Alt murerarbejde .......................................................................................................................................

Jeg er udlært tømrer. Lever for min faglige stolthed.

På 3. År med tømrer udsnnelse - har efterhånden prøvet det meste. - handy mand og landmand giver mange mange andre kvalifikationer.

Er uddannet tømrer og lidt af en blæksprutte med hænderne skruet rigtigt på ..... så ikke vær bange for at spørge om noget..............................Se mere på www.jkbygdk.dk

udfyldning undervejs beklager den manglende tekst :-) ..........................................................................................................................................................

Skal du have hjælp til handy mands opgaver, graveopgaver, havearbejde, byggeprojekter osv ? Alt fra småt til stort! Vi er klar til at tage fat! Vh Dondie multiservice

Professionel i repere vægge og male spartle sætte filt op alt indenfor håndværk

Jeg kan tilbyde min hjælpe inden for murerfagets opgaver så som. opmuring, vandskuring, fliser, klinker, støbning, facadeisolering, facadepudsning mm Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud.

Udlært tømrer, hjælper med hvad det nu skulle være rundt om og i huset. Døre, vinduer, vægge og lofter indendørs. Derudover skure, hegn og carporte.

34 år meget grundig og stabil. Tilbyder en hjælpende hånd med stort set alt inden for reperationer og renoveringer i huset, samling af møbler, træfældning og havearbejde. Ingen opgave er for lille- eller stor-:) jeg skal nok sige fra hvis jeg er på dybt vand!

Anmeldelse:

Billig god og hurtig hvad er der mere at sige ????

Jeg er 63 år og bor sammen med min kone i Korsør Jeg har haft selvstændig virksomhed som handymand og malerfirma. Jeg tilbyder hjælp til opgaver i hus og have. Oprydning, samling af møbler ,opsætning af tapet og filt,maling,opsætning af lamper o.m.a ting

jeg hedder Rasmus og jeg er 37 år jeg er uddannet gartner/smed/isolatør og tillært tagdækker (tagpap) jeg kan rigtig mange ting med mine hænder da jeg har været inde for forskellige brancher og kan derfor tilbyde hjælp til mange opgaver lige fra have til tømre og vvs og mindre mure opgaver. jeg er altid frisk på en ny opgave/udfordring. beklager hvis jeg ikke lige får svaret så hurtigt men jeg får ikke rigtig nogen notifikation når der kommer beskeder og jeg har ikke lige tid til bare at sidde og kigge her på siden, håber på forståelse, skriv evt. en mail på fabrinogskipper@gmail.com

Jeg er 33 år, bor i Odder. uddannet elektriker. Derudover stor erfaring med tømrer og maler arbejde. Jeg klare også havearbejde, lettere nedbrydnings opgaver og kørsel af affald.

Jeg er 42 år, bor i Valby. Har lært det meste håndværk via gør det selv arbejde, hvor jeg har sat mig grundigt ind i tingene for rigtig udførsel. Har viden mht. brug af gamle metoder fx kalkning og linoliemaling. Moderne metoder udføres også. Udlært inden for skovbrug, og har erfaring for beskæring af træer, podning og formering af planter.

Hej. Jeg en ung håndværker på 28. Har en del erhvervs erfaring som håndværker og flyttemand. Er maler til daglig. Tilbyder at kan hjælpe med lidt af det hele. Har en bred erfaring indenfor mange områder og er flittig. Kommer altid til tiden og overholder alle mine aftaler

Frisk fyr på 24år, udlært energispecialist inden for VVS og kloak arbejde.

Udlært tømrer 2003 Uddannet bygningskonstruktør 2008

Jeg er en mand som elsker mit job og tag ikke hjem føre min opgave er løst

tømrer på pension

Ejer og indehaver af DH-SOLUTIONS Har været selvstændig handymand og entreprenør siden 2013 Jeg er uddannet elektriker, og er selvlært al round hånværker, efter arbejde inden for diverse brancher. Ud over mig selv har jeg et utal af samarbejdspartnere, som jeg deler opgaver med, så vi sammen, på bedste vis kan yde det vi er bedst til. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kontak@dh-solutions.dk

Hej. Jeg er en frisk, ung mand på 37. Jeg bor i eget hus, og er uddannet vvs-montør.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jeg tilbyder at løse diverse handyman-opgaver i hjemmet. Det kan være alt fra at samle møbler, hænge hylder og lamper op og lave små-reparationer.

