Anmeldelse:

Emil Giske hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Ung mand, med masse erfaring indenfor byggebranchen. Udover det har jeg arbejdet en del som gartner. Lyder det som noget for dig så tøv ikke med at skrive, jeg er ikke bange for at tage fat.

Anmeldelse:

Mads Noe-Larsen hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Jeg er en mand på 27år, der bor i helsingør med min kone og vores 2 små børn. Til dagligt arbejder jeg som procesoperatør, på novo nordisk i Gentofte.

Anmeldelse:

Mike Mortensen hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Selvstændig i snart 9 år. Jeg har lavet alt fra have arbejde til nedrivning. jeg også en professionel hedvandsrenser som kan rense fliser Terrasser. Facade tage og meget mere. www.mortensenaps.com tlf 9393 9335

Anmeldelse:

Annika Baasch hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Ansvarlig voksen, jeg har tp børn og har et praktisk job så jeg er vant til at være effektiv, men også omsorgsfuld, i tilfælde af hundepasning. jeg har haft hund hele livet.

Anmeldelse:

Thomas Nielsen hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Maria Martinsen hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mohammed Saleh hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Emil Lindberg hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

er uddannet vvsmand og har 7 år erfaring. Arbejder med stort set alt arbejde, det eneste jeg ikke udfører er gas. Da jeg ikke har noget A certifikat.

Christian Salvignol hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Den Franske Handyman er en etableret, professionel, sikker og pålidelig serviceydelse til vedligeholdelse af husholdninger. Udførsel af alle opgaver der ikke kræver autorisation. Ejendomsservice. Køkkenmontage. Malearbejde.

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Milan Ulicny hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Jeg driver et firma som beskæftiger sig med malerarbejde og Nano behandling af beton overflader. specialiserer i denfor hus maling. Jeg har over 10 års erfaring indenfor mit fag.

Anmeldelse:

R X hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Jeg er en ung frisk pige, som gerne vil hjælpe med at gøre din hver dag letter.

Karsten Nyholm Pedersen hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Uddannet anlægsgartner.med speciale i grøn vedligeholdelse af både private & firma haver.græsslåning-hækklipning-beskære-tilplante. Tilbyder også abonnoment ordning.ring for tilbud. Tjek vores Facebook side for tdligere opgaver. HKH klip og trim.

Emi Cabral Jimenez hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Lotte Hansen hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nikolaj Conradi Hansen hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Jeg er i lærer som tømrer. Jeg har masser erfaring med færdigheder inde for vores fag. Jeg har også en masse håndværksmæssige færdigheder. Jeg går meget op i kundens ønske bliver opfyldt.

Anmeldelse:

Josefine Tuborg hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Sigurd Pedersen hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Omhyggelig med mit arbejde, jeg tænker altid før jeg handler. Jeg har altid været pligtopfyldende i forhold til arbejde. God forståelse for hvad folk de ønsker

Bartosz Wesolowski hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Alt med handymanopgaver. Malerarbejde, tømrerarbejde, hjælpe med flytning , samle møbler og diverse opgaver. Jeg er 40 år gammel og har uddannelse som klejnsmed.

Anmeldelse:

Rune Jensen hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

Til dagligt arbejder jeg med handicappede. Jeg har hænderne skruet godt på og derfor haft en masse projekter. Har også en masse håndværksmæssige færdigheder. Jeg går op i, at arbejdet er professionelt opsat, og at lytte til hvad kundens ønsker er.

Anmeldelse:

Martin J hjælper med opgaver i Espergærde og omegn

- Hus og have. Anlæg og renovering. - Hækklipning, træfældning og beskæring. - Tømrer/VVS/El-arbejde Jeg er loyal, troværdig og vil gøre mit for at du/I bliver tilfredse med opgaveløsningen fra start til slut.