Jesper Buch Lauritsen

Ingen profilbeskrivelse...

Naninna Hansen

Pålidelig - Målrettet - venlig jeg er en pålidelig person både på arbejde og privat, derudover vil det falde mig let at give en hånd med enten om der skal tages fat i haven eller med lektier eller anden hjælp i hjemmet

Carsten Mikkelsen

Uddannet elektriker og tekniker. Kan en del håndværk og har eget hus som jeg selvfølgelig selv holder. Kan en del med computer/it. Grundet dårlig skulder kan jeg ikke udføre tungt arbejde eller gentagne bevægelser som f. pudse vinduer eller fjerne tapet.

Julie Rasmussen

Jeg er en ung pige på 21 år, som lige er blevet student og bor i Vordingborg. Jeg har kørekort og bil. Jeg skal studere videre til sygeplejerske om et år. Jeg kan hjælpe med alt fra rengøring til havearbejde og pasning af børn.

Magnus

Mit navn er Magnus, jeg er 18 og går på Herlufsholm Skole, hvor jeg skal i 3.G efter sommerferien. Jeg tilbyder privatundervisning/lektie- og opgavehjælp samt hjælp i eksamensperioderne. Jeg tilbyder hjælp i alle folkeskolefag og i Engelsk (har gået på international skole i Holland og Sri Lanka i 6 år.), Fransk, Samfundsfag, Matematik, Dansk, og Biologi som gymnasiefag.

Nadja

Jeg er uddannet Tekstilformidler -dvs. en blanding mellem en skrædder og en designer. Jeg designer og syer tøj samt kostumer ud fra dine mål. Hverdagstøj såvel som festkjoler samt kostumer af alle slags, kun fantasien sætter grænser. Jeg er dygtig til at opfinde, så spørg endelig, hvis du skal have lavet en brugsgenstand, telt eller hvad det end skulle være -jeg kan skabe det.

Daniel

Hej! Jeg tilbyder Spansk undervisning for nybegynder og for de øvede. Oversættelser tilbyder jeg også. Jeg er 56 år født og opvokset i Uruguay og spansk er mit modersmål. Jeg bor i Danmark siden 1987. MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER Aftales individuelt.

Mathias

Jeg går i 3.g på Næstved gymnasium, og har en bred viden. Jeg tilbyder lektiehjælp, it hjælp og hjælp til praktisk arbejde. Jeg studerer kinesisk, matematik, engelsk og dansk, og har kompetencer i mange andre fag.

Jack Kruse

Har 2 hænder med hver ti fingre klar til hård fysisk udfoldelse. Tilbyder mig selv som arbejdskræft til lidt af hvert. Er mere til en samtale end det her skrivning, så giv et kald. Forbeholder mig retten til at sige nej hvis jeg ikke føler mig erfaren nok til at give et tilfredsstillende resultat.

Christina Maria Jensen

Jeg har prøvet meget forskellige ting. Så der ikke grænser for det jeg kan hjælpe med :).

Catharina

Jeg er 15 år gammel og bor på Falster. Jeg tilbyder min hjælp inden for alt fra græsslåning til dansetræning. Jeg er ansvarsbevidst, flittig og arbejdsom - og en generelt glad pige. Når vi har lavet en aftale overholder jeg den. Hvis du har nogen form for spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig! Hvis du ikke synes om prisen for mit arbejde, kan vi snakke om det :) Skriv!

Sara Alexandra

Jeg kan lidt af hvert. Fra hus-arbejde, til have, til børn og unge, fester, og en masse andet! Jeg er en lærenem ung pige, der ikke har noget problem med børn (jeg har en masse søskende) og andet arbejde generelt. I øjeblikket skal jeg afslutte min uddannelse, som er Gymnasiet, og mit snit ligger på 10. Så jeg ville også kunne hjælpe - dog helst i folkeskolen!

Sara G.

