Lærke X Astrup hjælper med lektiehjælp i Vipperød og omegn

Jeg har gået på gymnasiet, så Jeg kan hjælpe på et ok højt niveau ved en del fag, og har derefter valgt at læse til lærer. Hvor Jeg arbejder/skal arbejde med børn.

Mads Pedersen hjælper med lektiehjælp i Hasselager og omegn

Har ingen som sådan kvalifikationer. Andet end jeg altid har hjulpet til i hjemmet og klippet græsset herhjemme. har ingen uddannelse inden for havearbejde eller noget.

Ailen Lombardero hjælper med lektiehjælp i Brabrand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emma Mørch hjælper med lektiehjælp i Fjerritslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sonia Ahmad hjælper med lektiehjælp i Ringsted og omegn

Jeg er en pige på 15 år -Jeg har passet børn i 5 år -Hjulpet med lektier -passet dyr -Taget opvasken, støvsuget, vasket gulv (rengøring generelt) Søger et fritidsjob i weekenderne, hvor jeg kan hive en hjælpende hånd

Elisabeth Slot-Henriksen hjælper med lektiehjælp i Ølgod og omegn

Jeg er lærer og har arbejdet som lærer siden 2001. Pt. har jeg ikke et lærer job, men arbejder som afløser på et plejehjem. Jeg har selv 4 børn og jeg kan lidt af hvert.

Samra Mesic hjælper med lektiehjælp i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Peter Sørensen hjælper med lektiehjælp i Randers og omegn

Er unnaddenet vvs energi men kan lidt af vær

Har gået på HTX og kan pensum hertil, men er mest sikker i lidt lavere niveau, og er bedst til børn. Altså hjælper jeg rigtig gerne med alle fag i folkeskolen.

Jeg er en ung pige på 22 der gerne vil læse dyrlæge, og er derfor meget glad for dyr, men altså ufaglært. Jeg er smilende og aktiv, og gør altid mit bedste for at ramme netop jeres behov. Jeg har øje for detaljer, er grundig i mit arbejde og ret perfektionistisk.

Keila Sif Johnstrøm hjælper med lektiehjælp i Albertslund og omegn

Jeg er glad, udadvendt og arbejdsom. Jeg lægger stor vægt på, at de samarbejder jeg indgår i altid skal være en god oplevelse. Jeg er vellidt blandt kolleger, og har erfaringer indenfor mange forskellige arbejdsområder.

Fatima Hussein hjælper med lektiehjælp i Ølstykke og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Søren Thomsen hjælper med lektiehjælp i Brabrand og omegn

Kan udføre mange former for praktisk arbejde i hus og have. Studerer til dagligt teologi, så kan også hjælpe med mere boglige opgaver. Er imødekommende og fuld af gå på mod

Annica Ortvald hjælper med lektiehjælp i Værløse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Simone Nielsen hjælper med lektiehjælp i Fredericia og omegn

Jeg er: smilende, glad, arbejdsom, god til at bevare overblikket, har god ordenssans og meget andet Jeg har arbejdet siden jeg var 13, hvilket har gjort mig mødestabil og arbejdsom.

Det kan være rengøring, forberede et måltid, hjælpe med, hvad jeg skal gøre. Jeg vil også hjælpe dig med at foretage indkøb, jeg har et kørekort.

Kvalifikationer : alt hvad jeg gør, er med mit hjerte ... Jeg er en selvtænkende person. Professionelt har jeg ingen erfaring på papir. Hvis nogen giver mig en chance for at vise, hvad jeg kan Jeg tror ikke, han bliver skuffet.

Jeg har altid hjulpet min lillebror og mine yngre fætre og kusiner med lektierne. I 2015 var jeg lektiehjælper for en ung pige i gymnasiet. Hun fik hjælp til diverse opgaver, men særligt i engelsk og dansk.

Ingen profilbeskrivelse...