Have-Belægning & Handymanservice V. Kurt Kastbjerg hjælper med opgaver i Anholt og omegn

Jeg udfører hækklipning, træfældning, belægningsarbejde, opsætning hegn, mindre murer-beton opgaver, nedbrydning, oprydning Malerarbejde udvendig. Min force er at levere effektiv kvalitetsarbejde og god service i alle opgaver.

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med opgaver i Anholt og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Nash Fox hjælper med opgaver i Anholt og omegn

10 års erfaring som flyttemand, jeg har arbejdet for sk transport igennem de sidste mange år. jeg er i øjeblikket i gang med en uddannelse som socialrådgiver , så jeg søger derfor lidt ekstra arbejde.

Patrick zimmermann hjælper med opgaver i Anholt og omegn

Jeg er selvstændig og har mit eget firma. Jeg er udlært maler i 2004. Jeg kan udføre alle opgaver inden for branchen. Om du skal bruge hjælp til at fuldspartle eller male et træloft😁

Anmeldelse:

Amir Mousleh hjælper med opgaver i Anholt og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Allan Stegger hjælper med opgaver i Anholt og omegn

Jeg har arbejdet 19 år som montør i shop in shop og messe branchen med opbygning/nedtagning af store og små messe stande. Det er alt fra tømrer opgaver til gulv , lofter , lys , el og av løsninger

Peter Thomassen hjælper med opgaver i Anholt og omegn

Jeg kan udføre elektriker arbejde store som mindre opgaver i huset. Jeg kan hjælpe med reparation og opsætning af PC, mobiltelefoner og andet elektronik.

BAKMAND BELÆGNING hjælper med opgaver i Anholt og omegn

BAKMAND BELÆGNING 42 40 67 10 CVR: 37160156 Mange år som håndværker

Mikkel Bay-Smidt hjælper med opgaver i Anholt og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Steffen Jensen hjælper med opgaver i Anholt og omegn

Moden, ung og frisk! Kvalitetsbevidst og vægter stabilitet og loyalitet højt! Bestemt ikke bange for at tage fat. En aftale er en aftale - ingen pludselige overraskelser

Jimmy Nielsen hjælper med opgaver i Anholt og omegn

Erfaring som tømrer. Have arbejde og anlæg af have. Anlægsgartner. Jord og beton. Flytning. Entreprenør arbejde. Nedrivning. Næsten alt laves. Har kørekort B/BE, C/CE, Kran D/E.

Johannes Andersen hjælper med opgaver i Anholt og omegn

Jeg er en stor robust fyr med humor og livserfaring. Tager gerne imod udfordrende opgaver :-) Fang mig på 29846655, hvis ikke jeg svarer indenfor en time.

Michael Hansen hjælper med opgaver i Anholt og omegn

Har egen virksomhed og har arbejdet med forskellige håndværk igennem de sidste 15 år. Jeg har mange tilfredse kunder. Jeg tager kun imod opgaver, hvis jeg er 100% på, at jeg kan levere et tilfredsstillende produkt.

Johnny Larsen hjælper med opgaver i Anholt og omegn

Jeg er ufaglært men er dygtig med mine hænder. Jeg er dygtigt til at lave havearbejde og malerarbejde. Så mine kvalifikationer må være inden for handymands arbejde.

Brian Petersen hjælper med opgaver i Anholt og omegn

Selvstændig have mand tilbyder anlægning af haver og bede græsplæne Om det er stort eller småt så få et godt tilbud Alt indenfor havearbejde Så kontakt mig for nærmere tilbud

Zatare O hjælper med opgaver i Anholt og omegn

Selvstændig have mand. Alle have opgaver. Beplantning til bueskydning. Græs klipningen. Beskæring og hækklipning. Ukrudt bekæmpelse. Jeg hjælper med tagrende.