Anmeldelse:

Dennis Rasmussen hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Kan også gulvslibe

Karolina Bobinska hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Yaroslav Pisnyi hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

David Kurzmann hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Pedelass og entreprenør Lægge fliser og fælde træer og klippe hæk og gravning og flytte møbler og kabler samt flyttehjælp og meget mere Samt regulering samt hjvkk

Anmeldelse:

Rengøring altid i bedste kvalitet. Der vil altid sørges for produkter der skal bruges, og der vil altid være 2 rengøringshjælpere til stede. I betaler kun timepris kun for den ene.

Jeg har erfaring med at hjælpe folk, som har brug for min hjælp, på mange forskellige områder. Jeg håber at kunne hjælpe nogle af jer, så jeg kan få en del gode anmeldelser min vej og flere kan hjælpes :)

Camilla Berthelsen hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Jeg er effektiv, grundig og stabil. Klare alle opgaver indenfor rengøring. Vil elske at hjælpe til, hvor der ikke er overskud til selv at få det klaret. :-)

Natalie Nykjær hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Kate Plougmann hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Er stabil, omhyggelig, omgængelig og udfører arbejdet til alles tilfredshed. Ingen opgaver er for store eller små. Har lidt arbejde i MCH og Skarrildhus signatur hotel, men vil gerne have noget mere.

Jeg har alm. Grundviden indenfor rengøring. Er meget omhyggelig.

Jeg er en handyman i sig selv. Til dagligt driver jeg min virksomhed, som scene og monterings teknikker. Jeg har masser af erfaring med have arbejde, renovering af møbler og huse.

Dijana Besirovic hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

10 års erfaring indenfor rengøring, servering, hoteler mm. God til dansk Fleksibel ift. arbejdstimer og tidspunkter Har B kørekort og kan benytte egen bil ifm. arbejde

Marie eg De boyett hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Uddannet sygeplejerske siden 2003, men arbejder ikke længere som dette. Mor til tre og har hus og stor have, som jeg passer med stor glæde. Har stort staudebed og dyrker mange grøntsager og Bærbuske og træer. Har egen bil

Jeg har 3 års rengørings erfaring, jeg er ansat hos Herning drift

Jeg er meget pligtopfyldende og meget mødepunktlig og er god til lige at give en hjælpende hånd og gør altid en ekstra ydelse for at arbejdet skal være godt

Ditte Jessen hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Jeg er en positiv og energisk pige på 21 år, som har kvalifikationer inden for stort set alt form for rengøring. Derudover kan jeg også hjælpe med lektier i flere fag.

Jeg har før gjort rent hos en familie, og er derfor vant til en del forskellige rengøringsopgaver.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er pæn og organiseret. Jeg gøre rent hurtig men fint.

Ingen profilbeskrivelse...

Holger Lenz hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

53 år gammel. Far, bedstefar. Er glarmester, havemand, lettere træarbejde, små forefaldende opgaver. Masser af livserfaring. Livsglad og altid positiv.

Kennie pagaard hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Jeg er ung frisk fyr, der har masser af energi og power, der gerne vil give en hjælpende hånd til dem, som har brug for det. Jeg er let til smil og snaksalig, så du er velkommen til at tage en snak samtidig med jeg arbejder.

Jeg nyder at gøre rent og er meget perfektionistisk. Har derudover erfaring fra fast sommerhus rengøring.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har erfaring med rengøring af private hjem, kontorer, samt "håndværker rengøring"

Jeg er en 23 år gammel pige, fra Norge der har bosat mig i Danmark, for at studere til at blive socialrådgiver. Som person er jeg imødekommende, handlekraftig, kvalitetsbevidst og pligtopfyldende.

Jakob Andersen hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Vi er et multi-service firma, der klar de fleste opgaver i hus og have. Det vi ikke selv kan, har vi samarbejds partner til at hjælpe os med. vi lever højt på at have glade og tilfredse kunder.

Jeffni Emanuelpillai hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

4år erfaring i rengøring

Ingen profilbeskrivelse...

Anders Milter Dalgaard Sørensen hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Simona Nedu hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Driver,taxi driver,cleaner,worker in alimentation

Har erfaring inde for rengøring og vinduespudser. Igennem min far's firma og har selv et vinduespudser firma : BFS Vinduspolering Vi er ved at tag rengøring ind også

Vi udføre Vinduespudsning både for private og erhverv. Rengøring af hus/lejlighed eller jeres kontor. Vi har et vinduespudser firma som hedder bfs vinduespolering. Vi er ved at få rengøring ind. Og vi vil være de bedste og billigste Ring og få en snak det koster ikke noget Vh bfs 50 46 81 92

Elisabeth Slot-Henriksen hjælper med rengøringshjælp i Vildbjerg og omegn

Jeg er lærer og har arbejdet som lærer siden 2001. Pt. har jeg ikke et lærer job, men arbejder som afløser på et plejehjem. Jeg har selv 4 børn og jeg kan lidt af hvert.