Kelservice Albrechtsen

En mand på 34 år uddannet elektriker tilbyder hjælp til el arbejde, haven, huset eller noget helt andet. Kan lidt af hvert, så kontakt mig hvis du/I har brug for hjælp/en ekstra hånd. kristianalbrechtsen@gmail.com. Læg en besked og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Flemming Gomann

Jeg er en frisk fyr på 48 år som bor i hus og som vil lave håndværks/praktiske/ have/rengørings arbejde jeg har bil og trailer Jeg har de maskiner som skal bruges

Renee Borggreen

Selvlært gennem hele livet.

Søren Jensen

er uddannet rustfri klejnsmed og har arbejdet med meget malerarbejde, har et par folk i mit firma jeg sender ud til div opgaver

Karina Bøggild Poulsen

Uddannet: Social og Sundhedshjælper

Mr Tk

Ingen profilbeskrivelse...

Mille Koust

Jeg har meget efaring med børnepasning, da jeg er tidligere au pair. Dermed er jeg også god til det normale huslige arbejde, da vi altid har hjulet hjemme hos forældrene. Mine forældre har hund så derfor er jeg også god til dette, have arbejde er heller ikke et problem.

Mia Vesterager

Jeg har været babysitter i 3 år og har stor interesse i hus og have.

Bjarke

Jeg er en iderig mand med mange interesser så har derfor en bred vifte af muligheder for at hjælpe dig.. Så spørg endelig, kan hjælpe med mange andre ting end hvad her er beskrevet. Jeg kan li at fixe ting, og det kan være alt fra elekriske ting til en plæneklipper der ikke vil starte. Jeg kan li at komme med nye ideer. og lave noget som passer lige til dig..

Elena Catalina Petrea

Hello,my name is elena and i can clean your house .i speak english and a little danish,when i have free time i clean houses .thank you

Benjamin

Vi er 4 mænd der gerne vil tilbyde vores arbejde! Vi er 18, 22, 26 og 47 Har i brug for noget hvor der bliver gået op i at det er pænt og ordentlig arbejde, så er det os i skal kontakte, vi vurdere hvor mange der er brug for til opgaven... Jamen vi tilbyder det vi har krydset af

Kadir

Alt maler arbejde

Dennis

Jeg er 28 år og har mit eget handyman firma så kan lidt af hvert renover rigtig meget udlejnings ejendomme

Svend åge

Vi tilbyder alt i murer og maler arbejde. Find os evt på Facebook.com/murermaler

Laura

Engageret og frisk ung pige. Sygeplejerskestuderende på sidste år :)

Magnus

Jeg er netop blevet folkepensionist, men føler mig stadig både rank og spændstig. Jeg er uddannet som lærer, men efter nogle år i folkeskolen hoppede jeg over i det pulserende erhvervsliv, hvor jeg har arbejdet lige indtil min pensionering.

Mohamed

Jeg er en frisk mand på 32 år der er klar på at give en ekstra hånd med. Jeg er åben for stort set alle former for arbejde.

Orinta

Jeg er en glad person ,og jeg kan godt hjælper med hus arbejde. Jeg taler engelsk, dansk og italiensk

Søren

Udlært tømrer, søn af en malermester og kan male. Og kan lave en masse havearbejde også.

Mohamed

Hej, Jeg er en frisk og arbejdsom mand, der søger alle former for arbejde. Jeg er fleksibel og har mulighed for at hjælpe med mange forskellige arbejdsopgaver. Kontakt mig gerne for yderligere oplysninger. Mvh Mohamed

Catja Monberg Pedersen

Jeg er en ung pige på 16 år, jeg bor for mig selv i en dejlig lejelighed i skive. Søger et arbejde, jeg elsker at lave noget og omgås andre mennesker, børn og dyr. ud over jeg tilbyder hjælp i huset så vil jeg altid kunne hjælpe med andre ting som at passe børn, dyre osv.

Permand

Jeg kan næsten alt at det forskellige arbejde indendørs

Zilvinas

Jeg er en 39 årig Litausk alt - mulig - mand, der har stort erfaring med div. renovations - opgaver. Du kan altid lave et fast tilbud med mig ; Holder få pauser og arbejder målrettet og effektivt.Har de sidste 15 år arbejdet med div. tømrer - opgaver samt professionel tagdækning af forskellige arter...

