Karolina Bobinska hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Diana Bulduk hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Jeg er en kvinde på 31 år med eget rengøring firma og Jeg har mange års erfaring med rengøring .Vi er pålidelige og ærlige mennesker. Alt hvores arbejde udføres med et smil.

Anmeldelse:

Leo Alijaj hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Nick Dahl hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Jeg har arbejdet som Entreprenør og brolægger gennem 10 år. Jeg søger nu et mere roligt arbejdsliv, derfor påtager jeg mig gerne alskens opgaver, store som små. Jeg er stabil og har, for det meste, et stort smil på læben og går til opgaven med løftet pande

Anmeldelse:

Tidligere ansat hus ISS og andre rengøringsselskaber

Ingen profilbeskrivelse...

Allaroundhandymand kidde hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Jeg kan tilbyde hjælp med diverse fx. have, brolægning, bil, hus,PC og landbrug. Kort sagt mangler der en hånd eller to så tag kontakt her eller gå ind på www.pkidde.webs.com

Jeg har mere end 5 års erfaring indenfor privat, erhverv og plejeboliger. Jeg har min egen enkeltmandsvirksomhed, og har en fast timepris som udgangspunkt.

Rengøring, Oprydning, div. Opgaver i private hjemmet. Jeg har mere end 5 års erfaring indenfor privat, erhverv og plejeboliger. Jeg har min egen enkeltmandsvirksomhed, og har en fast timepris som udgangspunkt.

Camilla Windfeld hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Jeg er uddannet pædagog med et godt snilde til rengøring. Har flere kunder men ønsker flere. Jeg er smilende, effektiv og pligtopfyldende. Ønsker helst at finde en fast dato ift planlægning.

Oliver B. Scheelke hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

div rengøring, gulvvask tør støv af med mere

Ingen profilbeskrivelse...

Daniel S hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Elisabeth Slot-Henriksen hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Jeg er lærer og har arbejdet som lærer siden 2001. Pt. har jeg ikke et lærer job, men arbejder som afløser på et plejehjem. Jeg har selv 4 børn og jeg kan lidt af hvert.

Krzysztof Sitarz hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Murer

4år erfaring i rengøring

Ingen profilbeskrivelse...

Martin Jørgensen hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Niels jørgen Baekdahl hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

ART Esbjerg i 15 årRengøring mange forskellige opgaver sommerhuse pool (Sea West) privat rengøring Gjort ren på Esbjerg Slagteri 4 år En del privat havearbejde

Troels Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Har udstyr til at klare alle opgaver Efterlader kun ordentligt arbejde Er hurtigt arbejdende og effektiv Kvalitetsbevidst Selvstændigt arbejdende efter aftale er i hus.

Patrick Møller hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Har arbejdet som arbejdsmand ved Tømrer firmaet Bak og Christensen (6måneder) uddannet soldat samt butiksassistent. Ung frisk fyr på 25 der ikke er bange for at tage nye udfordringer op.

Thomas Hentze hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Jeg har være selvstændig med disse opgaver i flere år er udlært maler jeg kan også findes på Facebook J.T Hus og Ejendomservice 61725060 hvor der ligger billeder af lejligheder og huse jeg har malet og haver jeg har ordnet

Har tidligere gjort rent for folk i private hjem men også haft jobs hvor rengøring var involveret.

Ingen profilbeskrivelse...

Har gået meget i sommerhus rengøring og privat.

Jeg er udlært bygningsmaler i 2011 og har været i branchen til 2021 så har over 10 års erfaring. Idag arbejder jeg som sanitør ved skade service, da jeg havde brug for at prøve nogle nye udfordringer.

Anmeldelse:

Jakob Andersen hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Vi er et multi-service firma, der klar de fleste opgaver i hus og have. Det vi ikke selv kan, har vi samarbejds partner til at hjælpe os med. vi lever højt på at have glade og tilfredse kunder.

Permand hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Jeg kan næsten alt at det forskellige arbejde indendørs

Mange års erfaring med alle former for rengøring. Ekspert i flytterengøring og rengøring efter håndværker/nybyggeri. Vi udfører også privat rengøring på knterval. Vi har selv rengøringsmidler og rengøringsudstyr

Rengøring-vinduespudsning-bilrengøring-handymanservice. Jeg elsker at beskæftige mig med servicering boliger og mindre erhverv. Vi får tingende gjort ASAP.

Jeg har alm. Grundviden indenfor rengøring. Er meget omhyggelig.

Jeg er en handyman i sig selv. Til dagligt driver jeg min virksomhed, som scene og monterings teknikker. Jeg har masser af erfaring med have arbejde, renovering af møbler og huse.

Hassan Df hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

rengøring, havearbejde, landbrug, maleri, hjælp til flytning, matematikundervisning, fysik, kemi, fransk, ... kok, dyrearbejde, salg, indkøb,,,,,,,,,,,,,

Mike Ag hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Vi laver alt i hus og have :-) og vi påtager os kun opgaver vi ved vi kan udføre med 100 procent tilfredshed. Og vi møder altid i godt humør og med et smil på læben.

Kaveen Theivem hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Jeg har faktisk god kvalifikationer med det forskellige opgaver. Jeg har arbejdet forskellige tings og derfor det tings som jeg ordne eller lave sige ja til.

Ejer eget rengørings firma med mange års erfaring indenfor dagligdags rengøring, håndværker og slut rengøring.

Uddannet anlægsgartner med grå som speciale, har arbejdet de sidste 13 år hos entreprenør virksomhed, har bred erfaring indenfor, have anlæg, kloakering osv. Ejer eget vinduespolering og rengørings firma, tidligere et ejendomsservice firma.

Mig og min køne har næsten 20 års erfaring med rengøring..privat,erhverv, institutioner,.... vi gør også andet havearbejde.. Vi er stabil,smilende, meget socialt og fleksibel med arbejdstider.

Ingen profilbeskrivelse...

Daniel Faber olsson hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Perfektionistisk i hvilken som helst opgave Kundeminded Mødepligtig/mødestabil Finder løsninger på alt Sørger for god kommunikation mellem ansatte og kunder Samarbejds dygtig

JAY MTOLO hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

I am a student currently studying Master of Science in Public Health at the University of Southern Denmark.I also posses a bachelors degree in Global Nutrition and Health.

Abdi Egal hjælper med rengøringshjælp i Nørre Nebel og omegn

Ingen profilbeskrivelse...