Ulrik Thomsen

Står du og mangler hjælp til dit byggeprojekt? Jeg tilbyder min faglige ekspertise som udlært Tømrersvend, til dit projekt. Hvis du mener at jeg er den rette til opgaven kan jeg kontaktes, For nærmere aftale og besigtigelse af opgaven Tlf. 60531343 Mvh. Ulrik

Benni Bekini

Jeg er en som kan godt lide arbejde med forskelige opgaver.

Marcel muresan

Ingen profilbeskrivelse...

Alen T

Uddannet maler tilbyder alle former for malerarbejde

Samahe Elghandour

Jeg er en ung pige på 24 år som har en dejlig søn på 1 år. Jeg kan tilbyde et rent hjem. Min mand kan selvfølgelig alt muligt, så det er lidt forskelligt. Vi kan tilbyde alt fra børnepasning, rengøring til alt mulig mand. Min mand har arbejdet som vagt på et hotel i Tunesien i mange år, så det kan han også sagtens. Min mand er også gulvsliber :)

Peter Christensen

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.

Sebastian Lykke

Ingen profilbeskrivelse...

Jørgen Laursen

Kan hjælpe med mange forskellige ting, både indendørs og udendørs arbejde. blandt andet: græsslåning - hækkeklipning - malearbejde inde/ude - flytte opgaver - transport af varer/personer - sne rydning

Robert C.

Professional Bygningsmaler tilbyder sin hjælp i både male, spartle, tapetsere. Jeg giver dig gerne en hånd med, med din opgave uanset hvor stor eller lille den nu skulle være. Lad os snakkes ved for at finde den bedste løsning for dig som muligt uanset om det er ude eller inde. Diverse opgaver som f.eks ophængning af lamper, samling af ikea møbler osv. mvh Robert

Mury Marc

Ingen profilbeskrivelse...

Nicolas Hansen

Kan lave alt i håndværk er meget kreativ og god til at finde billige solide løsninger. Er udøvne kunstner men elsker at bygge!

Mikkel Risum

Alt forefaldende udføres med stor omhu. Arbejde med bil og trailer udføres også

Victor Hernandez Kristensen

Jeg er en frisk og arbejdssom ung amnd på 28 år.Jeg tilbyder havearbejde, malerarbejde, og andre ting hvor der kunne være brug for en hjælpende hånd. :) Kontakt mig på: 28609105

Kurt Rasmussen

Ingen profilbeskrivelse...

Katrine Louise

Ingen profilbeskrivelse...

Ragnar Sigvardsen

Jeg er en positiv og arbejdsom mand, der kender til diverse håndværk og havearbejde. Mangler du hjælp til stort eller småt, så bare giv en besked :)

Nicolas Wridt Hansen

Maler og ellers kan jeg stort set lave alt..

Villads Claes

Ingen profilbeskrivelse...

Nicolas Hansen

Jeg har et netværk og ja alt kan laves.. der laves selvfølgelig faktura på alt..

Peter Madsen

Tilbage i 2008 da jeg troede jeg skulle være tømrer, tog jeg grundforløbet ude på Herningsholm. Jeg valgte dog at uddanne mig i en lidt anden retning, men jeg har altid været glad for gør-det-selv opgaver. Jeg elsker nemlig at se projekter lykkes uanset størrelse. Så skal lejligheden males, lamperne installeres eller andet handy arbejde, så vil jeg meget gerne hjælpe :-) Venligst ret henvendelse på sms til 22 40 49 23, da jeg meget sjældent tjekker min profil på Handyhand :-)

Torben Moesgaard

Hej med jer, jeg kan hjælpe med maling af din bolig, både små rep. og maling af hele boligen fx. Ved fraflytning og indflytning

Kim

Kan lidt af vært

Tobias

Jeg kan tilbyde hjælp med flytning, rengøring og andre forefaldene opgaver. Derudover kan jeg give en hånd med alt der har at gøre med lyd, og også visse computerrelaterede problemer. Der er mange ting jeg kan og mange ting jeg ikke ved hvordan man gør, men jeg er klar til at blive sat igang.

Florencia

I have a significative experience in housekeeping, I recognize myself as a worker who is able to do her job under pressure and with a great attention to detail!

