Anmeldelse:

I'm very dynamic, eager to work and careful to do the job well, ready to learn new things and a very quick learner, also. If there's a job I haven't done before, just let me prove my skills and I'll do the work with great care and efficiency! I am a 20-year-old girl and I currently study Computer Science at a Copenhagen college.

Anmeldelse:

Ung studerende, og selvstændig IT-Konsulent med stor entusiasme og et venligt sind. Jeg kan tilbyde: - Hjælp, råd og vejledning ved indkøb af ny PC el. Mac - Hjælp/undervisning ved overgang fra PC til Mac og omvendt. - Hjælp til opsætning af PC eller Mac. - Opsætning/konfiguration af netværk - Server/client config.

Mit navn er Iben Lagoni Andersen og jeg er 20 år. Jeg er en frisk, hårdt arbejdende og livsglad pige, som netop nu søger arbejde. Jeg har igennem den seneste tid gået og sukket efter at finde et job, som er lige mig, og hvor jeg kan få lov til at bruge min krop og kreativitet. Jeg har for nylig færdiggjort Hf-uddannelsen på Kolding Gymnasium og Hf-kursus, og kan nu kalde mig selv student. Derfor har jeg et højt ønske om at starte på et arbejde, som nu kan byde mig nye udfordringer i min hverdag. Jeg har tidligere arbejdet i Føtex i 1 år. I Føtex bestod mit arbejde i at servicere, hjælpe og betjene kunder, hvilket har medført at jeg er blevet meget serviceminded, og bevidst om at yde den bedst mulige service til kunden. Jeg har siden Føtex arbejdet i en legetøjsbutik på Rømø, som jeg har gjort de sidste 5 sommerferier. Derudover arbejder jeg nu som børnepasser, hvor jeg passer en dreng med ADHD, og så er jeg også børnepasser i fitness dk. Jeg har også tidligere arbejdet som rengøringsdame diverse steder, har slået græs og ordnet have. Jeg ville kunne starte med det samme, og jeg ville kunne arbejde alle dage, dog ikke mandag, onsdag og torsdag efter klokken 16.00, da jeg passer børn der. Kort sagt er jeg en pige med ben i næsen, som forstår at få noget fra hånden, og som bestemt ikke ligger på den lade side. Jeg oplever mig selv som en ærlig og udadvendt pige, der har masser af personligt overskud.. Hvis i vælger mig, får i en samvittighedsfuld og ærlig medarbejder, som i trygt kan overlade ansvar til. Derudover får i en medarbejder, som altid vil give sig 110% i hver eneste arbejdsopgave. Jeg glæder mig til at høre fra jer, og håber på at kunne uddybe denne ansøgning med en personlig samtale. MVH. Iben L. Andersen

Jeg er en frisk og ung pige på 17 år, som bor i Fredericia med mine forældre. Til hverdag går jeg i skole, ude i Erritsø på IBC Handelsskolen, jeg er færdig 2013. Jeg er altid smilende, og altid klar på at tage fat på nye opgaver. Ingen opgave er for stor eller for lille. Jeg er også god til at hjælpe til med f.eks. børnepasning, passe dyr, rengøring , servering, oprydning og lektiehjælp. Og det bliver også gjort ordenligt. Skulle der være brug for hjælp i en meget streng tid, så er der mulighed for at jeg er der så hurtig jeg kan.

Hej, jeg hedder Ida og er 20 år. Jeg går for tiden på Rønshoved Højskole og dér kan man godt have brug for lidt lommepenge. Derfor tilbyder jeg min arbejdshjælp, fortrinsvis i weekenderne, til hvad end, I nu har brug for. Jeg er villig til at hjælpe til i huset, f.eks. rengøring. Desuden vil jeg meget gerne passe børn og eventuelt hjælpe dem med lektier.

Kommer til alle der har behov, ingen opgaver er for små eller dumme. Professionel hjælp til alt med computere. Undervisning, tilslutning til borgerservice, NemID, Tilslutning af printer - Internet - mobiltelefoner.

