Anmeldelse:

HOLDER PAUSE INDTIL 2019 Jeg er 49 år gammel - og har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en erfaren hjælpende hånd med godt overblik .. som arbejder hurtigt, effektivt og selvstændigt .. og klarer det hele med et smil. :-)

Anmeldelse:

20 års erfaring med håndværkerarbejde. Fokus på detaljer og ordentlighed. Jeg kan hjælpe med lige fra konceptudvikling af it systemer, ledelse af projektet til montering, opsætning og malerarbejde. Jeg stopper først når du som kunde er tilfreds og har et smil på læben. Respekt, ordentlighed og pertentlighed er hvad min personlighed er bygget op omkring.

Jeg er uddannet Tekstilformidler -dvs. en blanding mellem en skrædder og en designer. Jeg designer og syer tøj samt kostumer ud fra dine mål. Hverdagstøj såvel som festkjoler samt kostumer af alle slags, kun fantasien sætter grænser. Jeg er dygtig til at opfinde, så spørg endelig, hvis du skal have lavet en brugsgenstand, telt eller hvad det end skulle være -jeg kan skabe det.

Mit navn er Magnus, jeg er 18 og går på Herlufsholm Skole, hvor jeg skal i 3.G efter sommerferien. Jeg tilbyder privatundervisning/lektie- og opgavehjælp samt hjælp i eksamensperioderne. Jeg tilbyder hjælp i alle folkeskolefag og i Engelsk (har gået på international skole i Holland og Sri Lanka i 6 år.), Fransk, Samfundsfag, Matematik, Dansk, og Biologi som gymnasiefag.

Pålidelig - Målrettet - venlig jeg er en pålidelig person både på arbejde og privat, derudover vil det falde mig let at give en hånd med enten om der skal tages fat i haven eller med lektier eller anden hjælp i hjemmet

Uddannet elektriker og tekniker. Kan en del håndværk og har eget hus som jeg selvfølgelig selv holder. Kan en del med computer/it. Grundet dårlig skulder kan jeg ikke udføre tungt arbejde eller gentagne bevægelser som f. pudse vinduer eller fjerne tapet.

Hej Derude Jeg søger lidt ekstra indkomst ved siden af mit freelancer job, jeg kan hjælpe til med nedenstående så tøv ikke mig at kontakte mig. Kæledyrstræner: Jeg har mit speciale indenfor hunde, jeg har tidligere haft en schæferhund så jeg har været rutinen igennem i forhold til motion, træning og i forhold til at få det herlige dyr/sjæl til at lystre. Hjælpende hånd/ assistent: Hvis du/i kæmper med tidsnød/travlhed og har brug for en hjælpende hånd til dagligdag pligter såsom opgaver i hjemmet, indkøb, eller børne-hentning så tør ikke med at give besked. Haveassistent: Har du brug til en hjælpende hånd i haven er jeg ikke bange for at tage fat, om det så betyder beskidte hænder og hård hud. Lektiehjælp: Har du, din søn eller datter brug for skolehjælp kan jeg tilbyde hjælp i de fleste fag på både folkeskole og gymnasie niveau. Jeg har en foruden gymnasie en mellemgående Bachelorgard i Samfundsvidenskab og en videregående Cand. Merc i Regnskab, Strategi og Organisation, så min vifte af teoretisk forståelse er bred, samtidig med jeg har pædagogiske erfaring fra mit tidligere job som lærervikar. Arrangør: Skal du have hjælp til at arrangerer dit næste event kan jeg bidrage med følgende kvalifikationer. Jeg er en dygtig tovholder, detaljebevidst, kan arbejde under pres og møde deadlines. Jeg har igennem mit tidligere job i Danske Bank, været projektleder, drift igangsætter og opfølger. Derfor antager jeg mig selv som praktisk anlagt med et godt overblik, konstruktiv samt med et kreativt flair for idérige wow effekter der gør event et bemærkelsesværdigt. Handyman: Har du brug til en hjælpende hånd i huset, carporten, skuret eller lignende til at banke et søm lige i eller sætte en hylde op i vater er jeg ikke bange for at tage fat, om det så betyder riftede hænder og hård hud.

Kort fortalt vi kan næsten tilbyde alt. Alt i Montage opgaver Erhverv og Privat. Rengøring ude og inde. Erhverv og Privat Have og terrasser. Kan jeg/Vi tilbyde stort alt. Mandskabs udlejning fra 1 dag til længere perioder.

IT-support, håndværk

Har bil og trailer. It hjælp. Have. Fliser. Afhentning. Kørsel. Fjernelse. Flyttehjælp. Pasning. Hjulskift. Pligtfyldig og effektiv. Er klar på næsten alle opgaver.

Erfaren Handymand, har arbejdet med opsætning af lamper og møbler, udover det har jeg flere års erfaring i Maling og spartling, og rengøring, samtidig har jeg en del erfaring med klik-gulv montering.

Our employees are trained to handle all sorts of tasks and are always effective and thorough.We always take pride in helping others, and our employees are disallowed from discussing clients outside of work. You can trust us with your job.

Positiv Godt overblik

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

En rigtigt grundig pige

Jeg er en meget smilende og positiv person, 22 år gammel og HF-studerende på Frederiksberg. Jeg er meget fleksibel, engageret i al arbejde jeg foretager mig og møder altid til tiden. Har været ude og servere til fester, arbejdet i dansk supermarked og arbejdet på diverse iscaféer.

