Anmeldelse:

I'm a young student, coming from Italy.I'm sociable and friendly , serious and ambitious who wants to offer a helping hand .

Anmeldelse:

Jeg hedder Morten jeg er 21år. Jeg bor i Slagelse... Jeg er frisk på at hjælpe andre og jeg har arbejdet med en del ting så i skriver eller ringer bare

Anmeldelse:

Jeg er en mand på 39 år, der bor på Østerbro, sammen med min kone. Til daglig læser jeg til Maskinmester på Maskinmesterskolen København. Siden jeg var barn, har jeg skilt ting ad, og samlet dem igen. Desuden har jeg altid hjulpet familie og venner, med diverse handyman opgaver. Jeg svarer alle henvendelser indenfor få timer, og alle aftaler overholdes.

Anmeldelse:

Vi udføre alle service indenfor Gulv slibning med olie/lud / lak Speciale i skibs gulve Rengøring Have arbejde Murer & tømrer Og masser andre opgaver Så bare spørg Tlf xyxyxyxyx Mail xyxyxyxyxyx.com

Anmeldelse:

Jeg er netop blevet folkepensionist, men føler mig stadig både rank og spændstig. Jeg er uddannet som lærer, men efter nogle år i folkeskolen hoppede jeg over i det pulserende erhvervsliv, hvor jeg har arbejdet lige indtil min pensionering.

Anmeldelse:

Jeg er uddannet bygningskonstruktør og har arbejdet med alle type byggeri og vedligeholdelse. Jeg kan tilbyde alle slags professionel hjælp, når du mangler at kommunikere med myndigheder for din små såvel som stor opgaver, hvor der er krav til anmeldelse eller indhentning af byggetilladelse samt med her og nu opgaver. Esmaza er min freelance firma.

Jeg hedder Dennis Nielsen, til hverdag arbejder jeg som tømrer-lærling. Jeg er meget god til de fleste ting med mine hænder, og har prøvet lidt af hvert, så som at ligge fliser, samle møbler, hække klipning, græsslåning og meget mere. Kan give en hjælpende hånd i de fleste weekender, og til dagligt efter klokken 15.00

Er en selvlært fyr på 30 år. Så står du og mangler hjælp til f.e.k. græsslåning, malearbejde, oprydning..etc Så tøv ikke med og kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Er udlært mobil tekniker, montør, vagt og brandmand. Har eget hus og have, som jeg selv går og renovere.

Nøgleord: Selvstændig og ansvarsbevidst. Kvalitetsbevidst. Kundeminded.

Jeg er en pige på 18 år, der bor i den lille by Herlev. Jeg arbejder 3 timer om ugen i en lille Superbest og har gjort det i to år. Udover dette har jeg serveret/ryddet af til konfirmationer og fødselsdage. Jeg er en smilende pige og meget udadvent. Jeg har en kæreste på 22 år, som også kan være en hjælpende hånd, idet han er næsten færdig med tømrer uddannelsen. Jeg er lidt af en "altmuligtpige", og kan tilbyde rigtig mange ting, både indenfor børn, unge, lektie hjælp, motion osv. Eller hvis dit barn har brug for en at tale med én, der kan være et forbillede, så står jeg også til rådighed. Jeg kan arbejde fra ca. kl.14:00 hver dag. Hvis jeg lyder som noget for dig, eller hvis du vil vide mere om mig er du meget velkommen til at skrive til mig. De kærligste hilsner fra Jennifer.

Fagligt og venlig/ærlig rutineret handyman, hjælper ude og inde med stort og småt. Har flere uddannelser og og er samvittighedsfuld og ordholdende, Lytter og tænker. HVEM ER DU Erfaren og pligtopfyldende. HVAD ER DIN ERFARING: mange års erfaring med at hjælpe andre. HVAD ER DINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

Tømrer til dagligt, hvor jeg har været på rigtig mange forskellige opgaver. Så det jeg selvfølgelig godt fikse. Men jeg kan også lave mange forskellige ting i haven. Anlægge terrasse, fliser og træ. Nedbrydning, vinduespudsning. You name it.

