Karolina Bobinska hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Kristina k. hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Jeg kan hjælpe til festen, servere mad, vaske op flyt rengøring, hus, lejlighed økologisk rengøring ( uden kemi ) kun vand og en speciel klud ukrudt, små have arbejde

Anmeldelse:

Abdi Egal hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Yaroslav Pisnyi hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

4år erfaring i rengøring

Ingen profilbeskrivelse...

Har tidligere gjort rent for folk i private hjem men også haft jobs hvor rengøring var involveret.

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jakob Andersen hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Vi er et multi-service firma, der klar de fleste opgaver i hus og have. Det vi ikke selv kan, har vi samarbejds partner til at hjælpe os med. vi lever højt på at have glade og tilfredse kunder.

Allaroundhandymand kidde hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Jeg kan tilbyde hjælp med diverse fx. have, brolægning, bil, hus,PC og landbrug. Kort sagt mangler der en hånd eller to så tag kontakt her eller gå ind på www.pkidde.webs.com

Elisabeth Slot-Henriksen hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Jeg er lærer og har arbejdet som lærer siden 2001. Pt. har jeg ikke et lærer job, men arbejder som afløser på et plejehjem. Jeg har selv 4 børn og jeg kan lidt af hvert.

Camilla Windfeld hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Jeg er uddannet pædagog med et godt snilde til rengøring. Har flere kunder men ønsker flere. Jeg er smilende, effektiv og pligtopfyldende. Ønsker helst at finde en fast dato ift planlægning.

Jeg har mere end 5 års erfaring indenfor privat, erhverv og plejeboliger. Jeg har min egen enkeltmandsvirksomhed, og har en fast timepris som udgangspunkt.

Rengøring, Oprydning, div. Opgaver i private hjemmet. Jeg har mere end 5 års erfaring indenfor privat, erhverv og plejeboliger. Jeg har min egen enkeltmandsvirksomhed, og har en fast timepris som udgangspunkt.

Oliver B. Scheelke hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

Daniel S hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Krzysztof Sitarz hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Murer

Mange års erfaring med alle former for rengøring. Ekspert i flytterengøring og rengøring efter håndværker/nybyggeri. Vi udfører også privat rengøring på knterval. Vi har selv rengøringsmidler og rengøringsudstyr

Rengøring-vinduespudsning-bilrengøring-handymanservice. Jeg elsker at beskæftige mig med servicering boliger og mindre erhverv. Vi får tingende gjort ASAP.

Jeg har alm. Grundviden indenfor rengøring. Er meget omhyggelig.

Jeg er en handyman i sig selv. Til dagligt driver jeg min virksomhed, som scene og monterings teknikker. Jeg har masser af erfaring med have arbejde, renovering af møbler og huse.

Permand hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Jeg kan næsten alt at det forskellige arbejde indendørs

Martin Jørgensen hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sofie Engsig hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Jeg er en glad og frisk pige, som søger nye udfordringer. Jeg er mødestabil og punktligt, og gør altid tingene på bedst mulig vis. Jeg har tidligere arbejdet med kunder, og det er derfor vigtigt for mig, at alle er glade og tilfredse med mit arbejde.

Anmeldelse:

Patrick Hansen hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Jeg selv samt samarbejds partnere har erfaring indenfor alt fra rengøring til mindre håndværk opgaver samt mindre murer opgaver. Alt i have arbejde både anlæg samt vedligehold tilbydes ligeså.

Hassan Df hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

rengøring, havearbejde, landbrug, maleri, hjælp til flytning, matematikundervisning, fysik, kemi, fransk, ... kok, dyrearbejde, salg, indkøb,,,,,,,,,,,,,

Mike Ag hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

Vi laver alt i hus og have :-) og vi påtager os kun opgaver vi ved vi kan udføre med 100 procent tilfredshed. Og vi møder altid i godt humør og med et smil på læben.

Suzan Pokhrel hjælper med rengøringshjælp i Hvide Sande og omegn

tI am energetic and enthusiastic person currently studying AP degree in Dania Academy. I have completed my school up to 10 +3 in Nepal in management.