Jeg hjælper gerne med til koordinering, planlægning og udførelse af alverdens forskellige fester. Har arrangeret masser af koncerter med spisning osv. og været medplanlægger til bryllupper, barnedåbe og forskellige fester. Jeg tilbyder også privatundervisning i dansk, engelsk og andre fag. Skriv gerne til mig på 22621003 :)

HejHej mit navn er Anna Dahl. Jeg er en 18 årig 3.g elev Svendborg Gymnasium. Jeg opfatter mig selv som en grundig, smilende, effektiv, engagageret og glad person.

Hej Jeg er en kvinde på 27 år, som søger job indenfor rengøring, servering, handle osv. Jeg har i mange år, gjort rent og serveret privat. Jeg har arbejdet på Lindenborg kro som servitrice. Jeg sætter pris på god kommunikation mellem mig og ´arbejdsgiver´.

Jeg er kvalificeret til at kunne tilpasse de fleste opgaver der ikke kræver en autorisation. Jeg er god til at integrer mig i det miljø jeg befinder mig i. Derfor kan du være sikker på at jeg arbejder ud fra dine forventninger som vi aftaler inden arbejder påbegyndes!

Jeg arbejder jævnligt serveringevents som tjener med flere hundrede gæster, så jeg har styr på udførelse af fester og events. Jeg går meget op i rengøring og er ret perfektionistisk med det :-) Ved dyrepasning vil kæledyr blive behandlet som de små engle de er, da jeg elsker dyr højt!

Stor rengøringserfaring, både privat og erhverv. Mere end 20 års erfaring med servering/bartending. Perfekt engelsk - accent som indfødt. Studerer musikvidenskab - tilbyder lektiehjælp på folkeskole/gymnasieniveau Professionel sangerinde.

Ingen profilbeskrivelse...

Hello My name is Paulina . I am a diligent, hard-working girl.

Uddannet som entreprenør-maskin mekaniker. Igangværende maskinmester uddannelse.

Jeg er en ung pige på 21 år, som lige er blevet student og bor i Vordingborg. Jeg har kørekort og bil. Jeg skal studere videre til sygeplejerske om et år. Jeg kan hjælpe med alt fra rengøring til havearbejde og pasning af børn.

Handymanden der kan alt i top kvalitet og en fornuftig pris så jeg den rette til din opgave Udannelse baggrund er tømre

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jeg hedder Cammilla Simonsen, og jeg er 20 år. Jeg går på handelsskole i Køge, hvor jeg også bor i egen lejlighed. Først og fremmest er jeg herinde for at finde nogen, der søger en sød barnepige til at passe deres barn/børn. Jeg har brug for at tjene nogle ekstra penge, og jeg synes, at børnepasning ville være en god måde at gøre det på, da jeg elsker børn. Jeg har selv 4 små brødre, så jeg ved hvad der skal gøres. Jeg har heller ikke noget imod rengøring og servering, hvis nogen har brug for det. Rengøring gør jeg selv i min lejlighed en gang om ugen, så det har jeg god erfaring med. Derudover har jeg har været ude og servere til eksempelvis bryllupper, og jeg er en smilende og engageret tjener. Men skriv endelig til mig, hvis der er behov for andre ting at lave, så finder vi også ud af det. Timelønnen kan aftales ud fra det arbejde, der skal udføres. Jeg kan arbejde fra kl.17.00 i hverdagene og selvfølgelig i weekenderne. Kh. Camilla

Jeg er en ung pige på 20, der kommer fra Vordingborg. Jeg bor i en lejlighed med min partner. Jeg studerer til hverdag, og har sideløbende nogle rene interessefag. Jeg er en stille, men glad pige. Jeg er opmærksom, nærværende og lærenem. Jeg er et meget reelt menneske, som går op i den psykologiske opfatning af et individ. Jeg kan tilbyde en erfaren service til fornuftige priser. Områder: Huslig arbejde,servering, oprydning, undervisning: Engelsk, dansk. dogwalker.

Jeg er en ung pige på snart 17 år der er i gang med at færdiggøre 1.G. Jeg har i øjeblikket sommerferie, og vil derfor gerne bruge den aktivt, på et godt sommerjob.

Jeg kan lidt af hvert. Fra hus-arbejde, til have, til børn og unge, fester, og en masse andet! Jeg er en lærenem ung pige, der ikke har noget problem med børn (jeg har en masse søskende) og andet arbejde generelt. I øjeblikket skal jeg afslutte min uddannelse, som er Gymnasiet, og mit snit ligger på 10. Så jeg ville også kunne hjælpe - dog helst i folkeskolen!

Jeg er 26 år en kvinde, der bor i en lejlighed i Næstved. Jeg kommer fra Litauen og fik min uddannelse som en lærer i Jylland. Jeg har et fast arbejde på en skole for unge, der har det svært. Jeg søger for et ekstra job for at tjene lidt ekstra penge til rejser.

Jeg er 15 år gammel og bor på Falster. Jeg tilbyder min hjælp inden for alt fra græsslåning til dansetræning. Jeg er ansvarsbevidst, flittig og arbejdsom - og en generelt glad pige. Når vi har lavet en aftale overholder jeg den. Hvis du har nogen form for spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig! Hvis du ikke synes om prisen for mit arbejde, kan vi snakke om det :) Skriv!

Jeg er en pige på 20 år som går på læreseminaret så derfor har jeg en fordel for børn da jeg gerne vil være folkeskole lære og har matematik som liniefag. Ud over det har jeg mange søskende så oprydning og pasning er ikke et problem. Har alm fornuft sans så sku kunne klare det der lige måtte være..

Jeg er 17 år, 18 til juli, som går i gymnasiet. Jeg er meget udadvendt og ønsker at arbejde med mennesker, så jeg er bl.a. god til børn. Jeg bor i udkanten af Nykøbing og kan tage overalt i Nykøbing. Jeg er meget lærenem, og mine karakterer er gode.