Anmeldelse:

Camilla J hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Hejsa! Mit navn er Camilla, jeg er 27 år og med god erfaring. Jeg tilbyder rengøringshjælp, pasning af børn i alle aldre samt diverse andre huslige ting.

Anmeldelse:

Jeg er god til at gøre rent , og jeg er meget omhyggelig. Mine bedsteforældre havde både festlokale og værelse til leje, hvor der skulle rengøres 1 gang om ugen. Det stod jeg oftest for i en lang periode.

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Michael Lassen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Har arbejdet med mange ting, maler arbejde, havearbejde, div bygge projekter og meget meget mere. Udfører altid mit arbejde perfekt til du er 100% tilfreds og arbejder hårdt og koncentreret

Anmeldelse:

Uffe Marcus hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Skal du have hjælp til det hårde arbejde, så er det helt sikkert mig, du skal have fat i. Jeg kan lidt af det hele, og klare altid opgaven med et smil.

Daniel Lindstrøm hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Jeg har arbejdet som Handyman i 4 år. Som maler i 3 år. Og børnepasser i 5 år. Har forskellige køretøjer til de forskellige opgaver. Så alt kan klares 😊

Katarzyna Julia Tworska hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Jeg tilbyder meget grundig og effektiv rengøring i Aars og omegn. Jeg har mange års erfaring . Prisen er 145 kroner i timen inkl. kørsel. Skriv en pb besked hvis du er interesseret i samarbejde 😊

Anmeldelse:

David Kurzmann hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Pedelass og entreprenør Lægge fliser og fælde træer og klippe hæk og gravning og flytte møbler og kabler samt flyttehjælp og meget mere Samt regulering samt hjvkk

Anmeldelse:

Rengøring altid i bedste kvalitet. Der vil altid sørges for produkter der skal bruges, og der vil altid være 2 rengøringshjælpere til stede. I betaler kun timepris kun for den ene.

Jeg har erfaring med at hjælpe folk, som har brug for min hjælp, på mange forskellige områder. Jeg håber at kunne hjælpe nogle af jer, så jeg kan få en del gode anmeldelser min vej og flere kan hjælpes :)

Anmeldelse:

Yaroslav Pisnyi hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Brian Esbensen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Jeg er praktisk anlagt og er bl.a. tidl. Pedel- og Gartner-medhj.. Har også selv haft have i flere omgange så er fortrolig med det meste,herunder de fleste havemaskiner som findes.

Sarah Jensen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Thomas Madsen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Jeg er faglært snedker med 9 års erfaring. Jeg har prøvet det meste både med møbelfremstilling og nybyggeri. Jeg elsker at arbejde med mine hænder og sætter en ære i godt håndværk.

Rasmus Jørgensen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Astrid Budolfsen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Jeg er en ørn til rengøring, oprydning, opvask, tøjvask, havearbejde og madlavning :) Det har jeg lavet en hel del af i frivilligt regi, for min familie og jeg har arbejdet med det i mit sabbatår

Regitze Burmeister hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Hej! Jeg hedder Regitze, 22år og jeg læser til Radiograf. Jeg bor i Aalborg Øst, og er villig til at rejse lidt for opgaven. Jeg kommer fra landet, så jord under neglene er ikke helt fremmed for mig. spørg endelig!

Ida Marie Christensen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Hejsa! Jeg hedder Ida Marie Christensen og jeg er 20 år gammel. Jeg blev student fra Aalborg Katedralskole i sommers, og jeg søger derfor jobs nu. Jeg er meget lærenem, flittig, glad, udadvendt og engageret! Jeg er tilmed meget fleksibel i forhold til arbejdstider.

Susanne Vitaliano hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sidonie Ondoro hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Alt fra let rengøring til hovedrengøring , jeg har en del erfaring indenfor området , både privat men også erhverv .

Ingen profilbeskrivelse...

Anne Esther hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

jeg er flittig, udholdende, fingernem, meget samarbejdsvillig, og jeg kan arbejde selvstændigt jeg kan arbejde på alle tidspunkter. Jeg er en smilende og venlighed pige som også er god til at snakke med alle typer menneske.

Som de fleste andre har jeg stor erfaring i almindelig huslig rengøring.

Jeg kan lave størstedelen af alle almindelige forefaldene huslige opgaver. Derudover har jeg også teknisk snilde. Jeg har desuden kørekort B, så jeg kan komme lidt omkring.

Sophie Brøndum hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Benedikte Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Jeg er en ung kvinde på 21 år, som til hverdag læser til psykolog på Aalborg universitet. Jeg har en del års erfaring med børn i forskellige aldersgrupper samt rengøring.

Maja Rosenkrands hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Øst og omegn

Jeg er en arbejdsom og imødekommende person, der har let ved at samarbejde med andre, men kan også sagtens arbejde selvstændigt og tage ansvar for det jeg laver. Jeg er fleksibel og tager fat på opgaver med et smil.

Jeg har ikke nogen erfaring som sådan, udover det jeg har lært hjemmefra :-)

Jeg er meget ansvarsbevidst, mødestabil og jeg går op i mit arbejde. Jeg behandler folks ting, som var det mit eget. I forhold til dyr elsker jeg dyr, og vil dem kun det bedste.