SFD - Samler for dig

Primært samling af møbler, men også ophængning af lamper, spejle mm. Skriv til mig hvis du har brug for hjælp
Jeg har arbejdet med saml-selv møbler det meste af min karriere, hvorfor jeg har en del ekspertise på området. Jeg går til opgaven med stor omhu. Service er nøgleordet.
Kontakt mig gerne for oplysninger omkring hvornår jeg kan løse din opgave. Mvh Jimmi

Tophjælp

Mit navn er Henrik og jeg er 31 år. Jeg har en kone og 2 børn og bor i eget hus. Jeg er udlært tømrer, men arbejder på nuværende tidspunkt som restaurantchef i en fastfoodkæde, hvor jeg selv bestemmer min arbejdstid - men man kan jo altid bruge lidt ekstra indkomst. Jeg vil beskrive mig selv som én, der har hænderne skruet rigtigt på, og jeg går ikke af vejen for en udfordrende arbejdsopgave - jeg har bl.a. selv sat hele mit hus i stand. Jeg kan stort set arbejde på alle tider af døgnet, og derfor kan timeprisen variere lidt.

Daniel

Mekaniker Anlæggartner Murer Maler Tomer Elektriker Altmulig mand
14 i alle disse ting
24 T i 7 dage

Lucca

Jeg kan det meste. Jeg er færdig med min HF og søger lidt at fordrive tiden med :)
tømrer, rengøring, website programmering, mentor, havearbede etc.
Efter aftale

Phillip

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med
Håndværker 5 år flyttemand 2 år Dyrepasser 3 år (ikke uddannelse) Coach i 8 år (frivilligt) Fitness 6 år Børnepasser 2 år Rengøring 3 år Have mand 3 år Bartender 2 år
Når jeg har ferie er det intet problem at komme alle dage, men ellers foretrækker jeg weekenderne. Måske hverdagene også, afhængig af arbejdstiderne.

LukeLJensen

Jeg hedder Lukas, jeg er 16 år og bor i Nyborg. Jeg går i 10. klasse. Jeg er sammen med min familie og mine venner og passer skolen. Jeg kan finde ud af rigtig mange ting, jeg kan komme over alt på Fyn. Jeg kan som sagt lidt af hvert. Jeg er god til det jeg laver, jeg har lavet lidt håndværkerarbejde og motor, malet og ordnet have og en masse andre ting.
Jeg har været telefonsælger, forskellige håndværker jobs hos familie og venner. Små mekaniker jobs. Maler jobs. Have jobs. budbringer. Flyttemand. Passet børn.
Helst hverdage efter 15:00 - tirsdag og onsdag fra 10:00 til 23:00 - jeg er meget fleksibel ang. mødetider og hvornår jeg får fri. Jeg kan nemt tilpasse det med min skole.

Jesper

Jeg er uddannet maskinsnedker inden for træindustrien, er derfor dygtig med træ og lign. jeg har renoveret huse og lavet lejligheder i stand. Jeg er lydmand / musiker og har opbygget profesionelle lydstudier, jeg besidder derfor en stor portion teknisk snilde. Jeg har: Adgang til bil Adgang til traileren Adgang til trucken Adgang til værktøjer Dyreven Er som person venlig og nemt omgængelig.
Cykelklargøring, Genbrug, Handyman, Havehjælp, Hjemmeservice, Håndværkerhjælp, IKEA montering, Levering, Losseplads, Maler, Musiker
Kontakt mig gerne for nærmere information.

