Anmeldelse:

Michael bekker hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Uddannet murer Renoveret flere hus fra grundet bla maler murer mindre tømreropgaver. Udføre have arbejde dagligt i sommer halvåret i mit jo som serviceleder.

Anmeldelse:

Lukas Mikolaitis hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

I spent a lot of time working in my own coutry house, I performed jobs from planting trees to laying roofs. So my qualificiations are not standart. If I know that I can't do the job, I won't apply for it.

Anmeldelse:

Chano Thorgersen hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jesper Pedersen hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Jeg har rigtig meget erfaring og går op i kavit bare kunden er glad er jeg glad går ik før i er glade, jeg bruger altid det rigtig ud styr for løse de bedste opgaver

Anmeldelse:

Diana Bulduk hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Jeg er en kvinde på 31 år med eget rengøring firma og Jeg har mange års erfaring med rengøring .Vi er pålidelige og ærlige mennesker. Alt hvores arbejde udføres med et smil.

Anmeldelse:

Marius Olariu hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Jeg er en frisk fyr på 38. Arbejde med Puds spartling filt og maling Klinker og fliser Belægning (Indkørsel og terasser) Omfugning af muresten Samle møbler og montage Klikgulv

Flemming Sofus Madsen hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Uddannet elektriker - har lavet det meste i mit hus selv af tømre, mureropgaver og maleropgaver.

Anmeldelse:

Ken Pedersen hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Uddannet maler

Anmeldelse:

Simon Dalatu hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Leo Alijaj hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jørn Svane hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Arbejder til dagligt med vvs. Men hænder er godt skruet på og er ikke bange for at tage fat. Der findes altid en løsning på folks problemer det er bare at finde den rette vej der til.

Anmeldelse:

Jacob Olsen hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

AV montør 5 år. Altmuligmand for Mandogbil 3 år. Jeg har egen stor varevogn med det meste værktøj til at løse de fleste opgaver. Både tømrer grej, malergrej og stiger.

Anmeldelse:

Kan udfører små maleropgaver og spartel. Har 5 års erfaring.

Maler i 5 år. Entreprenør i 15 år. Grenn keeper assistent i 3 år. Er hus ejer så laver næsten alt i huset/på grunden selv, dog ikke el. Jeg kan også bruge sav og hammer.

Anmeldelse:

Berit Petersen hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Richard P hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Maler, handyman, flytning og diverse opgaver indfor have og anlæg. Kendskab til biler haves også. Lægning af gulv. Have / anlæg Mindre tømmeropgaver Malerarbejde

Anmeldelse:

Har malet qua mit job som montør i udstillings branchen

Jeg har arbejdet 19 år som montør i shop in shop og messe branchen med opbygning/nedtagning af store og små messe stande. Det er alt fra tømrer opgaver til gulv , lofter , lys , el og av løsninger

Nikolaj Lang hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Uddannelse: Kombineret ungddomsuddanelse - udlært 2 års andel og service Arbejde: Arbejdet i et sten huggeri Arbejdet som rengøring i delikatesse - SuperBrugsen give Yder altid 120% Er engageret, motiveret, seriøs og service minded

Sandra Jensen hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Troels Nielsen hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Har udstyr til at klare mange opgaver Efterlader kun ordentligt arbejde Er hurtigt arbejdende og effektiv Kvalitetsbevidst Selvstændigt arbejdende efter aftale er i hus.

Marc Nørgaard Hansen hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Jeg føler mig kvalificeret til alle opstående opgaver. Jeg er mødestabil og fleksibel hvis der er brug for det. Jeg er ambitiøs og kreativ med alle opgaver jeg får for.

Liana Costea hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

I have graduated the social/humans courses within the University of Oradea Qualified as a primary school teacher Qualified as a librarian Possess driving licence cat. B

Dennis Jensen hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Jeg er en mand på 25 som er klar på at lave noget fysisk arbejde og tjene lidt ekstra mønt på det! Er åben for alt så kom med en uforpligtende tilbud :D Vil gerne bidrage til et godt arbejdsmiljø!

Elisabeth Slot-Henriksen hjælper med malerarbejde i Billund og omegn

Jeg er lærer og har arbejdet som lærer siden 2001. Pt. har jeg ikke et lærer job, men arbejder som afløser på et plejehjem. Jeg har selv 4 børn og jeg kan lidt af hvert.