Jeg er en ung pige på 20, der kommer fra Vordingborg. Jeg bor i en lejlighed med min partner. Jeg studerer til hverdag, og har sideløbende nogle rene interessefag. Jeg er en stille, men glad pige. Jeg er opmærksom, nærværende og lærenem. Jeg er et meget reelt menneske, som går op i den psykologiske opfatning af et individ. Jeg kan tilbyde en erfaren service til fornuftige priser. Områder: Huslig arbejde,servering, oprydning, undervisning: Engelsk, dansk. dogwalker.

Jesper

Jeg kan tilbyde hjælp til lidt af det hele.

Maria Holshagen Nielsen

Jeg er en frisk ung pige på 16 år, og jeg søger nogle penge til evt. efterskole ophold eller rejse! Jeg elsker sport og dyrker selv en masse sport, jeg kan rigtig godt lide at løbe mig en tur, cykle mig en tur, eller bare at gå en hyggetur. Min fritid bruger jeg rigtig meget på fodbold da det er en sport jeg går rigtig meget op i og jeg gerne vil opnå at komme på et 1. eller 2. divisionshold eller eventuelt u-18 landshold. Jeg har også dyrket en del gymnastik igennem årene 6 år har jeg gået til basis (spring, rytme) gymnastik, og 5 år har jeg gået til spring gymnastik. Derudover har jeg dyrket en masse andre sportsgrene. Fx har jeg gået til ridning en del år, men har desværre ikke redet i et par år, så jeg har ikke den store forstand på det mere, og da det var da jeg var mindre har jeg heller ikke den store viden derfra. & derfor er det alt i alt sport der er mit speciale. Efter sommerferien skal jeg muligvis starte på Næstved Gymnasium & HF (Hvor jeg så skal gå på HF). Medmindre jeg når at skaffe penge til et efterskole ophold! Men kort sagt er jeg en, meget frisk-ung-sporty-pige der gerne vil tjene nogle hurtig-lettjente penge :D

Mette

Jeg er en pige på 18 år, bliver snart 19. Jeg går i 2.g, snart 3.g på gymnasiet, og da jeg gerne vil flytte hjemmefra snart, har jeg brug for at tjene lidt penge nu. Jeg er meget fleksibel, og kan også arbejde hjemmefra hvis det skal være.

Nick Maiberg

Jeg er en studerende på 19 år. Går på strøm styring og IT i Nakskov lige nu. Har min træning til Krav Maga som motion så jeg har okay kondi og har da også styrken til det. Jeg kan hjælpe med lidt af hvert her rundt omkring i huset, så længe i har det jeg skal bruge, kan jeg højst sandsynligt lave det. Kan også være chauffør hvis i har en bil til rådighed, da jeg har kørekort og har kørt bil siden jeg var 12. Har dog ikke selv en bil. SU giver ikke mange penge.

Nicolai

Jeg er en frisk ung dreng på 19, som meget gerne hjælper med lidt forskelligt. Jeg er altid glad og imødekommende.

Mie

Jeg er en frisk ung kvinde på 20 år, bor i lejlighed i Maribo. Til hverdag går jeg på HG og yder mit bedste der. Jeg mangler et fritidsjob, for at tjene lidt ind til udgifterne og lidt sjov, især her i sommeren. Jeg kan hjælpe med lidt af hvert, pasning af børn/hunde, hjælpe til med det huslige (Jeg ved hvor uoverskueligt det kan være) - så måske du har brug for min hjælp? Jeg elsker også at rende i haven, hvis der da er brug for det. Da jeg ikke har kørekort endnu, må i meget gerne bo i omegn af Maribo-Nykøbing F. Kontakt mig for mere information hvis du er interesseret i min hjælp.

Jurga

Jeg er 26 år en kvinde, der bor i en lejlighed i Næstved. Jeg kommer fra Litauen og fik min uddannelse som en lærer i Jylland. Jeg har et fast arbejde på en skole for unge, der har det svært. Jeg søger for et ekstra job for at tjene lidt ekstra penge til rejser.

Zlata

Jeg er en ung kvinde på 19 år, der er udd. Social og sundhedshjælper. Jeg er en meget glad og udadvendt kvinde der lige er flyttet fra Kbh til Nakskov med min mand. Jeg er ikke bange for at tage fat og glæder mig til at høre fra jer.

