Peter

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.
Havearbejde Træarbejde Fra græs til fliser Skift af tag skift af Vinduer Elektroniske problemer, som kunne være opsætning af WIFI og alt andet elektronik.
Efter skole, og i weekenderne.

Alen

Uddannet maler tilbyder alle former for malerarbejde
11 års erfaring inden for malerbranchen
Kan alle dage

Anas

Tyverne ansvarlige og pålidelige . Af italiensk oprindelse , i Danmark studere .Talte sprog : engelsk, italiensk, marokkansk , fransk. Meget sejt og fleksibelt for hvert job . Altid bringer arbejdet til ende
Porter , opvaskemaskine , tjeneren , arbejdstager.
Altid

Peter M

Tilbage i 2008 da jeg troede jeg skulle være tømrer, tog jeg grundforløbet ude på Herningsholm. Jeg valgte dog at uddanne mig i en lidt anden retning, men jeg har altid været glad for gør-det-selv opgaver. Jeg elsker nemlig at se projekter lykkes uanset størrelse. Så skal lejligheden males, lamperne installeres eller andet handy arbejde, så vil jeg meget gerne hjælpe :-) Venligst ret henvendelse på sms til 22 40 49 23, da jeg meget sjældent tjekker min profil på Handyhand :-)
Hjulpet min familie og venner med diverse gør-det-selv opgaver som eksempelvis male lejligheder, sætte gipsplader op, bygge terrasse, rive loft ned, installere lamper, flytte møbler, samle møbler, lave møbler og meget mere. Bestået grundforløbet som tømrer tilbage i 2008 på Herningsholm.
Jeg er rimelig fleksibel, så det skal vi nok finde ud af :-)

Ulrik

Står du og mangler hjælp til dit byggeprojekt? Jeg tilbyder min faglige ekspertise som udlært Tømrersvend, til dit projekt. Hvis du mener at jeg er den rette til opgaven kan jeg kontaktes, For nærmere aftale og besigtigelse af opgaven Tlf. 60531343 Mvh. Ulrik
Tømrer, maler, Anlægsarbejde, Murer, Havearbejde.
Efter aftale.

Peder

Reparationer i/ved hus, tømrerarbejder, malerarbejde, VVS mmm. Speciale i havedesign, drivhuse, køkkenhaver. Flytteopgaver fra A -Z. Polering af både og biler.
Mange års erfaring med vedligeholdelse af gamle huse og haver. Opsætning og reparation af drivhuse - specielt Classica House.
Fleksibel - når det passer dig.

Henrik

pålidlig ædruelig dansk mand 50 år med alsidige evner hænderne skruet rigtigt på og tid i overskud. tilbyder arbejdskraft indenfor en bred vifte af ydelser ligefra hjælp til it, samling af møbler, malerarbejde, vinduesvask, have arbejde, ophæng af tv hylder billeder etc.
har stort set erfaring indenfor alt vedr. opgaver i hjemmet og haven som ikke kræver fagmand desuden har jeg en it uddannelse som gør mig i stand til at løse it opgaver som privat personer møder i dagligdagen
efter aftale

Christine

Om der er behov i haven eller hjemmet, lektiehjælp eller til fest står jeg klar med godt udført arbejde. Jeg søger små og store opgaver til at udføre i mit sabbatår og lover gåpåmod og en grundig tilgang til opgaverne.
Ung pige i huset - ansvar for rengøring, aftensmad og børn på 8 og 11; 6 års bartender i kollegiebar; teltopsætning på Grøn Koncert, lektiehjælp i bl.a. matematik; almen arbejde i haven og i hjemmet, eksempelvis at hænge hylder og lamper op, male, grave, pudse vinduer
Yderst fleksibel

Klaus B O

Mand på snart 40 som tilbyder hjælp med alt fra Div havearbejde - samling af møbler - opsætningshjælp - computerhjælp/ teknisk hjælp og andet. Kontaktes venligst for yderlige oplysninger.
Renovering af hus - teknisk hjælp - samling af møbler
Aften eller weekender.

Nicolas Wridt H

Maler og ellers kan jeg stort set lave alt..
Har arbejdet med håndværk fra jeg kunne gå.. Min far opkøbte ejendomme som vi satte i stand
8_22

Nicolas H

Kan lave alt i håndværk er meget kreativ og god til at finde billige solide løsninger. Er udøvne kunstner men elsker at bygge!
Har 2.5 af maler uddannelse har arbejdet som tag arbejder samt gulvlæggere har epoxycerifkat kan lave det meste i el og vvs.. lært af min far som købte ejendommen vi istandsatte. På det sidste har jeg haft et stort kunst galleri!
Op til jer

Jørgen

Kan hjælpe med mange forskellige ting, både indendørs og udendørs arbejde. blandt andet: græsslåning - hækkeklipning - malearbejde inde/ude - flytte opgaver - transport af varer/personer - sne rydning
Har over 30 års erfaring fra forskellige arbejdssteder
Når det passer dig bedst - +4542481014 - enten til timeløn eller fast pris

Per Andersen

Jeg kan lave hjemmesider, opsætte mail og fotografere - se evt www.fo2graf4u.dk
Uddannet ejendomsserviceteknikker. Selvlært inden for foto og it
9-16 Evt. hjemmefra med hjemmesider.

