Kinga Valentini hjælper med rengøringshjælp i Aarhus V og omegn

Jeg har erfaring med pasning af børn, havearbejde samt privat rengøring :). Jeg har passet børn i weekender/aftener samt gået/hentet dem i børnehaven. I haven har jeg slået græs samt fjernet ukrudt.

Marlon Kanvela hjælper med rengøringshjælp i Risskov og omegn

Jeg kan tilbyde grundig rengøring med alt også børnepasning og lettere havearbejde. Jeg er meget fleksibel og ser hvad der mangler at gøres.

Nikolai Staub hjælper med rengøringshjælp i Aarhus N og omegn

Jeg er en ung frisk mand på 19, har førhen lavet en masse havearbejde. Rullegræs og ellers meget andet alm. Havearbejde, har været i praktik som tømrer i 6 måneder.

Szulamit hjælper med rengøringshjælp i Viby og omegn

My name is Szuli, a student of Aarhus University. I can offer help in cleaning etc.

Nathalie Thomsen hjælper med rengøringshjælp i Brabrand og omegn

2004 - 2014 Folkeskole (Engdalskolen og Dragør skole). 2014 – 2015 Nordborg slot efterskole 2015 – 2018 AABC – Aarhus Business college 2018 - nu sabbatår

Ailen Lombardero hjælper med rengøringshjælp i Brabrand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Thomas N hjælper med rengøringshjælp i Risskov og omegn

Vinduespudsning. Af villa og lejlighed. Alle typer vinduer pudses. Også svære vinduer. Jeg medbringer eget professionelt vinduespudser udstyr og stiger.

Shiba Saghian hjælper med rengøringshjælp i Aarhus og omegn

Jeg er god til at gøre rent, da jeg hjælper meget til derhjemme. Det kan være fra støvsugning, til gulvvask og meget mere.

Katrine Lorenzen hjælper med rengøringshjælp i Tilst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Lucia Mujica hjælper med rengøringshjælp i Brabrand og omegn

I am a lover of animals and children, i am a honest and positive person, and capable of taking responsabilities. Also i would say i’m very pacient and flexible.

Lone Ulrich Madsen hjælper med rengøringshjælp i Risskov og omegn

Alm husmor til dagligt med alt erfaring indenfor rengøring. Jeg er lidt af en perfektionist og jeg vil til enhver tid efterlade mine opgave til fuld tilfredsstillelse for kunden.

Helena Seldrup hjælper med rengøringshjælp i Brabrand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Malene Blume Mauritzen hjælper med rengøringshjælp i Egå og omegn

Jeg er en pige på 28 år. Jeg er pædagogstuderende på VIA University College. Jeg er meget stabil og omhyggelig, og jeg er også fleksibel, når det kommer til arbejdstider.

Easyhelp Easyhelp hjælper med rengøringshjælp i Hasselager og omegn

EasyHelp er specialiseret indenfor de angivne områder. Vi hjælper dig med at gøre din hverdag mindre besværlig. Speciale: Maleopgaver Nedrivning Rengøring Havearbejde Flyttearbejde Vinduespolering

Ingunn Lilja hjælper med rengøringshjælp i Tranbjerg J og omegn

Jeg er uddannet grå anlægsgartner og har også erfaringen inden for beskæring af roser og diverse træer. Jeg har desuden et speciale i at lave græsplæner.

Anmeldelse:

Duy Nguyen hjælper med rengøringshjælp i Tranbjerg J og omegn

Alt inden for malerfaget og rengøring, vinduespolering, havearbejde hovedsageligt hækkeklipning og meget mere :)........................................