Anmeldelse:

Emre Kurt hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Camilla J hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Hejsa! Mit navn er Camilla, jeg er 27 år og med god erfaring. Jeg tilbyder rengøringshjælp, pasning af børn i alle aldre samt diverse andre huslige ting.

Anmeldelse:

Arbejder hos ISS (rengøring), tidligere erfaring fra Rønbjerg Feriecenter samt Hotel Comwell Rebild bakker. Erfaring med rengøring af kantine, kontorer, bad- og omklædningsarealer, toiletter, diverse overflader, beboelse, fællesarealer mm. erfaring med I-mop og Kobold maskiner.

Nuværende arbejde hos ISS (kontorrengøring, overflader, skrald, kantine mm.) Hotel Comwell, Rebild bakker (fællesarealer, beboelse, kantine, overflader, opvask mm.) Rønbjerg Feriecenter (fællesarealer, bad- og omklædningsarealer, toiletter, beboelse, restauration mm.)

Anmeldelse:

Uffe Marcus hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Skal du have hjælp til det hårde arbejde, så er det helt sikkert mig, du skal have fat i. Jeg kan lidt af det hele, og klare altid opgaven med et smil.

Daniel Lindstrøm hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Jeg har arbejdet som Handyman i 4 år. Som maler i 3 år. Og børnepasser i 5 år. Har forskellige køretøjer til de forskellige opgaver. Så alt kan klares 😊

Anmeldelse:

Så nu kan jeg også tilbyde Rengøring. I Ålborg. Vinduespudsning Kun indvendig

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

David Kurzmann hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Pedelass og entreprenør Lægge fliser og fælde træer og klippe hæk og gravning og flytte møbler og kabler samt flyttehjælp og meget mere Samt regulering samt hjvkk

Anmeldelse:

Yaroslav Pisnyi hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Brian Esbensen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Jeg er praktisk anlagt og er bl.a. tidl. Pedel- og Gartner-medhj.. Har også selv haft have i flere omgange så er fortrolig med det meste,herunder de fleste havemaskiner som findes.

Sarah Jensen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Thomas Madsen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Jeg er faglært snedker med 9 års erfaring. Jeg har prøvet det meste både med møbelfremstilling og nybyggeri. Jeg elsker at arbejde med mine hænder og sætter en ære i godt håndværk.

Rasmus Jørgensen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Astrid Budolfsen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Jeg er en ørn til rengøring, oprydning, opvask, tøjvask, havearbejde og madlavning :) Det har jeg lavet en hel del af i frivilligt regi, for min familie og jeg har arbejdet med det i mit sabbatår

Regitze Burmeister hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Hej! Jeg hedder Regitze, 22år og jeg læser til Radiograf. Jeg bor i Aalborg Øst, og er villig til at rejse lidt for opgaven. Jeg kommer fra landet, så jord under neglene er ikke helt fremmed for mig. spørg endelig!

Susanne Vitaliano hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sidonie Ondoro hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anne Esther hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

jeg er flittig, udholdende, fingernem, meget samarbejdsvillig, og jeg kan arbejde selvstændigt jeg kan arbejde på alle tidspunkter. Jeg er en smilende og venlighed pige som også er god til at snakke med alle typer menneske.

Som de fleste andre har jeg stor erfaring i almindelig huslig rengøring.

Jeg kan lave størstedelen af alle almindelige forefaldene huslige opgaver. Derudover har jeg også teknisk snilde. Jeg har desuden kørekort B, så jeg kan komme lidt omkring.

Sophie Brøndum hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Benedikte Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Jeg er en ung kvinde på 21 år, som til hverdag læser til psykolog på Aalborg universitet. Jeg har en del års erfaring med børn i forskellige aldersgrupper samt rengøring.

Jeg har ikke nogen erfaring som sådan, udover det jeg har lært hjemmefra :-)

Jeg er meget ansvarsbevidst, mødestabil og jeg går op i mit arbejde. Jeg behandler folks ting, som var det mit eget. I forhold til dyr elsker jeg dyr, og vil dem kun det bedste.

Jeg har tidligere været rengøringsdame hos flere private og stået for mere skærpet rengøring i en børnehave, her under corona.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har arbejdet med rengøring i en hal

Jeg er arbejdsom og målrettet og får gjort mit arbejde så godt som overhovedet muligt. Udover det er jeg stille og rolige som menneske og meget nem at snakke med.