Naninna H

Pålidelig - Målrettet - venlig jeg er en pålidelig person både på arbejde og privat, derudover vil det falde mig let at give en hånd med enten om der skal tages fat i haven eller med lektier eller anden hjælp i hjemmet
Jeg er uddannet brandmand og har ikke problemer med at tage fat, derudover er jeg i gang med en bachelor og har derfor det faglige med i rygsækken. jeg har erfaring med: børnepasning, lektiehjælp, rengøring, havehjælp og almen hushjælp.
fra juli - september kan jeg alle ugens dage samt weekend i det tidsrum som passer dig. fra september og frem kan jeg i tidsrummet 16-22 samt hele døgnet i weekenden.

Magnus

Mit navn er Magnus, jeg er 18 og går på Herlufsholm Skole, hvor jeg skal i 3.G efter sommerferien. Jeg tilbyder privatundervisning/lektie- og opgavehjælp samt hjælp i eksamensperioderne. Jeg tilbyder hjælp i alle folkeskolefag og i Engelsk (har gået på international skole i Holland og Sri Lanka i 6 år.), Fransk, Samfundsfag, Matematik, Dansk, og Biologi som gymnasiefag.
Jeg arbejder ved siden af min skole som Lukkeansvarlig i et supermarked, hvor jeg gennem dette erhverv har opnået solide kommunikationsegenskaber samt lysten til at lære fra mig. Fagligt er jeg stærk, hvor jeg med bosættelse i udlandet også har flydende engelsk kundskaber.
Hverdage: Fra kl. 15:00 Weekender: Alle tidspunkter. Hver anden mandag: Alle tidspunkter.

Nadja

Jeg er uddannet Tekstilformidler -dvs. en blanding mellem en skrædder og en designer. Jeg designer og syer tøj samt kostumer ud fra dine mål. Hverdagstøj såvel som festkjoler samt kostumer af alle slags, kun fantasien sætter grænser. Jeg er dygtig til at opfinde, så spørg endelig, hvis du skal have lavet en brugsgenstand, telt eller hvad det end skulle være -jeg kan skabe det.
Jeg er freelance kostumie og syerske i mit professionelle liv. Jeg arbejder på systuer rundt omkrig på Sjælland bl.a. som systue ansvarlig for NJ Design, Wearhouse 9 og Figura Ensemble. For yderligere info se også: https://www.linkedin.com/pub/nadja-jensen/94/768/766
Som nævnt er jeg freelance og arbejder på alle tider af døgnet, så kontakt mig når det passer dig og hvis jeg ikke har mulighed for at svare, vender jeg tilbage, hvis du ligger navn og nummer.

Daniel

Hej! Jeg tilbyder Spansk undervisning for nybegynder og for de øvede. Oversættelser tilbyder jeg også. Jeg er 56 år født og opvokset i Uruguay og spansk er mit modersmål. Jeg bor i Danmark siden 1987. MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER Aftales individuelt.
Jeg har undervist spansk på aftenskole og privat. Jeg har oversat tekniske manualle.
Efter aftale.

Mathias

Jeg går i 3.g på Næstved gymnasium, og har en bred viden. Jeg tilbyder lektiehjælp, it hjælp og hjælp til praktisk arbejde. Jeg studerer kinesisk, matematik, engelsk og dansk, og har kompetencer i mange andre fag.
Jeg har arbejdet som salgsassistent i et supermarkedet og som telefonsælger. Jeg er energisk og elsker at arbejde.
Da jeg går i gymnasiet arbejder jeg kun i weekenderne.

Jack Kruse

Har 2 hænder med hver ti fingre klar til hård fysisk udfoldelse. Tilbyder mig selv som arbejdskræft til lidt af hvert. Er mere til en samtale end det her skrivning, så giv et kald. Forbeholder mig retten til at sige nej hvis jeg ikke føler mig erfaren nok til at give et tilfredsstillende resultat.
2 års VVS erfaring. 2 måneders praktik som tømre. Har erfaring med små og større istandsættelser og vedligeholdelse af både hus og have. Er glad og imødekommende og hælder imod perfektionisme i mit arbejde. 1½ år som pædagogmedhjælper (Og 2 små søskende som jeg har passet mange gange).
Fra 00:00 til 23:59.

Christina Maria Jensen

Jeg har prøvet meget forskellige ting. Så der ikke grænser for det jeg kan hjælpe med :).
Har passet børn og stået i butik, været service medarbejder og opvasker og kørt med aviser. Jeg er meget åben for alt :).
Efter skole. Mandag: 14 Tirsdag: 15 Onsdag: 13 Torsdag: 15 Fredag: 14 Lørdag: Hele tiden Søndag: Hele tiden.

Catharina

Jeg er 15 år gammel og bor på Falster. Jeg tilbyder min hjælp inden for alt fra græsslåning til dansetræning. Jeg er ansvarsbevidst, flittig og arbejdsom - og en generelt glad pige. Når vi har lavet en aftale overholder jeg den. Hvis du har nogen form for spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig! Hvis du ikke synes om prisen for mit arbejde, kan vi snakke om det :) Skriv!
Dans: Jeg har danset i 7 sæsoner og føler mig derfor klædt på til at skulle lære noget videre Servering: Har serveret til store fester før. Dyr: Har haft min egen hund, hvor jeg stod for almen pasning Generelt: Jeg er ikke bange for at tage fat og er meget lærenem. Og så er jeg åben for det meste.
Mandag til Torsdag i alle uger (minus uge 42) Og så helst mellem klokken 15.00 - 19.00 Hvis det er noget andet som fx servering, kan vi selvfølgelig snakke om det! er åben for det meste.

Sara Alexandra

Jeg kan lidt af hvert. Fra hus-arbejde, til have, til børn og unge, fester, og en masse andet! Jeg er en lærenem ung pige, der ikke har noget problem med børn (jeg har en masse søskende) og andet arbejde generelt. I øjeblikket skal jeg afslutte min uddannelse, som er Gymnasiet, og mit snit ligger på 10. Så jeg ville også kunne hjælpe - dog helst i folkeskolen!
Jeg har arbejdet i Føtex, bager. Fakta, kassemedarb. Bonbonland. Avita. Så jeg har været rundt omkring, og fået en masse med, fra de forskellige arbejdspladser. Jeg er vant til børn, stress, mennesker, dyr, m.m.
Jeg foretrækker weekender, og/eller efter skoletid. Eftermiddag/aften.

Sara G.

Jeg er en ung pige på 20, der kommer fra Vordingborg. Jeg bor i en lejlighed med min partner. Jeg studerer til hverdag, og har sideløbende nogle rene interessefag. Jeg er en stille, men glad pige. Jeg er opmærksom, nærværende og lærenem. Jeg er et meget reelt menneske, som går op i den psykologiske opfatning af et individ. Jeg kan tilbyde en erfaren service til fornuftige priser. Områder: Huslig arbejde,servering, oprydning, undervisning: Engelsk, dansk. dogwalker.
Jeg har i 6 år arbejdet som både rengørings ass. og babysitter i forskellige firmaer. Jeg har ligeledes erfaring med både hundeluftning og undervisning. Nærmere dokumentation og info kan gives.
Da mine studier ikke er de samme hver dag, er arbejdstider noget vi må tale om gang fra gang. Du er velkommen til at kontakte mig så jeg kan give dig nogle forslag. Jeg håber at jeg kan hjælpe. Hilsen Sara G

Jesper

Jeg kan tilbyde hjælp til lidt af det hele.
Jeg har gode erfaringer til det jeg kan hjælpe med.
Vi aftale sammen, hvilke arbejdstider der passer dig bedst.