Sheikh

Jeg er uddannet bygningskonstruktør og har arbejdet med alle type byggeri og vedligeholdelse. Jeg kan tilbyde alle slags professionel hjælp, når du mangler at kommunikere med myndigheder for din små såvel som stor opgaver, hvor der er krav til anmeldelse eller indhentning af byggetilladelse samt med her og nu opgaver. Esmaza er min freelance firma.
Design og Arkitekt arbejde Professionel Rådgivning til dit bygge projekt Opmåling og Undersøgelse Projektering og tegning arbejde Udarbejde Projektering Budget Myndigheds Godkendelse Totalrådgivning Delrådgivning Udarbejde Kontrakt og Udbudsmaterialer
Jeg er altid åben til dialog med jer døgnrundt

Jesper

Jeg er læreruddannet, bl.a. uddannet sløjdlærer. Jeg tilbyder alt arbejde, der ikke kræver fagperson til at udføre. Alt lige fra et stoppet afløb til at køre haveaffald væk.
Har selv istandsat et gammelt hus, og har dermed prøvet forskellige ting, og har efterhånden en del værktøj. Derudover har jeg arbejdet som it-vejleder og projektleder for et it projekt under Socialstyrelsen.
Onsdage og lørdage.

Michael Brobyskov

Jeg er en ung frisk mand på 30 år. Jeg har mit eget lille firma hvor jeg tilbyder. Kloak arbejde (både reparation og nyt kloak) Anlægs og have arbejde (hæk klipning, græs slåning med mere) Brolægger opgaver (indkørsel, terrasser og hvad du ellers ønsker) Tilbyder også rengøring af privat hjem og erhverv. Mure arbejde maler arbejde
Uddannet kloakmester, brolægger og anlægsgartner
Arbejder på alle tider af døgnet

Handel & Servics

Jeg er en mand på 50 år bor på Langeland og kan tilbyde min arbejdskraft renovering af dit hus ude som inde, så som flise/klinker renovering af køkken/bad osv.
Udlært skibsbygger, kørt som ventilation montør i 10 år. selvstændig montør (Hags Legeplads) nogle år hos et tømmerfirma nær Roskilde. Så blev der en murer der lige manglede en mand i et par dage, det blev 8 år, samme med mester
Noget der er speciel så som fliser og mosaik.

John

Jeg er en frisk og rolig fyr med 2 børn og kæreste. Jeg har eget hus med stort værksted i det vestfynske hvor jeg bl.a. har egen bilpleje virksomhed. Jeg elsker at bruge mine hænder og laver derfor også diverse projekter i mit værksted, bl.a. renovering og sprøjtemaling af møbler, køkkenlåger m.m. Har du en opgave som kræver et stor værksted så er jeg den rette ;) Skriv endelig.
Jeg har mere end 16 års erfaring med gør-det-selv arbejde ;) og er til daglig entreprenør. Jeg har tidligere været selvstændig entreprenør og driver nu en bilplejevirksomhed ved siden af mit fuldtidsarbejde, men der er stadig plads til at hjælpe dig !
Mandag-torsdag: 17.00-22.00 Weekend efter aftale. I mit værksted efter aftale.

Per Lyager Kristensen K

Jeg er en frisk fyr på 60 år, der bor i eget hus i Odense, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. Hænderne er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hånd med, til næsten alle slags håndværkerarbejder og praktiske opgaver i hus og have, såsom: Ophæng af lamper, hylder m.m., murer-, tømrer- og malerarbejde.
Jeg er selvlært, og har stor erfaring med tømrerarbejde, el-arbejde og VVS, da jeg har sat mange huse i stand. Som person er jeg behagelig at omgås, og tager alle udfordringer med ro – og ingen opgaver er for små eller dumme
Jeg kan arbejde hverdage efter kl. 14.00 - og de fleste weekender. Kontakt mig gerne for nærmere information. Glæder mig til at give dig en hånd.

Rune H. Petersen

Jeg er en erfaren handyman og kan hjælpe med stort set alle opgaver. Jeg er pt. i gang med en snedker uddannelse, og har derfor mulighed for at hjælpe med stort set alle opgaver med træ. Det er måske også værd at nævne at jeg tidligere har arbejdet som vinduespudser, så hvis det er en vinduespudser du står og mangler, løser jeg også det problem :)
Snedker Vinduespudser Lager og Logistik Flytning Service Restauration Brolægning Telemarketing
Efter almindelig arbejdstid og weekender.

