Villads

Ingen profilbeskrivelse...

Nicolas Hansen

Jeg har et netværk og ja alt kan laves.. der laves selvfølgelig faktura på alt..
det hele
24 timer i døgnet

Alen

Uddannet maler tilbyder alle former for malerarbejde
11 års erfaring inden for malerbranchen
Kan alle dage

Kim

Kan lidt af vært
Maler.tømmer.
Onsdag

Tobias

Jeg kan tilbyde hjælp med flytning, rengøring og andre forefaldene opgaver. Derudover kan jeg give en hånd med alt der har at gøre med lyd, og også visse computerrelaterede problemer. Der er mange ting jeg kan og mange ting jeg ikke ved hvordan man gør, men jeg er klar til at blive sat igang.
Har gjort rent og ryddet lokaler på tidligere og nuværende studiesteder (musikkonservatoriet i Aarhus).
Fleksibel hele sommeren.

Ulrik

Står du og mangler hjælp til dit byggeprojekt? Jeg tilbyder min faglige ekspertise som udlært Tømrersvend, til dit projekt. Hvis du mener at jeg er den rette til opgaven kan jeg kontaktes, For nærmere aftale og besigtigelse af opgaven Tlf. 60531343 Mvh. Ulrik
Tømrer, maler, Anlægsarbejde, Murer, Havearbejde.
Efter aftale.

Peter

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.
Havearbejde Træarbejde Fra græs til fliser Skift af tag skift af Vinduer Elektroniske problemer, som kunne være opsætning af WIFI og alt andet elektronik.
Efter skole, og i weekenderne.

Stine Rahbek

Jeg er en glad og frisk pige på snart 28, der er studerende på lærerseminariet i Aarhus. Jeg har en datter på 1,5 og en kæreste. Vi påtænker at flytte fra byen om et par år, og derfor begynder det jo at presse sig lidt på med penge ift. hus-køb osv. Så derfor tænker jeg at jeg meget gerne vil supplere min lille su med lidt håndører.
Jeg har erfaring med havearbejde fra min kolonihave, er vant til at gøre rent og er en haj med en pensel :-)
alt inden kl 16, da jeg skal hente min datter i vuggestue. Ellers kan jeg arbejde et par timer i weekenden

Veronika

Jeg hedder Veronika. Jeg tilbyder hjælp inden for det meste -jeg er ung, frisk og klar til at tage fat. Jeg er ikke bange for en udfordring, og lover at gøre mit bedste. Jeg er vokset op med at forsøge at gøre tingene selv, og det har hjulpet mig langt. Jeg er meget ærlig, og går op i at jeg kan stå inde for mit eget arbejde!
Jeg har en stor erfaring indenfor rengøring, servering, flytning, børnepasning, maling, og spartling. Jeg har haft mange jobs med bl.a cementpudsning og maling osv. Jeg har et godt overblik, og kan let regne ud, hvordan jeg arbejder mest effektivt.
Kommer an på det specifikke job, og den specifikke situation.

Magnus

Hej. Jeg er 24 år gammel, læser til maskinmester. Jeg kan stort set finde ud af alt arbejde. Jeg kan tilbyde el arbejde, reparationer af forskellige maskiner, VVS og meget meget andet.. Spørg for mere info.
Jeg har et års praktisk erfaring som sømand på det store hav. Jeg har stået for vedligeholdelse samt reparationer af mange forskellige arbejdsopgaver.
Arbejdstider aftales efter kundens behov.

Ismail

Vi kan klare både store og små opgaver . Har været i byggebranche i mange år. vi kan hjælpe med følgende store opgaver - Tømrer - Murer - Maler - Flytte osv. Vi kan også hjælpe dig med små opgaver fx. opsætte ikea møbler, spejl, ophængning af lamper, sæt hylder op osv. PS: Til store opgaver ligesom tømrer, murer og maler og flyttearbejde osv. giver vi en fast pris. Mvh. Team
Har været i byggebranche i mange år, Vi er en Team af tre personer og der kan tilbud følgende opgaver: Tømrer - Murer - Maler - Flytte osv. opsætte af ikea møbler
Efter aftale. hele dagen

Jakob

Jeg er en frisk ung mand på 28 år, som for nylig blev færdiguddannet fra diakonhøjskolen i Højbjerg. Som er en socialpædagogisk uddannelse. Jeg nyder at lave praktisk arbejde, og er omhyggelig med mit arbejde Jeg har hænderne skruet ordenlig på, og kan godt lide fysisk arbejdet. Både udendørs og indendørs. Er frisk på græsslåning, flytning, lugning af have osv.
Jeg har gennem ahandyhand haft flere haver jeg har passet.
Det vil ofte blive eftermiddag/ aften. Dog har jeg gode erfaringer med aftaler fra gang til gang.

