Anmeldelse:

Abubaker Ahmed hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

R X hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Jeg er en ung frisk pige, som gerne vil hjælpe med at gøre din hver dag letter.

Anmeldelse:

Pernile Als hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Jeg er en frisk kvinde på 44 år, der tilbyder hjælp til fester. Jeg kan hjælpe med borddækning, servering, buffet, oprydning og opvask....................

Anmeldelse:

Karsten Nielsen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Automatikingeniør og projektleder. Søn af en kleinsmed der har lært mig alt om materialer. Selfmade i CNC fræsning, tømmerfaget og 3D design. Har stort set aldrig fået en opgave jeg ikke kan løse, men er stadig ikke for stolt til at sige nej, hvis det kræver for mange læretimer.

Jørgen Dilling-hansen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Jeg er 52 år , og tilbyder alt maler arbejde , og tømmer arbejde , i det hele taget alt bygnings veligeholdelse udvendig som invendig . Jeg kommer gerne og kikker på opgaven og vi kan aftale en pris .

Anmeldelse:

Martin J hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

- Hus og have. Anlæg og renovering. - Hækklipning, træfældning og beskæring. - Tømrer/VVS/El-arbejde Jeg er loyal, troværdig og vil gøre mit for at du/I bliver tilfredse med opgaveløsningen fra start til slut.

Emil Schlyter Hollender hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christian Salvignol hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Den Franske Handyman er en etableret, professionel, sikker og pålidelig serviceydelse til vedligeholdelse af husholdninger. Udførsel af alle opgaver der ikke kræver autorisation. Ejendomsservice. Køkkenmontage. Malearbejde.

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Anmeldelse:

Søren Johansen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Archie Carlsen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Jeg er en person som Man altid kan regne med og holder altid mine aftaler. Og er fair i prisen. Mit mål er at se smilet fra kunden efter jeg gjort mit arbejde.

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. Respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Matthew Wayman hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Finn Andersen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Er uddannet klejnsmed og gvs mester ( vvs ) og kan derved lave det meste inden for vvs, smedearbejde og andet håndværks arbejde. mac. ( co2 ) svejsning.

Camilla Christensen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Jeg er pædagog studerende, elsker dyr og elsker at arbejde og være kreativ. Har arbejdet som tjener og ønsker at tjene lidt ekstra her i sommerferien.

Anmeldelse:

Mahmmed Salem hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

er uddannet ejendomsservicetekniker. Jeg går op i, at arbejdet er professionelt og ønsker at udføre lige præcis det kunden ønsker. Jeg har udført masser af arbejde inden for grønt/samling af møbler /opsætning osv.

Anmeldelse:

Anna Dahl Lund hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Hej, mit navn er Anna. Jeg er en 21 årig tilflytter fra fyn. Jeg opfatter mig selv som en grundig, smilende og effektiv person. Jeg er i gang med mit andet sabbatår, hvilket jeg bruger på at skrabe penge sammen til et højskoleophold.

Anmeldelse:

Joaquin Fioretti hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Industrial Engineer, my career gave me the knowledge to understand and analice several areas. I am a very proactive, helpful, friendly, fast learner.

Anmeldelse:

Mohammed Saleh hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Ale Handro hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Hej jeg tilbyder hjælp til følgende samling af møbler. Opsætning af lamper. Fjernelse af ukrudt mellem fliser/græsslåning. Rengøring af private hjem. Letter male opgaver som fx- spartel af små huller/maling af loft/væg/træmaling.

Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med opgaver i Skodsborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...