Anmeldelse:

Rasmus Healey hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Har arbejdet i restaurationsbranchen siden i 5 år. Har kvalifikationer inden for salg og service, tilberede mad og anrette mad. Arbejder pt. som tjener på en michelin-restaurant.

Andrius Milaševičius hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Jeg er en uddannet ejendomsadministrator, studerede også bygningsteknik og tegning. Lang erfaring med Ejendomsservice i Sverige og Danmark. Erfaring med at organisere opførelse af små og mellemstore bygninger.

Anmeldelse:

Malene Kolmos hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Alex Hansen hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Jeg er uddannet tømrer og har lavet stort set alt indenfor faget. Jeg har specialiceret mig indenfor gipsarbejde, gulvarbejde, terrassearbejde og facadearbejde.

Anmeldelse:

Jacob Lynge hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Hej, Jeg er udlært Snedker og har desuden gået som tømrer i en del år. Har lavet gulv, terasse, gipsvægge, køkkener, vindue og dør montage, tag, skur, carport mm. Ring og vi finder en aftale. Tlf. 93 10 40 70

Anmeldelse:

Phillip Sturm hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Jeg har de sidste par sommerferie klippet meget hæk og har meget erfaring inden for dette. Derudover også meget erfaring med mange andre havearbejde opgaver.

BennyBenBennyny Hansen hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Jeg er en murer på 50 + med bopæl i Kalundborg Vi tilbyder facade renovering,samt op-pudsning og reparation af væge samt mindre flise opgaver. Har ingen problemer med at kører langt for jobbet.

Anmeldelse:

Katrine Højland hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Jeg er 25 år. Bor i Odder og er pt arbejdsløs. Da jeg lige har uddannet mig butiksassistent Jeg søger derfor lidt arbejde, så der stadig kan ryge lidt penge ind til udgifterne :)

Anmeldelse:

Emil Pedersen hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Lasse Kirk hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Prof. Udannet elektriker. Stor erfaring med ophængning af designerlamper Alm el arbejde Belysnings rådgivning Går op i godt dansk håndværk, der er til at stole på! Rydder op efter mig selv.

Anmeldelse:

Mikael Nassif hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Uddannet gartner på Beder gartner skole Tidligere greenkeeper på lyngbygård golfklub. Specificeret i sydlige planter. .

Sabine van der Arend hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Jeg har mange års erfaring fra restaurationsbranchen, både ala carte og buffet. Derudover har jeg serveret til diverse fester og arrangementer mange gange, og har derfor god erfaring og kan holde et godt overblik.

Inuk Benjamin Graversen hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ibrahim Darwich hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Stephanie Skærbæk hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Jeg hedder Stephanie og er 27år. Er bosat i Aarhus nær Skejby, sammen med min mand. Til daglig er jeg sygeplejerskestuderende. Jeg har en stor passion for rengøring, og er altid yderst detaljeorienteret og grundig.

Anmeldelse:

Jacob Al hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Jeg er en meget frisk, smilende mand, som er igang med bygningskonstruktør uddannelse. Jeg er en handyman som kan alt, i hjemmet og haven. f.eks. græsplæne og græsslåning

Anmeldelse:

Daniel Stefan hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Johannes Nielsen hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Jeg er en menneskekender med fingeren i jorden meget socialt anlagt - i en forlængelse af dette, meget god med børn, dyr osv. Sprogligt begavet Praktisk begavet

Anmeldelse:

Josef Bi hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

jeg er handyman, har masser erfaringer med alt, både i hjemmet og have f.eks. opsætning af lamper, tømrer job, maler. jeg læser til ATC & construction management

Henrik Thyme Kjær hjælper med opgaver i Mårslet og omegn

Udfører alt i tømrerarbejde: Gulve, skillevægge, udskiftning af døre/vinduer, lofter, terrasser, tage, carporte, legehuse, redskabsskure, tilbygninger og alt muligt andet.