Jeg er en frisk ung pige på 21 somre, som gerne vil give en hånd der hvor der er brug for det. Jeg er ikke bange for at tage fat i hverken hus eller have - og jeg kan klare alt fra rengøring til pasning af børn, indkøb og forplejning. Hjælpe til med at lave, samt servere mad, hjælpe med at oversætte dokumenter, samt lektiehjælp til de mindre. Kort sagt - lidt af hvert!

Er en selvlært fyr på 30 år. Så står du og mangler hjælp til f.e.k. græsslåning, malearbejde, oprydning..etc Så tøv ikke med og kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Er udlært mobil tekniker, montør, vagt og brandmand. Har eget hus og have, som jeg selv går og renovere.

Jeg er en venlig og hjælpsom pige på 22 år, der bor i en lille lejlighed i Grenaa. Til hverdage er jeg i skole eller på arbejde i praktik som frisør, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt extra til at leve af. Jeg er god til at passe børn, og god til rengøring. Mit første sprog er engelsk, og jeg er i stand til sprog coaching.

Jeg er en pige på 15 år. Jeg tilbyder gerne min hjælp til lidt af hvert og jeg er ikke kræsen når det gælder hvad jeg skal lave. Som sagt er jeg 15 år gammel, mit navn er Tina og jeg bor i varde. Jeg elsker at spille musik og synge. Lige nu går jeg på ladelund efterskole som ligger ved Brørup i Sønderjylland, jeg skal starte i 10. klasse på campus i varde når jeg kommer hjem & jeg drømmer om at blive frisør. Jeg har arbejdet lidt med gøre rent før og har hjulpet til på rideskole, jeg har også været hjælpetræner på et trampolin hold i Outrup. Kan arbejde i weekenderne.

Jeg er en pige på 18 år, der bor i den lille by Herlev. Jeg arbejder 3 timer om ugen i en lille Superbest og har gjort det i to år. Udover dette har jeg serveret/ryddet af til konfirmationer og fødselsdage. Jeg er en smilende pige og meget udadvent. Jeg har en kæreste på 22 år, som også kan være en hjælpende hånd, idet han er næsten færdig med tømrer uddannelsen. Jeg er lidt af en "altmuligtpige", og kan tilbyde rigtig mange ting, både indenfor børn, unge, lektie hjælp, motion osv. Eller hvis dit barn har brug for en at tale med én, der kan være et forbillede, så står jeg også til rådighed. Jeg kan arbejde fra ca. kl.14:00 hver dag. Hvis jeg lyder som noget for dig, eller hvis du vil vide mere om mig er du meget velkommen til at skrive til mig. De kærligste hilsner fra Jennifer.

Jeg er en ung pige på 16 år som tilbyder min hjælp. Jeg er en smilene, glad og positiv pige, som er frisk på nye udfordringer. (Den timeløn jeg har angivet er ikke nødvendigvis gældende. Det er bare et ca. beløb, og der kan derfor snakkes om et andet beløb.) Jeg har erfaring inden for rengøring, tøjvask/ strygning, servering, børnepasning og lektiehjælp. Kan arbejde: Mandag - torsdag fra kl. 16.00 - ? Fredag fra kl. 15.00 - ? Lørdag og søndag fra kl. 08.00 - ? Jeg tilbyder derudover også min hjælp i ferier, helligdage og andre ferie dage hvor du/I har brug for hjælp.

Fagligt og venlig/ærlig rutineret handyman, hjælper ude og inde med stort og småt. Har flere uddannelser og og er samvittighedsfuld og ordholdende, Lytter og tænker. HVEM ER DU Erfaren og pligtopfyldende. HVAD ER DIN ERFARING: mange års erfaring med at hjælpe andre. HVAD ER DINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

Jeg er 18 år gammel og meget engageret indenfor Apple produkter. Til hverdag er Jeg sælger og jeg er en meget pædagogisk person. Jeg kan få selv folk uden nogen som helst kendskab til div. produkter, løsninger eller teknisk hjælp til at forstå logiken i det.

