Marco

Jeg er Marco an italiensk man 33 år og jeg bor i København fra 2012. Jeg er byggeingegnør men jeg har 10 år experience om forskellige praktik arbejder (murer, tømrer, maler). Jeg vil gerne findt noget lille job at arbejde i weekend eller om aften (efter min real job) fordi jeg vil gerne købe et hus i København og jeg bruge for noget extra penge at betalle min lån i bank
Jeg har arbejdet på 9 år i Italien som murer/bygningskonstruktør. Jeg har også arbejdet 1 år som maler med min far på hans firma. Jeg have også en lille firma. Det hedder Legnodesign (mere informationer på www.legnodesign.dk). Jeg kan godt lide alle job om håndværkerarbejde
Jeg arbejde om uge med min real job. So jeg kan være fri om uge efter klokken 17:00; eller jeg er fri alle Lørdag og Søndag

Michal

Hej! Mit navn er Michal, jeg er 35 år gammel og bor på København NV. Jeg er: - Frisk fyr som elsker at arbejde - Har altid god humor - Altid klar til at tage fat - Ikke konflikt person Jeg tilbyder hjælp til NÆSTEN alt og til en ordenligt pris. Skriv en besked om dit problem..
Har tidligere været ansat som teknisk medarbejder i Hotel,CMT, Jeg er alt muligt mand, og har en masse forskellige jobs, så jeg har mange erfaringer og har prøvet rigtig mange ting.
Jeg gør til sprogskole nu,men jeg er fleksibel med forhold til arbejdstider. Morgen, dag, og om nødvendigt også nat.

Victor

Hej! Jeg er en frisk snedkerlærling der søger lidt opgaver ved siden af arbejdet, jeg kan lidt af hvert, så lad mig høre hvad der er brug for hjælp med. Har også kontakt til dygtig faglært maler og elektriker, så jeg kan sende opgaver videre eller tage en extra mand med.
Tømrer og snedker opgaver, isolering, gulvlægning, nedrivning, renovering af vinduer og døre, samling af møbler, hænge hylder op osv. Malerarbejde og lidt murerarbejde. Endvidere det meste havearbejde udføres. Endvidere har jeg egen kassevogn og kan udføre mindre flytteopgave
Send en Sms på 51899139 :)

Pernille Lippold

Kvindelig malersvend, udlært i 2011. Jeg laver alt indenfor malerfaget, nedrivning, opsætning, reperationer, lakering og dekorationer. Jeg kan godt lide at være kreativ og tager mit arbejde seriøst. Jeg er halvdelen at et nytstattet kombi firma hvor jeg udgør malerdelen og min mand laver el. En del af maleruddannelsen er rengøring, så dette er jeg også frisk på.
Udlært i 2011 på Bornholm hos malerfirma Søren Koch. Blev nr 3 i regionsmesterskaberne i 2011 kort før svendeprøven. Har gjort rent på deltid i 5 år hos blandt andet advokatfirmaet GorrisenFederspiel.
Aftales individuelt med kunden.

Jeppe

Hej! Jeg er 27 år gammel og bor i Kbh. NV. Jeg er netop blevet færdig med en Kandidatgrad i Bæredygtighedsstudier og har nu virkelig lyst til at bruge mine mere praktiske kompetencer. Jeg er en venlig, hurtigtarbejdende, udadvendt og kreativ person og interesserer mig meget for medmenneskelighed, mad og musik.
Jeg har solid erfaring indenfor husarbejde - både med at rive ned, bygge op og rydde op - har lagt gulve, bygget garage, drivhus og hjulpet min far med at gennemrenovere to gamle huse. Jeg har tidligere ordnet have i flere år på Brande Højskole, Skovmoseskolen og for private.
Da jeg er ledig og arbejder på at finde fast arbejde for tiden kan jeg - mere eller mindre - tilpasse mig til hvornår i har brug for en hjælpende hånd.

Jasmin

18 år, afsluttet folkeskole for 2 år siden.. Har et vikar arbejde i en vuggestue, på Amager. Går op i mit arbejde. Hader at komme forsent. Elsker at hjælpe andre mennesker. Jeg er en glad, smilende, snaksaglig, udadvendt og imødekommende pige.
Har prøvet lidt af vært inde for børnepasning og instituations jobs. Jeg har Tit passet børn og det har jeg gjort siden jeg var 15 år.. Både spæd børn og børn i alderen af 13 år.
Altid:-)

Lukas Jensen

Hej! Mit navn er Lukas, jeg er 18 år gammel og bor på Nørrebro i København. Jeg er en frisk og ung dreng som elsker at arbejde og yde noget. Jeg er altid klar til at tage fat. Jeg går til dagligt i skole og er tilkaldevikar hos et mandskabsudlejnings firma. Jeg tilbyder hjælp til NÆSTEN alt og til en ordenligt pris. Skriv en besked om dit problem, og få tager vi den derfra.
Har tidligere været ansat som, servicemedarbejder og lagermedarbejder. Jeg arbejder lige i øjeblikket som alt muligt mand, og har en masse forskellige jobs, så jeg har mange erfaringer og har prøvet rigtig mange ting.
Jeg er fleksibel med forhold til arbejdstider. Morgen, dag, og om nødvendigt også nat.

