Anmeldelse:

Jette Isik hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Søren Ebbesen hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg har fysikken i orden og sætter stor pris på at arbejde. Jeg slår græs, klipper hæk, luger bede og andre former for små opgaver i haven. evt køre have affald væk osv.

Anmeldelse:

Tobias Hammer hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Autodidakt og erfaren inden for en lang række håndværksfag, teknik og IT. Jeg er selvbygger og har bl.a. tegnet og totalrenoveret eget hus fra 1900, med alt fra a-z.

Anmeldelse:

René Paag hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg er uddannet industri-elektriker. Har også en masse håndværksmæssige færdigheder. Jeg går op i, at arbejdet er professionelt opsat, og at lytte til hvad kundens ønsker er.

Anmeldelse:

Niki Goltermann hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Hej. Jeg tilbyder græsslåning, hækklipning og diverse beskærings arbejde. Jeg kommer ud og kigger på oggaven eller måler op via google maps hvis det er græsslåning og hækkeklipning. Mvh Niki

Tue Jesper Leunbach hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Er en midaldrende mand, der er vant til at klare mange ting selv, men har begrænset med håndværksmæssige evner. Som det kan ses under emnebeskrivelserne kan jeg især tilbyde varetransport, flytning og samling af Ikea-møbler, som jeg har gjort utallige gange

Anmeldelse:

Oliver Dahl hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg går som murerlærling på mit sidste år (udlært april 2021). Er ikke bange for at skulle bruge hænderne og tage fat, så kan også godt hjælpe dig med andre opgaver end murerarbejde. Kontakt mig på TLF: +45 25 68 57 88

Anmeldelse:

Egon Mikkelsen hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Har arbejdet med haver i Flere år. Klippehæk Beskær busker Fældede mindre træer Renser fliser med højtryksspuler Male carporten samt havestakitter Laver meget andet i haven

Anmeldelse:

Martin Olausson hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg har hele mit liv været håndværker! Jeg går meget op i mit arb. Laver alt som det var mit ejet! Håber og ser frem til at høre fra jer så vi kan få et godt samme arbejde

Camilla Christensen hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg er pædagog studerende, elsker dyr og elsker at arbejde og være kreativ. Har arbejdet som tjener og ønsker at tjene lidt ekstra her i sommerferien.

Bartosz Wesolowski hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Alt med handymanopgaver. Malerarbejde, tømrerarbejde, hjælpe med flytning , samle møbler og diverse opgaver. Jeg er 40 år gammel og har uddannelse som klejnsmed.

Anmeldelse:

Karina O hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg er en dansk kvinde på 45 år. Har flere års erfaring med servering. Har et stort overblik, hurtig og er meget detaljeorienteret. Send gerne en besked.

Anmeldelse:

Casper fynbo hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Flip-Klip FlipKlip hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg tilbyder min arbejdskraft til en fornuftig pris. Jeg har selv alle maskiner som jeg skal selv brug og går meget op i mit arbejde. Du behovet ikke længer tænker på at din maskine kan starter efter vinter eller ej. Nu klar vi arbejder for dig.

Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Niels emmering hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Richard Andersen hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Uddannet gartner, med grøn som speciale (beskæring, beplantning, osv.). Jeg har udvidet mit horisont og taget uddannelse i træfældning med, til at tilbyde et breder vifte af opgaver jeg kan udfører.

Anmeldelse:

Nicolai . hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Har tidligere haft en profil på handyhand.dk, men lukkede den pga. sygdom. Jeg starter stille op igen og tager kun imod opgaver, hvor der ikke kræves tunge løft. Se tidligere bedømmelser i billeder.

Anmeldelse:

Necdet Gökce hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg er en mand på 51 år gammel. Jeg tilbyder: Græsslåning, Anlæg af have, terrasse Hækklipning Træfældning, Beskæring, Rodfræsning, Andet havearbejde efter aftale. Jeg har egen bil med trailer og redskaber.

Anmeldelse:

Finn Andersen hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Er uddannet klejnsmed og gvs mester ( vvs ) og kan derved lave det meste inden for vvs, smedearbejde og andet håndværks arbejde. mac. ( co2 ) svejsning.

Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mike Møller hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Udlært tømrer. Har været tømrersvend i 8 år, jeg har arbejdet med mere eller mindre al slags håndværk. Jeg er kvalitetsbevidst samt detaljeorienteret og vil altid sørge for at kunden er tilfreds.

Anmeldelse:

Kemal Aytekin hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman