Sonia Ahmad hjælper med lektiehjælp i Ringsted og omegn

Jeg er en pige på 15 år -Jeg har passet børn i 5 år -Hjulpet med lektier -passet dyr -Taget opvasken, støvsuget, vasket gulv (rengøring generelt) Søger et fritidsjob i weekenderne, hvor jeg kan hive en hjælpende hånd

Jonathan Glover hjælper med lektiehjælp i Ribe og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Elisabeth Slot-Henriksen hjælper med lektiehjælp i Ølgod og omegn

Jeg er lærer og har arbejdet som lærer siden 2001. Pt. har jeg ikke et lærer job, men arbejder som afløser på et plejehjem. Jeg har selv 4 børn og jeg kan lidt af hvert.

Line Andi Nielsen hjælper med lektiehjælp i Vadum og omegn

Jeg har tidligere arbejdet i en børnehave, og har selv en lille søster. Forhold til rengøring så har jeg arbejdet i bageri i 3 år, hvor der var meget rengøring.

Samra Mesic hjælper med lektiehjælp i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lotte Hvid Otten hjælper med lektiehjælp i Aarhus C og omegn

Jeg er en frisk pige på 24 år der har erfaring med lidt af hvert. Jeg har både passet og hentet børn, gjort rent i private hjem og hjulpet med køb af dagligvarer

Peter Sørensen hjælper med lektiehjælp i Randers og omegn

Er unnaddenet vvs energi men kan lidt af vær

Har gået på HTX og kan pensum hertil, men er mest sikker i lidt lavere niveau, og er bedst til børn. Altså hjælper jeg rigtig gerne med alle fag i folkeskolen.

Jeg er en ung pige på 22 der gerne vil læse dyrlæge, og er derfor meget glad for dyr, men altså ufaglært. Jeg er smilende og aktiv, og gør altid mit bedste for at ramme netop jeres behov. Jeg har øje for detaljer, er grundig i mit arbejde og ret perfektionistisk.

Keila Sif Johnstrøm hjælper med lektiehjælp i Albertslund og omegn

Jeg er glad, udadvendt og arbejdsom. Jeg lægger stor vægt på, at de samarbejder jeg indgår i altid skal være en god oplevelse. Jeg er vellidt blandt kolleger, og har erfaringer indenfor mange forskellige arbejdsområder.

god erfaring

jeg er generelt en glad frisk person, mine bedste kvalifikationer er helt klart at jeg er mødestabil, ansvarsbevidst, lærernem, hjælpsom, og grundig/effektiv.

Fatima Hussein hjælper med lektiehjælp i Ølstykke og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Fie Nielsen hjælper med lektiehjælp i Odense N og omegn

Jeg er en pige på 18 år, der til dagligt studere på gymnasium på mit sidste år. Jeg er god til at omgås med børn, dyr og er et ordensmenneske, med sans for detaljer.

Søren Thomsen hjælper med lektiehjælp i Brabrand og omegn

Kan udføre mange former for praktisk arbejde i hus og have. Studerer til dagligt teologi, så kan også hjælpe med mere boglige opgaver. Er imødekommende og fuld af gå på mod

Mira Willms hjælper med lektiehjælp i Fredericia og omegn

Mira, 21 år til april, glad, ansvarsbevidst og fleksibel og frisk på at kaste mig ud i det meste, hvad end det omhandler børnepasning, vedligeholdelse af hjemmet, servering til festlige begivenheder, flyttehjælp etc.

Maria del Mar hjælper med lektiehjælp i Kolding og omegn

Jurist i Spanien, nyankomne, foreslå sprog udveksling eller samtale for at forbedre dit spanske. Har WhatsApp og Hangouts

Annica Ortvald hjælper med lektiehjælp i Værløse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Simone Nielsen hjælper med lektiehjælp i Fredericia og omegn

Jeg er: smilende, glad, arbejdsom, god til at bevare overblikket, har god ordenssans og meget andet Jeg har arbejdet siden jeg var 13, hvilket har gjort mig mødestabil og arbejdsom.

Det kan være rengøring, forberede et måltid, hjælpe med, hvad jeg skal gøre. Jeg vil også hjælpe dig med at foretage indkøb, jeg har et kørekort.

Kvalifikationer : alt hvad jeg gør, er med mit hjerte ... Jeg er en selvtænkende person. Professionelt har jeg ingen erfaring på papir. Hvis nogen giver mig en chance for at vise, hvad jeg kan Jeg tror ikke, han bliver skuffet.