Anmeldelse:

Johannes Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Jeg er en menneskekender med fingeren i jorden meget socialt anlagt - i en forlængelse af dette, meget god med børn, dyr osv. Sprogligt begavet Praktisk begavet

BennyBenBennyny Hansen hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Jeg er en murer på 50 + med bopæl i Kalundborg Vi tilbyder facade renovering,samt op-pudsning og reparation af væge samt mindre flise opgaver. Har ingen problemer med at kører langt for jobbet.

Anmeldelse:

Rasmus Healey hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Har arbejdet i restaurationsbranchen siden i 5 år. Har kvalifikationer inden for salg og service, tilberede mad og anrette mad. Arbejder pt. som tjener på en michelin-restaurant.

Anmeldelse:

Daniel Stefan hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Stephanie Skærbæk hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Jeg hedder Stephanie og er 27år. Er bosat i Aarhus nær Skejby, sammen med min mand. Til daglig er jeg sygeplejerskestuderende. Jeg har en stor passion for rengøring, og er altid yderst detaljeorienteret og grundig.

-Støvsugning -Afstøvning -Gulvvask -Afkalkning af badeværelse -Komfur/ovn -Vinduespudsning

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Gyula Koi hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Hej, jeg er en far til to, og er flyttet til Aarhus for at være tættere på mine børn. Jeg har været gartner i de sidste 7 år, og har også erfaring med vinduespudsning og flytterengøring. Jeg har også arbejdet med nedrivning.

Anmeldelse:

Jannik Andersen hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Spørg endeligt. Klarer opgaver indenfor mange områder. Hovedområdet er tømrer men er aldeles alsidig. Jylland er at foretrække.

Anmeldelse:

Rengøring altid i bedste kvalitet. Der vil altid sørges for produkter der skal bruges, og der vil altid være 2 rengøringshjælpere til stede. I betaler kun timepris kun for den ene.

Jeg har erfaring med at hjælpe folk, som har brug for min hjælp, på mange forskellige områder. Jeg håber at kunne hjælpe nogle af jer, så jeg kan få en del gode anmeldelser min vej og flere kan hjælpes :)

Anmeldelse:

David Kurzmann hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Pedelass og entreprenør Lægge fliser og fælde træer og klippe hæk og gravning og flytte møbler og kabler samt flyttehjælp og meget mere Samt regulering samt hjvkk

Anmeldelse:

Simon Larsen hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Simon Bjerg hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Jeg er for nyligt blevet færdig med min uddannelse, og søger nu småjobs rundt omkring for at supplere min indtægt. Jeg tilbyder hjælp med alt fra havearbejde til møbelsamling, malerarbejde og andre handyman-opgaver.

Anmeldelse:

Richard P hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Maler, handyman, flytning og diverse opgaver indfor have og anlæg. Kendskab til biler haves også. Lægning af gulv. Have / anlæg Mindre tømmeropgaver Malerarbejde

Anmeldelse:

Sofie Jansen hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Suzan Kh hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Helena Seldrup hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Louise Grotkjaer hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Jeg er 30 år, frisk, omhyggelig, grundig, øje for detaljer og respekt og forståelse for de præferencer og ønsker der måtte være til opgaven. Jeg kan tilbyde rengøring, hushjælp, børnepasning, IT hjælp..

Easyhelp Easyhelp hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

EasyHelp er specialiseret indenfor de angivne områder. Vi hjælper dig med at gøre din hverdag mindre besværlig. Speciale: Maleopgaver Nedrivning Rengøring Havearbejde Flyttearbejde Vinduespolering

Anmeldelse:

Lucia Mujica hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

I am a lover of animals and children, i am a honest and positive person, and capable of taking responsabilities. Also i would say i’m very pacient and flexible.

Ailen Lombardero hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nathalie Thomsen hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

2004 - 2014 Folkeskole (Engdalskolen og Dragør skole). 2014 – 2015 Nordborg slot efterskole 2015 – 2018 AABC – Aarhus Business college 2018 - nu sabbatår

Anna Tsyhanenko hjælper med rengøringshjælp i Harlev J og omegn

have experience in cleaning. all homeand spring cleaning or moving .a summer house and much more have experience in caring animals graduated cooking courses