Maria Holshagen Nielsen

Jeg er en frisk ung pige på 16 år, og jeg søger nogle penge til evt. efterskole ophold eller rejse! Jeg elsker sport og dyrker selv en masse sport, jeg kan rigtig godt lide at løbe mig en tur, cykle mig en tur, eller bare at gå en hyggetur. Min fritid bruger jeg rigtig meget på fodbold da det er en sport jeg går rigtig meget op i og jeg gerne vil opnå at komme på et 1. eller 2. divisionshold eller eventuelt u-18 landshold. Jeg har også dyrket en del gymnastik igennem årene 6 år har jeg gået til basis (spring, rytme) gymnastik, og 5 år har jeg gået til spring gymnastik. Derudover har jeg dyrket en masse andre sportsgrene. Fx har jeg gået til ridning en del år, men har desværre ikke redet i et par år, så jeg har ikke den store forstand på det mere, og da det var da jeg var mindre har jeg heller ikke den store viden derfra. & derfor er det alt i alt sport der er mit speciale. Efter sommerferien skal jeg muligvis starte på Næstved Gymnasium & HF (Hvor jeg så skal gå på HF). Medmindre jeg når at skaffe penge til et efterskole ophold! Men kort sagt er jeg en, meget frisk-ung-sporty-pige der gerne vil tjene nogle hurtig-lettjente penge :D
Jeg har rigtig meget erfaring med sport! og derudover har jeg en "okay-god" erfaring med børn. Min mor er nemlig dagplejemor og det har hun været i 25 år, og jeg har altid hjulpet hende når jeg har været hjemme eller efter skole tid osv. Jeg har desværre ikke den store kendskab til diverse fag i skolen, da det aldrig har interesseret mig, men jeg er villig til at bruge min viden til børn der har brug for det og jeg vil meget gerne forsøge at hjælpe med lektier, børn på klassetrin fra 1. - 6. klasse.
Jeg kan desværre ikke præcisere min "arbejdstid" da jeg endnu ikke ved 100% hvordan mit skema ser ud efter sommerferien. Men jeg vil nok sige mine fortrukne arbejdstider er i tidsrummet fra 16-17.00 af, omkring eftermiddag.

Mette

Jeg er en pige på 18 år, bliver snart 19. Jeg går i 2.g, snart 3.g på gymnasiet, og da jeg gerne vil flytte hjemmefra snart, har jeg brug for at tjene lidt penge nu. Jeg er meget fleksibel, og kan også arbejde hjemmefra hvis det skal være.
Har før været bogopsætter på biblioteket. Jeg har gjort rent i et stort bolighus, og udover det har jeg gået med reklamer.
Jeg er ikke kræsen med arbejdstider, men allerhelst vil jeg nok arbejde om aftenen, men har intet imod arbejde i dagtimerne. Når jeg går i skole, har jeg gerne fri kl. 15:00, så alt derefter.

Nick Maiberg

Jeg er en studerende på 19 år. Går på strøm styring og IT i Nakskov lige nu. Har min træning til Krav Maga som motion så jeg har okay kondi og har da også styrken til det. Jeg kan hjælpe med lidt af hvert her rundt omkring i huset, så længe i har det jeg skal bruge, kan jeg højst sandsynligt lave det. Kan også være chauffør hvis i har en bil til rådighed, da jeg har kørekort og har kørt bil siden jeg var 12. Har dog ikke selv en bil. SU giver ikke mange penge.
Hjemme arbejde, kørt bil siden jeg var 12, har haft masser af hunde og erfaringer med dem lige fra jeg var lille af. Har arbejdet med træ, metal, motorer, biler, bremser, bremserør, IT (Computer). Har malet masser af ting inkl 3 lejligheder, gør det grundigt. Er god til at rydde sne, samle møbler kan jeg også, elsker at slå græs. Kan evt lære fra mig af Engelsk, da jeg har bestået mine eksamener med 12 i karakter.
Jeg har mulighed for at arbejde 3-5 (Hverdage), 3-7 (Weekend), selvfølgelig mere hvis det kræves eller der er andet.

