Anmeldelse:

Jeg er grundig og pålidelig.

Anmeldelse:

Jeg er en ung mand på de 30 år. Som servicere kunder inden for diverse opgaver. Jeg går ind for god service fra start til slut. Jeg fremviser gerne altid en ren straffeattest, og billed id. Hvis dette skulle være nødvendigt. Ring til Valle så giver han den en skalle.

Anmeldelse:

Handymand med over 10 års erfaring indenfor byggebranchen - hus/lejlighed renovering (malerarbejde, VVS, el-arbejde, tømrer), samt have arbejde. Godt kvalitet til billige penge :)

Anmeldelse:

Jeg er en handymand på 46 år der har lavet alt fra male et panel til at sætte køkken op, så ingen opgave er for lille eller for stor. Det er vigtigt for mig at opgaven bliver løst rigtigt da jeg sætter ære i at levere et ordentligt resultat. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på 53773417

Anmeldelse:

Professional Bygningsmaler tilbyder sin hjælp i både male, spartle, tapetsere. Jeg giver dig gerne en hånd med, med din opgave uanset hvor stor eller lille den nu skulle være. Lad os snakkes ved for at finde den bedste løsning for dig som muligt uanset om det er ude eller inde. Diverse opgaver som f.eks ophængning af lamper, samling af ikea møbler osv. mvh Robert

Sød og smilede, hårdtarbejdende. Kan lide at lære nyt og er lærenem. Kan fint arbejde selvstændigt og også samarbejde om en opgave. Har både ren straffe- og børneattest samt kan lide de fleste dyr!

Anmeldelse:

Jeg er en 43 årig tømrermester, med over 25 års erfaring de seneste 7 år som selvstændig. Jeg laver alt indenfor tømrer faget og jeg gør det også i maler arbejde og mindre murer rep arbejde. Herud over klarer jeg også alle former for handy mands opgaver, og forsikrings skader. Jeg arbejder både på time basis og fast pris hvor materialer er indberegnet i prisen. Mvh Ben Pedersen

Anmeldelse:

Nybygninger, tilbygninger, renoveringer, reparationsarbejde, brolægning, ejendomsvedligeholdelse, rengøring, havearbejde og forsikringssager udføres

Udfører renoveringer, ombygninger, tilbygninger, nybyggerier, restaureringer og vedligeholdelse. Løser konkrete problemstillinger for varmetab, fugt, ventilation og kuldebro

Jeg er en frisk pige på 24 år som søger til ekstra arbejde til at supplere SU'en. Jeg vil kunne forskellige dage, hvilket vil komme an på mit skema som ændre sig fra uge til uge, men jeg er ellers meget fleksibel og møder altid til aftalte tider.

Jeg har arbejdet som arbejdsmand i flere omgange i familierelateret malerfirmaer. Jeg kan gå til hånde i mange typer af jobs, men det er i begrænsede perioder, når tiden er til det.

Vi kan klare både store og små opgaver . Har været i byggebranche i mange år. vi kan hjælpe med følgende store opgaver - Tømrer - Murer - Maler - Flytte osv. Vi kan også hjælpe dig med små opgaver fx. opsætte ikea møbler, spejl, ophængning af lamper, sæt hylder op osv. PS: Til store opgaver ligesom tømrer, murer og maler og flyttearbejde osv. giver vi en fast pris. Mvh. Team

Hej, jeg hedder Said, jeg kommer fra Zanzibar. Jeg har selv opbygget mit eget hus i Zanzibar. Mine hænder er godt skruet sammen. Jeg kan påtage mig alle mulige opgaver, flytning, oprydning, kan sætte lamper op, Jeg er meget fleksibel og pålidelig.

Alle maler opgaver udføres, til rimelig pris

Vi tilbyder: Professionelt håndværk i ovenstående kategorier, meget fleksible arbejdstider og til meget konkurrencedygtige priser.

Kan lidt af vært

Vi er en dansk familie ejet håndværkervirksomhed med mere end 13 ansatte. Vi har maler, murer tømrer, og nedrivning i en mindre grad. Vi har 13 fast ansatte håndværker. Vi giver 5 års garanti på alle vores udførte opgaver vi er medlemmer af 3f og hk m mere:)

Selvlært gennem hele livet.

Vi er et mindre firma, som kan klare både store og små opgaver.

Hej jeg hedder Annika, jeg er 20 år gammel og har afsluttet gymnasiet.

- Jeg arbejder primært indenfor Byggebranchen. Skal der laves tilbygning, renovering, tømrer arbejde, projekteringstegninger eller andet. Så kan jeg hjælpe. Her er snakke om større opgaver. - Læktiehjælp, jeg er god til at lærer fra mig og har samtidigt erfaring fra en tidligere stilling som lærer/underviser. Der hjælpes gerne inden Matematik, på 7-10 klasses-niveau, Foreberedelse til Gymnasiet samt Matematik C og B.