Dina

Jeg er en god tømrer med massere af gåpåmod. Jeg tilbyder tømrerarbejde, malerarbejde, spartling, flyttehjælp, oprydning, rengøring, gipsopsætning, let nedrivning, havearbejde, børnepasning, brolægning, støbearbejde møbel samling, madlavning og kunstarbejde.
Jeg er tømrer, med svendebrev fra år 2016 og har tre kurser herunder.1 i bygge og anlæg. Har grundforløb og hovedforløb 1 fra hotel og restaurationsskolen, samt arbejdet som kok i tre år.
man-fredag fra kl 15 og frem. lør-søndag fra kl 8 og frem. Tlf 41123465

Christian

jeg laver det hele, bare jeg kan få besked om hvad det er før jeg kommer, så kan jeg forberede mig ;-)
jeg er udlært smed og har arbejdet med murer, tømrer og brolæggere... så kan jeg lave EL til hus behov.
skriv eller ring, så finder vi ud af det.

Giancarlo.dg

I am a 26 years old living in Copenhagen since May 2012. I can do help with many work in the construction and renovation of buildings areas. Furthermore I can carry out activities in the home and garden, which includes replacement of electrical outlets and light points, mounting shelves and furniture, small home repairs, cleaning the house, caring of plants and gardens and help moving.
I have worked in the building sector as painter, dropping ceiling installer, carpenter and apprentice worker in general. I am also experienced to work in other environments, for instance stock clerk, kitchen assistant and gardener.
I am very flexible with the working time. Just contact me and we will find an agreement. Giancarlo Di Giacinto

Yograj regmi

I am a young guy who is 25 years old, i am living at emdrupvej with my friend, i am a student here and i am now studying in Køge business college and i am free only after 15:00 hrs but totally free in weekend, i can also do in the morning time up to 8:00. so i want a job in these spare time to make some money for my education as well as for my accomodation.
i am experience in most of the household work, since already worked in different place.
i can work every morning upto 8 am, and everyday after 15:00 hrs and totally free in weekend

Giulia

We are two Italian guys of 39/41, very experienced and with goodwill, looking for any extra job: just call us and we will help you as we can in anything! We don't speak Danish yet and we are practicing English, but we have a friend that can help us with translations to ensure there are no misunderstandings. Own tools, we can also release electricity certificates for our jobs.
We just arrived in Copenhagen but we already had some experiences here; furthermore we both have many years of experience in construction, electricity, painting and gardening. PLUS we also worked as cooks and waiters, so you can call us also for any kind of help in private parties or restaurants
We are available any day at any time! Just call us!

Daniela De Lorenzo

[unskyld, engelsk!] I'm a 24 years old italian girl who lived in Denmark for the last 3 years. With Handyhand I worked as babysitter and cleaning-lady for 2 danish families. I have experience in the catering sector (weddings, events..). I am a curious, positive and sociable girl which likes to stay active! I can speak and understand danish.
I worked as a waitress/waitress for caterings/bartender a lot in my homecity, Milano , Aarhus and Amsterdam. Throughout this site I have worked doing cleanings (villa) , babysitting (2 y.o. girl) and I have been asked to be a chef for a day for a party of 20 people (it was really fun!).
Basically EVERYDAY at EVERYTIME. If you need some help, just let me know at least one day before, i might be helpfull.

Josefine

Jeg er en 20 årig jysk pige. Til daglig studerer jeg og er tjener. Jeg elsker motion og udfordringer.
Som sagt, så læser jeg til daglig på HRS og arbejder som tjener, hvilket jeg har gjort det sidste år. Jeg har 2 år forinden arbejdet som pædagogmedhjælper og lærervikar på en privatskole i Aalborg, hvor jeg kommer fra.
Jeg fortrækker at arbejde efter kl. 14.30 i hverdagen og er meget fleksibel i weekenden.

Tobias Thomas Nielsen

Jeg hedder tobias. Jeg er en uge frisk fyr på 17 år, der snart bliver 18. Jeg har arbejdet på bakken i 4 år nu, hvor jeg har lavet is i en isbar og mad i en pølsebar. Derudover har jeg hænderne skruet rigtigt på, og kan udføre håndværksmæssigt arbejde. Jeg vil kunne arbejde efter kl. 15.00 Håber at høre fra dig. Tobias