Anmeldelse:

R X hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Jeg er en ung frisk pige, som gerne vil hjælpe med at gøre din hver dag letter.

Anmeldelse:

Pernile Als hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Jeg er en frisk kvinde på 44 år, der tilbyder hjælp til fester. Jeg kan hjælpe med borddækning, servering, buffet, oprydning og opvask....................

Emi Cabral Jimenez hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mohammed Saleh hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Jørgen Dilling-hansen hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Jeg er 52 år , og tilbyder alt maler arbejde , og tømmer arbejde , i det hele taget alt bygnings veligeholdelse udvendig som invendig . Jeg kommer gerne og kikker på opgaven og vi kan aftale en pris .

Anmeldelse:

Thomas Nielsen hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Martin J hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

- Hus og have. Anlæg og renovering. - Hækklipning, træfældning og beskæring. - Tømrer/VVS/El-arbejde Jeg er loyal, troværdig og vil gøre mit for at du/I bliver tilfredse med opgaveløsningen fra start til slut.

Rasmus Colding-Christensen hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Har arbejdet rundt omkring i en 5 års tid nu, som både murer, tømrer, maler og generel handyman. Jeg er ikke uddannet håndværker, men har hænderne skruet rigtigt på og er meget perfektionistisk anlagt. Jeg stopper ikke før arbejdet er fuldført og fuldført korrekt.

Camilla Christensen hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Jeg er pædagog studerende, elsker dyr og elsker at arbejde og være kreativ. Har arbejdet som tjener og ønsker at tjene lidt ekstra her i sommerferien.

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Bartosz Wesolowski hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Alt med handymanopgaver. Malerarbejde, tømrerarbejde, hjælpe med flytning , samle møbler og diverse opgaver. Jeg er 40 år gammel og har uddannelse som klejnsmed.

Emil Schlyter Hollender hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Søren Johansen hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Archie Carlsen hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Jeg er en person som Man altid kan regne med og holder altid mine aftaler. Og er fair i prisen. Mit mål er at se smilet fra kunden efter jeg gjort mit arbejde.

Anmeldelse:

Finn Andersen hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Er uddannet klejnsmed og gvs mester ( vvs ) og kan derved lave det meste inden for vvs, smedearbejde og andet håndværks arbejde. mac. ( co2 ) svejsning.

Anmeldelse:

Egon Mikkelsen hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Flere års erfaring, med arbejde i haverne , og gør det fordi jeg kan lide det . Både sommer og vinter .fjerne Blade klippehæk . Beskær buske. Slå græs . Fælde små træer osv.

Anmeldelse:

Karina O hjælper med opgaver i Vedbæk og omegn

Jeg er en dansk kvinde på 47 år. Har flere års erfaring med servering. Har et stort overblik, hurtig og er meget detaljeorienteret. Send gerne en besked.