Karolina Bobinska hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Kristina k. hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Jeg kan hjælpe til festen, servere mad, vaske op flyt rengøring, hus, lejlighed økologisk rengøring ( uden kemi ) kun vand og en speciel klud ukrudt, små have arbejde

Anmeldelse:

Yaroslav Pisnyi hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jakob Andersen hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Vi er et multi-service firma, der klar de fleste opgaver i hus og have. Det vi ikke selv kan, har vi samarbejds partner til at hjælpe os med. vi lever højt på at have glade og tilfredse kunder.

Har tidligere gjort rent for folk i private hjem men også haft jobs hvor rengøring var involveret.

Ingen profilbeskrivelse...

4år erfaring i rengøring

Ingen profilbeskrivelse...

Har gjort rent på skoler, forsamlingshuse, hotel værelser.

Ingen profilbeskrivelse...

Jafar Al-hirz hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Mit navn er Jafar, og jeg er en positiv og udadvendt ung fyr på 22 år. I sommeren 2021 færdiggjorde jeg HF. På nuværende tidspunkt arbejder jeg i H&M, hvor jeg har opnået erfaring indenfor forskellige områder. Som en del af kundebetjeningen i kassen samt på gulvet, har jeg opnået stor forståelse for kundebehov og tilfredsstillelse, hvilket jeg vægter højt. I forretningen bliver der uddelegeret stort ansvar, hvilket kræver at man både er initiativrig og man tillærer hurtigt evnen til at kunne agere i samarbejde samt at arbejde selvstændigt, hvilket kræver, at man kan holde flere bolde i luften. Inden jeg fik arbejde i H&M, arbejdede jeg i Yazzy’s Pita. Fokusområderne indenfor denne forretning var hovedsageligt omhyggelighed samt kvalitetsbevidsthed med håndtering af madvarer og kommunikation for at udrette den korrekte og bedste kundeservice. Derudover har jeg været ”medlem” af et vikarbureau, hvor jeg fik afprøvet forskellige fagområder. I dette felt kræver det at være omstillingsparat, lærenem og fleksibel, hvilket alle er kvaliteter som jeg besidder. Lige nu arbejder jeg som poder, hvor vi går meget op i omsorg, og sørg for at vores patienter føler sig trygge. Jeg er helt sikker på, at jeg er den kandidat i søger efter. Udover mine kvaliteter, kan jeg blandt andet bidrage med højt humør blandt kollegaer og kunder, og skabe et godt arbejdsmiljø og fællesskab. Jeg ser frem til at høre fra jer!

Jeg har før gjort rent hos en familie, og er derfor vant til en del forskellige rengøringsopgaver.

Ingen profilbeskrivelse...

Allaroundhandymand kidde hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Jeg kan tilbyde hjælp med diverse fx. have, brolægning, bil, hus,PC og landbrug. Kort sagt mangler der en hånd eller to så tag kontakt her eller gå ind på www.pkidde.webs.com

Har været rengøringsansvarlig på diskoteket Buddy Holly Struer i 5 år. Har arbejdet som social og sundshjælper hvor rengøring i folk private hjem har været en stor del

Jeg kan gøre rent både privat og under erhverv Jeg kan passe børn i forskellige aldre Jeg kan passe hunde (de skal bare fungere med andre hunde, da jeg selv har en) Jeg kan passe huse, vande blomster, tømme postkasse i mens man er på ferie Jeg kan slå græs, fjerne ukrudt både i bede, fliser, indkørsler mv. Jeg kan servere til konfirmationer, bryllupper og andre fester og arrangementer.

Elisabeth Slot-Henriksen hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Jeg er lærer og har arbejdet som lærer siden 2001. Pt. har jeg ikke et lærer job, men arbejder som afløser på et plejehjem. Jeg har selv 4 børn og jeg kan lidt af hvert.

Allan Connie Day hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Managment of medium hotel. Leader of companies in Australia i bolig industrien. Mange år i student værelser der udlejes og maintaince a vores hotel rengørning og madlavning. . S

Kate Plougmann hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Er stabil, omhyggelig, omgængelig og udfører arbejdet til alles tilfredshed. Ingen opgaver er for store eller små. Har lidt arbejde i MCH og Skarrildhus signatur hotel, men vil gerne have noget mere.

Per Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Jeg kan næsten alt at det forskellige arbejde indendørs

Ingen professionel erfaring. Har dog erfaring med almindelig hovedrengøring, samt støvsugning og diverse ting der hører med.

Mine kvalifikationer ligger indenfor husligt arbejde i form af rengøring og andet arbejde der kræves. Jeg har kvalifikationer inden for have arbejde som klipning af græsplæne osv.

Mange års erfaring med alle former for rengøring. Ekspert i flytterengøring og rengøring efter håndværker/nybyggeri. Vi udfører også privat rengøring. Vi har selv rengøringsmidler og rengøringsudstyr

Rengøring-vinduespudsning-bilrengøring-handymanservice. Jeg elsker at beskæftige mig med servicering boliger og mindre erhverv. Vi får tingende gjort ASAP.

Jeg har alm. Grundviden indenfor rengøring. Er meget omhyggelig.

Jeg er en handyman i sig selv. Til dagligt driver jeg min virksomhed, som scene og monterings teknikker. Jeg har masser af erfaring med have arbejde, renovering af møbler og huse.

Malou Lincoln hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Udadvendt, smilende, glad pige på 27 år. Jeg klare altid mine opgaver til UG, og giver et resultat vi begge er tilfredse med. Fleksibel og samarbejdsvilling

Michala Mosegaard hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Jeg kan passe dine børn eller dyr, jeg kan rengøre hele hytten imens du sidder med benene oppe eller jeg kan servere til din fest. Jeg er lynhurtig og selvstændig så du mærker virkelig fordelen ved at lade mig gøre det for dig :)

Camilla Windfeld hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Jeg er uddannet pædagog med et godt snilde til rengøring. Har flere kunder men ønsker flere. Jeg er smilende, effektiv og pligtopfyldende. Ønsker helst at finde en fast dato ift planlægning.

Oliver B. Scheelke hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

Krzysztof Sitarz hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Murer

Martin Jørgensen hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Alle former for rengøring inkl industri

Ingen profilbeskrivelse...

Ejer eget rengørings firma med mange års erfaring indenfor dagligdags rengøring, håndværker og slut rengøring.

Uddannet anlægsgartner med grå som speciale, har arbejdet de sidste 13 år hos entreprenør virksomhed, har bred erfaring indenfor, have anlæg, kloakering osv. Ejer eget vinduespolering og rengørings firma, tidligere et ejendomsservice firma.

Sarah Morgan hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Patrick Hansen hjælper med rengøringshjælp i Ringkøbing og omegn

Jeg selv samt samarbejds partnere har erfaring indenfor alt fra rengøring til mindre håndværk opgaver samt mindre murer opgaver. Alt i have arbejde både anlæg samt vedligehold tilbydes ligeså.