Bernd

Snedker

Christina

Ingen profilbeskrivelse...

Frolund

Ingen profilbeskrivelse...

Brian

God
Ingen
Alle

Katarinapavlov2690

Ingen profilbeskrivelse...

Daniela

Tilbyder kvalitet rengøring med vores rengørings milder. Billig rengøring og hurtig. Stabil. Tilbyder fra slutrengøring/hovedrengøring til normal rengøring.
10 år erfaring 5 år rengørings firma
Mandag-fredag fra 8-17

Barbara

My name is Barbara and I am a professional currently living in Aalborg. I am seeking for a part-time job as a house caretaker. I am characterised with patience and attention to detail as well as unlimited will to challenge myself and look for new adventures. I can always assure the great quality of my work and professional service.
I have experience in cleaning in both private houses and commercial buildings. I am not afraid of working with my hands and getting them a bit dirty... :)
I am available throughout the whole week, although I would rather work during daytime (8:00 - 15:30). I own a car, therefore can easily get to your house, even outside of Aalborg.

Amalie

Jeg er en 25årig kandidat studerende, der har brug for lidt ekstra penge i hverdagen. Jeg tilbyder grundig rengøring til familier og hustande der mangler lidt ekstra hjælp. Jeg er fleksibel med dage og tidspunkt.
Jeg gjorde rent fast hos en familie gennem hele min gymnasietid.
Jeg er fleksibel både morgen og aften

Dalma

My name is Dalma and I'm a 21 years old student. I live in the center of Aalborg. I don't have a job currently so I'm flexible. I believe I'm a tidy and diligent person and I can lend a hand in any chore around the house be that cleaning, washing or even cooking. I also love gardening and can help out with any tasks.
I had jobs for three years in different hotels and worked mostly in the kitchen but I also helped out the cleaning ladies as well as did many other smaller tasks.
As I'm a student I can work on weekdays mostly from afternoons, from 16.00. I'm free during the weekends all day long. Contact me for further information.

Marahp

Ingen profilbeskrivelse...

Ulitta

Ingen profilbeskrivelse...

Mwalilifaith

Ingen profilbeskrivelse...

Dawar

Ingen profilbeskrivelse...

Loredana Nicoleta Cimpan

Jeg hedder Lore og jeg er 17 år. Jeg søger for et job om eftermiddag . Jeg er en godt person og åbnet for at lære mere ting.
Jeg har arbejdede i rengøring.
Hverdage efter 15 Weekend 10-20

Mehmet Kiyak

Jeg er en ung dreng på 20 år, der er pligtopfyldende, imødekommende, ansvarsbevidst, ansvarsfuld, udadvendt, ambitiøs og ikke bange for at udfordringer op. Jeg går på Esbjerg Gymnasium og det er min sidste år og kan tale de følgende sprog; dansk, engelsk, tysk & tyrkisk.
Rengøring - Serviceminded
Fri efter 15 hverdag

Kaur

.
.
.

Chabrinae

Har mange forskellig kvalifikationer
Har erfaring med mange af de udvalgt :)
Mellem 12:00 til 16

Mohamad abourakba

Jeg en har 5 års erfaring med kundeservice, kundekommunikation, kommunikation, konflikthåndtering, event og rengøring.
r. Grunden til jeg gerne vil arbejd hos jer, er at jeg godt kunne tænke mig at prøve et nyt sted, hvor jeg kan udfordre mig selv og blive udviklet. Mit mål er at kunne få et fuldtidsjob
Alle dagene fra kl.09:00 til kl. 16:00

Sebastian

Jeg er en ung fyr på 21 jeg bor sammen med min kæreste og hund i Solrød.
Selvbyg derhjemme ansat som elektriker.
Efter fyraften

Canan

Jeg tilbyder at gøre rent. Jeg er uddannet pædagog, og arbejder som tryghedsrådgiver på fuldtid. Grunden til jeg søger noget arbejde ved siden af er fordi jeg har masser af overskud. Mine arbejdestider svinger som regel fra aften til nat, og sjældent morgen vagter.
Firma rengøring. Børnehave rengøring. og hjemme rengøring, udover mine pædagogiske erfaringer.
Kender til mine arbejdes vagter en måned før, så det kan altid aftales efter det. er meget flexsibel

Piya

Ingen profilbeskrivelse...

Rie

bla bla bla
bla bla bla
bla bla bla

Martin

Tilbyder opgaver som rengøringsopgaver, Flytteopgaver, have.
Har erfaring med ovenstående opgaver.
Fleksibel

Paulina

Jeg er en ung pige på 16 år. Jeg bor hos mine forældre og tre yngre søskende. Jeg er vandt til huslige pligter, og er ikke bange for at få støv under neglene. Jeg kan give en hånd med rengøring, opvask, vask, strygning, osv. Desuden holder jeg meget af, at hjælpe og tjene andre mennesker.
Jeg er vant til huslige pligter, som både almindelig og grundig rengøring af rum og badeværelser. Jeg går meget i skjorter, så jeg er vant til selv at stryge.
Jeg arbejder i weekender og ferier, da jeg stadig går på efterskole. Jeg er færdig til sommer. Kontakt mig gerne for nærmere info. Jeg glæder mig til at tage fat. Med venlig hilsen Paulina Frandsen

Endrit.liana

Ingen profilbeskrivelse...

Jurate

I'm 37 years old woman from Lithuania, living with my family in Copenhgen.Working in hotel, but now it is not full time job,so I'm looking for extra jobs. If you need expierienced,reliable with good sence of humor cleaner- I'm ready to begin.
Cleaner in hotel for more than 3 years, expierience in cleaning private houses, offices, sports clubs.
Working hours from 9 till 15 would be perfect, but I'm flexible and able to work on weekends.

Nadya

Tilbyder hjælp.
Tidligere arbejdspladser Bilka Føtex Yogo Ly Bog og ide Sol og pizza Rengøring
Fuldtid

Mehmet

jeg er en mand en på 30 år er alt mulig mand
alt mulig mand
alle tider

Ditte

Jeg er 22 og bor i Vedbæk med min kanin som går frit rundt. Jeg vil gerne hjælpe med at gøre rent hos en sød familie. Jeg har tidligere passet to piger på 3 og 7 år i et år. Dem var jeg meget glad for. Jeg er glad for at rydde op. Jeg håber at høre fra jer.
pasning to piger på 3 og 7.
Jeg er meget fleksibel, da jeg går på HF enkeltfag et par dage om ugen.

JULIA

Jeg tilbyder meget grundig og effektiv rengøring i Aalborg og omegn
12 år erfaring
Jeg er flexibel