Andrea Sanchez Corredor hjælper med lektiehjælp i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jeg har gået på STX samt filosofi på univeristetet

Jeg har efaringer fra tidligere job. Jeg har også arbejdet og fikset på en del ting privat. Jeg har været under forskellige uddannelser, men for det meste har jeg arbejdet. Jeg har personbilskørekort og trailerkørekort.

Victor Hernandez Kristensen hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Jeg er en frisk og arbejdssom ung mand på 27 år.Jeg tilbyder havearbejde, malerarbejde, og andre ting hvor der kunne være brug for en hjælpende hånd. :) Kontakt mig på: 28609105

Emina Rexhepi hjælper med lektiehjælp i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Charlotte Christiansen hjælper med lektiehjælp i Aalborg SØ og omegn

Jeg er uddannet lærer med med bred faglig erfaring. Jeg tilbyder derfor min hjælp og ekspertise til børn og unge som har ekstra brug for hjælp med lektierne.

Lars Friis hjælper med lektiehjælp i Kolding og omegn

Lidt af hvert…..jeg er udd slagter og udd pædagog. Og prøvet alt muligt har arbejder meget inden service fag , der ud over har arbejdet i en biograf i 10 år. .

Jeg har erfaring med undervisning som tutor for børn. Primær områder Engelsk og Matematik. Kan også hjælpe med andre fag.

Ingen profilbeskrivelse...

Christina Rasmussen hjælper med lektiehjælp i København SV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Adam og Frederik hjælper med lektiehjælp i Rødovre og omegn

Vi er to friske og energiske drenge der gerne vil hjælpe jer med diverse opgaver!

Celine Brodersen hjælper med lektiehjælp i Lille Skensved og omegn

Jeg kan lave let rengøring som tørre overflader af. Sætte vasketøj over, hænge vasketøj op, ligge vasketøj sammen og stryge tøj. Jeg er dog personligt en rigtig glad, sød, venlig pige som gerne vil tage en ekstra udfordring op.

Mai Jacoby hjælper med lektiehjælp i Frederiksberg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emma Higham hjælper med lektiehjælp i Vamdrup og omegn

Jeg gør pt rent for RiverOnline 2 gange i ugen men jeg kunne godt tænke mig lidt ekstra. Jeg har også 2 grundforløb som IT-Supporter så jeg har lidt viden der. Jeg er også i gang med en hf

Har hjulpet en del børn med lektier via mit arbejde som pædagogmedhjælper de sidste mange år. Sproglig og skriftlig er min stærke side.

Ingen profilbeskrivelse...

Antonia Jytte Lindhardt Vedelsted hjælper med lektiehjælp i Sorø og omegn

Jeg er en smilende ung kvinde, som gerne vil hjælpe hvor jeg kan. Gennem god kommunikation kan man opnå næsten alt. Jeg er god med børn og dyr. Jeg løser opgaven med et smil.

Matematikhjælp på alle gymnasieniveauer A, B, C. Opgaver eller ekstra hjælp/undervisning. Desuden hjælp til Erhvervsøkonomi niveau C, B og A. Min baggrund: Matematik bifag fra universitet, pædagogisk uddannelse og 15 års undervisningserfaring

Min baggrund: Matematik bifag fra universitet, pædagogisk uddannelse og 15 års undervisningserfaring Er desuden tømreruddannet, og laver næsten alt håndværksarbejde efter aftale.

Anmeldelse:

Alexander Lassen hjælper med lektiehjælp i Vamdrup og omegn

Selvlært handyman med erfaring inden for planlægning og byg af projekter i forskellige størrelser, helt fra skabe borde og reoler, op til hele tilbygninger.

Har en STX studentereksamen, så jeg kan hjælpe med det meste. Specielt stærk i engelsk og dansk, men kan sagtens hjælpe med de fleste andre fag:)

Jeg kan hjælpe til med rengøring, børnepasning, madlavning, servering, lektiehjælp, hundepasning/dyrepasning mm. Jeg snakker flydende dansk, engelsk og færøsk. Har færdiggjort gymnasiet her i sommers, så jeg har massere af tid til at give en hjælpende hånd:)

Jeg har været lærervikar fast på 3., 5. Og 6. Årgang. Kan tilbyde lektiehjælp til alle aldrer.

Jeg er 24 år gammel og meget pligtopfyldende. Jeg bor alene med mine dyr i en lille lejlighed. Jeg arbejder som Quality Coach og har derudover været lærervikar og tjener førhen.

Anna Tsyhanenko hjælper med lektiehjælp i Viuf og omegn

have experience in cleaning. all homeand spring cleaning or moving .a summer house and much more have experience in caring animals graduated cooking courses

Philip Bulskov hjælper med lektiehjælp i Vejle og omegn

Uddannet igennem Forsvaret som Sergent. Har igennem min tid i forsvaret været med til at bygge terasser, garager, hus, vedligeholdt køretøjer samt lavet alskens rengøring.

Mike Johansen hjælper med lektiehjælp i Aarup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Storesøster til 3.

Ingen profilbeskrivelse...

Selina Jensen hjælper med lektiehjælp i København SV og omegn

Jeg er glad, smilende og positiv - og har let ved at holde overblikket i travle situationer! Jeg har erfaring med arbejde som både tjener og kok, og kan naturligvis også finde ud af at klare opvasken!

Charlotte Stendal hjælper med lektiehjælp i Ringsted og omegn

Pålidelig, dygtig, grundig. Jeg forlader ikke en opgave før den er ordentligt afsluttet - Jeg kommer som aftalt. Jeg har ren straffeattest - jeg er mor.

Aria Nadri hjælper med lektiehjælp i Vodskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Maya Møldrup Frederiksen hjælper med lektiehjælp i Silkeborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...