Søren Thomsen hjælper med lektiehjælp i Brabrand og omegn

Kan udføre mange former for praktisk arbejde i hus og have. Studerer til dagligt teologi, så kan også hjælpe med mere boglige opgaver. Er imødekommende og fuld af gå på mod

Nathalie Thomsen hjælper med lektiehjælp i Brabrand og omegn

2004 - 2014 Folkeskole (Engdalskolen og Dragør skole). 2014 – 2015 Nordborg slot efterskole 2015 – 2018 AABC – Aarhus Business college 2018 - nu sabbatår

Maria del Mar hjælper med lektiehjælp i Kolding og omegn

Jurist i Spanien, nyankomne, foreslå sprog udveksling eller samtale for at forbedre dit spanske. Har WhatsApp og Hangouts

Læser en kandidat i samfundsvidenskab på universitetet, men vil kunne hjælpe med de fleste samfundsvidenskabelige eller humanistiske fag.

Jeg er en studerende, som gerne vil lave noget fysisk arbejde ved siden af studiet. Jeg er vant til at arbejde hårdt og effektivt - og er ikke bleg for at få beskidte hænder.

Annica Ortvald hjælper med lektiehjælp i Værløse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Simone Nielsen hjælper med lektiehjælp i Fredericia og omegn

Jeg er: smilende, glad, arbejdsom, god til at bevare overblikket, har god ordenssans og meget andet Jeg har arbejdet siden jeg var 13, hvilket har gjort mig mødestabil og arbejdsom.

Det kan være rengøring, forberede et måltid, hjælpe med, hvad jeg skal gøre. Jeg vil også hjælpe dig med at foretage indkøb, jeg har et kørekort.

Kvalifikationer : alt hvad jeg gør, er med mit hjerte ... Jeg er en selvtænkende person. Professionelt har jeg ingen erfaring på papir. Hvis nogen giver mig en chance for at vise, hvad jeg kan Jeg tror ikke, han bliver skuffet.

Jeg har altid hjulpet min lillebror og mine yngre fætre og kusiner med lektierne. I 2015 var jeg lektiehjælper for en ung pige i gymnasiet. Hun fik hjælp til diverse opgaver, men særligt i engelsk og dansk.

Ingen profilbeskrivelse...

Stefan Rasmussen hjælper med lektiehjælp i Horsens og omegn

Certifikater: Uddannet psykoterapeut, par terapeut og sexolog. Uddannet som skovarbejder m. speciale i træpleje og klatring. K2 klatre kursus (må føre ruter og tage andre med op i klatre rebet) Motorsavs certifikat. Risikovurdering af træer Indtrækningen vanskelige træer avanceret Træpleje avanceret Beskæring avanceret Stormfald avanceret Avanceret træklatring certifikat. Førstehjælp B fra forsvaret og fra kørekort. Teleskop læsser med gafler certifikat. Vejen som arbejdsplads certifikat. Kørekort B Erfaring/ kompetencer: eget firma som psykoterapeut. eget firma som grøn vedligeholdse og forfalden arbejde. arbejde som supervioser for unge med lav IQ og selvskade. konflik håndtering coach af mande grupper. håndtering af angst og deprission arbejdet som som skovfoged (styring af alt udendørs vedligeholdse på 117 hektari nordsjælland) Medarbejder for Carl-Mars polterabenden, loger, mandekurser og veteran kurser. Arbejdet som træner i thaiboksning i to år (har også opholdt mig i Thailand i mere end 5 måneder for at kæmpe både mma og thaiboksning) Aftjent værnepligt i den Kgl. Livgarde, samt sergent udvælges tur og blev indstillet til sergentskole. (Fik en grim skade i knæ og blev desværre afskrevet - alt er som det skal være nu) + Renovationsarbejder i Esbjerg og Horsens Græsklipning, både privat og kommunalt. Hækklipning, både privat og kommunalt. Anlæg af græsplæne og skråninger. Anlæg af bede. Rullegræs. Bebyggelse. Lægning af gulv, loft og vægge. (Primært gips) Lagt sedum måtter på tage rundt i landet. Sedum måtter er en række sukkulenter groet på ruller som græs. Snerydning (med traktor). Arbejdet på Savværk (Wood mizer 40) Arbejdet i traditionelt skovbrug og været i gemmen hele smøren. Lift arbejde (har brugt mange timer i lift med sav) Kørsel af kommune opgaver lige fra væltet træer til beskæring af buske og styning af træer og meget mere. Kan køre stort set alle maskiner (også skov vogn og lign.) og bakker fint med trailer. (bemærk jeg har kun kørekort B) Har egen bil, så er fleksibel i forhold til arbejdssted. GIS/GPS Kursus Stået på smowboard i ti år. Cyklet race-enduro mtb i udlandet Klatret i bjerge, væg, bouldring, samt træer Trænet mma i over fem år. Bjj, thai, grabling, boksning. Arbejdet som ufaglært it supporter ved viking life saving equipment. Haft kolonihave de sidste tre år og udført div reperationer og have arbejde. Arbejdet som smede dreng Frivillig spor bygger (mtb)

