Anmeldelse:

Annika Baasch hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Ansvarlig voksen, jeg har tp børn og har et praktisk job så jeg er vant til at være effektiv, men også omsorgsfuld, i tilfælde af hundepasning. jeg har haft hund hele livet.

Anmeldelse:

Mads Noe hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Jeg er en ung mand på 24år, der bor i helsingør med min kæreste og lille søn. Til dagligt arbejder jeg som procesoperatør, og en gang om måneden har vi et aflastningsbarn boende.

Anmeldelse:

Maria Martinsen hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mike Mortensen hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Selvstændig i snart 7 år. Jeg har lavet alt fra have arbejde til nedrivning. jeg også en professionel hedvandsrenser som kan rense fliser Terrasser. Facade tage og meget mere. www.stateramamdskab.dk tlf 9393 9335

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Thomas Nielsen hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mohammed Saleh hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Brian Grønkvist hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Flyttman.haveman og montering er noget av det jag kan.det er rep av cykler og andre ting,samle møbler.nedrivning og betongulv er muligt .sandblæsning og istandsættelse av gamle kakkelovnen.

Christian Salvignol hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Den Franske Handyman er en etableret, professionel, sikker og pålidelig serviceydelse til vedligeholdelse af husholdninger. Udførsel af alle opgaver der ikke kræver autorisation. Ejendomsservice. Køkkenmontage. Malearbejde.

Anmeldelse:

R X hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Jeg er en ung frisk pige, som gerne vil hjælpe med at gøre din hver dag letter.

Anmeldelse:

Josefine Tuborg hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Nicklas N hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Mange års erfaring med etablering af haver, græsslåning mm.. ..

Karsten Nyholm Pedersen hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Uddannet anlægsgartner.med speciale i grøn vedligeholdelse af både private & firma haver.græsslåning-hækklipning-beskære-tilplante. Tilbyder også abonnoment ordning.ring for tilbud. Tjek vores Facebook side for tdligere opgaver. HKH klip og trim.

Anmeldelse:

Henrik Storm hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Kan fixe, nedrive og opsætte næsten alt i hjemmet (og udenfor), så længe det ikke kræver en autoriseret fagmand. Er ikke uddannet håndværker, men har en bred vifte af erfaring med håndværksopgaver. Jeg er nøjsom og detalje fokuseret.

Anmeldelse:

Abubaker Ahmed hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Sigurd Pedersen hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Omhyggelig med mit arbejde, jeg tænker altid før jeg handler. Jeg har altid været pligtopfyldende i forhold til arbejde. God forståelse for hvad folk de ønsker

Anmeldelse:

Rune Jensen hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Til dagligt arbejder jeg med handicappede. Jeg har hænderne skruet godt på og derfor haft en masse projekter. Har også en masse håndværksmæssige færdigheder. Jeg går op i, at arbejdet er professionelt opsat, og at lytte til hvad kundens ønsker er.

Bartosz Wesolowski hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Alt med handymanopgaver. Malerarbejde, tømrerarbejde, hjælpe med flytning , samle møbler og diverse opgaver. Jeg er 40 år gammel og har uddannelse som klejnsmed.

Jørgen Dilling-hansen hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Jeg er 52 år , og tilbyder alt maler arbejde , og tømmer arbejde , i det hele taget alt bygnings veligeholdelse udvendig som invendig . Jeg kommer gerne og kikker på opgaven og vi kan aftale en pris .

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Anmeldelse:

Søren Johansen hjælper med opgaver i Helsingør og omegn

Ingen profilbeskrivelse...