expierienced, responsible handyman

Jeg er en frisk fyr på 48 år som bor i hus og som vil lave håndværks/praktiske/ have/rengørings arbejde jeg har bil og trailer Jeg har de maskiner som skal bruges

Jeg tilbyder stort set alle slags arbejdsformer, kontakt mig og indhent et godt tilbud.

Jeg er en frisk fyr på 56 år, som tilbyder hjælp til div opgaver i hus og have f.eks. Maling, El arbejde, havearbejde, andet forefaldende vedligeholdelse. Jeg har fast arbejde i dagtiden, men har brug for at tjene lidt ekstra til ferie.

Handymand der kan lidt af det hele, så det er bare og spørge. Siger ikke ja til noget jeg ikke kan lave.

Jeg er en mand på 53 år, der er venligsindet og let at omgås. Generelt oplever jeg en glæde ved at hjælpe andre. Jeg har været i et længerevarende samlivsforhold, som ophørte i 2014. Aktuelt er jeg bosiddende i en husbåd på Christianshavn. Jeg kunne godt bruge en ekstra indtægt, så jeg på et tidspunkt i mit liv for mulighed for at realisere en drøm om at sejle ud i verden.

frisk ung fyr på 32 tilbyder hjælp til diverse opgaver

Hej. Mit navn er Kristian, jeg læser til maskinmester på simac i svendborg, på 7. Semester. Jeg er en udadvendt, aktivt og arbejdsom person, med flair for håndværk. Jeg stiller glædeligt op til enhver arbejdsopgave, og ser aldrig forhindringer men blot udfordringer ;) Så har du opgaven har jeg arbejdskrafterne.

I´m a student at Erhvervsakademi Dania and looking for jobs to finance my studies. I will do anything what you need.

Hej jeg er en ung mand på 48 år der gerne vil tjene lidt ekstra penge til at holde ferie for

hej jeg er 51 år gammel ,førtidspensionist jeg tilbyder hjælp til det meste håndværksmæssige ,jeg foretrækker at lave projekter eks nedbrydning af feks skorsten eller en carport eller lignende men jeg er også frisk på græsslåning bortkørsel af affald m.m har bil og trailer

Jeg er elektriker i en større virksomhed der har tilbagevendende kunder(erhverv)

Alle former for murer arbejde.

Hej jeg er en ung mand på 39 år som pt. studere til ingeniør. Da jeg for tiden har få ugentlige undervisningstimer, tilbyder jeg min arbejdskraft til div. opgaver.

Jeg har et netværk og ja alt kan laves.. der laves selvfølgelig faktura på alt..

Uddannet tømrer. Tilbyder hjælp til alt fra kælder til tag. såsom udskifning af døre/vinduer, gulv, vægge, lofter, køkken, liste arbejde, rep. og renovering, hegn, terrasse, carporte, overdækninger, samle møbler, opsætning af inventar og generalt bare diverse handyman opgaver.

Jeg er en imødekommen ung fyr på 17 år snart 18 som godt kunne bruge lidt penge på lommen og jeg er meget smilene og glad så jeg løser gerne dine opgaver med et smil selvom det er noget L O R T nogengange

asdfasdf

Uddannet murer til marts 2019

Uddannet murer. Jeg har arbejdet som flisemurer i over 15 år. Så badeværelser, klinkegulve og andet flisearbejde er min spidskompetence. Skriv blot så kan vi få en snak om netop dit projekt.

Anmeldelse:

Jeg hedder Morten jeg er udlært murer jeg har været udlært i 17 år og arbejde som murersvend i 17år mit tlf 52748779

Jeg udlært elektriker og ingeniør og er gør det selvtypen, hvor jeg har istandsat mit gamle huse, ordnet have og repareret og vedligeholdt mine gamle biler. Jeg arbejder også med PC og er ikke bange for nye udfordringer.

Kan lave stort set alt på egen hånd. Er i gang med murer-udannelsen nu, hvor jeg indtil videre kun har fået 10-taller på skoleforløbene.

Hus: mindre reparationer, vedligehold,, murer/tømrerarbejde, maling af vinduer/døre udhæng og facader, Have: alm. have arbejde - for/efteråsrsklagøring, beskæring af buske og træer, klipning af hække, opsætning af stakit/læhegn, pergolaer, lægning/omlægning af terasse. Sommerhus: samme som hus, derudover tilsyn/vagtordning med tilsyn hele døgnet efter aftale.

Er ved at uddanne mig murer, men har hænderne skruet rigtigt på, så kan ordne det meste

Hej. Jeg er 28 år har praktisk erfaring inden for nedrivning og et grundforløb som murer. Jeg er mødestabil og fleksibel i arbejdstider. Jeg er venlig og imødekommende og gør altid mit bedste.

Jeg tilbyder alt indefor murerarbejde til 275 + moms

Hej jeg hedder Toni er 29 år og har arbejdet som maler i 11 år, heraf 6 års erfaring med opsættelse af gipsplader/væg. Jeg maler, spartler, opsætter filt, sliber og opsætter gips. Får altid ros for mine flotte resultater samt hurtighed.

Jeg er 35 år og far til 2. Jeg tilbyder alt indenfor murerarbejde, både små og store opgaver.

​Vi udfører professionelt alle former for byggeopgaver. ​Ingen opgaver er for små eller store for os.​ Vi bestræber os for at kommunikation med kunden bliver holdt på et højt professionelt niveau, således vi leverer netop det kunden har forestillet sig. ​ Vi udfører kvalitets-arbejde til tiden. ​

Jeg er en som kan godt lide arbejde med forskelige opgaver.

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...