Maja Holst hjælper med lektiehjælp i Svendborg og omegn

Uddannet matros. Har gode erfaringer med dyr især heste og kvæg. Rengøring i huse, serving, madlavning, generelt vedligehold. Malerarbejde, og lakarbejde.

Gurli Drachmann Olsen hjælper med lektiehjælp i Gram og omegn

FRISK OG UDADVENDT "PIGE" 56. ALSIDIG - ENGAGERET - PLIGTOPFYLDENDE -

Andrea Skriver hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Folkeskole dansk og engelsk.

Selvlært handyman som går op i de små detaljer. Jeg er ikke bange for at knokle trods min unge alder (21 år). Jeg er altid høflig og viser altid et lille smil.

Malou hjælper med lektiehjælp i Herning og omegn

Jeg er 25 år, og læser kommunikation på Århus universitet..

Kit Høglund hjælper med lektiehjælp i Hvidovre og omegn

Jeg er en meget smilende pige på 18 år, der til dagligt går i 3.g på Rødovre Gymnasium. Jeg er altid klar på at give en hjælpende hånd og er kendt for at være omhyggelig og altid udføre arbejde 100%.

Lotte Jakobsen hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Engelsk fortrinsvis

Har lavet alt muligt forefaldende arbejde De seneste 12 år. Og alle jeg har lavet noget hos har været tilfredse. Renser fliser. Slår græs. Klipper kanter Klipper hæk mm

Er uddannet ingeniør -> ret god i matematik, fysik, komputer (excel, programering) + snakker engels på fuld professinelt niveau, er god i gramatik også

Uddannet bygningingeniør - stærk i matematik, fysik, bærende konstruktioner-beregning, teknisk tegning Uddannet Yoga instruktør Kreativ gartner med erfaring fra eget have i dyrkning af grøntsager, urter, blomstre, kompostering, decoration med "hvad du har"

Er pt. maskinmesterstuderende med HTX i baghånden.

Jeg er uddannet EUX'er (HTX-gym og Klejnsmed sammensat). Pt. læser jeg videre til maskinmester, har derfor mange forskellige kvalifikationer inden for alle områder.

Hoang Dinh hjælper med lektiehjælp i Odense NØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har afsluttet 9 klasse og kan hjælpe med lektiehjælp i de mindre klasser.

Ingen profilbeskrivelse...

Nash Fox hjælper med lektiehjælp i Egå og omegn

10 års erfaring som flyttemand, jeg har arbejdet for sk transport igennem de sidste mange år. jeg er i øjeblikket i gang med en uddannelse som socialrådgiver , så jeg søger derfor lidt ekstra arbejde.

Trine Olesen hjælper med lektiehjælp i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Camilla Rasmussen hjælper med lektiehjælp i Ballerup og omegn

Jeg er en pligtopfyldende pige. Jeg er en meget venlig og smilende pige. Jeg er selvstændig.