Går i 2. g på gymnasie og mine hovedfag er samfundsfag og matematik

Ingen profilbeskrivelse...

Florin Lungu hjælper med lektiehjælp i Hesselager og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Marie Martine Pedersen hjælper med lektiehjælp i Bjerringbro og omegn

Jeg er meget smilende. Jeg er stabil og sørger altid for at gøre alt i den bedste orden. Jeg vil være villig til at tage i mod flere opgaver, og er ikke ked af at skulle arbejde hele dage.

Jeg er en 21 årig jurastuderende, der ar studeret HHX. Jeg er god i fagene engelsk, dansk og matematik.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg kan tilbyde hjælp i fagene engelsk og tysk da de er mine stærkeste fag.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har været på læreruddannelsen i 2 år hvor jeg blev færdig med engelsk og musik. Jeg kan også tilbyde hjælp i dansk.

God formidler, perfektionistisk, social, empatisk, analyserende, venlig, hunde-elsker, god til at læse hundes signaler, glad uden lal, hylende morsom i det rette forum men også rolig og bestemt.

Kasper Nielsen hjælper med lektiehjælp i Nykøbing F og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Coke Azocar hjælper med lektiehjælp i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lis Larsen hjælper med lektiehjælp i Søllested og omegn

Er udd socialogsundhedsass har gjort rent 15 år på Rødby færge samt haft mange reng opgaver. Har Arb i private firmaer landet over. Er kvinde på 52 år

Maj-Britt Winther hjælper med lektiehjælp i Odense SV og omegn

Gennemført STX (Græsk/Latin) og ekstra fag på VUC (matematik, fysik, kemi) Grundforlæb på kok/tjæner uddannelsen Freelance kunstner og grafisk designer

I can help with any task you need, as long as it is within my abilities.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har boet i Spanien og fik 12 i Spansk på A niveau på gym. Derudover er jeg også stærk i engelsk og historie

Ingen profilbeskrivelse...

Julius Hvidsten Gregersen hjælper med lektiehjælp i Hillerød og omegn

Hænderne er skruet ordentligt på. Jeg arbejder som gartner og har derfra en del erfaring. Jeg har før hjulpet til med forskellige opgaver på et hus der blev bygget fra bunden.

Lærerstuderende med dansk som linjefag Musik - Hørelære, klaver, musikteori 11,7 i snit fra HF

Ingen profilbeskrivelse...

Asta Birkedal hjælper med lektiehjælp i Holte og omegn

Jeg er 14 år gammel, men trods min unge alder meget ansvarsfuld og pligtopfyldende. Jeg kan lave mad og hjælpe med lektier, og jeg er også god til hurtigt at få ordnet køkkenet.

Jeg er uddannet lærer og giver lektiehjælp i verdensklasse.

Jeg er uddannet lærer og har bl.a. linjefag i håndværk og design (tidligere sløjd og håndarbejde). Hænderne er godt skruet på og iveren er stor så jeg er klar på at løse de fleste opgaver.

Jeg kan yde lektiehjælp til mindre børn, dertil har jeg blandt andet hjulpet min 11 årige lillebror og min kærestes 8 årige søster.

Ingen profilbeskrivelse...

Sofie Gyrd-Hansen hjælper med lektiehjælp i København N og omegn

Jeg er enormt engageret og sørger for at mit arbejde bliver gjort omhyggeligt og færdigt. Jeg har et godt øje på detaljer og er ikke bange for at tage fat.

As I was living in Germany and studying there for 6 years, I can offer you a help with German and also if needed with English:))

I’m a really helpful, smiling person that loves to help and work hardly;) I’m a quick learner and opened to new things:) let me be your help! I love garden, animals, kids, helping around, getting known new things, languages etc:)

Kristine Fog hjælper med lektiehjælp i Åbyhøj og omegn

Jeg arbejder selvstændigt, er omhyggelig, hurtig og så er jeg frisk og udadvendt. Da jeg bor i lejlighed kræver det du selv har haveredskaberne (minus beskærersaks)

I went to an international school up until grade 12 so I am fluent in english. I am able to help with english and other subjects in english. (eg. mathematics, sciences)

Jeg blev født og tilbragte min barndom i Thailand, før jeg flyttede til Danmark alene da jeg var 15 år. I hele gymnasiet med det internationale baccalaureate (IB) lærte jeg mange ting, såsom selvdisciplin, og hvordan jeg bruger min egen tid med omhu. På grund af CAS-programmet lærte jeg dog også at finde måder at have det sjovt og finde tid til mig selv i kaoset.

Rikke Petersen hjælper med lektiehjælp i Kolding og omegn

Jeg er en pige på 19 som elsker at prøve nye ting, jeg er omsorgsfuld, flittig, ansvarlig og imødekommende. Jeg bor centralt i Kolding hvor jeg nu er i gang med at læse til markedsføringsøkonom på IBA

Jeg har en gymnasiel uddannelse med højt gennemsnit og kan hjælpe til i især sprogfag og de humanistiske fag. I folkeskole-niveau kan jeg hjælpe til i de fleste fag.

Jeg er 27 og uddannet landkvinde fra en økologisk landbrugsskole og kan hjælpe til med det meste havearbejde. Jeg holder af at arbejde med børn og kan give en hånd med ved børnepasning og også lektiehjælp. Jeg har et åbent sind og meget fleksibel anlagt og har en grundlæggende tro på jeg kan hjælpe til med det meste!

Aske Landgraff hjælper med lektiehjælp i København N og omegn

Jeg er en gymnasie elev der snart er færdig med 1. g på Aurehøj Gymnasium. Jeg savner lidt at lave i sommerferien, og hjælper til på mange områder. Så længe lektiehjælpen ikke overstiger 1.g niveau, så er jeg rimelig kompetent inden for alle fag.