bliver gjort omhyggeligt og færdigt. Jeg har et godt øje på detaljer og er ikke bange for at tage fat.

I am willing to help with all the necessary tasks and I will do my best, I am a very responsible and honest person.

Ingen profilbeskrivelse...

Er uddannet speditør (vej- og luftfragt), har en HD i Supply Chain Mangement og en kandidatgrad inden for erhvervsøkonomi. Har foruden egne projekter hjulpet medstuderende med deres eksamensprojekter.

< HUS > Handyman: Vant til stort hus og småprojekter. Boring af huller i stærke mure, opsætning af diverse ting samt udskiftning af lamper mv. < HAVE > Slår gerne gras enten med manuel eller motoriseret plæneklipper. Har endvidere selv havetraktor og således erfaring med kørsel og pleje heraf. <DIVERSE> Børnepasning: Har en søn på lidt over 1½ år som elsker når der kommer legekammerater :-)) Flyttehjælp: 186 cm høj, 75 kg. God atletisk form og vant til at slæbe. Arbejdet deltid på et lager i 2 år med hård fysisk sortering. Kan stille med stor personbil med anhængertræk - og dertil trailer om nødvendigt. Lektiehjælp: Er uddannet speditør (vej- og luftfragt), har en HD i Supply Chain Mangement og en kandidatgrad inden for erhvervsøkonomi. Har foruden egne projekter hjulpet medstuderende med deres eksamensprojekter. Hjælp til computere: Er en haj til alt der vedrører computere og især software/systemer. Kan f.eks. hjælpe hvad angår en langsom computer, virus, dataudtræk, troubleshooting af fejlmeddelelser og meget mere. Hundepasning: Haft hund siden jeg blev født. Har pt. en Shetland Sheepdog der hedder Sirius på en håndfuld år. Har endvidere adgang til en kæmpe indhegnet have med mulighed for leg og frisk luft inden for et sikkert areal. Herudover dejlige naturruter på nært hold.

Har hjulpet en del børn med lektier via mit arbejde som pædagogmedhjælper de sidste mange år. Sproglig og skriftlig er min stærke side.

Ingen profilbeskrivelse...

Går i 2. g på gymnasie og mine hovedfag er samfundsfag og matematik

Ingen profilbeskrivelse...

As I was living in Germany and studying there for 6 years, I can offer you a help with German and also if needed with English:))

I’m a really helpful, smiling person that loves to help and work hardly;) I’m a quick learner and opened to new things:) let me be your help! I love garden, animals, kids, helping around, getting known new things, languages etc:)

I can help with any task you need, as long as it is within my abilities.

Ingen profilbeskrivelse...

Florin Lungu hjælper med lektiehjælp i Hesselager og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Marie Martine Pedersen hjælper med lektiehjælp i Bjerringbro og omegn

Jeg er meget smilende. Jeg er stabil og sørger altid for at gøre alt i den bedste orden. Jeg vil være villig til at tage i mod flere opgaver, og er ikke ked af at skulle arbejde hele dage.

Jeg er en 21 årig jurastuderende, der ar studeret HHX. Jeg er god i fagene engelsk, dansk og matematik.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg kan tilbyde hjælp i fagene engelsk og tysk da de er mine stærkeste fag.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg kan yde lektiehjælp til mindre børn, dertil har jeg blandt andet hjulpet min 11 årige lillebror og min kærestes 8 årige søster.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har været på læreruddannelsen i 2 år hvor jeg blev færdig med engelsk og musik. Jeg kan også tilbyde hjælp i dansk.

God formidler, perfektionistisk, social, empatisk, analyserende, venlig, hunde-elsker, god til at læse hundes signaler, glad uden lal, hylende morsom i det rette forum men også rolig og bestemt.

Kasper Nielsen hjælper med lektiehjælp i Nykøbing F og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Coke Azocar hjælper med lektiehjælp i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lis Larsen hjælper med lektiehjælp i Søllested og omegn

Er udd socialogsundhedsass har gjort rent 15 år på Rødby færge samt haft mange reng opgaver. Har Arb i private firmaer landet over. Er kvinde på 52 år

Rikke Petersen hjælper med lektiehjælp i Kolding og omegn

Jeg er en pige på 19 som elsker at prøve nye ting, jeg er omsorgsfuld, flittig, ansvarlig og imødekommende. Jeg bor centralt i Kolding hvor jeg nu er i gang med at læse til markedsføringsøkonom på IBA