Camilla

- rengøring - servering ved selskaber - havearbejde - børnepasning - andet
Jeg arbejde både med rengøring, havearbejde samt tjenerarbejde :)
hvornår det passer dig ;)

Villads

Ingen profilbeskrivelse...

Dino

Ejer og indehaver af DH-SOLUTIONS Har været selvstændig handymand og entreprenør siden 2013 Jeg er uddannet elektriker, og er selvlært al round hånværker, efter arbejde inden for diverse brancher. Ud over mig selv har jeg et utal af samarbejdspartnere, som jeg deler opgaver med, så vi sammen, på bedste vis kan yde det vi er bedst til. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kontak@dh-solutions.dk
5 års erfaring inden for multihåndværk. Alt i - Havearbejde og belægning - Rengøring og ejendomsservice - Skadeservice - Ombygning og renovering - M.M.
Arbejder på alle tider af døgnet.

Nicolas Hansen

Jeg har et netværk og ja alt kan laves.. der laves selvfølgelig faktura på alt..
det hele
24 timer i døgnet

CARLA FIGUEROA

Hi, my name is Carla, I'm 27 years old and I'm from Chile. I'm a psychologist by profession, but some years ago I decided to fulfill my dreams and travel!! Last year I traveled to different places in Europe and worked in different hotels in France as housekeeping. I learned a lot, so I'm quite detailed, fast, responsible in my work, and have no doubt that I will take care of your home as if it
I have worked as a housekeeper in different hotels, as well as happy helper and cleady. This is a job that allows me to be independent, to know new places, family and homes, so I love it and it is a great tool to save money while I travel the world.
I can work from Monday to Saturday from 8 am, I have different schedules available, so we should just chat and coordinate =)

Kostia

I am a student of Aarhus University and I will be glad to help you with some domestic duties as well as with pets or any other daily duties.
I have an experience working as a kitchen helper and dishwasher. I also sat with my friends` children for more than a year and worked as a lifeguard in the US (in private swimming pools - 4 months contract).
I am available in the evenings or during weekends but my schedule varies from week to week. Anyway, we can always figure it out together.

Anders

hej! Vi er en studiegruppe fra Erhvervsakademi Aarhus, der har fået til opgave at tjene så mange penge som muligt på fem dage. Vi er to piger, og tre drenge, som hver især kan bidrage med diverse tjenester.
Vi kan tilbyde hjælp indenfor en række vidt forskellige kategorier Alt fra at du skal have gjort dit hus rent, til at vi ordner haven, går en tur med hunden eller hjælper med andre praktiske ting.
Vi er disponibel for alt arbejde fra idag mandag 28. august til torsdag.

Maja

Jeg er en frisk ung pige på 20 år der pt. arbejder i Netto. Jeg vil gerne have lidt timer udover mit arbejde og derfor tilbyder jeg at gøre rent hos private hjem såvel som erhvervsejendomme.
Jeg har arbejdet i min mors rengøringsfirma i en del år og derigennem har jeg skaffet mig meget erfaring.
Mandag, onsdag og torsdag efter 17, Tirsdage og weekender er for det meste åbent for mig.

Tobias

Jeg kan tilbyde hjælp med flytning, rengøring og andre forefaldene opgaver. Derudover kan jeg give en hånd med alt der har at gøre med lyd, og også visse computerrelaterede problemer. Der er mange ting jeg kan og mange ting jeg ikke ved hvordan man gør, men jeg er klar til at blive sat igang.
Har gjort rent og ryddet lokaler på tidligere og nuværende studiesteder (musikkonservatoriet i Aarhus).
Fleksibel hele sommeren.

Laura Vinther

Jeg er en 23 årig pige, der tilbyder rengøringshjælp og andre huslige pligter.
I mit sabbatår arbejde jeg på et norsk hotel, hvor min primære opgave var rengøring, hvor kravene om grundighed og et godt stykke arbejde forekom. Derfor kan jeg tilbyde et stykke arbejde, hvor jeg yder mit bedste og hvor jeg finder tilfredsheden fra dig, i forhold til min indsats, vigtigt.
Jeg er meget fleksibel angående arbejdstider, det skal bare planlægges i god tid.