KarenSNielsen

Da pengene er meget knappe, har jeg valgt den frie pakke her inde. Men hvis der er noget i er interasseret i at få lavet i forbindelse med rengøring eller flytning, eller ligende, så spørg. Jeg bidder ikke, og hvis jeg kan hjælpe, vil jeg meget gerne det.

Brian

Hej jeg er en 37-årig mand som er uddannet maskinsnedker og er en super handymand. Jeg har selv sat mit hus i stand hvor jeg selv satte et nyt køkken ind og lavede køkken alrum (gipsvæg maling , nyt gulv,)nyt tag, ny forhave/indkørsel med belægningssten, stenmel mm. Jeg er også ferm til at salme møbler montere lamper mm. Jeg har bil og trailer, som jeg gerne vil bruge hvis du har brug for det.

Ninna

Jeg er 45 år. Jeg er førtidspensionist og gift og bor i 7860 Rødding.

Lasse Tonsberg

Jeg er en frisk ung mand på 16 år. Jeg kan lidt af det hele, og er altid frisk på noget arbejde. I min fritid skater jeg og roder i scootere.

Marianne

Hejsa. Jeg er en frisk smilende pige på 27 år, som er startet på uddannelse, som kosmetolog i Silkeborg. Jeg mangler et fritidsarbejde og vil derfor gerne hjælpe hvor der er brug for det. Jeg går for at være en ærlig person, kan godt se forskel på dit og mit.... Jeg tilbyder rengøring.

Handymand

Jeg kan give en hånd med stort set alt slags håndværkerarbejde. Flytning,ophængning af hylder-lamper. Samling af møbler. Mangler du en hånd med udskiftning af vinduer eller lignende så la os få en uforpligtende snak.

Sura Al-sheikhali

Jeg er en pige på 16 år, som kan rigtig mange ting. Jeg kan gøre rent, hjælpe til med noget og så er jeg også en stærk pige.

Endijs

I can offer help in any household work.

Louisa Elmbæk

Jeg er 27 år, og i gang med sosu hjælper uddannelsen. Jeg er god til alt til det huslige fra madlavning til oprydning. Jeg elsker børn, og kan både passe børn og gøre rent, samt lave mad samtidig. Jeg har en lille stedsøn på 5 år, så jeg er vant til at der er fart over feltet.

Fungolf

Jeg kan tilbyde hjælp til alle slags opgaver indenfor malerfaget.

Natalie

Erfaren mor på 24, tilbyder hjælp, til ovenstående ting.

Jonas Jensen

Jeg er en frisk ung mand på 18 år, som ikke er bange for at tage fat. Jeg kan lidt af hvert, jeg har hjulpet med at sætte et hus i stand, igennem 6-7 måneder, så kan jeg lidt af hvert indenfor det håndværksmæssige område. Om jeg skal arbejde ude eller inde, det er et fedt, jeg klare det du skal have klaret, uanset vejr og tid. så kontakt mig, så finder vi en løsning på det hele.

Kristina Maj Nielsen

Jeg er 19 år gammel og kan næsten alt :) Jeg er utrolig lærenem, så hvis du mangler en hånd, så syntes jeg du skal skrive til mig :)

Maja

Hej. Mit navn er Maja Nielsen og jeg bor i Jelling. Jeg er på mit fjerde semester på pædagog uddannelsen i Jelling - Derudover har jeg et weekend job i Legoland i rengøringen. Jeg er en glad og positiv person, som ikke er bange for at tage fat. :)

Hanna Nørgaard Pedersen

Jeg er under uddannelse til social- og sundhedsassistent og kunne godt tænke mig at tjen lidt ekstra. Derfor tilbyder jeg hjælp til hus og have, børn og kæledyr, servering, eller personlig hjælp.

Simon Holm

Jeg er en dreng på 18 år, som skal til at påbegynde mit 3 år på gymnasiet. Jeg tilbyder min hjælp på stort set alle områder. Jeg har selv erfaring med mange forskellige små jobs, så jeg vil mene jeg kan lidt af hvert. Jeg behøver ikke den store løn, da jeg er en studerende som bare gerne vil have lidt ekstra udover SU'en.

Amanda Kristensen

Jeg er en pige på 22 år, som gerne vil have et job, udover det jeg har i forvejen :) da jeg godt kan lide at arbejde. Jeg tilbyder både rengøring, børnepasning, og have arbejde. Jeg kan lidt af hvert, f.eks. kan jeg sy, da jeg har syet i tre år, hvis man har noget som skulle lappes. Jeg har også tit og ofte serveret til fester (bryllupper, barnedåb, konfirmationer osv.).