Jakob Dinesen

Jeg hedder Jakob, jeg er 16 år. Jeg går på Handelsskolen i Nykøbing F. Men jeg Bor lidt uden for Maribo. Jeg har en ungdomsuddannelse som livredder, og går til karate/styrketræning i min fritid. Derudover spiller jeg bas, og har spillet i flere år, og spiller med i forskellige bands og orkester.

Henriette Rasmussen

21 årig pædagogstuderende, med erfaring indenfor børn, unge med vanskeligheder og mennesker med nedsat funktionsevne.

Kamilla

Jeg hedder Kamilla og er 17 år. Jeg går i skole i Roskilde, men bor i Haslev. Jeg starter efter sommerferien på SOSU-skolen i Næstved.

Monika

Jeg er en ung pige på snart 17 år der er i gang med at færdiggøre 1.G. Jeg har i øjeblikket sommerferie, og vil derfor gerne bruge den aktivt, på et godt sommerjob.

Tina Jørgensen

Jeg er 17 år, 18 til juli, som går i gymnasiet. Jeg er meget udadvendt og ønsker at arbejde med mennesker, så jeg er bl.a. god til børn. Jeg bor i udkanten af Nykøbing og kan tage overalt i Nykøbing. Jeg er meget lærenem, og mine karakterer er gode.

Martin

Kommer til alle der har behov, ingen opgaver er for små eller dumme. Professionel hjælp til alt med computere. Undervisning, tilslutning til borgerservice, NemID, Tilslutning af printer - Internet - mobiltelefoner.

Løkke Nielsen

Ingen profilbeskrivelse...

Stine

Jeg er i gang med uddannelse som bygningsmaler. Mangler 1½ år, så ja jeg kan male. Jeg er også uddannet extensionist, og laver derfor extension til barnedåb, fest, almindeligt brug osv. Med metoden hot fusion. Jeg kan servere til fester, da jeg har arbejdet som tjener. Passer gerne børn i alderen 1-4 år, da jeg selv har en dreng i den alder. Undervise i dansk og engelsk på folkeskole niveau kan jeg også hjælpe med. Unge med adfærdsproblemer, eller svært handicappet har jeg stor interesse i at hjælpe/ passe.

HJess

Lidt af hvert sådan set. Jeg kan tilbyde hjælp til de fleste praktiske ting ... Jeg er uddannet elektriker, og læst til el installatør - har pt. valgt og tage en 2 årig HF. Kan arbejde efter kl. 8.15 - men ellers er jeg super fleksibel - morgen, nat, - bare sig til.

Maria

Jeg er en pige på 20 år som går på læreseminaret så derfor har jeg en fordel for børn da jeg gerne vil være folkeskole lære og har matematik som liniefag. Ud over det har jeg mange søskende så oprydning og pasning er ikke et problem. Har alm fornuft sans så sku kunne klare det der lige måtte være..

Anja

Hej mit navn er Anja, jeg er en frisk pige på 20år. Jeg er ved at uddanne mig som anlægsgartner, men kan godt lide at hjælpe folk, og derfor er jeg her nu ;) Tidligere har jeg studeret i pædagogik i Næstved på pgu. Jeg er altid smilende og udadvendt, og nem at omgås med .. Mine foretrukne tider jeg kan hjælpe på er efter kl.17 og i weekender

Camilla

Jeg hedder Camilla og er en Pige på 17 år der går i gymnasiet på 2. år, og godt kunne tænke sig at tjene lidt ekstra penge. Jeg arbejder i Føtex 1 - 2 gange om ugen. Jeg har en kæreste som jeg har været sammen med i 2 år nu, som dog bor i københavn. dvs. at ca hver hver anden weekend har jeg tid, og alt efter om jeg er i København eller hjemme har jeg begrænset tid den anden, anden weekend. Jeg har altid godt kunne tænke mig at passe børn, men jeg har aldrig passet andre end min lillebror og min kusine. Jeg har altid fået ros for at håndtere børn godt. Sådanne ting som at servere (og det der nu hører med) til fester har altid haft min interesse, jeg synes det er spændende, og jeg kan godt lide måden det udfordrer mig. Da jeg går i gymnasiet og er i skole til kl 15 næsten hver dag, passer eftermiddag/aften mig bedst samt weekender. Håber at høre fra jer, vi kan altid finde ud af noget, så skriv endelig :) Hilsen Camilla :)