Jeg er en frisk ung mand på 20 år og bor for mig selv og kunne ønske mig noget at tager mig af efter skolen. Da jeg er under uddannelse som bygge og montage tekniker. Ellers er jeg sammen med venner og er altid i godt humør.

Jeg er en ung knægt på 19 år, som tilbyder alle former for hjælp - just name it I help! Jeg er venlig og frisk og er klar på udfordringer til en hver tid.

I am a young guy who is 25 years old, i am living at emdrupvej with my friend, i am a student here and i am now studying in Køge business college and i am free only after 15:00 hrs but totally free in weekend, i can also do in the morning time up to 8:00. so i want a job in these spare time to make some money for my education as well as for my accomodation.

Jeg hedder Lukas, jeg er 16 år og bor i Nyborg. Jeg går i 10. klasse. Jeg er sammen med min familie og mine venner og passer skolen. Jeg kan finde ud af rigtig mange ting, jeg kan komme over alt på Fyn. Jeg kan som sagt lidt af hvert. Jeg er god til det jeg laver, jeg har lavet lidt håndværkerarbejde og motor, malet og ordnet have og en masse andre ting.

Hej Jeg er en frisk ung mand på 19, som bor i Aalborg. Jeg vil gerne tjene lidt ekstra penge ved siden af mit studie. Jeg er en ung mand, som godt kan lide at hjælpe mennesker og give en ekstra hånd til diverse ting.

Jeg er en frisk fyr på 46 år, som arbejder i hverdagen indenfor træindustri, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. Jeg tilbyder: Ophæng af lamper, hylder m.m., samling af møbler, tømrer og snedkerarbejde, hjælp til opsætning PC, Printere, trådløst netværk. Alsidige håndværker med flair til IT og elektronik.

Hej! Jeg er en frisk ung tømrerlærling. som altid er klar på nye udfordringer! jeg har ca. 1½ år tilbage af min læretid. Så jeg kan det meste. Min ekspertise er mest tætning af tag. udskiftning af vindue og døre. gulve og lofter. Jeg kan dog lave næsten alt. gips er også en af mine spids-kompetencer. Ofte laver jeg mit arbejde med min makker. som også er min bedste kammerat. ring endelig! -kim

Jeg er 27 år og arbejder til dagligt som mekaniker. Jeg bor sammen med min kæreste og min datter. Jeg finder stor glæde i at hjælpe andre og har hænderne rigtig skruet på. Jeg er opvokset i en familie hvor man går meget op i det man laver og at det er bedre at reparer tingene i stedet for bare at smide væk og købe nyt.

Tømmer arbejde, automekaniker arbejde og diverse have opgaver. Laver også lampe installationer og maler arbejde.

Alt i maler arbejde. Kan lave de fleste tømre opgaver. Eksempelvis, sætte gips og skillevægge op. Montere dør eller lign. Mindre murer opgaver. Puds reps. Lettere flisearbejde mm. Elektriker. Kan udføre alt indenfor lovens rammer. Altid fair og god behandling. Tager aldrig imod penge Før opgaven er løst. Ung, frisk og service mindet.

Jeg er har meget bred erfaring indenfor mange fag, og arbejder til daglig på værft, som bådbygger med ca. 3 års erfaring, og har Grunduddannelsen som møbelsnedker. Som bådbygger skal jeg løse alle slags opgaver, og finde alternative løsninger, så jeg kan hjælpe med både at finde gode løsninger og udførelsen af dem, med kendskab til håndværket og materialer.

Hej jeg en ung fyr på 22 år, jeg bor i hus med min kæreste og vi har to børn. jeg er udlært tømre og er nu studerende som bygningskonstruktør i ålborg. jeg kan fagne meget bredt hvad angår opgaver i haven,huset,IT,skove, og jeg elsker udfordringer så bare kom med en masse af dem:D

Mit Navn er Oliver Möglich Petersen. Jeg er 22 år og er faglært tømrer på Syddansk Erhversskole i Vejle, til daglig læser jeg til energiteknolog på Københavns Erhversakademi. Jeg har arbejdet som tømrer i 6 år og har tilegnet mig god erfaring inden for tømrer faget. Jeg lægger meget vægt på kvalitet og vil altid yde det bedste, jeg er pålidelig og ihærdig.

