Anmeldelse:

R X hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Jeg er en ung frisk pige, som gerne vil hjælpe med at gøre din hver dag letter.

Anmeldelse:

Archie Carlsen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Jeg er en person som Man altid kan regne med og holder altid mine aftaler. Og er fair i prisen. Mit mål er at se smilet fra kunden efter jeg gjort mit arbejde.

Anmeldelse:

Pernile Als hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Jeg er en frisk kvinde på 47 år, der tilbyder hjælp til fester. Jeg kan hjælpe med borddækning, servering, buffet, oprydning og opvask....................

Jørgen Dilling-hansen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Jeg er 52 år , og tilbyder alt maler arbejde , og tømmer arbejde , i det hele taget alt bygnings veligeholdelse udvendig som invendig . Jeg kommer gerne og kikker på opgaven og vi kan aftale en pris .

Anmeldelse:

Milan Ulicny hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Jeg driver et firma som beskæftiger sig med malerarbejde og Nano behandling af beton overflader. specialiserer i denfor hus maling. Jeg har over 10 års erfaring indenfor mit fag.

Anmeldelse:

Martin J hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

- Hus og have. Anlæg og renovering. - Hækklipning, træfældning og beskæring. - Tømrer/VVS/El-arbejde Jeg er loyal, troværdig og vil gøre mit for at du/I bliver tilfredse med opgaveløsningen fra start til slut.

Emi Cabral Jimenez hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Signe Thomsen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emil Schlyter Hollender hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christian Salvignol hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Den Franske Handyman er en etableret, professionel, sikker og pålidelig serviceydelse til vedligeholdelse af husholdninger. Udførsel af alle opgaver der ikke kræver autorisation. Ejendomsservice. Køkkenmontage. Malearbejde.

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Anmeldelse:

Søren Johansen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Anmeldelse:

Keld Poulsen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Jeg påtager mig diverse Handymanopgaver. Er god til maleropgaver og renovering af lædermøbler.. Skal du have samlet og opsat et IKEA køkken er jeg også god til det.

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. Respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Matthew Wayman hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Finn Andersen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Er uddannet klejnsmed og gvs mester ( vvs ) og kan derved lave det meste inden for vvs, smedearbejde og andet håndværks arbejde. mac. ( co2 ) svejsning.

Camilla Christensen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Jeg er pædagog studerende, elsker dyr og elsker at arbejde og være kreativ. Har arbejdet som tjener og ønsker at tjene lidt ekstra her i sommerferien.

Anmeldelse:

Anna Dahl Lund hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Hej, mit navn er Anna. Jeg er en 21 årig tilflytter fra fyn. Jeg opfatter mig selv som en grundig, smilende og effektiv person. Jeg er i gang med mit andet sabbatår, hvilket jeg bruger på at skrabe penge sammen til et højskoleophold.

Anmeldelse:

Joaquin Fioretti hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Industrial Engineer, my career gave me the knowledge to understand and analice several areas. I am a very proactive, helpful, friendly, fast learner.