Tilbyder tilfredsstillende service til gode priser! - lønnen vil jeg gerne aftale med vedkommende, løbende efter aftale og tidspunkt på dagen . Jeg er en frist pige på 19 år, jeg har erfaring med lidt af hvert, både børnepasning, rengøring og flere diverse ting. Kan arbejde lidt forskelligt, skriv og vi aftaler nærmere.

Jeg hedder Klaudia Parsberg, 20 år og fra vejle. Jeg kan tilbyde brønepasning, hushjælp, hente/binge børn da jeg har bil, danseundervisning og koordinering og planlægning af fester og events. Jeg kan også være låne-storesøster da jeg har stor erfaring og forståelse for mennesker, psykologi, kriser og adfærd.

God kvalitet arbejde, stabil og ansvarsfuld.

Jeg er en pige på 20 år, som tilbyder til min hjælp, lidt efter hvad du lige står og mangler. Jeg læser til sygeplejerske, snart på andet år og kunne godt bruge lidt penge ved siden af :)

Jeg er en frisk pige på 15 år og bor sammen med min mor, far og lillebror i Roerslev på nordfyn. Jeg har ikke noget arbejde, så derfor søger jeg et fritidsjob da jeg også skal passe min skole.

Jeg er en pige på 18 år, der snart afslutter 3. år på gymnasiet HTX Roskilde. Jeg bor i Hedehusene, men har både kørekort og bil til rådighed. Jeg har 2 jobs, men skal om et års tid ud på en længere rejse, så kunne godt tænke mig at tjene lidt til denne. Min ekspertise findes i sær inde for servering og anden festhjælp. Men også arbejdet med børn og unge, hvor jeg både har erfaring inde for pasning og undervisning. Prisen aftales, de 130 kr. som står på min profil, er blot fordi at den selv foreslår denne løn.

Jeg hedder Lizette og er 16 år gammel. Jeg bor hjemme hos mine forældre sammen med mine tre dejlige søskende i aldrene 4-10 år. I min fritid har jeg tre heste, jeg har redet siden jeg var 7 år. Lige nu er jeg i gang med at afslutte min 9. klasse efter det skal jeg i 10. klasse videre på gymnasiet. Jeg vil gerne være forhistorisk arkæolog, politibetjent eller folkeskole lærer, de fag i skolen jeg er stærkest i er dansk, tysk, historie og religion. Tidligere har jeg arbejdede på en rideskole som handicap hjælper, og en kort periode hos en bager.

Hej jeg hedder Frederik og er 16 år. Jeg elsker at arbejde lidt for penge og syntes også at det er lidt hyggeligt.

Jeg er 27 år, og blev færdig som pædagog feb. '11. Min fritid er tidligere gået meget med rejser og frivilligt arbejde, både i udlandet og herhjemme. Af natur er jeg smilende, glad, positiv, elsker en udfordring, præcis og ærlig. Jeg kan tilbyde min hjælp indenfor alt børnepasning, både normal og special området. Både dag, aften og nat. Hvad angår fest og middag, kan jeg tilbyde oprydning, planlægning, opsætning, servering (men ikke professionelt) etc.

Anmeldelse:

Hej, Mit navn er Natalie, jeg går på Niels Brock, i 2.g, jeg er ofte blevet beskrevet som; smilende, venlig, engageret og arbejdsom. Ellers spiller jeg guitar, går til parkour og laver lektier.

Jeg er en ung pige på snart 17 år der er i gang med at færdiggøre 1.G. Jeg har i øjeblikket sommerferie, og vil derfor gerne bruge den aktivt, på et godt sommerjob.

Jeg er en frisk ung dreng på 19, som meget gerne hjælper med lidt forskelligt. Jeg er altid glad og imødekommende.

