Anmeldelse:

Jette Isik hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Søren Ebbesen hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg har fysikken i orden og sætter stor pris på at arbejde. Jeg slår græs, luger bede og andre former for små opgaver i haven. evt køre have affald væk osv.

Anmeldelse:

Tobias Hammer hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Autodidakt og erfaren inden for en lang række håndværksfag, teknik og IT. Jeg er selvbygger og har bl.a. tegnet og totalrenoveret eget hus fra 1900, med alt fra a-z.

Anmeldelse:

René Paag hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg er uddannet industri-elektriker. Har også en masse håndværksmæssige færdigheder. Jeg går op i, at arbejdet er professionelt opsat, og at lytte til hvad kundens ønsker er.

Anmeldelse:

Morten andersen hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Autodidakt handyman med fingerene skruet rigtig på,. Lettere tømre/snedker arbejde og have arbejde samt forefaldent arbejdsmands opgaver som flyttemand.

Anmeldelse:

Niki Goltermann hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Hej. Jeg tilbyder græsslåning, hækklipning og diverse beskærings arbejde. Jeg kommer ud og kigger på oggaven eller måler op via google maps hvis det er græsslåning og hækkeklipning. Mvh Niki

Anmeldelse:

Luffe pedersen hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Har været selvstændig entreprenør. Håndværksmæssigt kan jeg det meste og arbejdmandsmæssigt kan jeg alt. Jeg har kørekort og bil Jeg har værktøj og maskiner til det meste Jeg ordner også haver og mindre anlægs arbejde

Anmeldelse:

Oliver Dahl hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Uddannet murer. Er ikke bange for at skulle bruge hænderne og tage fat, så kan også godt hjælpe dig med andre opgaver end murerarbejde. Kontakt mig på TLF: +45 25 68 57 88

Anmeldelse:

Martin Olausson hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg har hele mit liv været håndværker! Jeg går meget op i mit arb. Laver alt som det var mit ejet! Håber og ser frem til at høre fra jer så vi kan få et godt samme arbejde

Camilla Christensen hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg er pædagog studerende, elsker dyr og elsker at arbejde og være kreativ. Har arbejdet som tjener og ønsker at tjene lidt ekstra her i sommerferien.

Bartosz Wesolowski hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Alt med handymanopgaver. Malerarbejde, tømrerarbejde, hjælpe med flytning , samle møbler og diverse opgaver. Jeg er 40 år gammel og har uddannelse som klejnsmed.

Casper Aistrup Billekop hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Udlært tømrersvend tilbage i 2012. Går op i finish og detaljen. Ej bange for at tage fat. Ønsker det bedste resultat hver gang. Lad mig komme med et bud på dit projekt.

Anmeldelse:

Daniel Zacchi hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Anmeldelse:

Christian Jensen hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg er en effektiv og grundig alt-mulig mand, med gode sociale evner, så som børnepasning. Jeg elsker at arbejde udenfor, især i haven. Jeg er meget interesseret i Permakultur, Skovhave, No-dig metoden og andre bæredygtige løsninger. Jeg har bygget min egen tilbygning (se billede) og derudover er jeg et naturtalent i at "fikse" ting.

Anmeldelse:

Karina O hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg er en dansk kvinde på 47 år. Har flere års erfaring med servering. Har et stort overblik, hurtig og er meget detaljeorienteret. Send gerne en besked.

Anmeldelse:

Habib Saraj hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Niels emmering hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jonas Valentin-Hvidberg hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg er meget omhyggelig, når jeg planlægger og udfører forskellige håndværksmæssige opgaver. Det er vigtigt for mig, at jeg kan stå stå på mål for det udførte stykke arbejde og at modtageren er tilfreds med det udførte arbejde.

Anmeldelse:

Richard Andersen hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Uddannet gartner, med grøn som speciale (beskæring, beplantning, osv.). Jeg har udvidet mit horisont og taget uddannelse i træfældning med, til at tilbyde et breder vifte af opgaver jeg kan udfører.

Anmeldelse:

Necdet Gökce hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Jeg er en mand på 53 år gammel. Jeg tilbyder: Græsslåning, Anlæg af have, terrasse Hækklipning Træfældning, Beskæring, Andet havearbejde efter aftale. Jeg har egen bil med trailer og redskaber.

Anmeldelse:

Finn Andersen hjælper med opgaver i Veksø Sjælland og omegn

Er uddannet klejnsmed og gvs mester ( vvs ) og kan derved lave det meste inden for vvs, smedearbejde og andet håndværks arbejde. mac. ( co2 ) svejsning.