Mohamad abourakba

Jeg en har 5 års erfaring med kundeservice, kundekommunikation, kommunikation, konflikthåndtering, event og rengøring.
r. Grunden til jeg gerne vil arbejd hos jer, er at jeg godt kunne tænke mig at prøve et nyt sted, hvor jeg kan udfordre mig selv og blive udviklet. Mit mål er at kunne få et fuldtidsjob
Alle dagene fra kl.09:00 til kl. 16:00

Laura

Hej My name is Laura, I am 34 and live with my husband and 2 girls in NordVest. I am available around 5 times/day for cleaning jobs or other help in your house. I speak and understand basic Danish. Looking forward to help you!
Cleaning jobs in private houses, hotel
Week days 9-14

Randi

Kvinde på 55 bor sammen med min mand har 3 børn og 8 børnebørn
Har Arb i rengøringsfirma og som hjemmehjælper
Mellem 11-15

Marco

Jeg er Marco an italiensk man 33 år og jeg bor i København fra 2012. Jeg er byggeingegnør men jeg har 10 år experience om forskellige praktik arbejder (murer, tømrer, maler). Jeg vil gerne findt noget lille job at arbejde i weekend eller om aften (efter min real job) fordi jeg vil gerne købe et hus i København og jeg bruge for noget extra penge at betalle min lån i bank
Jeg har arbejdet på 9 år i Italien som murer/bygningskonstruktør. Jeg har også arbejdet 1 år som maler med min far på hans firma. Jeg have også en lille firma. Det hedder Legnodesign (mere informationer på www.legnodesign.dk). Jeg kan godt lide alle job om håndværkerarbejde
Jeg arbejde om uge med min real job. So jeg kan være fri om uge efter klokken 17:00; eller jeg er fri alle Lørdag og Søndag

Martin

Jeg er en ung mand som elsker at hjælpe folk. Jeg bor i lejelejlighed men er opvokset i hus med have, derfor savner jeg de opgaver der medfølger. Hårdt arbejde i haven tiltaler mig, opgaver såsom græsslåning, lugning, hækklipning eller gravearbejde er klart at foretrække. Men jeg er selvfølgelig åben for hvad som helst der bliver budt mig.
For et par uger siden hjalp jeg min svigerfar med at rive et helt bryggers ned. Afmontering af skabe, nedrivning af fodlister og gasbeton samt opbrydning af flisegulv var bl.a. det jeg hjalp med. Udover det er jeg altid frisk på at sætte en hylde op eller samle nogle møbler-
Jeg er ret fleksibel for tiden da jeg har sommerferie, efter sommerferien starter jeg op på studiet hvor det også er muligt for mig at arbejde et par gange om ugen.

Michal

Hej! Mit navn er Michal, jeg er 35 år gammel og bor på København NV. Jeg er: - Frisk fyr som elsker at arbejde - Har altid god humor - Altid klar til at tage fat - Ikke konflikt person Jeg tilbyder hjælp til NÆSTEN alt og til en ordenligt pris. Skriv en besked om dit problem..
Har tidligere været ansat som teknisk medarbejder i Hotel,CMT, Jeg er alt muligt mand, og har en masse forskellige jobs, så jeg har mange erfaringer og har prøvet rigtig mange ting.
Jeg gør til sprogskole nu,men jeg er fleksibel med forhold til arbejdstider. Morgen, dag, og om nødvendigt også nat.

Victor

Hej! Jeg er en frisk snedkerlærling der søger lidt opgaver ved siden af arbejdet, jeg kan lidt af hvert, så lad mig høre hvad der er brug for hjælp med. Har også kontakt til dygtig faglært maler og elektriker, så jeg kan sende opgaver videre eller tage en extra mand med.
Tømrer og snedker opgaver, isolering, gulvlægning, nedrivning, renovering af vinduer og døre, samling af møbler, hænge hylder op osv. Malerarbejde og lidt murerarbejde. Endvidere det meste havearbejde udføres. Endvidere har jeg egen kassevogn og kan udføre mindre flytteopgave
Send en Sms på 51899139 :)

Nikolaj

bum
bum
bum

Martin

Jeg 31 år, og er studerende. Jeg bor sammen med min kæreste og hund i en andelslejlighed i København, som jeg har totalt renoveret. Jeg har tidligere totalt renoveret en ejerlejlighed i Aalborg. Jeg er meget detaljeorienteret og gå ikke fra en opgave før jeg her 100% tilfreds med mit arbejde.
Jeg har arbejdet side om side med både murer, vvs'er og elektrikere, og har en dele erfaring med i renovering og i standsætning af lejligheder og hus. Ophængning af lamper, hylder m.v. malerarbejde. Jeg er ydermere dygtig i et køkken, madlavning og servering. Har arbejdet på en restaurant.
Da jeg pt. ikke har arbejde og først skal fortsætte på mit studie til sommer. Kan jeg arbejde på de fleste tidspunkter af døgnet.