Jeg tilbyder lidt forskellige ting, jeg kan finde ud af lidt af alt og så går jeg på et tømrer hovedforløb, kaldet Bmt (byggemontageteknik) som har med gips at gøre, altså bygge vægge, samt køkken opsætning og vådrum(gips)

24 år, Tømrer og hænderne skruet ordentligt på. Gulve, fodpaneler, skillerumsvægge(gips), vinduer og døre og andet tømrer arbejde er velkomment

Jeg arbejder med alt i tømrer arbejde, som kan være opgaver fra gulv til tag.

Jeg kan tilbyde alt inde for tømrer/snedker opgaver incl lidt maler arbejde.

tilbyder næsten alle former for fysisk arbejde også det der er lidt uden for en fag gruppe så som at hænge bileder og malerier op persinner ,rullegardiner mm og hvis det ikke er noget jeg kan klare kendeer jeg nok en der kan

Jeg er 15 år. Jeg elsker at arbejde. Fysisk arbejde er det jeg dur til. Jeg kan lave lidt af det hele. Til at stole på. Nem at ha med at gøre med. Gør som der bliver sagt.

Jeg er udlært elektriker og elektroniktekniker og har arbejdet med IT i mange år. Da jeg har flyttet en del har jeg restaureret, og vedligeholdt flere typer huse og haver gennem årene. Jeg er god til at finde på løsninger til usædvanlige opgaver og er altid klar til at hjælpe med hvad som helst.

Dygtig og detalje orienteret uddannet bygningssnedker med 10 års erfaring. Jeg tilbyder hjælp til udførelse af mindre snedkeropgaver så som : Køkkener / Garderobe Montering Restaurering : døre, vinduer, paneler og møbler Fugning Special møbler / inventar Hemse Indretningshjælp, opmåling og tegning Udbedelse af fejl og mangler Finish

Hej mit navn er Elias. Jeg kan tilbyde specialbyggede møbler bl.a (og helst) genbrugsmaterialer, opsætning i divs. Ting så som hylder, profilbrædder, billeder skabe.. You name it. Jeg er ikke håndværker, men er god til at finde mine egne løsninger. Foreslår at man ser hvad jeg har lavet igennem tidens løb for at få en fornemmelse af hvad jeg kan.

Anmeldelse:

Jeg bor sammen med min kæreste i centrum af Vejle, hvor jeg har eget firma. Jeg tilbyder alt indenfor .....tømrer/snerdkerarbejde ...elektrikerarbejde - alt det der må udføres uden autorisation ...malerarbejde - ikke tapetsering Timepris: 235,- kr./t

Jeg er en mand på 44 år med hus og have, jeg har et lille firma hvor jeg tilbyder alt I maler- tømrer- snedker- og handyman- opgaver udført. Jeg kommer med gode ideer, godt humør og nyder at lave tingene ordentligt. Så om du skal ha' nyt køkken, lavet gulv eller tag, sat filt op på væg eller loft og malet, klippet hækken eller fældet et træ, kan du ringe til mig, venlig hilsen Lars

Jeg udføre små og stor opgaver til private kunde og virksomheder, havearbejde, bolig reparationer, brolægning, malerarbejde, flyttehjelp.... Og hvis du er i gang med lidt for stor projekt, jeg vil hjælpe dig :) Ring eller send SMS 51198645

jeg kan tilbyde jer alle former for have arbejde samt mindre murer rep.og mindre transport opgaver samt bort kørsel af affald og mindre ned rivnings opgaver

Hej jeg kan hjælpe med alt fra lægning af gulv til udskiftning af Stern! Vil helst ikke skifte tag da det kræver garanti kan også lave have/cykel skur!

Morten, er 26 år og bor i Haderslev. Jeg har arbejdet med mad i både et dansk og spansk køkken i en del år. erfaringer med større arrangementer - såsom bryllupper, svendegilder tilmed konfirmationer. Tilmed har jeg arbejdet som murer i nogle år - og derfor stor erfaring inden for belægningsarbejde, facadebehandlinger, støbearbejde, samt reparationer af murværk. Har bestået HF, HHX.