Elena Zapata

Im a girl from Chile, coming to Denmark with a Working Holiday Visa. I'm english speaker, hard worker and I love to be social. I'm an enthusiastic, smiling and energetic person, detail-oriented, I love animals and kids, unfortunately i dont speak Danish yet, but i will take classes, so work with small kids could be really great! Im an honest person, and always focused on achieving objectives.

Kaitong

.

Ea

Jeg er en kvinde på 21 år, der elsker musik, taeter og at hjælpe andre. Jeg er i år flyttet til Århus for at studere dramaturgi på Århus universitet. I min fritid er jeg spejderleder hos Hasle-Møllevangs pigespejder gruppe. Jeg tilbyder alt inde for hushjælp, altså hjælp til at male, indkøb, rengøring, oprydning, havearbejde osv.

Jacob

Effektivt og akut hjælp/assistance til alle former for håndværksmæssige/praktiske opgaver samt alle former for reparationer og vedligehold.

Henrik

pålidlig ædruelig dansk mand 50 år med alsidige evner hænderne skruet rigtigt på og tid i overskud. tilbyder arbejdskraft indenfor en bred vifte af ydelser ligefra hjælp til it, samling af møbler, malerarbejde, vinduesvask, have arbejde, ophæng af tv hylder billeder etc.

Michael

Tilbyder hjælp inden for flere områder. Renoverings opgaver, Rengøring, Murerarbejder, Flyttehjælp, Istallationsopgaver osv...

Anas

Tyverne ansvarlige og pålidelige . Af italiensk oprindelse , i Danmark studere .Talte sprog : engelsk, italiensk, marokkansk , fransk. Meget sejt og fleksibelt for hvert job . Altid bringer arbejdet til ende

Marianne

Allround hjælp til alt lige fra hushjælp, lektielæsning, undervisning, hjælp til fester m.m.

Christine

Om der er behov i haven eller hjemmet, lektiehjælp eller til fest står jeg klar med godt udført arbejde. Jeg søger små og store opgaver til at udføre i mit sabbatår og lover gåpåmod og en grundig tilgang til opgaverne.

Line

Jeg er en ung frisk pige, der har lidt tid og gerne vil hjælpe til med alt lige fra nullermænd under sofaen, til syning af dine nye gardiner.

Dennis

Jeg er en frisk ung mand på 21 der tilbyder hjælp til hårdt fysisk arbejde, som bl.a.: Snerydning Flytning Græs og hæk (have) Møbelsamling Malerarbejde

Viktoria

Jeg er en 21 årig, frisk og godhjertet pige, som lige pt. studerer på VUC. Bagefter vil jeg studere videre på UNI, hvor jeg vil læse dramaturgi og senere buisness. Jeg er altid velovervejet og har stort overblik, arbejder godt under pres og har en høj arbejdsambition. Jeg er meget produktiv, ydyig, lærer hurtigt og udfører mit arbejde godt! Humoren er på rette plads

Anna

Jeg kan tilbyde min erfaring inden for huslige gøremål (rengøring, indkøb) og børnepasning. Jeg er 24 år, ikke-ryger, studerende og har bil. Desuden har jeg tre dejlige børn i min dagligdag.

Hans Veibel

Hej Jeg er 48 Har lavet lidt af hvert Og har fundet udad at kunder sjældent kan få hjælp i weekenden Så derfor Kan jeg hjælpe der Med maler arbejde.

Stine Rahbek

Jeg er en glad og frisk pige på snart 28, der er studerende på lærerseminariet i Aarhus. Jeg har en datter på 1,5 og en kæreste. Vi påtænker at flytte fra byen om et par år, og derfor begynder det jo at presse sig lidt på med penge ift. hus-køb osv. Så derfor tænker jeg at jeg meget gerne vil supplere min lille su med lidt håndører.

Veronika

Jeg hedder Veronika. Jeg tilbyder hjælp inden for det meste -jeg er ung, frisk og klar til at tage fat. Jeg er ikke bange for en udfordring, og lover at gøre mit bedste. Jeg er vokset op med at forsøge at gøre tingene selv, og det har hjulpet mig langt. Jeg er meget ærlig, og går op i at jeg kan stå inde for mit eget arbejde!