Anmeldelse:

Lars H hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Jeg er en Handyman med hænderne rigtigt skruet på... Har haft mit eget murerfirma og går op i detaljer.. Så hvis du har nogle opgaver du vil have et tilbud på, er du velkommen på at give et kald eller skrive en besked.

Anmeldelse:

KNN Service hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Jeg er uddannet elektriker til dagligt arbejder jeg som elektriker mine opgaver er byggepladser samt servicemand små og store opgaver inden for el kan udføres

Anmeldelse:

Bencze Szabolcs hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Alt i byggebranchen som tømrer , murer , maler , anlæg og belægning arbejde. Har også erfaret folk hvilken hjælpe med mig om hverdagen. Vi dække hele landet ..

Anmeldelse:

Morten andersen hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Autodidakt handyman med fingerene skruet rigtig på,. Lettere tømre/snedker arbejde og have arbejde samt forefaldent arbejdsmands opgaver som flyttemand.

Anmeldelse:

Luffe pedersen hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Har været selvstændig entreprenør. Håndværksmæssigt kan jeg det meste og arbejdmandsmæssigt kan jeg alt. Jeg har kørekort og bil Jeg har værktøj og maskiner til det meste Jeg ordner også haver og mindre anlægs arbejde

Anmeldelse:

Natmir Memedi hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

inde og ude

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Anmeldelse:

Christian H hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Håndværker med hænderne godt skruet på. Jeg tager gerne fat i større opgaver og udfordringer - med et åbent og positivt sind. Kan det meste inden for håndværk.

Ronni Jensen hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Alexandru Papuc hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Kan godt arbejde selvstændigt, er god til at bruge mine hænder. Har erfaring med havearbejde og kan klare IT opgaver samt andet så som børnepasning, huslige ting og andet udendørs arbejde og flytning

Jesper Knudsenborg hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Selvstændig siden 2001 ,tømrer, mure arbejde udføres til rimelige priser Kørsel med mini graver og andre mindre maskiner anlæg af have.fældning af træer Oprydning og bortkørsel af affald

Malet til privat opgaver ufaglært

Ingen profilbeskrivelse...

Dennis Andersen hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Jeg har har startet eget firma for snart 5 år siden, jeg laver alt hvad hjertet begære inden for have arbejde, jeg har 1 stk medarbejder. Vi kommer gerne og hjælper dig/jer med at få styr på dit/jeres have projekt.

Maling af sommerhuse udvendigt og indvendig maling

Er altid imødekomme, flexible overholder aftaler, hårdt arbejdende, løsningsorienteret. Har alt det værktøj som der skal bruges inden for Gartnerfaget.

Allan rytsel hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Bygnings snedker bygningskonstruktør alt arbejde i træ udføres. Tegninger på tilbygninger eller ombygninger udføres. Udregning af materialer. Samt tidsplan.

Jeg har over 6års erfaring med maler faget, spartel, filt, maling, rep, paneler og lakkering.

Uddannet it supporter fra Teknisk skole Ringsted Diplomer i Adobe og Sony samt cisco Malersvend gennem 6år Handymand og glad for at komme i mål .......................................................

Camilla Wagner hjælper med malerarbejde i Nørre Alslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...