Tobias Sejersdahl

Jeg kan tilbyde hjælp med flytning, rengøring og andre forefaldene opgaver. Derudover kan jeg give en hånd med alt der har at gøre med lyd, og også visse computerrelaterede problemer. Der er mange ting jeg kan og mange ting jeg ikke ved hvordan man gør, men jeg er klar til at blive sat igang.

Mohammad Freha

Jeg er en frisk fyr på 29 år, der bor på Frederiksberg med min kone og en datter. Jeg arbejder i hverdagen som smed, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. jeg taler rimelig dansk, men jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have, såsom: Ophæng af lamper, hylder m.m., malerarbejde, fliselægning og flytte.

Simone

Skriv gerne hvad du vil have hjælp til, så laver vi en aftale :-)

Coronae17

Ingen profilbeskrivelse...

Bygogdesign

Ingen profilbeskrivelse...

Daniel

Hej! Jeg er en frisk fyr på 21 år, der har lige afsluttet både HTX gymnasium og tømrer uddannelsen på en gang. Jeg har min kære drømmebil, Volvo 245, til rådighed også! Jeg bor lige pt. i Fredericia med min skønne finske kæreste med to italienske mynder (to hunder). Jeg er glad for at kunne hjælpe til det jeg kan yde med!

Rasmus

Jeg hedder Rasmus og er medejer af "Din havepartner" Vi har specialiseret os i have og ejendomservice samt tømrer arbejde. Vi tilbyder en lang række services både som faste aftaler og enkelte stående aftaler. Vi samarbejder med alle håndværksgrupper, og kan derfor løse alle tænkelig opgaver Priser fra 325 inklusiv moms - https://www.facebook.com/Dinhavepartner/?fref=ts

Kasper

Jeg er 33 år, bor i Odder. uddannet elektriker. Derudover stor erfaring med tømrer og maler arbejde. Jeg klare også havearbejde, lettere nedbrydnings opgaver og kørsel af affald.

Kim

Tilbyder service af hus og have. Div. reparationer inden-, og udendørs.

Alexander Lenshardt Jensen

Jeg er en ung frisk mand på 26 år, som bor på Frederiksberg. Jeg er altid glad og smilende og siger aldrig nej til en udfordring. Jeg er god til at samarbejde med andre mennesker og altid frisk på at lære nye ting. Jeg bliver ved, til jeg selv er tilfreds med arbejdet og giver aldrig op. Jeg er ikke bleg for at spørger om hjælp, hvis der er en opgave jeg ikke lige ved hvordan skal udføres.

Helenelynge3

Ingen profilbeskrivelse...

Hussam.alkhaldi87

Ingen profilbeskrivelse...

Johnattack03

Ingen profilbeskrivelse...

Miki.bhn

Ingen profilbeskrivelse...

Allan Hansen

Uddannet landmand, men har gode evner indenfor træ-, smed-, VVS-, el og mere. For mig er inden opgaver for store eller for små. Er ikke færdig før den anden part er tilfreds.

Mark

- Maler - Diverse opsætning - Nedrivning - Rengøring - Forfalden arbejde

Benjamin

jeg hedder benjamin og jeg er til daglig selvstændig tømrer. jeg har hænderne skruet rigtig på og er meget kvalitetbevidst omkring mit arbejde. jeg tilbyder hovedsageligt alt indenfor tømrer snedker men tager også gerne andre bygge opgaver, jeg har et bredt netværk i byggebranchen og kan trække på nogle pålidelige folk fra andre faggrupper indenfor byggeri.

Flemming vejlø

Div. Håndværk og service

Bjarke

Jeg er en iderig mand med mange interesser så har derfor en bred vifte af muligheder for at hjælpe dig.. Så spørg endelig, kan hjælpe med mange andre ting end hvad her er beskrevet. Jeg kan li at fixe ting, og det kan være alt fra elekriske ting til en plæneklipper der ikke vil starte. Jeg kan li at komme med nye ideer. og lave noget som passer lige til dig..

Faredin Iljazovski

Vi tilbyder: Professionelt håndværk i ovenstående kategorier, meget fleksible arbejdstider og til meget konkurrencedygtige priser.

Florencia

I have a significative experience in housekeeping, I recognize myself as a worker who is able to do her job under pressure and with a great attention to detail!

Elena Zapata

Im a girl from Chile, coming to Denmark with a Working Holiday Visa. I'm english speaker, hard worker and I love to be social. I'm an enthusiastic, smiling and energetic person, detail-oriented, I love animals and kids, unfortunately i dont speak Danish yet, but i will take classes, so work with small kids could be really great! Im an honest person, and always focused on achieving objectives.

Sindbergk

Ingen profilbeskrivelse...

Julia

JEG ER GOD TIL ALT PRAKTISK OG SOCIALT

Tahir

Vi en er to virksomheder inden for henholdsvis håndværkerarbejde og praktiske opgaver og indenfor regnskabsudarbejdelse til SKAT indenfor moms, løn og udarbejdelse af årsregnskaber m.v.

Casper andersen

Jeg er 27 år. Har arbejdet arbejdet og opvokset ind i et større byggefirma så jeg har 2 tomler og 8 magiske fingre skruet rigtig godt på, og gover garanti på alt indenfor hus og have. Undtaget snerydning ;-)

Christian

Alt malerarbejde ude og inde sliber også trægulve

Rasmus

Alt fra rengøring til have, handyman og meget meget mere. Kontakt os for at hører nærmere.

Jk

Ingen profilbeskrivelse...

Lucas

Hej vi er to unge iværksættere på 22 & 24, som har et bredt netværk og en hel masse basic viden inden for en masse områder. Vores mål er at formidle opgaverne videre til vores Team hvis det er noget vi ikke selv kan klare. De fleste opgaver ligger vi på 200 i timen. VVS & El ligger vi på 250 i timen. Kontakt os på 30143215.

Leon-kjaer

Ingen profilbeskrivelse...

Holmbergnielsen

Ingen profilbeskrivelse...

Torben

Jeg udfører stort set alle maleropgaver, store som små - til yderst rimelige priser. Noget som for mig er vigtigt i et arbejdsforhold, er altid at overholde aftaler og tider med kunden. De fleste gange vil du få et fast tilbud på opgaven - det vil være mest regulært for begge parter. Udfører også brolægning. Tlf.: 61654661 Mail: torben@danskmalerservice.dk

Andreas

Jeg kan sku mit kram

Mikkel nielsen

vi er to unge mænd som godt kan lide at hjælpe andre og derfor har vi startet Holberg&Nielsen multiservice som et bi-erhverve den ene af os har arbejde og den anden af os er her ved fuldtid

Mads

jeg udfører super skarpt malerarbejde, små til store opgaver mm. Det er vigtigt for mig at udføre mit arbejde med faglig stolthed. Jeg tilbyder: Spartling af vægge og huller. tapet/mønster, filt, væv, træværk mm eller farve af vægge. udvendigt og indvendigt syntes også det er sjovt mad andre små opgaver, fx.møbler der skal samles eller en lampe der skal sættes op.

Kb

Ingen profilbeskrivelse...

Brian lindstrøm

Alle maler opgaver udføres, til rimelig pris

Easy Service

Vi er en nystartet håndværkerfirma, dog med erfarne håndværker.

Sven

Pensionist, 68 - efter næsten 40 år som underviser i historie og samfundsfag i gymnasieskolen. Tilbyder lektiehjælp m.v. heri - og for den sags skyld også i andre fag. Far til en mis og 2 gøjer - mange års erfaring med diverse husdyr - som jeg også gerne tager mig af. Derudover havearbejde.