Anmeldelse:

Rudi A. hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Elektriker

Anmeldelse:

Nicolaj H. hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

2 friske fyre der kan arbejde selvstændigt og ikke er bange for at tage fat. Vi kan klare det meste praktiske arbejde og der er mulighed for brug af bil og trailer.

Mathias Østergaard hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Tømrer/snedker opgaver - dette er min jobtitel. Herudover tilbyder jeg havearbejde og vinduespudsning. Jeg har serverings- og bartendererfaring og hjælper derfor gerne ved fester og lign.

Anmeldelse:

Camilla J hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Hejsa! Mit navn er Camilla, jeg er 27 år og med god erfaring. Jeg tilbyder rengøringshjælp, pasning af børn i alle aldre samt diverse andre huslige ting.

Anmeldelse:

Kasper Schrøder hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Ejer KS|Byg & Design ApS Alt i Murer|tømrer|snedker|Maler og montage arbejde stort som småt. Vi arbejder i hele landet. Vi tilbyder også: byggerådgivning, hjælp til materialevalg, og projektstyring.

Christopher Rosbak hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Andras Beregi hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

In the order I received the latest one: Building inspector, Architect Teacher of English Literature and Linguistics Mechanical Engineering Technician

Anmeldelse:

Neils Jensen hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Jeg har ingen faglige uddandelser, ud over at jeg er uddandet som Dykker instruktør., jeg har en hund selv, derfor tilbyder jeg hundepasning, dog kun hos mig ! jeg er til daglig musiker, med stor erfaring, gamer og Freelancer, Jeg ryger ikke cigeretter.

Christian Djernæs hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Udlært anlægsstruktør Fliser, terrasse og indkørsler Kloak, herunder faskiner da jeg ikke har kloakmester autorisationen selv. Arbejder efter fast pris, ingen time priser så det ender dyrt.

Anmeldelse:

Emre Kurt hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Nils Busk hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Tilbyder: Håndværker assistance Kurér transport Haveservice Træfældning Motorsav (beskæring) Nedbrydning/oprydning Hækklipning Flyttehjælp Rodfræsning/Stubfræsning Diverse ad hoc Rydde dødsbo

Anmeldelse:

Martin Nørhave hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Hej. Mit navn er Martin, og jeg stiller mine IT-kompetencer til rådighed. Tilbyder hjælp inderfor: - support - opsætning af pc'er, printere, servere og div... - hjælp andet?

Svenstrup Multiservice Michael hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Selvstændig med 2 Firmaer webshop plus ejer Svenstrup Multiservice. vi udfører alt indefor Maler/Murer/Tømrer ring for en snak om din opgave så finder vi en løsning!

Anmeldelse:

Uffe Marcus hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Skal du have hjælp til det hårde arbejde, så er det helt sikkert mig, du skal have fat i. Jeg kan lidt af det hele, og klare altid opgaven med et smil.

Alexander Andersen hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Hej. Jeg er uddannet tækker, så arbejder meget indenfor tømmerfaget. Derudover har jeg en lille servicevirksomhed hvor jeg ordner geæs, hæk og alt andet indefor den grønne verden.

Patrick zimmermann hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Jeg er selvstændig og har mit eget firma. Jeg er udlært maler i 2004. Jeg kan udføre alle opgaver inden for branchen. Om du skal bruge hjælp til at fuldspartle eller male et træloft😁

Daniel Lindstrøm hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Jeg har arbejdet som Handyman i 4 år. Som maler i 3 år. Og børnepasser i 5 år. Har forskellige køretøjer til de forskellige opgaver. Så alt kan klares 😊

Anmeldelse:

Ole Kristensen hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Morten Andersen hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Jeg er en ung vvs'er, med allerede 8 aars erfaring, jeg har arbejdet med det meste inden for faget. Goer alt inden for Varme, vand og sanitet. Kan klarer det meste.

Anmeldelse:

David Kurzmann hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Pedelass og entreprenør Lægge fliser og fælde træer og klippe hæk og gravning og flytte møbler og kabler samt flyttehjælp og meget mere Samt regulering samt hjvkk

Anmeldelse:

Yaroslav Pisnyi hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jonas Almind hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Casper Nielsen hjælper med opgaver i Nørresundby og omegn

Alt tømre arbejde. Lofter. Spær. Gipsvægge. Gipsarbejde. Gulve. Vinduer/døre montering. Isolere. Beklædning. Og meget mere.. Gartner. Byggemontagetekniker Flyttemand Maskinsnedker