Nicolai

Jeg er en frisk ung dreng på 19, som meget gerne hjælper med lidt forskelligt. Jeg er altid glad og imødekommende.
Jeg har arbejder på flere institutioner med børn, både børnehave og fritidsklub. Jeg har min uddannelse, som jeg kan lære andre ud fra og jeg kan en masse med musik og computer fra min fritid.
Mine foretrukne arbejdstider er mellem kl, 10:00 - 05:00 Helst ikke torsdag i tidsrummet 18:00 - 20:00

Mie

Jeg er en frisk ung kvinde på 20 år, bor i lejlighed i Maribo. Til hverdag går jeg på HG og yder mit bedste der. Jeg mangler et fritidsjob, for at tjene lidt ind til udgifterne og lidt sjov, især her i sommeren. Jeg kan hjælpe med lidt af hvert, pasning af børn/hunde, hjælpe til med det huslige (Jeg ved hvor uoverskueligt det kan være) - så måske du har brug for min hjælp? Jeg elsker også at rende i haven, hvis der da er brug for det. Da jeg ikke har kørekort endnu, må i meget gerne bo i omegn af Maribo-Nykøbing F. Kontakt mig for mere information hvis du er interesseret i min hjælp.
Jeg er under uddannelse, så det er begrænset hvad mine erfaringer er. Men jeg har været en 'selvstændig' pige i mange år, - hvilket skal forstås, at jeg har stået på egne ben, hvad huslige arbejde angår, madlavning, osv. Du kan sætte mig til næsten hvad som helst, jeg er meget lærenem.
Jeg kan arbejde i hverdagen fra 14:00 til løbet af dagen/aftenen. Nogle weekender, hvilket vi kan aftale der :-) Jeg glæder mig til at give dig en hånd!

Jurga

Jeg er 26 år en kvinde, der bor i en lejlighed i Næstved. Jeg kommer fra Litauen og fik min uddannelse som en lærer i Jylland. Jeg har et fast arbejde på en skole for unge, der har det svært. Jeg søger for et ekstra job for at tjene lidt ekstra penge til rejser.
Jeg er uddannet lærer og underviser i engelsk, matematik og geografi. Lige nu har jeg et 9. klasse og har erfaringer med forberedelse til FSA prøver. Jeg er rolig og finder ud af alle udfordringer og opgaver. Jeg har rejst rigtig meget i verden og har haft mange forskellige jobs for at tjene penge, fra opvask, maling, køkkenarbejde til undervisning i Europa, Asien og Afrika. Jeg synes ikke at der er nogen opgaver som er for dårlig til mig.
Jeg kan arbejde i hverdagen efter kl. 16:00 og de fleste weekender. Jeg glæder mig for at høre fra jer! Venlig, Jurga

Zlata

Jeg er en ung kvinde på 19 år, der er udd. Social og sundhedshjælper. Jeg er en meget glad og udadvendt kvinde der lige er flyttet fra Kbh til Nakskov med min mand. Jeg er ikke bange for at tage fat og glæder mig til at høre fra jer.
Social og sundhedshjælper : Dorthe Marie hjemmet(Rødovre), Sundvikar (Kbh), Skolebakken (Nakskov), Lykkesejecentret (Søllested). Børnepasser , privat (Nakskov), Bo og naboskab (Nakskov), Tjener dv steder, (Nakskov).
Jeg kan tilbyde mine flittige hænder fra kl. 06-11 og igen fra kl. 15-23

Jakob Dinesen

Jeg hedder Jakob, jeg er 16 år. Jeg går på Handelsskolen i Nykøbing F. Men jeg Bor lidt uden for Maribo. Jeg har en ungdomsuddannelse som livredder, og går til karate/styrketræning i min fritid. Derudover spiller jeg bas, og har spillet i flere år, og spiller med i forskellige bands og orkester.
Har taget min 9. klasses eksamen på Sankt Birgitta skole i Maribo, og læser nu international økonomi på HHX, jeg er faglig intelligent inden for matematik, historie, samfundsfag og handel. Jeg er en glad og positiv dreng, der elsker udfordringer og elsker at få dem løst.
Da jeg er skole elev, ser jeg gerne at tiderne vil ligge efter klokken 16. men arbejder også gerne i weekend samt ferier og helligdage.

Henriette Rasmussen

21 årig pædagogstuderende, med erfaring indenfor børn, unge med vanskeligheder og mennesker med nedsat funktionsevne.
Børn, unge, unge med sociale problemer, mennesker med funktionsnedsættelse.
Kan der snakkes om.