Mikael Jensen hjælper med lektiehjælp i Aarhus N og omegn

Jeg er indehaver af firmaet Mikaels Lokalservice, som tilbyder nem og billig hjælp til alverdens opgaver - store som små! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Har gået på HTX og kan pensum hertil, men er mest sikker i lidt lavere niveau, og er bedst til børn. Altså hjælper jeg rigtig gerne med alle fag i folkeskolen.

Jeg er en ung pige på 22 der gerne vil læse dyrlæge, og er derfor meget glad for dyr, men altså ufaglært. Jeg er smilende og aktiv, og gør altid mit bedste for at ramme netop jeres behov. Jeg har øje for detaljer, er grundig i mit arbejde og ret perfektionistisk.

Keila Sif Johnstrøm hjælper med lektiehjælp i Albertslund og omegn

Jeg er glad, udadvendt og arbejdsom. Jeg lægger stor vægt på, at de samarbejder jeg indgår i altid skal være en god oplevelse. Jeg er vellidt blandt kolleger, og har erfaringer indenfor mange forskellige arbejdsområder.

Læser en kandidat i samfundsvidenskab på universitetet, men vil kunne hjælpe med de fleste samfundsvidenskabelige eller humanistiske fag.

Jeg er en studerende, som gerne vil lave noget fysisk arbejde ved siden af studiet. Jeg er vant til at arbejde hårdt og effektivt - og er ikke bleg for at få beskidte hænder.

- God til børn og unge - Stor erfaring med børnepasning og lektiehjælp - Lyst og motivation for at arbejde med undervisning og personlig coaching på længere sigt

23 årig effektiv, livsglad og struktureret pige, der til dagligt går på Arkitektskolen Aarhus. Personligt er jeg åben og vægter ærlighed og humor når jeg indgår i nye relationer og i private hjem. Jeg håber at jeg er en person, som I vil kunne drage nytte af, lige så vel som jeg er sikker på, at jeg vil passe ind i de mange roller og arbejdsopgaver, det indebærer som Handyhander.

9A Monica Nikolic - SkaarupSkole hjælper med lektiehjælp i Vejstrup og omegn

Jeg er rigtig god kan arbejde kan jeg hjælpe jeg går i skole kæledyrSå skriver jeg ved ikke jeg hjælper gerne med alt Jeg kan lufte hundene have hjælp rengøringshjælp jeg kan passe på børn så skriv det ved jeg hjælper rigtig gerne med at passe at tage over

Lone Ulrich Madsen hjælper med lektiehjælp i Risskov og omegn

Alm husmor til dagligt med alt erfaring indenfor rengøring. Jeg er lidt af en perfektionist og jeg vil til enhver tid efterlade mine opgave til fuld tilfredsstillelse for kunden.

Daniel Zacchi hjælper med lektiehjælp i Taastrup og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Willi Schulze hjælper med lektiehjælp i Tønder og omegn

Jeg er en frisk fyr som bor i privat andelsbolig i Tønder. Mangler et job til at tjene lidt ekstra. Kan tilbyde hjælp til forskellige ting.

Lars Pilegård hjælper med lektiehjælp i Kongens Lyngby og omegn

Erfaren handyman, især med havearbejde.