Søs christensen

Hej jeg hedder søs og er 25 år gammel. Jeg bor halvt ved mine forældre i Århus og min kæreste i hobro. Jeg er altid smilende og klar til at give en hånd med til alt :) jeg kan gøre rent, vasketøj, passe børn, male, slå græs, fjerne ukrudt, klippe hæk og meget mere.
Jeg har gjort rent mange år i kantiner restauranter, børnehaver og private Jeg har passet børn i de fleste aldre mest privat pasning men har også været i en børnehave Alt det anet er ren og skær hjemme erfaring :)
Da jeg intet job Har lige pt er jeg meget fleksibel med arbejdstiderne så det kan vi få til at passe efter jeres skema. Jeg håber jeg høre fra jer :)

Viviane Gbenye

19 år gammel. Kommer oprindeligt fra Congo, og har boet i dk i 9 år. Elsker at giv hånd og hjælper andre mennesker. Jeg er god med mine hænder, kan derfor tilbyde hjemme arbejde.
Har været i praktik i plejehjemmet, LegeKæden, opvasker.
Kan arbejde alle dage fra klokken 15:00 opad. Weekenderne kan jeg altid.

Alexander

Frisk efterlønner, med stor erfaring og gåpåmod. Har en erfaren makker med, så vi er mere end dobbelt så hurtige end en.
jeg har byggget adskillige huse og har stor erfaring med bade træ og metal. God med kædesav til træfældning m.m.
fra 8.00 til 19.00

Jeanette

Jeg er handywoman og vant til lidt af hvert. Grundig og Måske en smule perfektionist. Jeg går højt op i at holde aftaler og udføre mit arbejde tilfredsstillende.
Uddannet og arbejdet i sundhedssektoren og butik i mange år. Har erfaring i mange ting. Ser ikke problemer, men udfordringer.
Mandag - tirsdag - onsdag -fredag. (Evt.weekend)

Frederik Aamand

Jeg er en ung og glad mand på 21, som er nytilflytter til Århus. Jeg er hjælpsom, snakkesaglig, humoristisk og frisk på udfordringer. Til daglig øver jeg musik og forbereder mig til en optagelsesprøve til musikkonservatoriet. Jeg har derfor brug for at tjene lidt ekstra for at få det til at løbe rundt i min nye lejlighed.
Som barn voksede jeg op på et landbrug med mine forældre og 6 søskende, så både børnepasning, fysisk arbejde, diverse reperationer, samt de fleste former for husligt arbejde og havearbejde, har været naturlige led i min opvækst. Derudover har jeg arbejdet med undervisning og lagerarbejde.
Jeg foretrækker at arbejde i hverdage fra morgen til sidst på eftermiddagen, men egentlig er min tilværelse pt ret fleksibel, så kontakt mig gerne uanset. Mvh. Frederik Aamand.

Malene

Jeg er en pige på 26 år. Jeg er studerende på VIA University College, læser kristendom, kultur og kommunikation på 3. semester. Jeg er meget stabil og omhyggelig, og jeg er også fleksibel, når det kommer til arbejdstider.
Jeg har haft privat rengørings job før, og lige pt. gør jeg også rent hos en familie en gang om ugen.
Jeg kan arbejde mandag og torsdag efter kl 13.30 og som regel hele onsdag og hele fredag + weekender efter aftale

Mads

Hej vil gerne se om vi nogle stykker her inde fra kunne starte et mindre produktion af wath ever fokes needs
jeg ved det faktis ikke kan ikke definere det
det er altid godt at arbejde

Soraya

Altid frisk og smilende pige, der møder til tiden. Jeg er aktiv og grundig med mit arbejde.
- Jeg har en 4-årig frisør uddannelse med mig. Lige nu er jeg studerende og læser på Århus akademi. - Jeg er service minded, kreativ og prøver altid at udvide min horisont. - jeg elsker børn. Og er derfor også rigtig god til børn da jeg selv har en lille søster.
Efter skole og i weekenderne :)

Ole

Jeg er en frisk fyr på 25 år, som kan ordne stort set alt i din have. Jeg er specielt interesseret i at være havemand, hvor jeg eventuelt kan komme en gang om måneden. Mine hænder er skruet rigtig på, og jeg kan stort set hjælpe med alt indenfor havearbejde og træfældning. Skriv eller ring til mig så vi kan tale om jeres projekter. Jeg stopper ikke før I er tilfreds med arbejdet.
Som person er jeg behagelig at omgås, og tager alle udfordringer med ro, og ingen opgaver er for små eller dumme. Jeg har tidligere haft erfaringer med at holde haver for familier, og er født og opvokset på en gård. Så jeg er vokset op med de fleste maskiner.
Jeg kan arbejde stort set alle hverdage efter kl.16:00 og i weekender. har du andre ideer, så skal vi nok finde en løsning.

