Alle maler opgaver udføres, til rimelig pris

Vi tilbyder: Professionelt håndværk i ovenstående kategorier, meget fleksible arbejdstider og til meget konkurrencedygtige priser.

Kan lidt af vært

Vi er en dansk familie ejet håndværkervirksomhed med mere end 13 ansatte. Vi har maler, murer tømrer, og nedrivning i en mindre grad. Vi har 13 fast ansatte håndværker. Vi giver 5 års garanti på alle vores udførte opgaver vi er medlemmer af 3f og hk m mere:)

Selvlært gennem hele livet.

Jeg er en rigtig handyman, og kan klare en bred genre af opgaver. Skriv og forhør dig, så tager vi en snak om det.

Vi er et par unge drenge der kan klare alt, så bare skriv! Vi vil gerne tjene nogen penge, så vi er klar til alt.

Vi er et mindre firma, som kan klare både store og små opgaver.

Hej jeg hedder Annika, jeg er 20 år gammel og har afsluttet gymnasiet.

Jeg er en mand på 38 år, med gode erfaringer indenfor flytning, malerarbejde, rengøring mm. Jeg er både dygtig og pligtopfyldende, og kommer i hele Odense, eller rejser gerne længere væk for større opgaver. (Har bla arbejdet i Norge)

Jeg er ejer af virksomheden MPL Service som består af mig og min hustru. Jeg er 28 år og min hustru ,Pernille, er 25 år. Jeg er udlært elektriker og min hustru er udlært maler. Vi kan derfor tilbyde professionelt arbejde i alt inden for disse to brancher.

Maler med mange års erfaring. Starter op efter maj måned

Pudsning af vinduer, udskiftning af fuger i murværk, samt diverse havearbejde.

I'm 29 years old and live with my wife in Vanløse. Born in Egypt, but been living in Copenhagen for 1 year. Speak/understand/read some Danish. I can help you with many different tasks. It can be painting, snow cleaning, hanging up pictures/tv/etc and a lot more. Just contact me, and we will arrange it together. I have a drivers license to normal car, but no car.

Anmeldelse:

Jeg er en kvinde på 23, som gerne vil tilbyde min hjælp i huset. Jeg er studerende. Vil gerne have lidt job ved siden af. Elsker at gøre en forandring, og vil lægge alle mine kræfter i evt oprydning, rengøring, tøjvask eller opvask. Jeg er loyal, arbejdsom og betænksom.

Hejsa! Jeg kan tilbyde rengøringshjælp i form af; Støvsugning, gulvvask, tørre alle flader og ordne wc. Jeg kan også hjælpe med maler arbejde, dyrepasning mm.

Jeg er en fyr på 30 år, der bor i Aalborg. Jeg arbejde i hverdagen for et rengøringsfirma, men jeg kan gøre meget mere end rengøring. Jeg taler ikke godt dansk, men jeg håber det vil ikke være et problem.

Jeg er en frisk fyr på 42 år,jeg bor i Gentofte , er gift med dansk kvinde ,har to børn 12 og 8 år. Jeg er Tunisisk ,har været i danmark i cirka 2 år og lærer Dansk i sprogcenter i Lyngby .Jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have , og Jeg vil bruge min fritid til at tjene penge og øve mere dansk sprog .

Jeg har igennem 30 år arbejdet med alt indenfor hus og have, bl.a. opsætning af køkkener, maling, Kloak (er autoriseret), samt meget andet, ingen opgave er for lille og hvis den er stor har jeg et godt og solidt netværk af gode pålidelige håndværkere som kan byde ind hvor jeg evt. mangler viden.

Ventilationsopgaver, herunder montage, service, fejlfinding, indregulering, opstart af anlæg samt meget mere. Mindre byggeopgaver Hegn, Skur, terrasse mv. Maleropgaver EL arbejde. Mindre VVS opgaver. Døre, vinduer og køkkener flyttehjælp Opsætning af indbo

Maler , tømrer

Jeg er uddannet mekaniker. Jeg har allieret mig med en uddannet elektriker og en der har foden inde for i have branchen. Vi har skruet hænderne rigtigt på og er klart til at tage fat. Jeg/vi lægger special vægt på et ordenligt stykke arbejde.

Pensionist, 68 - efter næsten 40 år som underviser i historie og samfundsfag i gymnasieskolen. Tilbyder lektiehjælp m.v. heri - og for den sags skyld også i andre fag. Far til en mis og 2 gøjer - mange års erfaring med diverse husdyr - som jeg også gerne tager mig af. Derudover havearbejde.

Uddannet landmand og har basisviden inden for det meste håndværk

- Jeg arbejder primært indenfor Byggebranchen. Skal der laves tilbygning, renovering, tømrer arbejde, projekteringstegninger eller andet. Så kan jeg hjælpe. Her er snakke om større opgaver. - Læktiehjælp, jeg er god til at lærer fra mig og har samtidigt erfaring fra en tidligere stilling som lærer/underviser. Der hjælpes gerne inden Matematik, på 7-10 klasses-niveau, Foreberedelse til Gymnasiet samt Matematik C og B.

Malerarbejde tilbydes ude som inde. Opsætning af filt, glasvæv og tapet

Jeg hedder Andres og er 34 år.Jeg kommer fra Den Dominikanske Republik og bor med min danske kæreste på Østerbro. Jeg tilbyder at male både ud- og indvendig samt forfaldende tømrer/snedker arbejde.ydermere kan jeg hjælpe med at flytte,samle møbler,sætte hylder op etc.jeg kan passe haven, slå græs, så osv.

Uddannet tapetserer og maler, samt arbejdet i mange år med adm og eventmager

Hvis du mangler en praktisk handy man, kan jeg tilbyde min hjælp til ”Alt forefaldende arbejde”: f.eks. rengøring, vedligeholdelse af udenoms arealer, have arbejde, snerydning, vask af vinduer, bil, cykel, rense tagrender, facader, tilstoppede rør, reparation af cykler, inventar, møbler, bolig, mindre maler opgaver, samt ophæng af billeder, hylder og lamper

Jeg er en frisk fyr på 51 år, der bor i eget hus i Vejle. Jeg arbejder fuldtid med skiftende arbejdstider. Hænderne er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hånd med næsten alt slags praktiske opgaver i hus og have.

Er klar på at arbejde som det meste!

I am experienced construction worker with 15+ years in the industry. My main area is carpeting, painting, plumbing and being a handy man in general since I have years of experience using power tools and solving all kinds of issues related to housing.

Anmeldelse:

Jeg er udlært tømrer og kan tilbyde min hjælp. Ung frisk og møder til altid til aftalt tid. Har en masse værktøj og en makker hvis det er nødvendigt. Jeg udfører tømrer, hus og have arbejde.

Frisk fyr, vant med totalrenovering af huse. Ordinært havearbejde, samt kørsel med gravemaskiner osv.

hej jeg hedder allan,er uddannet tømrer i 1987.jeg tilbyder min tømrer ekspertise på mindre opgaver,såsom vinduesudskiftning et hegn,ny havelåge køkkenmontage,osv.

Jeg tilbyder alt hjælp inden for murer.

Lidt af hvert, primært mindre opgaver

Gennemrenoveret eget hus gennem 10 år Grundforløb smed og murer Roskilde tekniske skole.

Jeg er en frisk fyr på 48 år som bor i hus og som vil lave håndværks/praktiske/ have/rengørings arbejde jeg har bil og trailer Jeg har de maskiner som skal bruges

expierienced, responsible handyman