Christian Dirksen

Jeg er 66 år, gift og bosiddende i Kerteminde. Ved Lindø værftets lukning, hvor jeg var ansat som planlægningschef, besluttede jeg at stoppe som lønmodtager og har siden etableret egen enkeltmandsvirksomhed. Mine kompetencer: • Alle former for havearbejde inklusiv ny anlæg, flisebelægninger og etablering af vandmiljøer. • Udbedring af bolig inklusiv maling.
Jeg har været med til at bygge parcelhuse, carporte, redskabsrum, cykelskure, drivhuse og udført opgaver på eget hus og have. I perioden som virksomheds ejer har jeg renoveret boliger, udført diverse haveopgaver og assisteret tømrerfirma med tag renoveringsopgaver.
Jeg er klar til opgaver hverdage som weekender fra tidlig morgen til sen aften. Jeg holder, hvad jeg lover og er en stabil og troværdig samarbejdspartner.

Eddie

Jeg er 45 år, momsregistreret håndværker Uddannet tekniker og har arbejdet i faget siden 1990 Mine spidskompetencer er: Anlægs & Jordardarbejde fx. udgravning til fundament & dræn. Nedrivning, miljøsanering, EL, VVS, tømrerarbejde fx carport, terrasse, montage af stålkonstruktioner, svejsning Mig/Mag, reparation af hydraulik fx brændekløver
Mit erfaringsområde som selvstændig er bredt: EL arbejde: Udskiftning af kontakter, og lamper, opsætning af hvidevare VVS: Udskiftning af termostater, radiatorer, blandingsbatterier og toiletter Jordarbjde med minigraver. Nedrivning, og Mijøsanering, Asbest, PCB & Bly.
www.abctek.dk Hverdage 7-17 og efter aftale Weekend efter aftale 21 95 65 00 HUSK HÅNDVÆRKER FRADRAGET!!

Milan

I am a fresh, young guy, who is 35 years old. I am studying at Lillebaelt Acaemy and l need a job so i can get a chance to earn extra money for my daily needs. I can be helpful with almost all kind of work, in the house as well as garden If there is a need for help I am right here/
I am trained through my life for every kind of activities in the kitchen and garden. As a person am I comfortable to handle and take all challenges with peace.
I can work usually after 14h but it depends from my classes. Contacting me for further information. Milan Milosavljevic.

Brian

hjælpsom ung mand på 25 jeg tilbyder hjælp med din have det kan være din græs plæne skal slås eller din hæk trænger til at blive klippet og fjerner også ukrut fælder også træer det er muligt at lave en aftale over en længer periode til en god pris vis der er lidt små rep af væg kan jeg også det da jeg er ved at uddanne mig til murer
jeg har arbejdet meget i have og fældet en del træ
Kontakt mig for at høre nærmere.

Nick J

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.
Tømrerlærling samt 5 års personlig erfaring. 2,5 års selvstændig erfaring
08-22

Mr.Bernth

Hej! Jeg er en frisk ung tømrerlærling. som altid er klar på nye udfordringer! jeg har ca. 1½ år tilbage af min læretid. Så jeg kan det meste. Min ekspertise er mest tætning af tag. udskiftning af vindue og døre. gulve og lofter. Jeg kan dog lave næsten alt. gips er også en af mine spids-kompetencer. Ofte laver jeg mit arbejde med min makker. som også er min bedste kammerat. ring endelig! -kim
Min ekspertise er mest tætning af tag. udskiftning af vindue og døre. gulve og lofter. Jeg kan dog lave næsten alt. gips er også en af mine spids-kompetencer. havearbejde træfældning rivning af gårdsplads. Såning af græs. og mekaniker-ting. og en del IT-ting.
Hele tiden. der findes ikke dårlige arbejdstider. Kun dårlige beslutninger om ikke at arbejde ;)