Line Andi Nielsen hjælper med lektiehjælp i Vadum og omegn

Jeg har tidligere arbejdet i en børnehave, og har selv en lille søster. Forhold til rengøring så har jeg arbejdet i bageri i 3 år, hvor der var meget rengøring.

Samra Mesic hjælper med lektiehjælp i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lotte Hvid Otten hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Jeg er en frisk pige på 24 år der har erfaring med lidt af hvert. Jeg har både passet og hentet børn, gjort rent i private hjem og hjulpet med køb af dagligvarer

Peter Sørensen hjælper med lektiehjælp i Randers og omegn

Er unnaddenet vvs energi men kan lidt af vær

Har gået på HTX og kan pensum hertil, men er mest sikker i lidt lavere niveau, og er bedst til børn. Altså hjælper jeg rigtig gerne med alle fag i folkeskolen.

Jeg er en ung pige på 22 der gerne vil læse dyrlæge, og er derfor meget glad for dyr, men altså ufaglært. Jeg er smilende og aktiv, og gør altid mit bedste for at ramme netop jeres behov. Jeg har øje for detaljer, er grundig i mit arbejde og ret perfektionistisk.

Keila Sif Johnstrøm hjælper med lektiehjælp i Albertslund og omegn

Jeg er glad, udadvendt og arbejdsom. Jeg lægger stor vægt på, at de samarbejder jeg indgår i altid skal være en god oplevelse. Jeg er vellidt blandt kolleger, og har erfaringer indenfor mange forskellige arbejdsområder.

god erfaring

jeg er generelt en glad frisk person, mine bedste kvalifikationer er helt klart at jeg er mødestabil, ansvarsbevidst, lærernem, hjælpsom, og grundig/effektiv.

- God til børn og unge - Stor erfaring med børnepasning og lektiehjælp - Lyst og motivation for at arbejde med undervisning og personlig coaching på længere sigt

23 årig effektiv, livsglad og struktureret pige, der til dagligt går på Arkitektskolen Aarhus. Personligt er jeg åben og vægter ærlighed og humor når jeg indgår i nye relationer og i private hjem. Jeg håber at jeg er en person, som I vil kunne drage nytte af, lige så vel som jeg er sikker på, at jeg vil passe ind i de mange roller og arbejdsopgaver, det indebærer som Handyhander.

9A Monica Nikolic - SkaarupSkole hjælper med lektiehjælp i Vejstrup og omegn

Jeg er rigtig god kan arbejde kan jeg hjælpe jeg går i skole kæledyrSå skriver jeg ved ikke jeg hjælper gerne med alt Jeg kan lufte hundene have hjælp rengøringshjælp jeg kan passe på børn så skriv det ved jeg hjælper rigtig gerne med at passe at tage over

Fatima Hussein hjælper med lektiehjælp i Ølstykke og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mikael Jensen hjælper med lektiehjælp i Aarhus N og omegn

Jeg er indehaver af firmaet Mikaels Lokalservice, som tilbyder nem og billig hjælp til alverdens opgaver - store som små! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Nancy D'Souza hjælper med lektiehjælp i Haderslev og omegn

Jeg er Cand.it i IT, kommunikation og organisation. Desuden er jeg udannet underviser/pædagog.

Fie Nielsen hjælper med lektiehjælp i Odense N og omegn

Jeg er en pige på 18 år, der til dagligt studere på gymnasium på mit sidste år. Jeg er god til at omgås med børn, dyr og er et ordensmenneske, med sans for detaljer.

Rasmus Gerwig hjælper med lektiehjælp i København NV og omegn

Har hænderne skruet godt på og laver for det meste alt i hjemmet selv. Har arbejdet som tømre, VVS, elektriker, vinduespudser, rengøringsmand og engelsklærer. Jeg har boet i Kina i 7 år så snakker flydende kinesisk.

Søren Thomsen hjælper med lektiehjælp i Brabrand og omegn

Kan udføre mange former for praktisk arbejde i hus og have. Studerer til dagligt teologi, så kan også hjælpe med mere boglige opgaver. Er imødekommende og fuld af gå på mod