Jeg er en mand på 38 år, med gode erfaringer indenfor flytning, malerarbejde, rengøring mm. Jeg er både dygtig og pligtopfyldende, og kommer i hele Odense, eller rejser gerne længere væk for større opgaver. (Har bla arbejdet i Norge)

Jeg er ejer af virksomheden MPL Service som består af mig og min hustru. Jeg er 28 år og min hustru ,Pernille, er 25 år. Jeg er udlært elektriker og min hustru er udlært maler. Vi kan derfor tilbyde professionelt arbejde i alt inden for disse to brancher.

Maler med mange års erfaring. Starter op efter maj måned

Pudsning af vinduer, udskiftning af fuger i murværk, samt diverse havearbejde.

I'm 29 years old and live with my wife in Vanløse. Born in Egypt, but been living in Copenhagen for 1 year. Speak/understand/read some Danish. I can help you with many different tasks. It can be painting, snow cleaning, hanging up pictures/tv/etc and a lot more. Just contact me, and we will arrange it together. I have a drivers license to normal car, but no car.

Anmeldelse:

Jeg er en kvinde på 23, som gerne vil tilbyde min hjælp i huset. Jeg er studerende. Vil gerne have lidt job ved siden af. Elsker at gøre en forandring, og vil lægge alle mine kræfter i evt oprydning, rengøring, tøjvask eller opvask. Jeg er loyal, arbejdsom og betænksom.

Hejsa! Jeg kan tilbyde rengøringshjælp i form af; Støvsugning, gulvvask, tørre alle flader og ordne wc. Jeg kan også hjælpe med maler arbejde, dyrepasning mm.

Jeg er en fyr på 30 år, der bor i Aalborg. Jeg arbejde i hverdagen for et rengøringsfirma, men jeg kan gøre meget mere end rengøring. Jeg taler ikke godt dansk, men jeg håber det vil ikke være et problem.

Jeg er en frisk fyr på 42 år,jeg bor i Gentofte , er gift med dansk kvinde ,har to børn 12 og 8 år. Jeg er Tunisisk ,har været i danmark i cirka 2 år og lærer Dansk i sprogcenter i Lyngby .Jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have , og Jeg vil bruge min fritid til at tjene penge og øve mere dansk sprog .

Jeg har igennem 30 år arbejdet med alt indenfor hus og have, bl.a. opsætning af køkkener, maling, Kloak (er autoriseret), samt meget andet, ingen opgave er for lille og hvis den er stor har jeg et godt og solidt netværk af gode pålidelige håndværkere som kan byde ind hvor jeg evt. mangler viden.

Ventilationsopgaver, herunder montage, service, fejlfinding, indregulering, opstart af anlæg samt meget mere. Mindre byggeopgaver Hegn, Skur, terrasse mv. Maleropgaver EL arbejde. Mindre VVS opgaver. Døre, vinduer og køkkener flyttehjælp Opsætning af indbo

Maler , tømrer

Jeg er uddannet mekaniker. Jeg har allieret mig med en uddannet elektriker og en der har foden inde for i have branchen. Vi har skruet hænderne rigtigt på og er klart til at tage fat. Jeg/vi lægger special vægt på et ordenligt stykke arbejde.

Uddannet landmand og har basisviden inden for det meste håndværk

Pensionist, 68 - efter næsten 40 år som underviser i historie og samfundsfag i gymnasieskolen. Tilbyder lektiehjælp m.v. heri - og for den sags skyld også i andre fag. Far til en mis og 2 gøjer - mange års erfaring med diverse husdyr - som jeg også gerne tager mig af. Derudover havearbejde.

Malerarbejde tilbydes ude som inde. Opsætning af filt, glasvæv og tapet

Jeg hedder Andres og er 34 år.Jeg kommer fra Den Dominikanske Republik og bor med min danske kæreste på Østerbro. Jeg tilbyder at male både ud- og indvendig samt forfaldende tømrer/snedker arbejde.ydermere kan jeg hjælpe med at flytte,samle møbler,sætte hylder op etc.jeg kan passe haven, slå græs, så osv.

Uddannet tapetserer og maler, samt arbejdet i mange år med adm og eventmager

Hvis du mangler en praktisk handy man, kan jeg tilbyde min hjælp til ”Alt forefaldende arbejde”: f.eks. rengøring, vedligeholdelse af udenoms arealer, have arbejde, snerydning, vask af vinduer, bil, cykel, rense tagrender, facader, tilstoppede rør, reparation af cykler, inventar, møbler, bolig, mindre maler opgaver, samt ophæng af billeder, hylder og lamper