Jonas Gejl

Jeg hedder Jonas, jeg er kunstmaler og læser kunsthistorie på Århus universitet. Jeg tilbyder all-around rengøring, indenfor grænsen af Århus centrum. Jeg er en rolig og venlig ung mand, mig vil der ikke blive vrøvl med. Jeg kan sjovt nok godt li at gøre rent,og når først jeg er igang bliver der brugt knofedt, og jeg har efterhånden erfaret mig visse "husmor" kneb.
- 1 år som rengøringsassistent på plejehjem. - andre jobs gennem handyhand, som typisk har været én gang i ugen halvanden time, hvor arbejdsopgaverne kan variere fra gang til gang ( f.eks rengøring af pudsning af vinduer hver 3. gang)
Jeg er fleksibel med arbejdstider, pga. uni, så vi kan sagtens finde frem til noget. Arbejdtid: min 1½ time - max 4 timer mandag-fredag 09.00-15.00

Robert

Professional Bygningsmaler tilbyder sin hjælp i både male, spartle, tapetsere. Jeg giver dig gerne en hånd med, med din opgave uanset hvor stor eller lille den nu skulle være. Lad os snakkes ved for at finde den bedste løsning for dig som muligt uanset om det er ude eller inde. Diverse opgaver som f.eks ophængning af lamper, samling af ikea møbler osv. mvh Robert
Mange års erfaring indenfor malerfaget, med at male både inde og ude, spartling af vægge/loft, opsætning af forskellige vægbeklædninger osv...
Efter aftale

Benni

Jeg er en som kan godt lide arbejde med forskelige opgaver.
Jeg har rigtigt mange erfaring.
Det kan vi aftaler om.

Caro-ns

Jeg vil gerne hjælpe med at gøre din hverdag lettere. Jeg er 26 år og læser til pædagog.
Jeg har arbejde med børn og ældre Servering, cafe, udskænkning Messer o.l Rengøring
Weekender passer bedst :)

Tinelf

Hej :) Jeg er en ung kvinde på 28 år, som pt. er i gang med at læse pædagogisk filosofi. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker og kan både hjælpe med en masse huslige pligter, men også madlavning, børnepasning, lektiehjælp, havearbejde, servering og meget mere. Venlig Hilsen Tine
- Jeg har selv 3 mindre søskende, som jeg i mange år har passet. - Flere års erfaring med professionel rengøring af kontorer, hotel, arbejdspladser, mm. - Derudover er jeg ferm til forskellige huslige ting.
Jeg er rimelig fleksibel med arbejdstiderne, da jeg studerer 3 dage i ugen, samt efter jul går i gang med specialeskrivning, hvor jeg kan være mere fleksibel endnu.

Mads Due

Jeg hedder Mads, jeg er 21 år og bor i Århus C. Jeg er en frisk og ung fyr, som altid er flink og hjælpsom. Jeg har meldt mig herinde for at tjene lidt ekstra, da jeg gerne vil ud og rejse om et års tid.
Jeg har en del erfaringer fra tidligere jobs, jeg er meget lærenem og altid klar på en udfordring. Kontakt mig og hør nærmere - jeg er sikker på jeg kan hjælpe dig.
Jeg foretrækker at arbejde i weekenden og nogle hverdagsaftener.

Måske er det lige mig i har brug for

Mit navn er Hassan Hammad Jeg er en frisk mand på 21 år. Jeg har prøvet lidt forskellige ting, bl.a været i lære som maler, arbejdet i et supermarked og har arbejdet som alt mulig mand hos Super Dæk - Det gik rigtig godt. Jeg er venlig og imødekommende. Nem at omgås, og meget fleksibel hvad angår opgaver og arbejde. Jeg kan hjælpe med en række opgaver lige fra rengøring, flytning, havehjælp til servering, børnepasning, Vagt mv. Er frisk på arbejde på alle tidspunkter. Både hverdag og weekend.