Jeg er uddannet tømre men kan også lave alt mulig andet har lavet det meste i mit hus

Hos MK Multiservice tilbyder vi professionel pasning af alle typer ejendomme Primært i Nordsjælland. Vores ejendomsservice kan lette jeres hverdag, vi har en bred erfaring fra hus til have, til en fornuftig pris.

Voksen kvinde på 40 år.Uddannet pædagog bor i Nordsjælland. God til at gå til hånde til diverse arrangementer. God til det praktisk arbejde. Fornuftig, imødekommende ,- pligtopfyldende og tillidsfuld.

Snedker

I finished my eduction in Italy like a quantity surveyor, practicing for some years in the business family.

Jeg har været babysitter i 3 år og har stor interesse i hus og have.

Jeg er en mand på 23 år, som gladeligt hjælper til hvor jeg kan. Jeg er uddannet handelsøkonom i år, og er bosat i Valby. Jeg er villig til at udføre en masse forskellige slags opgaver. Om det er havearbejde, handyman-projekter, servering, lektiehjælp, eller noget helt andet, er jeg klar til at yde mit ypperste med et smil på læben!

jeg har stået meget i butik, jeg har grundforløb til maler, grundforløb til sosu assistent, forskole til fængselsfuntionær, jeg er mor til to børn, jeg nyder at gøre rent.

Jeg er en positiv og arbejdsom mand, der kender til diverse håndværk og havearbejde. Mangler du hjælp til stort eller småt, så bare giv en besked :)

Slibning af alle former for knive og skær samt værktøj (knive, kokkeknive, lommeknive, stemmejern, høvle, hækklippere) Havearbejde flisearbejde, beskæring og lign Mindre opgaver i træ

Det er egentligt min engelske kæreste fra england som søger nogen små jobs han kan gå rundt at lave :) Han er blevet færdig med colleget i år (samme som gymnasie blot hvor de vælger et fag at gå efter) hvor han som hoved fag har arbejdet med biler. Dog er han en mega flink og arbejdsvillig fyr som altid gør sit bedste! han har altid masser af gåpåmod :) Han snakker engelsk men er meget venlig og snaksaglig. Han er også stille igang med at lærer dansk!

Igang med HA Almen - Aalborg Universitet Uddannelse i biler, reservedele og salg Uddannelse kleinsmed

Ingen profilbeskrivelse...

Maskinarbejder

I am a carpenter/builder and I love dogs

Jeg har rimeligt basale kvalifikationer inden for det meste, og er ret lærenem, så håber, at jeg kan hjælpe jer med diverse projekter.

Jeg er en mand på 31 år med massere af praktisk erfaring. Besidder både håndværksmæssig og teknisk snilde. Har en teknisk håndværksmæssig uddannelse. Sætter en ære i et godt stykke veludført arbejde, som overholder gældende love og standarter. Går op i detaljen, samt at finde den rigtige og smarteste løsning, gennem sparring med kunden. Kan lide at bruge hænderne og hovedet.

Pladesmed Handyman

Maskinmesterstuderende med hænderne skruet rigtig på.

Bachelor i labor relations på la coruña universitet

22 års erfaring i flyttebranchen og dog kan udfører diverse opgaver se hvad jeg har af kvalifikationer i min profil har meget og byde på

Jeg er en kvinde på 32 år, som tilbyder min hjælp indenfor alt det huslige. Dette vedrører gulvvask, oprydning, aftørring af støv, støvsugning derudover også let malerarbejde

Hej :) Jeg er en ung kvinde på 28 år, som pt. er i gang med at læse pædagogisk filosofi. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker og kan både hjælpe med en masse huslige pligter, men også madlavning, børnepasning, lektiehjælp, havearbejde, servering og meget mere. Venlig Hilsen Tine

Jeg er en ung mand på 24 år. Jeg bor til dagligt i Sverige, hvor jeg er i lære som kok, men her over sommeren/efteråret er jeg i danmark for at arbejde. Jeg vil gerne arbejde med alt fra have til bartender, til servering, almen hushjælp, lektiehjælp, kontor arbejde. Jeg kan skam lidt af det hele. Jeg er absolut ikke kræsen anlagt når det kommer til arbejdsopgaver, og jeg vil aldrig påtage mig nogen opgaver jeg ikke kan.

Jeg er udlært tømrer. Lever for min faglige stolthed.

Hej, jeg er 29år og er elektriker. Jeg har arbejdet med mange forskellige faglærte. Jeg er ærlig, fleksibel og ansvarsfuld. Jeg har også en bachelor i Social og Samfund som jeg dog ikke arbejder med idag. Bedste hilsner Idrees

Kan udføre de fleste håndværksmæssige opgaver, og har værktøjet, lad mig give en fair pris :-) Speciale: Køkkenmontage og anden montage.

Jeg tilbyder rengøring, havehjælp og servingsjobsarbejde.

Jeg er en frisk fyr på 35, som altid har været god til, selv at få tingene lavet og bygger selv mine egne møbler, cykler og laver alt på huset selv. Jeg har næsten alt i værktøj.

Smilende, positiv, tålmodig, sjældent syg, pålidelig og elsker hunde

Studerende på Maskinmesterskolen København

Jeg er en positiv ung mand, som trives godt med mange forskellige slags arbejde. Jeg kan godt lide hårdt fysisk arbejde og at få jord under neglene.

Anmeldelse:

Tidligere murer. Stor erfaring med klinker og fliser, samt andre overfladebehandlinger.

Jeg tilbyder alt inden for hus og have, rengøring, have arbejde, sommerhus service osv. Sælger også nye kvalitets tæpper, trægulve, vinyl. Vi tilbyder også montering Vi står også gerne for fraflytnings rengøring og maling af lejligheden.

Jeg ville sige at jeg er kvalifiseret til mange ting. Har pillet og ordnet alt siden barnsben.

På 3. År med tømrer udsnnelse - har efterhånden prøvet det meste. - handy mand og landmand giver mange mange andre kvalifikationer.

Tømmer Skadesservice Murer bro/haveanlæg

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Jeg vil gerne hjælpe med rengøring og havearbejde

Uddannet murer, og erfaring med malerarbejde