Carly

Looking to help out with cleaning, babysitting, or dog walking.
Babysitting, au pair, and dog walker.
OPEN

Khan

60284719
Handyman
Efter aftale

Christina

Jeg hedder Christina, er 24 år, læser musikvidenskab og bor i Århus C i et dejligt bofællesskab. Jeg er født og opvokset i den sydjyske landidyl på en stor økologisk går med mine forældre og seks yngre søskende. Så hvis du mangler hjælp til rengøring, børnepasning, madlavning, tøjvask, havearbejde eller andre husmoderlige jobs, så er det simpelthen lige mig, du går og mangler!
Jeg har arbejdet som tvillingehjælper (børn på 5 mrd. til 1,5 år), arbejdet i børnehave, på friskole og hjulpet et ældre ægtepar med rengøring og maling af hus. Jeg er glad og smilende, behagelig at omgåes og vil gerne sættes til alle slags små og store opgaver.
Da jeg er studerende er det ikke så afgørende. Jeg har ca. tre undervisningstimer om dagen, men derudover er jeg ret fleksibel, så det finder vi bare ud af :)

Marlene

Jeg er en udadvendt og effektiv pige på 26 år, der ikke er bange for at tage fat. På nuværende tidspunkt er jeg igang med et praktikforløb hos Ennova, som HR consultant, i forbindelse med min kandidat i International Business.
Jeg har været ansat som rengøringsassistent hos Bestseller og på Constantinsborg de sidste 5 år. På nuværende tidspunkt gør jeg rent privat hos en familie hver 14. dag. Min erfaring inden for området er derfor stor.
Jeg foretrækker at arbejde om morgenen og formiddagen, men er selvfølgelig fleksibel alt efter hvad der er behov for.

Villads

jeg tilbyder alting, for jeg kan alting
jeg har ingen erfaring
jeg vil arbejde for dig hele tiden uden undtagelser

Regitze

Hej, jeg hedder Regitze Boiro, og er en pige på 20 år, der bor i Århus C. Jeg vil med glæde tilbyde at hjælpe dig/jer med at gøre rent og rydde op i jeres hjem. jeg har altid vægtet højt at have orden omkring mig, og går meget op i kvaliteten af det arbejde jeg laver.
Jeg har haft en del småjobs som rengøringsassistent hos private, og har derudover arbejdet som tjener og afrydder på et stort hotel. Jeg har boet ude i lang tid, så er vant til alle de daglige rengørings mål, og forstår herved hvordan jeg arbejder mest effektivt.
Jeg går i en fleksibel skole, så det vil være efter aftale med dig/jer

Ehuwa Olugbenga Michael

Jeg er en dedikeret arbejdstager. Jeg gør mit arbejde til perfektion og kærlighed glædeligt min arbejdsgiver
Jeg har erfaring med hjem og fabrik rengøring spænder til to år
05am -11pm

Peter

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.
Havearbejde Træarbejde Fra græs til fliser Skift af tag skift af Vinduer Elektroniske problemer, som kunne være opsætning af WIFI og alt andet elektronik.
Efter skole, og i weekenderne.

Stine Rahbek

Jeg er en glad og frisk pige på snart 28, der er studerende på lærerseminariet i Aarhus. Jeg har en datter på 1,5 og en kæreste. Vi påtænker at flytte fra byen om et par år, og derfor begynder det jo at presse sig lidt på med penge ift. hus-køb osv. Så derfor tænker jeg at jeg meget gerne vil supplere min lille su med lidt håndører.
Jeg har erfaring med havearbejde fra min kolonihave, er vant til at gøre rent og er en haj med en pensel :-)
alt inden kl 16, da jeg skal hente min datter i vuggestue. Ellers kan jeg arbejde et par timer i weekenden

Katrine

Som person er jeg åben, glad og frisk på at tage fat. Jeg er tålmodig og god til at agere i pressede situationer. Tålmodighed og forståelse oplever jeg, som værende nogle af de vigtigste kvaliteter i arbejdet med mennesker. Jeg stræber efter at følge opgaver til døren, til alles tilfredshed.
-Jeg har passet børn før både privat og i børnehave og vuggestue. -Har serveret til alle slags store fester. (bryllop, barnedåb, fødselsdag - you name it) -Har gjort rent, både privat og hos en virksomhed. -Hvis der er brug for mere end en person kan jeg også være behjælpelig. :)
Er fleksibel :)

Veronika

Jeg hedder Veronika. Jeg tilbyder hjælp inden for det meste -jeg er ung, frisk og klar til at tage fat. Jeg er ikke bange for en udfordring, og lover at gøre mit bedste. Jeg er vokset op med at forsøge at gøre tingene selv, og det har hjulpet mig langt. Jeg er meget ærlig, og går op i at jeg kan stå inde for mit eget arbejde!
Jeg har en stor erfaring indenfor rengøring, servering, flytning, børnepasning, maling, og spartling. Jeg har haft mange jobs med bl.a cementpudsning og maling osv. Jeg har et godt overblik, og kan let regne ud, hvordan jeg arbejder mest effektivt.
Kommer an på det specifikke job, og den specifikke situation.