Mads Due

Jeg hedder Mads, jeg er 21 år og bor i Århus C. Jeg er en frisk og ung fyr, som altid er flink og hjælpsom. Jeg har meldt mig herinde for at tjene lidt ekstra, da jeg gerne vil ud og rejse om et års tid.
Jeg har en del erfaringer fra tidligere jobs, jeg er meget lærenem og altid klar på en udfordring. Kontakt mig og hør nærmere - jeg er sikker på jeg kan hjælpe dig.
Jeg foretrækker at arbejde i weekenden og nogle hverdagsaftener.

Jonas Gejl

Jeg hedder Jonas, jeg er kunstmaler og læser kunsthistorie på Århus universitet. Jeg tilbyder all-around rengøring, indenfor grænsen af Århus centrum. Jeg er en rolig og venlig ung mand, mig vil der ikke blive vrøvl med. Jeg kan sjovt nok godt li at gøre rent,og når først jeg er igang bliver der brugt knofedt, og jeg har efterhånden erfaret mig visse "husmor" kneb.
- 1 år som rengøringsassistent på plejehjem. - andre jobs gennem handyhand, som typisk har været én gang i ugen halvanden time, hvor arbejdsopgaverne kan variere fra gang til gang ( f.eks rengøring af pudsning af vinduer hver 3. gang)
Jeg er fleksibel med arbejdstider, pga. uni, så vi kan sagtens finde frem til noget. Arbejdtid: min 1½ time - max 4 timer mandag-fredag 09.00-15.00

Samahe

Jeg er en ung pige på 24 år som har en dejlig søn på 1 år. Jeg kan tilbyde et rent hjem. Min mand kan selvfølgelig alt muligt, så det er lidt forskelligt. Vi kan tilbyde alt fra børnepasning, rengøring til alt mulig mand. Min mand har arbejdet som vagt på et hotel i Tunesien i mange år, så det kan han også sagtens.
Har arbejdet i et rengørings firma før med manden.
Alt passer fint :)

Line

Jeg er en ung frisk pige, der har lidt tid og gerne vil hjælpe til med alt lige fra nullermænd under sofaen, til syning af dine nye gardiner.
Har masser af forskellige erfaring, livet er en stor oplevelse, jeg lærer konstant noget nyt, og er dertil lærenem ;-)
Jeg arbejder alle mulige forskellige tidspunkter, foretrækker ikke noget specielt tidsrum :-)

Johnny

Jeg er en mand i min bedste alder på 49 år. Jeg har bygget og renoveret huse og sommerhuse. Jeg tilbyder hjælp til malerarbejde, tømmerarbejde, opsætning af billeder og fladskærms tv, isolering m.m
Erfaringerne er inden for ovenstående, men er frisk på nye udfordringer
Lad os snakke om det, det kan være tidligt eller sent, vi kan altid finde en løsning

Ea

Jeg er en kvinde på 21 år, der elsker musik, taeter og at hjælpe andre. Jeg er i år flyttet til Århus for at studere dramaturgi på Århus universitet. I min fritid er jeg spejderleder hos Hasle-Møllevangs pigespejder gruppe. Jeg tilbyder alt inde for hushjælp, altså hjælp til at male, indkøb, rengøring, oprydning, havearbejde osv.
Jeg har i 2 1/2 år, arbejdet med rengøring i ingeniørfirmaet Picca A/S, hvor jeg stod for det sammen med min veninde. Udover det har jeg hjulpet min farmor end del år med indkøb, samt familie venner med rengøring. Jeg har os hjulpet min far med en del maler arbejde i hans hus.
Forløbig kan jeg i princippet alle dage fra januar, undtagen onsdag aften. Men præcise tidspunkter kan jeg desværre ikke give endnu før jeg modtager min semesterplan for februar frem til maj.

Stine Rahbek

Jeg er en glad og frisk pige på snart 28, der er studerende på lærerseminariet i Aarhus. Jeg har en datter på 1,5 og en kæreste. Vi påtænker at flytte fra byen om et par år, og derfor begynder det jo at presse sig lidt på med penge ift. hus-køb osv. Så derfor tænker jeg at jeg meget gerne vil supplere min lille su med lidt håndører.
Jeg har erfaring med havearbejde fra min kolonihave, er vant til at gøre rent og er en haj med en pensel :-)
alt inden kl 16, da jeg skal hente min datter i vuggestue. Ellers kan jeg arbejde et par timer i weekenden