N-Hakmann

Jeg hedder Nadia og jeg er 18 år. Jeg har arbejdet med lidt af hvert, og kan klare de fleste huslige opgaver - hjælper også gerne til fester. Jeg kan arbejde fra kl. 9:00- 16:00

Rashidabdurrahman

Mit er Rashid og jeg er 17 år gammel. Jeg går på gymnasiet i 1.g., og bor på jernbanegade i Nykøbing Falster og vil gerne tjene lidt penge i fritiden. Tidligere har jeg arbejdet i Føtex og Fakta, og i Harald nyborg som sommerjob. Jeg er en stærk og troværdig person. Jeg kan godt lide at arbejde med andre, - og er selvfølgelig glad for at arbejde og tjene nogle penge.

Xpallis

Jeg hedder Xenia og er en pige på snart 18 år. Jeg går på Gymnasiet, og lige nu arbejder jeg i Jysk. I min fritid er jeg sammen med mine venner og familie. Jeg søger et andet arbejde, ved siden af studiet. Jeg elsker dyr, og har selv hund. Jeg har reddet i mange år, men er desværre kommet lidt bort fra det igen, da jeg pga. både skole og arbejde ikke har tid til det længere. Kontakt mig gerne for nærmere oplysninger eller aftale. Timeprisen er ikke fast, da jeg mener at det afhænger af mange forskellige ting. Hilsen Xenia.

RandiH

Mit navn er Randi Hagemann. Jeg er en pige på 19 år der er blevet student fra Vordingborg Gymnasium og HF i sommeren 2010. Jeg har i mit selvvalgte sabbat år brug for at tjene lidt penge til fritid og min videregående uddannelse. Jeg holder meget af og bruger meget tid på kunst. Jeg tegner,maler og tager billeder og går på billedkunst skole. Derudover holder jeg meget af dyr, og har selv en lille hund der hjemme. Jeg har også passet venner og families børn, så der er også lidt erfaring på det område. Jeg elsker at lave mad, og alt hvad det indebærer. Jeg kan og vil meget gerne hjælpe med en masse forskellige ting. Jeg bor lidt udenfor Stege, og har mig en god robust cykel, som jeg gerne bruger flittigt. Jeg kan arbejde mandag og trosdag fra 08-15.00 og øvrige dage fra 8-20 ( kan arbejde længere efter aftale) Kh. Randi

Blakker93

LIDT OM MIG Jeg er en frisk dreng på 18 år, som går i 2.g på Maribo Gymnasium LIDT OM MIN ERFARING Jeg har tidligere arbejdet som som bydreng hos et advokat firma, og senest i Super Best, hvor jeg desværre blev fyret pga. nedskæringer JEG TILBYDER HJÆLP TIL Jeg kan hjælpe med alm. praktiske opgaver i hjemmet som f.eks vinduespudsning, græsslåning, oprydning mv. Derudover er jeg teknisk anlagt, så hvis din PC driller, eller du skal have installeret mobil, TV, eller andet elektronisk "isenkram" kan jeg hjælpe. MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER Jeg vil helst arbejde på hverdage mellem 16-19, da jeg også skal have tid til at passe min skole. Dog kan der i visse tilfælde godt arbejdes i weekenden, hvis lektiepresset ikke er for stort.

Alt mulig manden

Er en selvlært fyr på 30 år. Så står du og mangler hjælp til f.e.k. græsslåning, malearbejde, oprydning..etc Så tøv ikke med og kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Er udlært mobil tekniker, montør, vagt og brandmand. Har eget hus og have, som jeg selv går og renovere.