Tomas Octavian hjælper med murerarbejde i valby og omegn

Hej jeg tilbyde alle slags mailer arbejde, vindues polering, sma murer reparation, flytte hjælp, have arbejde .. mvh din handyman Tomas 🙂 91 64 62 O9

Niels JUhl hjælper med murerarbejde i Albertslund og omegn

murer og andet håndværk. samt have brolægnind

Mikkel Jørgensen hjælper med murerarbejde i Frederiksberg og omegn

Uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Nu projektleder med et bredt netværk. Jeg kan hjælpe med alt indenfor byggeri og byder gerne på din opgave i storkøbenhavns området

Frederik hjælper med murerarbejde i Glostrup og omegn

Jeg hedder Frederik og er 17 år. Jeg hjælper ofte til herhjemme, både i hjemmet og i haven med diverse opgaver.

Lauge Skovgaard hjælper med murerarbejde i København NV og omegn

Jeg er gulvlægger til hverdag og har erfaring med de fleste håndværksmæssige fag. Jeg elsker at bruge mine hænder i mit arbejde og få et flot resultat.

Daniel donici Donici hjælper med murerarbejde i Årslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har taget et par forløb af uddannelse, men stoppede og fortsatte som arbejdsmand i et håndværker firma hvor vi råder over en masse faggrupper, så kan en hel del - og det vi ikke kan, det lærer vi.

Moden, ung og frisk! Kvalitetsbevidst og vægter stabilitet og loyalitet højt! Bestemt ikke bange for at tage fat. En aftale er en aftale - ingen pludselige overraskelser

MzeeKeith Ridgewell hjælper med murerarbejde i Hvidovre og omegn

Skovervejede Have Byg både mur og tømre Chaufor erfaring haves som taxa Pensionist men active med ønsker om at tjene lidt til forsøde tilværelsen Mange års erfaring

Krzysztof Sitarz hjælper med murerarbejde i Hedehusene og omegn

Murer

1 hoved indenfor murerfaget

Ingen profilbeskrivelse...

Marius Brandt hjælper med murerarbejde i Allerød og omegn

Jeg driver til dagligt et vinduespudser firma. Personligt har jeg erfaring inde for vinduespudser branchen og gardin branchen

Har en del erfaring med murerarbejde. Det kan være lige fra vandskurring af hus til fliselægning. Mindre mureropgaver som reperation af murværk tilbydes også.

Gennem de sidste 10 år har jeg beskæftiget mig med mange forskellige håndværk. Jeg har totalrenoveret 2 huse, anlagt meget have og været omkring utrolig mange forskellige projekter. Jeg brænder for at løse opgaver, renovere eller bygge og er meget serviceminded. Jeg er høflig, pligtopfyldende og så skal det gøre ordenligt første gang!

Gasbeton

Ingen profilbeskrivelse...

Rasmus Olesen hjælper med murerarbejde i Frederiksberg og omegn

Jeg er manden, der kan alt og har alt udstyret til det også. Jeg elsker gør det selv projekter og jeg laver alt selv, hvis jeg vurderer at jeg kan finde ud af det.

Leon Lorentzen hjælper med murerarbejde i Kolding og omegn

Har arbejdet med forskellige ting. Og drevet mig eget handyman firma i en periode hvor jeg boede i Norge. Om jeg kan klare opgaven kan jeg hvertfald bidrage med forskellige løsninger som vil kunne bruges. 🙂

Erfaring fra total istandsættelse af flere lejligheder Nedrivning af mur, støbe gulv, pudse vægge mm

Erfaring fra egen lejlighed, hus og have. Diverse opgaver med køkken, bad, opholdsrum og have. Fældning af mindre træer, opsætning af hegn mm Uddannet ingeniør

simpelt murværk, konstruktion af skillevægge osv. Simple masonry work, construction of partition walls, etc.

Hej, jeg hedder Jarek. Jeg er fra Polen i 10 år, jeg har boet i Danmark. Sammen med min kæreste og datter bor vi i København. Jeg er 30 år gammel. I øjeblikket arbejder jeg som tårnkranfører, og jeg har meget fritid samt meget energi og styrke :) IT-tekniker kandidat. Evne til at bruge de fleste manuelle og elektriske værktøjer (jeg har mange forskellige værktøjer nødvendige). Danske certifikater til byggemaskiner (kraner, teleskoplæssere, rendegravere) og gode færdigheder. Kørekort kategori B (jeg har en bil) Gennemført modul 2 murer arbajder på Sprog Center Nørrebro (foretrækker kommunikation på engelsk, hvis det er et problem, jeg har en dansk ven, vil han helt sikkert hjælpe med kommunikation) Hello, my name is Jarek. I am from Poland for 10 years I have been living in Denmark. Together with my girlfriend and daughter we live in Copenhagen. I am 30 years old . Currently I work as a tower crane operator and I have a lot of free time as well as a lot of energy and strength :) IT technician graduate. Ability to use most manual and electric tools (I have many different tools needed). Danish certificates for construction machines (cranes, telescopic loaders, backhoe loaders) and good skills. Driving license category B (I have a car) Completed module 2 murer arbajder at Sprog Center Nørrebro (prefers communication in English, if that's a problem I have a Danish friend, he will definitely help with communication)

Mathias Tornbjerg hjælper med murerarbejde i Aalborg og omegn

Er tømrer Svend til dagligt, så vindues udskiftning, montage arbejde, gulvlægning, overdækninger, Og hvad der ellers indebærer fysisk arbejde er jeg parat.

Mikael Groth hjælper med murerarbejde i Skanderborg og omegn

Alt i tømre/snedker og maler arbejde udføres. Jeg er meget alsidig og er udlært tømre.

Kaveenthiran Theiventhriam hjælper med murerarbejde i Lunderskov og omegn

Jeg har faktisk god kvalifikationer med det forskellige opgaver. Jeg har arbejdet forskellige tings og derfor det tings som jeg ordne eller lave sige ja til.

+ 25 års erfaring med design, layout renovering og ombygning af sommerhuse, huse og lejligheder i både Danmark, Kina og Thailand. Har et polsk sjak der hjælper med det grove ved de store opgaver. Dansk. VVS, Ingeniør, eget firma siden 2004.

+ 25 års erfaring med design, layout renovering og ombygning af sommerhuse, huse og lejligheder i både Danmark, Kina og Thailand. Har et polsk sjak der hjælper med det grove ved de store opgaver. Dansk. VVS, Ingeniør, eget firma siden 2004. Taler Dansk, Tysk, Engelsk.

Anmeldelse:

Kan pudse, same lægge flise, fuge samt støbearbejder

Uddannet vvs og energimontør Isandsættelse af huse og lejligheder med Henblik på videre salg. Div. Ombygninger og tilbygninger på sommerhus. Har haft eget handy mand firma

I have been running a small hostel in Sevilla, Spain for the last 10 years before coming to Denmark. Here I have been cleaning every day, painting, fixing broken things, etc. Therefore I have great experience with cleaning and maintenance. My hostel (Pension Virgen de La Luz) has for several years been listed among the Top 5 best hostels in Seville - this for great service and being totally clean and up to date as to maintenance. I always have an eye for the details.

Ingen profilbeskrivelse...

Vi kan løse de mest almindelige mureropgaver. Fliser, pudsning osv.

Rengøring-vinduespudsning-bilrengøring-handymanservice. Jeg elsker at beskæftige mig med servicering boliger og mindre erhverv. Vi får tingende gjort ASAP.