Anmeldelse:

Jeg er god til at gøre rent , og jeg er meget omhyggelig. Mine bedsteforældre havde både festlokale og værelse til leje, hvor der skulle rengøres 1 gang om ugen. Det stod jeg oftest for i en lang periode.

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Camilla J hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Hejsa! Mit navn er Camilla, jeg er 27 år og med god erfaring. Jeg tilbyder rengøringshjælp, pasning af børn i alle aldre samt diverse andre huslige ting.

Anmeldelse:

Michael Lassen hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Har arbejdet med mange ting, maler arbejde, havearbejde, div bygge projekter og meget meget mere. Udfører altid mit arbejde perfekt til du er 100% tilfreds og arbejder hårdt og koncentreret

Anmeldelse:

Phillip Olsen hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

dygtig uddannet automatik-tekniker, der ved hvordan værktøj bruges. Kan tilbyde hjælp til de mindre opgaver i hus såvel som have. Faktura på udført arbejde kan skrives.

Anmeldelse:

Uffe Marcus hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Skal du have hjælp til det hårde arbejde, så er det helt sikkert mig, du skal have fat i. Jeg kan lidt af det hele, og klare altid opgaven med et smil.

Daniel Lindstrøm hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Jeg har arbejdet som Handyman i 4 år. Som maler i 3 år. Og børnepasser i 5 år. Har forskellige køretøjer til de forskellige opgaver. Så alt kan klares 😊

Katarzyna Julia Tworska hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Jeg tilbyder meget grundig og effektiv rengøring i Aars og omegn. Jeg har mange års erfaring . Prisen er 145 kroner i timen inkl. kørsel. Skriv en pb besked hvis du er interesseret i samarbejde 😊

Anmeldelse:

David Kurzmann hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Pedelass og entreprenør Lægge fliser og fælde træer og klippe hæk og gravning og flytte møbler og kabler samt flyttehjælp og meget mere Samt regulering samt hjvkk

Anmeldelse:

Rengøring altid i bedste kvalitet. Der vil altid sørges for produkter der skal bruges, og der vil altid være 2 rengøringshjælpere til stede. I betaler kun timepris kun for den ene.

Jeg har erfaring med at hjælpe folk, som har brug for min hjælp, på mange forskellige områder. Jeg håber at kunne hjælpe nogle af jer, så jeg kan få en del gode anmeldelser min vej og flere kan hjælpes :)

Anmeldelse:

Yaroslav Pisnyi hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Brian Esbensen hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Jeg er praktisk anlagt og er bl.a. tidl. Pedel- og Gartner-medhj.. Har også selv haft have i flere omgange så er fortrolig med det meste,herunder de fleste havemaskiner som findes.

Reidun Rasmussen hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lasse Kristensen hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Kan ordne al slags havearbejde samt vinduespudsning og rengøring. Jeg arbejder effektivt og grundigt, og har en god forståelse for at gøre al forfaldende arbejde på korrekt vis.

Marie Magelund hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

21 år ung og glad kvinde søger lidt supplerende arbejde udover mit studie på Aalborg Universitet. Generelt vil jeg beskrive mig selv som smilende, effektiv og aldrig bleg for at tage lidt ekstra fat.

Cecilie Bach hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Jeg har arbejdet med børn, ældre, i butik, som sælger og har meget andet erfaring. Jeg er ansvarsbevidst og ærlig. Jeg er lærenem og ansvarlig og min højeste prioritering er god kommunikation, loyalitet og at udfører opgaven tilfredstillende

Har arbejdet som uuddannet SOSU-medarbejder på et plejehjem i 6 md, så her har jeg især lært en masse om god hygiejne og rengøring. Derudover bor jeg sammen med to andre drenge, hvor rengøring i høj grad også er vigtigt.

- STX - En del erhvervserfaring - Fysisk stærk - Har tilegnet mig meget viden igennem min far, som altid har ordnet tingene selv. Dette har været alt fra små reparationer af bilen til anlægning af terrasse og opsætning af gipsvægge i huset.

Sophie Brøndum hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Elisabeth Vestergaard hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Almindelig huslig rengøring

Ingen profilbeskrivelse...

Alt fra let rengøring til hovedrengøring , jeg har en del erfaring indenfor området , både privat men også erhverv .

Ingen profilbeskrivelse...

Sidonie Ondoro hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sammie Boamah hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

My name is Samuel and a masters student at the Aalborg University who has worked in various fields. Let me know if i can help you in any way. I am flexible and dependable

Anja Dahl hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Jeg er tysker. Jeg kom til Denmark 2010. I Tyskland blevet jeg uddannet som fysioterapeut. Siden jeg kom til Denmark havde jeg ikke arbejdet med det, men havde forskellige rengørings-/servicejobs.

Susanne Vitaliano hjælper med rengøringshjælp i Gistrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...