Liza

Hi, ,y name is Liza. I am from Ukraine, currently live in Denmark. I work as a freelance hairstyler. I am 23 years old, positive, active, responsible.
1,5 year au pair job
8-12

Pernille Lippold

Kvindelig malersvend, udlært i 2011. Jeg laver alt indenfor malerfaget, nedrivning, opsætning, reperationer, lakering og dekorationer. Jeg kan godt lide at være kreativ og tager mit arbejde seriøst. Jeg er halvdelen at et nytstattet kombi firma hvor jeg udgør malerdelen og min mand laver el. En del af maleruddannelsen er rengøring, så dette er jeg også frisk på.
Udlært i 2011 på Bornholm hos malerfirma Søren Koch. Blev nr 3 i regionsmesterskaberne i 2011 kort før svendeprøven. Har gjort rent på deltid i 5 år hos blandt andet advokatfirmaet GorrisenFederspiel.
Aftales individuelt med kunden.

Jeppe

Hej! Jeg er 27 år gammel og bor i Kbh. NV. Jeg er netop blevet færdig med en Kandidatgrad i Bæredygtighedsstudier og har nu virkelig lyst til at bruge mine mere praktiske kompetencer. Jeg er en venlig, hurtigtarbejdende, udadvendt og kreativ person og interesserer mig meget for medmenneskelighed, mad og musik.
Jeg har solid erfaring indenfor husarbejde - både med at rive ned, bygge op og rydde op - har lagt gulve, bygget garage, drivhus og hjulpet min far med at gennemrenovere to gamle huse. Jeg har tidligere ordnet have i flere år på Brande Højskole, Skovmoseskolen og for private.
Da jeg er ledig og arbejder på at finde fast arbejde for tiden kan jeg - mere eller mindre - tilpasse mig til hvornår i har brug for en hjælpende hånd.

Jasmin

18 år, afsluttet folkeskole for 2 år siden.. Har et vikar arbejde i en vuggestue, på Amager. Går op i mit arbejde. Hader at komme forsent. Elsker at hjælpe andre mennesker. Jeg er en glad, smilende, snaksaglig, udadvendt og imødekommende pige.
Har prøvet lidt af vært inde for børnepasning og instituations jobs. Jeg har Tit passet børn og det har jeg gjort siden jeg var 15 år.. Både spæd børn og børn i alderen af 13 år.
Altid:-)

Lukas Jensen

Hej! Mit navn er Lukas, jeg er 18 år gammel og bor på Nørrebro i København. Jeg er en frisk og ung dreng som elsker at arbejde og yde noget. Jeg er altid klar til at tage fat. Jeg går til dagligt i skole og er tilkaldevikar hos et mandskabsudlejnings firma. Jeg tilbyder hjælp til NÆSTEN alt og til en ordenligt pris. Skriv en besked om dit problem, og få tager vi den derfra.
Har tidligere været ansat som, servicemedarbejder og lagermedarbejder. Jeg arbejder lige i øjeblikket som alt muligt mand, og har en masse forskellige jobs, så jeg har mange erfaringer og har prøvet rigtig mange ting.
Jeg er fleksibel med forhold til arbejdstider. Morgen, dag, og om nødvendigt også nat.

Rosica

My name is Rosica and I come from Bulgaria. I am polite and hard-working person who is willing to work in cleaning area. As far the cleaning job is conrcerned I have gained experince over the last years of hard-work.I am willing to stay in Denmark as long as I can due to the fact I find it very orginised and well-struckted.
During my previous experiences as a clealing , I developed a number of attributes which you are seeking in your advertisement.I am positive, rigorous and eager to acquire experience in all walks of life. If you need to contact me I can be reached at 71617191 my gmail is atanasdilov92@gmail.com.
I am capable of working during the week days and also during the weekends.

Ela Bochenek

Hej, my name is Ela (24 yo) and I'm from Poland. I offer cleaning houses,apartaments and offices. I'm not afraid of hard work and new challanges. Your satisfaction is my concern.
I worked in three hotels (Cabinn Scandinavia,Ansgar and Dalby) and two cleaning companies (Nova Reng'ring and A + Perfekt Service ).
Monday to friday from 7 to 17 . Work on weekends,after consultation.

Dina

Jeg er en god tømrer med massere af gåpåmod. Jeg tilbyder tømrerarbejde, malerarbejde, spartling, flyttehjælp, oprydning, rengøring, gipsopsætning, let nedrivning, havearbejde, børnepasning, brolægning, støbearbejde møbel samling, madlavning og kunstarbejde.
Jeg er tømrer, med svendebrev fra år 2016 og har tre kurser herunder.1 i bygge og anlæg. Har grundforløb og hovedforløb 1 fra hotel og restaurationsskolen, samt arbejdet som kok i tre år.
man-fredag fra kl 15 og frem. lør-søndag fra kl 8 og frem. Tlf 41123465

Divya

Hi i am young girl of 20. I grew up in nepal. I am a happy and helpful girl. I offer any kind of cleaning.
I have lots of experiences regarding cleaning. I have cleaned many apartments, I have also done Housekeeping, Restaurant cleaning, Office cleaning, Kindergarden cleaning and so on.Please feel free to call me if you need any kind of cleaning help.
anytime

Divya

I am a young and energetic girl of 20 years. I grew up in Nepal.I am an easy going person, that works well with everyone. I am full timer here in Denmark. I enjoy being around different types of people and i like to always challenge myself to improve at everything i do. I enjoy dancing and singing.I love pets and kids. In spare time i love to relax and engage in my personal activities.
I have cleaning experience in different places. -I have worked as a housekeeper in Glostrup park hotel. -I have experience in cleaning apartments. -I have experience in cleaning restaurants. -I have experience in cleaning halls. -I have cleaning experience in kindergarden.
Any time.

