Georgi

jeg er fisk,stark og kan lidt af være
jeg er elektik,kan sammlige møbler,automekanik,kan ordener have,kan maler hus,bygger hus
i weekenden og med aftaler om uge også

Sabrina

Jeg er en sprogglad kvinde på 28 år. Jeg har altid været glad for engelsk, og jeg elsker at arbejde med sproget og hjælpe andre. Jeg har altid været glad for grammatik, og kan tilbyde særlig hjælp herunder. Jeg har oversat en bog fra engelsk til dansk og derudover haft andre små opgaver indenfor oversættelse. Jeg kan hjælpe med engelsk på alle niveauer.
Jeg har erfaring inden for oversættelse, og tidligere lektiehjælp. Til dagligt er jeg i gang med en kandidat i engelsk på Syddansk Universitet
Jeg har et meget fleksibelt skema, og kan arbejde både hverdage og weekender

Morten

Jeg er 43 år og har de sidste 10 år arbejdet on & off som handyman. Jeg sætter en ære i at gøre arbejdet ordentligt og tilfredsstillende
computere, hjemmesider og diverse opgaver i hus og hjem, herunder maler-, tømrer- og de vvs og el opgaver som det er tilladt at lave selv.
Jeg arbejder lige gerne mellem 8 og 16 som om aftenen og i weekenden. Vi finder et tidspunkt som passer dig

Wall-E

Jeg er god til engelsk og madlavning.
Er opvokset og har arbejdet med ovennævnte områder.
Efter aftale.

Stefan

Jeg er oprindeligt fra Rumænien og har boet i Danmark i to år pga mine studier. Jeg er god til sprog og kunne hjælpe med din undervisning af engelsk, fransk eller spansk (eller rumænsk hvis du vil gerne lære noget forskellig :D). Jeg synes, at sprog læring skal være sjovt. Jeg kunne også hjælpe med andre ting, bl.a. rengøring og havearbejde.
Jeg har aldrig arbejdet som lærer, men jeg har selv lært dansk (ved siden af sprog kursusset), altså jeg ved, hvad sprog undervisningen betyder. Jeg havde nogle job i datiden, da jeg skulle bruge alle mine sprog (dagligt).
Jeg har et fleksibelt program, især om sommer, men det er bedst for mig om eftermiddagen. Vi kan altid snakke om tidspunktet :)

Sentopia

Ingen profilbeskrivelse...

Ana

Jeg er uddannet Cand.ling.merc og arbejder som freelance tolk i engelsk og dansk samt underviser i rumænsk og rejsearrangør til dele af Østeuropa. Hvis du har brug for en sprogkyndig person som også skal med på din rejse, ring gerne til mig i dag! I weekenden kan du også bruge mine kompetencer hvis du feks. har lyst til at møde andre ligesindende i byen.
15 års erfaring
8.00-20.00

Simon

Jeg hedder Simon, og er en glad og opfindsom person på 26 år. Jeg kan tilbyde hjælp til: praktiske ting i hus og have, børnepasning og sprog (engelsk, fransk og til dels spansk) Jeg er fuld af gode ideer og godt humør
Jeg har arbejdet i børnehave i flere år, og har også god erfaring med børnepasning. Jeg taler flydende franks og engelsk, og er også god til spansk.
Pt. passer alle tidspunkter mig godt

Pia.buettner

Ingen profilbeskrivelse...

Emilie W

Hej jeg hedder Emilie og er 18 år. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker og gøre deres arbejde lettere. Jeg er meget ansvarlig og sætter mig 110% ind i de ting jeg laver, og selvfølgelig gør jeg det altid så godt jeg kan. Hvis der er brug for flere hænder, har jeg et par veninder som jeg altid har arbejdet godt sammen med, og de er lige så seriøse og ansvarlige som jeg.
Da jeg har været spejder, har camperet en masse og hjulpet på en hotel restaurant, ved jeg hvordan det er at vaske store mængder service op. Derudover har jeg hjulpet et par gange til større arrangementer i fx børnehaver, klubber og lignende med oprydning og let rengøring. I forhold til hundepasning, har jeg været hundelufter/passer siden jeg var 11 år. Jeg har luftet mange forskellige hunde, og tilbyder også træning på gåturene, da jeg har en del erfaringen indenfor basal lydighed, jagthundetræning og agility. Jeg har selv to yngre søskende og min mor har altid arbejdet med børn (vuggestue, børnehave og nu dagplejer).Så gennem hende har jeg lært en del, de gange jeg har været med. Jeg går på tredje år på Teknisk Gymnasie og hjælper derfor gerne med lektierne på folkeskole niveau.
I hverdage: efter skole(efter kl 16). I weekender eller ferier: når det passer.

Marianne

Jeg er en glad kvinde på 52, der brænder for at hjælpe dig og evt. din familie med at komme i gang med de gode vaner og det sunde liv. Derfor tilbyder jeg vejledningsforløb både individuelt og i grupper/familier, motivationssamtaler, Walk-and talk hold, helbredstjek og kontrolvejninger. Vi kan også snakke om, præcis, hvad du har brug for.
Jeg har mit eget firma Livet i Centrum, hvor jeg som uddannet kostvejleder/slankekonsulent- /konsulent i processernæring fra min bopæl i Ishøj udbyder forløb for mennesker, der vil enten tabe sig eller blive sundere. Tidligere har jeg som pædagog arbejdet med både børn og voksne.
Vi kan snakke om, hvornår det passer ind i både dit og mit skema, så Ring til mig på 22 42 44 26 eller skriv til info@liveticentrum.dk. Du kan også tjekke min hjemmeside www.liveticentrum.dk.

Isabella.ostenby

Ingen profilbeskrivelse...

Louise_egray

Ingen profilbeskrivelse...

Viktorhammer

Ingen profilbeskrivelse...

Siri

Bb
Vvv
Bvbb

Lea

Ingen profilbeskrivelse...

Perhjor

Ingen profilbeskrivelse...

Mads bue Hansen

Hej jeg hedder Mads Hansen jeg går på STX i 3.g jeg til byder matematik hjælp op til 1.g stx. Jeg kan formidle matematik på mere end en måde så eleven kan få forklaret det på flere måder da alle ikke forstår det på samme måde. Jeg er en ung og udadvendt fyr på 19 år.
Jeg har ikke undervist før, men er god til at forklare matetikken, får 10-12 i matematik, kan lidt fysik hvis det er nød vendigt. Har altid tænk på at blive folkeskolelærere så denne mulighed for at give privat undervisning er kun et pluds for mig.
Det finder vi ud af.

Michelle

Kan undervise i de fleste fag på folkeskoleniveau. Uddannet dansklærer og billedkunstlærer.
Har undervist i 20 år. Uddannet lærer. Underviser i dansk, matematik, engelsk, specialundervisning og meget mere. Stor viden og erfaring indenfor ordblinde-problematikker. Har dit barn svært ved at læse og/eller stave kan jeg også hjælpe med det m
Weekender fredag-søndag i ulige uger. Spørg så finder vi ud af det.

Andersedske

Ingen profilbeskrivelse...