Er pt murerlærling i firma. Skal starte på teknisk skole til januar, men mindre opgaver som fugening. Kan jeg snildt klare.

Jeg er 22 år gammel og har i mine sabbath år arbejdet i rengøringsbranchen såvel som flyttebranchen. Derudover er jeg et ordensmenneske og mødestabil.

Hej mit navn er Håkon, Jeg er en glad og frisk mand som går meget højt op i at mit arbejde er særdeles godt veludført. I min hverdag arbejder jeg som murer hvor der både bliver muret mursten, samt fliser i køk og bad.

vi er 2 stk en maler og murer. der til kan vi faktisk alt, eller kender nogen der kan! har arbejdet i fagene længe vi prøver kræfter med hver vores. Men sammen her for at kunne udleve vores drømme!

Trænger huset til en omgang? Murerarbejde tilbydes - Så er det måske mig du skal kontakte send en besked så vi sammen kan finde en løsning, Jeg tilbyder: Facaderenovering lige fra nye fuger, fils, puds eller udbedring af sætningsskader eller opmuring af mindre typehuse.

Uddannet murer. Kursus til stillads. Maler erfaring. Fit med fingrene og erfaringer inden for håndværker branchen. Har arbejdet som vikar i børnehave også.

Uddannelse inden for VVS og håndværk. Jeg har diverse erfaringer inden for byggeri. Et eksempel på mine kvalifikationer, er at jeg har bygget mit eget hus. Jeg anlægger også fliser/have mm.

er uddannet ejendomsserciceteknikkler og har arbejdet med renovering inden for hus og have de sidste 10 år .....................................................................................................................

Uddannet elektriker - har lavet det meste i mit hus selv af tømre, mureropgaver og maleropgaver.

Jeg udfører alle former for tømrer, maler og murerarbejde både indendørs og udendørs.

Jeg er en mand på 25 som er klar på at lave noget fysisk arbejde og tjene lidt ekstra mønt på det! Er åben for alt så kom med en uforpligtende tilbud :D Vil gerne bidrage til et godt arbejdsmiljø!

Håndværkerhjælp/ handyman / maler. Sprøjtemaling af større og mindre lokaler m.m. .Festarrangør Hjælp til forskellige små og større håndværksopgaver vedr. reparation, spartling, sprøjtemaling og alm. malerarbejde m.m. Materialekøb til proff. indkøbspriser direkte fra leverandør (Beck &Jørgensen )svanemærket Hjælp til privat-/ firma-fester. Indkøb, madlavning, opdækning, servering m.m. (Indkøb direkte fra Dagrofa.)

Jeg er uddannet håndværker, så jeg er den helt perfekte handymand. Snakker engelsk

Som selvstændig Multi/Handyman er man nød til at yde det bedste man kan hvergang noget skal udføres og det gør jeg Har gennem mere end 3 årtier opbygget erfaring med alt slags professionelt håndværk indenfor: Renovering og nybyg // opbygning af køkken og bad // udskiftning af stikkontakter// montering af vaske/tøre/opvaskemaskine // opretning og lægning af gulve // oppudsning af væg// samt lægning og opsætning af fliser // opsætning af væv og filt samt at male paneler + vægge og lofter// opspartling af væg og lofter // lave vvs og blik som man må selv.

Anmeldelse:

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med

Frisk fyr på 30, der bor i Lyngby med min kone og søn. Jeg arbejder i hverdagen som murer, men arbejder også i fritiden for at tjene lidt ekstra da både min kone og jeg har en ny startet virksomhed. Hænderne er skruet rigtigt på, og jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have. jeg er på Marc()costructure.dk el. to to to tre otte nul et et.