Niels

Ingen profilbeskrivelse...

Mirna

Jeg er en ung kvinde på 28 år har 2 børn, elsker at gøre rent og passe børn ellers er jeg meget åben og modig , smilende og er meget glad for min udfordringer inden for det arbejder jeg laver.
Jeg har en gymnasiale uddannelse og en Hgs uddannelse som er en kontorassistent . Jeg bliver færdig uddannet til december.
Min arbejder tider vil helst ligge mellem 8-18.

Albert

Mit navn er Albert, og jeg er 22 år. Jeg bor på Nørrebro, og studerer til bygningssnedker (også tømrerarbejde) Jeg tilbyder alle former for arbejde der ikke kræver nogle større faglige kompetencer som vvs og elektriker arbejde.
Har tidligere arbejdet som trappevasker, servicemedarbejder i Fitness World og som tjener på en café, samt detailhandel og cykelbud og Jeg er student fra Vibenhus Htx med teknologi & design, og er nu lærling i et tømrer/snedker firma
Alle hverdage efter kl 4 og hele Lørdag & Søndag

Wrood

Ingen profilbeskrivelse...

Mie

Jeg er en ung pige der er fleksibel og klar på at hjælpe til med lidt af hvert, jeg har mest erfaring med rengøring, hunde luftning samt køkken jobs både rigtig jobs men også til privat fester/arrangementer. Jeg er udadvent, og kan lide at gøre en forskel for at hjælpe andre. Jeg går ledig, så jeg er til rådighed det meste af tiden. Kontakt mig gerne for flere spørgsmål.
Rengøring. Fest / Køkken jobs. Maler. flytning.
Jeg tager hvad jeg kan når det passer ind i min kalender, så skriv til mig så finder vi ud af at få det hele til at passe sammen :)

Christina

Jeg kommer gerne og laver hovedrengøring, eller måske bare et par timer hver uge.
Jeg har tidligere været vikar i Dansk Vikar Rengøring, hvor jeg primært cyklede rundt for hjemmeplejen og hjalp til med rengøring og indkøb.
Lige i øjeblikket kan jeg arbejde på alle tidspunkter. Fra august er det primært eftermiddag, aften og weekender.

Christian

jeg laver det hele, bare jeg kan få besked om hvad det er før jeg kommer, så kan jeg forberede mig ;-)
jeg er udlært smed og har arbejdet med murer, tømrer og brolæggere... så kan jeg lave EL til hus behov.
skriv eller ring, så finder vi ud af det.

Salim

Jeg tilbyder lidt forskellige ting, jeg kan finde ud af lidt af alt og så går jeg på et tømrer hovedforløb, kaldet Bmt (byggemontageteknik) som har med gips at gøre, altså bygge vægge, samt køkken opsætning og vådrum(gips)

Efter aftale

KBH-Polering

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i København og omegn. Vi har mange attraktive rabatter, deriblandt pensionist- og studierabat. Derudover giver vi din 11 vinduespudsning gratis! Læs mere på vores hjemmeside KBHPolering.dk - hvor du også kan få et gratis tilbud, bestille tid og meget mere.
Vi tilbyder vinduespudsning til privat og erhverv. Ingen opgave er for store eller for små. Hos os er dine vinduer vores speciale. Læs mere om os på vores hjemmeside KBHPolering.dk
Hos KBH-Polering er det dine ønsker der tæller. Bestil en tid via vores online selvbetjening eller ring til os. Vi pudser også vinduer på weekend- og helligdage.

Hussein Maanaki

Alt muligt man og er seriøs har god folk til at arbejder med mig og har altid den rette håndværkere med.
Har arbejdet med mange forskellige arbejder, har min egen rengøring firma. Har arbejdet med mange forskellige handværker arbejder.
Hvilket som helst tid.

Gratsiela

Hey there, I'm Gratsiela. I was living in UK and Belgium for the past few years. In my life experiences I've met a lot of people and been to different events. I'm focussed in my work, keep the fun and pleasure in it, even in the stress moments. I love to make the people happy on their special day and my goal is to make them remember it for their whole life with a smile.
I've been working as an event manager and have a lot of experience with organization and pre organization of varieties of events. Such as kids birthdays , weddings , conformation parties, music festivals and sports events.
I would like to have a flexible work time, but that can be discussed in the progress. Most likely the weekends and after 18:00PM. Thanks for your choice :)