Jeg er 20 år, elitesvømmer gennem 13 år. Jeg tilbyder meget aktiv, initiativrig og engageret arbejdskraft.

Hej. Jeg er en frisk ung kvinde på 21 somre. Jeg kan tilbyde hjælp til lidt af hvert. Og har du brug for hjælp til andre ting end nævnte, som kontakt mig gerne så finder vi sikkert ud af det.

Jeg er en gymnasie elev der snart er færdig med 1. g på Aurehøj Gymnasium. Jeg savner lidt at lave i sommerferien, og hjælper til på mange områder. Så længe lektiehjælpen ikke overstiger 1.g niveau, så er jeg rimelig kompetent inden for alle fag.

Jeg er klar på at være den ekstra hånd i mangler i hverdagen uanset om det er til madlavning, lektiehjælp eller rengøring.

Hej. Jeg er en ung voksen på 16 år, der går på gymnasiet. Jeg er glad for børn, og dyr. Rengøring og oprydning er heller ikke det værste. Jeg er en meget positiv og glad pige. Glæder mig til at høre fra jer.

Jeg er en glad og frisk pige på 18 år, og jeg søger et fritidsjob, til efter skole og/eller i weekenden. Jeg går på Borupgaard gymnasium i 3.g, hvor jeg studere matematik og samfundsfag. Ved at ansætte mig for i en positiv og imødekommende pige.

Jeg er en frisk pige på 15 år. I hverdagen studerer jeg, men jeg vil gerne bruge min fritid på at tjene nogle penge til fremtiden. Jeg er klar til at tage en udfordring op, og jeg sætter min lid til det jeg laver. Hvis I har nogle små huslige problemer, som I gerne vil have hjælp med, er jeg klar.

Jeg er en ung pige på 17 år, som gerne tager fat på det meste. Alm. rengøring, dyrepasning, børnepasning og undervisning / lektiehjælp, have arbejde og fest hjælp. You name it. Er som regel glad og frisk på det meste.

Jeg er en pige på 18, som står og mangler et fritidsjob. Jeg går på 2. g på Roskilde Handelsskole. Jeg tilbyder al det jeg kan og vil blive glad for at hjælpe.

Jeg er en frisk pige på 19 år, som blev student i sommers. Jeg har arbejdet 4 år indenfor restaurationsbranchen, som opvasker, køkkenmedhjælper og tjener. Jeg er en meget åben og ærlig person, som går højt op i, at mit arbejde bliver gjort ordenligt.

Hej jeg kan tilbyde at komme og gøre rent i jeres hus og passe jeres børn og gå ture med hunden. Børnene ville få en oplevelse de aldrig ville glemme. Elsker at tilbringe min tid med at gøre rent og passe børn og gå ture med dyr. Med mig i huset vil i få den Rengøring i ikke har set før. Jeg bor i 6800 Varde skriv hvis i vil vide mere.

I am a 24 year old student studying at Copenhagen University. I am currently looking for any job to support myself. I am a hard-worker and take my duties very seriously, I offer all kinds of help with household and other tasks.

Jeg er en frisk fyr på 18, der elsker at hjælpe mennesker. Jeg studere pt matematik A, efter at jeg i sommers har afsluttet min HHX. Jeg har et par velfungerende hænder, som er god til diverse dagligdags ting. Jeg kan rigtig godt lide at passe børn, og være med til at de for en god dag, samt give dem en god start på livet. Jeg har en lillesøster på 8 år, som jeg ofte har passet.

Jeg er 20 år, bor på Frederiksberg med min kæreste og er snart uddannet finansøkonom. Jeg har en del erfaring med mindre håndværksmæssige opgaver, da jeg sommetider hjælper min far som er tømrer. Derudover er det mig, der laver de "handy" ting derhjemme. Jeg kan også tilbyde lektiehjælp på både folkeskole- og gymnasieniveau (ikke natur- og/eller tekniske fag).