Nikoline Vemmelund hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Jeg tilbyder lektiehjælp, børnepasning, rengøring og servering eller anden hjælp til diverse arrangementer. Jeg har erfaring inden for områderne, hvor særligt børnepasning og lektiehjælp har været dominerende.

Jeg går i 3.g i gymnasiet med studieretningen biologi, kemi og matematik. Jeg elsker at lære fra mig, forklarer gerne på flere måder og forsøger at tilpasse læringstilen efter 'elevens' behov.

Jeg går i 3.g på Aarhus Katedralskole med studieretningen biologi, kemi og matematik. I min fritid dyrker jeg triatlon. Mellem folkeskole og gymnasium tog jeg 10. klasse i England på en engelsk kostskole.

Jasmina Smajic hjælper med lektiehjælp i Viborg og omegn

Jeg er pligtopfylde, stabil medarbejder og interessere mig for at få mulighed for at lære såvel som at blive en del af et solidt team og være med til at tage ansvaret i arbejdsopgaverne

Malin Krabbe hjælper med lektiehjælp i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Super service. S hjælper med lektiehjælp i Helsingør og omegn

Jeg er møde stabil, udadvendt, altid glad og smilende. Jeg har gjord rent i private hjem i en del år. Har gjort rent og været tjener på hotel i 4 år.

Marius Lyngesen hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Malgorzata Labentowicz hjælper med lektiehjælp i Hedehusene og omegn

Min mand og jeg er involveret i husrensning, renovering og assistance i renovering og mindre husarbejde. Jeg har erfaring med at rengøre hjem og arbejde på et hotel.

Svend Andersen hjælper med lektiehjælp i Tilst og omegn

Er uddannet smed - maskintekniker har arbejdet i mange år som faglærer inden for metalområdet samt foretaget ombygninger og vedligeholdelse på eget og andres huse

Mickey Olsen hjælper med lektiehjælp i Nivå og omegn

Khwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwfkrkfvrkdkfbfæskebbrkejebebrkekrbbrkrkrbtbtkmrbtkrlrntvtjkeke ejer eje je rnrkror kr takt br gbr. G g h

Jolanta Cera hjælper med lektiehjælp i Fredericia og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Signe Broman hjælper med lektiehjælp i Rødovre og omegn

Jeg har altid hjulpet mine forældre med alt fra rengøring derhjemme til pasning af mine yngre brødre, dertil er jeg en udadvendt ung pige der søger et fritidsjob.

Laura Carlsen hjælper med lektiehjælp

Ingen profilbeskrivelse...

Lærke X Astrup hjælper med lektiehjælp i Vipperød og omegn

Jeg har gået på gymnasiet, så Jeg kan hjælpe på et ok højt niveau ved en del fag, og har derefter valgt at læse til lærer. Hvor Jeg arbejder/skal arbejde med børn.

Mads Pedersen hjælper med lektiehjælp i Hasselager og omegn

Har ingen som sådan kvalifikationer. Andet end jeg altid har hjulpet til i hjemmet og klippet græsset herhjemme. har ingen uddannelse inden for havearbejde eller noget.

Ailen Lombardero hjælper med lektiehjælp i Brabrand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emma Mørch hjælper med lektiehjælp i Fjerritslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sonia Ahmad hjælper med lektiehjælp i Ringsted og omegn

Jeg er en pige på 15 år -Jeg har passet børn i 5 år -Hjulpet med lektier -passet dyr -Taget opvasken, støvsuget, vasket gulv (rengøring generelt) Søger et fritidsjob i weekenderne, hvor jeg kan hive en hjælpende hånd